Hirdetés
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- E91 blog 2. rész
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz zetor2000 #112298 üzenetére
itt igazabol nem ez lenne a lenyeg, hanem hogy az oroszokat kigolyozzak ebbol a piacbol is....
meg ha a NASA is beall a Space-X moge, akkor egyutt qrva gyorsan tudnanak csinalni egy oroszokon kivuli masik kutato urallomas projektet
aztan az oroszok meg egyek meg, amit a foztek, egyedul azt meg ugysem fogjak tudni fenntartani
belegondolsz, a '60-s evekben az Apollo programban is 3-4 havonta felment egy Saturn V...es azert most annyi mindent nem kell ujra feltalalni, meg a mindenki zsebeben ott figyelo mobiltelo processzorjaban is ezerszer nagyobb szamitasi teljesitmeny van akar a palya koordinatakat szamolni, mint ami akkor a csucsok csucsa volt
Space-X kelloen olcson tud felloni akarmit, ami akar mar most is megy neki, akkor hamar lealdozik itt is a voros csillagnak...
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
npera
őstag
Húúúú, Nova és Blueboi, az új (most alpha) FETtec FW tudja majd a BF passthrough-t. Tehát ha megmurdal a 45A 4:1 ESC (ami notórikusan érzékeny állítólag zuhanásra), akkor tudok majd "sima" ESC-t rakni alá. Mármint valami 128 kHz-eset....
-
hobizoli
nagyúr
válasz Jahno #112304 üzenetére
ahhoz hogy ne carevicset toljak barmilyen penzzel siman be akciozhatjak is akar
csak most 30% kedvezmennyel, es ha lekotsz 10 fellovest, abbol egyet ajiba kapsz
a multik is csinalnak olyat piacszerzesert idonkent, hogy onkoltsegi aron vagy akar az alatt adnak vmit
dinnyevel volt ilyen nyuglodes par evetöbb drón kell ;P
-
-igu-
addikt
Sose volt még ennyire aktuális.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
válasz NauTiLUS_HUN #112308 üzenetére
A napokban olvastam, hogy a Panasonic elkezdi gyártani a Teslának a nagyobb cellás akkukat. Ez nem a 2170 hanem valami 4centi átmérőjű izé lesz. Több hasznos anyaggal, +10-25% hatótáv.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
válasz zetor2000 #112311 üzenetére
Annal azert egy kicsit komolyabb a kulonbseg. Egyreszt nem kell pacsmagolni meg szaritgatni, szarazon keszul, masreszt az aramot is maskent vezetik ki belole emiatt kevesbe melegszik.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Jahno
veterán
Eddig sok fél infó és találgatás volt, most kb. hivatalos. Antonovnak (aminek sosem tudtam leírni a nevét) annyi: [link]
-
Jahno
veterán
válasz npera #112317 üzenetére
És nincs róla képem. Most itthoni reptér környékét felmértem, pár dolognak neki fogok menni.
Ezt mindenki tudja, hogy akármit is szeretne, mindenki csak veszteni fog. Nagyot. Még elején mondtam is, hogy célja lehet, tudja mit akar, most ezzel az egész lerohanással nem tudok mit kezdeni, de majd kiderül. Úgyis van róla 120+1 elemzés, egymásnak ellent mondásosak is, Flightradar térképről meg aztán végképp bármilyen fikciót ki lehet találni.
-
blueboi69
senior tag
#jóhír
21-én jönnek telepíteni a napelemeket a tetőre
#rosszhír
Nagyobbik fiam a tejfehérje mellett gluténérzékeny is. Tudom, hogy van rosszabb is, és nem halálos, meg nincs durva allergén reakciója, de most eléggé megzuhantunk asszonnyal, tele kérdésekkel. -
Sipi-
őstag
-
Samott
addikt
válasz hobizoli #112325 üzenetére
De, ma mar vagy nagyon oreg vagy nem is el az aki annakidejen a regi technikan dolgozott. De amugy se kell a Nasa szerepet tulgondolni, az csak egy allami ugynokseg aki tamogat megrendel eszkozoket. Nem ok fejleesztenek csak finanszirozzak osszefogjak ezeket. A SpaceX-el talan csak annyi valtozik hogy mar az eszkozt se vasaroljak meg csak a fuvart fizetik a cegnek. Korabban a Boeing/Rockwell/Lockhead Martin meg a tobbi ceg rendelesre gyartotta ezeket a Nasanak. A Nasa maga nem epitett semmit.
-
Samott
addikt
-
Jahno
veterán
válasz hobizoli #112325 üzenetére
És mire megy vele? Amúgy de, igen. Egy csomó régi cucc már annyira veterán, hogy nem értenek hozzá. És Nova tud mesélni olyan kódsorozatokról is, aminek az alkotója lehet nincs a cégnél, vagy már nyugdíjon is túl van és újraértelmezés helyett senki nem mer hozzányúlni, csak toszogatják amúltbéli vackait. Sokkal kisebb dolgokat is csak a lélek meg a szixalag tart össze.
-
Jahno
veterán
válasz qnadam #112305 üzenetére
Tudja fene, lángoló biztitáblát már nyomtam le, suliban mikor a hegesztős cuccok kigyulladtak akkor sem nagyon pánikoltam, de aztán ki tudja.
Azt nehezebb megszokni, hogy ha valami vaku vagy combos lámpa borul, akkor reflexből ne kapkodjak utána, mert még valami bajom lesz. Igaz a mostani nem éppen XXI. századi megoldásoknak is a kurva anyját, hogy ha rosszul markolod meg akkor nem elég, hogy iszonyatosan megcsap, még egy 10-30ezer pénzes kár is keletkezik a cuccban. Nem fér a fejembe, hogy ilyet piacra lehet tolni.
-
-igu-
addikt
válasz Samott #112327 üzenetére
ez a komment korábban is előjött már, csak akkor a fölötte levő érték kicsit kevesebb volt
épp mondtam Amea-nak, hogy most vegyünk valamennyi forintot, annyival olcsóbb lesz majd a következő otthoni műtétem
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
WiZARD
addikt
-
npera
őstag
-
Samott
addikt
válasz WiZARD #112334 üzenetére
Alapvetoen a kommenthez hoztam illusztraciot. Az is olyan fideszes klasszikus lesz mint a: "Nem járok nagyon külföldre se, mert nem nagyon érdekel (ott is csak házak vannak, meg emberek...)"
-
npera
őstag
-
veterán
hanyas vagy, te disznó?
-
zetor2000
őstag
válasz npera #112341 üzenetére
Ja, jó szerszám, csak ne kelljen használni.
A bajok mindig akkor kezdrnek előjönni, ha egy szerszámot használni kell. Mondjuk nem baj ha pont ez van odhaza, csak használja más. Forrasztottam eleget életemben, többet is, mint mások akartak valaha forrasztani.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
Ez tetszett: 'You know who I am?': Congressional candidate Martin Hyde threatens cop's career during traffic stop
-
zetor2000
őstag
válasz Samott #112312 üzenetére
A lényegi részre koncentráltam, nem arra, hogy kinek mennyire lesz olcsóbb előállítani.
Ha nemsokára vennél Teslát, téged se az érdekelne, mennyivel olcsóbb előállítani az akkut, hanem az, hogy 12 vagy 20 millát ölsz e az autóba.
Hogy az akku a verda szerkezeti eleme, az megint csak olyan, hogy jó ha tudod, de fszt érdekli. És a többi nyűg megoldása se a felhasználót / vásárlót érdekli, hanem a gyártót. Nyilván ha sokezret gyárt fillérekért, akkor fog engedni az árból, mert a versenyképesség. De addi pont telibeszrja, adja a konkurencia feletti árért, mert Tesla.
De a +20-30% hatótáv az hívószó...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #112316 üzenetére
Autó lenne, mondanám, hogy minnyá a hahu-n lesz, első tulaj, kisállatmentes, vidéki orvosnő, templombajárós, füstmentes, vezetett szervizkönyv...
De ez bzmeg egy gci nagy repüllő... ráadásul nincs másik ekkora. Talán, ha elül a tüzijáték arra, Antonovék csinálnak egy másikat...
Amúgy mi nem ment a nevének a leírásán? Mrija, nem bonya, se az Antonov. Pár karakter, megfelelő sorrendbenEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz blueboi69 #112320 üzenetére
#rosszhír...
Hinnye... a tejfehérje még el-elhagyható, de sokan szeretik a klf . tejtermékeket (én nem mindet, de sokat). Tej, joghurt, kefír, tejföl, tejszín, sajtok kábé akkor kaputt. A glutén már macerásabb... kábé mindenben van, amit mi, "magyarok" szeretünk. Kenyér, péksütik, sütemények... báhh...
Sajnálom, és egy jó dietetikust....Nyilván lehet élni ezek nélkül / gyóccerekkel ezek mellett is, de... és nem sorolom.
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest