- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
-
-szabi-
addikt
válasz
-igu- #159239 üzenetére
És valóban. Akkor is a beszántott földutak miatt zsörtölődtem.
#159068 Sipi-
Azért nem megyek olyan gyorsan, hogy nagyot essek.
A sáros részeken ahol rezeg a léc inkább leszállok és áttolom.
Persze ettől még előfordult már de vele jár.
Pár éve egy téli tekerésen estem, szerencsémre jobbra dőltem. A másik irányba rosszabb lett volna kinn a terepen több km-re lakott területről, ugyanis balra a kanális volt. Akkor azért elgondolkodtam. -
npera
addikt
válasz
-igu- #159127 üzenetére
A csomagolások kinyitása továbbra is enigma számomra. Ki lehetne nyitni úgy, hogy be is lehessen csukni. Vagy szét lehet tépni vadállat módjára. Egyszer szerintem ki fogok nyitni előtte egy chipset úgy, hogy konkrétan azonnal kétfelé repesztem a zacskót és utána lerakom a pultra úgy ahogy van...
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158989 üzenetére
Falum csoportjában volt egyszer egy mókás poszt:
"Kedveseim, és kevésbé azok! Kicsit rendhagyó poszt következik. Aki kovászos kenyérrel foglalkozik civil körülmények között annak nem lesz furcsa, ha azt mondom hogy elhoztam magammal ügyintézéshez a kenyértesztát, amit ma délután 3 és 4 óra között valaki elvitt egy kék színű szatyorban, a kavosz iroda elől. Csak annyit kérnék, hogy 20percenként hajtogassa meg 3x, aztán holnap süsse meg. A tálakat nem bánnám, ha visszakapnám, de ha nem, hát így jártam.Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek
"
Végül előkerült, nem lett semmi baja és meg is sült jóra, de van pár ilyen futóbolond, viszi magával és kocsiban meg melóhelyen is hajtogatják ide-oda, hogy tuti jó legyen.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158976 üzenetére
Ahamm, ezt látod és nem váratlan, de érdekes mikor jön egy ilyen szolíd nagy (vagy kicsi) madár, aztán olyan hangot ad, vagy leüvölti a fejed és csak lesel, mert ezt is tudja.
Állatkertben ez is hasonló, nézed, el van, kapirgál, aztán odanéz és 10 centiről belekiabál az arcodba: [link]
Nem tudom melyik volt a legmeglepőbb. Szamarat legalább tanyáról ismerem, leszakad a fejed ha belevauzik a világba. A kétlábúaktól max a verebek csiripelését ismertem, erre jönnek ilyen darvak meg mindenfélék és rakjam be a világképembe.
-
2-More
tag
válasz
-igu- #158915 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, se az idősek tapasztalatiaival, se azzal, amit a doki mond, ami működik, megfigyelésalapú, alátámszható, megismétetlhető Nekem azzal van bajom, mikor valami vidéki ostobaságot beállítanak egyetemes és megcáfolhatatlan igazságnak, mert régen is így volt=this is the way, kritika nélkül, sőt, ha kritika éri, az egyenesen blaszfémia, a másik, amikor előrángatnak valami totális evidenciát random doktorok, aka, ne zabáld magad tele este lefekvés előtt, vagy ne piáld maga bucira, mert szarul fogsz aludni és az agyonveri a másnapodat, hogy ez "sejtszineten eldől".
-
2-More
tag
válasz
-igu- #158897 üzenetére
az nem, lévén az simán empirikus úton kiderül, mint csomó más dolog. csak nem kell hozzákölteni a 6/18 sejtszintű mumbojumbot, hanem annyi a lényeg, attól, hogy valamit az ősember így vagy úgy csinált, vagy ilyen vagy olyan természetes igényt érez az ember fejben, az attól még biomechanikailag, gasztroenterológiailag nem jó hosszútávon. Lásd, tejfogyasztás, vagy a vele kb egy idős alkoholfogyasztás.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158905 üzenetére
Nem az üzleti résszel lenne baj, ha lenne érte valami. Vagy nem ugyanazok a sablonok. Mitől más, vagy miben másabb, mint a többi aki ugyanezt mondja, vagy ha a videóval megkapom akkor utána miért lenne még szükség az egyéb tanácsaira?
Eleink gyakorlatában kenyér, szalonna, amik ellen pont tiltakoznak mostanában.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158888 üzenetére
Szóval azt kutatta és bizonyította be, amit 10 évvel előtte mások emlegettek (meg mindenki is) és itt van a videóban, meg mindenki ugyanazt mondja. Vagy akkor miért akarja tovább küldeni a pácienst táplálkozási tanácsadóhoz, az kicsit homály, de majd ha folytatódik a dolog, akkor beszámolok.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158799 üzenetére
Rögtön külsős tanácsadót ajánl aki nem dietetikus és nem szakértő, csak úgy tanácsot ad +35ezresért viszont illene hetente visszajárni hozzá alkalmanként ennyiért, hogy ugyanezt elmondja hétről-hétre aztán minek a másik ember és pontosan miképpen áll össze a kezelés/tanácsadás sorozata az már nem derült ki. Ehhez képest relatív drága is, bár itt megint megoszlik, hogy kinek mi a drága, miért és valójában mit kap érte. Valahol az is tudás, ha megmondja ki oldja meg, vagy merre indulj, csak akkor legyen úgy.
Máshol ezt dietetikus és táplálkozási szakértőként picit olcsóbban megkapható, viszont nehéz összehasonlítani, hogy mi az "ugyanaz" vagy "olcsó". Papíron egy fokozattal több. Nála megkapod ugyanazt a sablon dumát mindentől függetlenül, amit szerintem egy kezdő csetbot is összeállít, de akkor minek kellene rendszeresen visszajárni?
Mellékesen volt egy vizsgálat ami kb. sehol az országban nem létezik, csak ott a helyi klinikáján, ezt nehezen tudom megítélni, hogy valóban szükség van-e rá, az kell-e vagy csak valahányadik népkábítás a sok közül. Kerekítési hiba, vagy érdekes sunyítás.
Máshol a dietetikus egyéb szakértők viszont azt mondják, hogy teljesen felesleges 1-2 hetente rendszeres időpontot adni, mert lehet akár évi pár alkalom is elég, vagy ahogy az állapot kiadja, de 1-2 héten belül érdemi megoldás és változás úgysem lesz, "majd beszélünk" mehet a naptárba. Ez ügyfél pénztárcájának barátibb és lehet van benne valami.
Vizsgálat eredményét nem teljesen értékelte ki, csak "van", elfelejtették a receptet kitolni a felhőbe, meg fix ideája a napi fél kiló zöldség, az mindenek alfája és omegája mindentől függetlenül, csinálni és enni kell. Ahogy egy időben a paleo is trend volt, kb. az jött ki a száján amik most piacon mennek. Tanácsadói megoldása annyi, hogy csak 6-8 órás ablakos időpontban lehet enni, de kiesett olyan is a tanácsai közül, hogy gluténmentesen kellene kajálni 1 hónapig, amibe a bulgur viszont belefér a listája alapján. Ezekkel is inkább kiközvetít máshova és akkor majd foglalkoznak vele, de nem teljesen értem, hogy akkor miért kell Ő és miért kellene akár hetente visszajárni...
Mikor még a magánklinikának dolgozott a kiszállása előtt (még épületen belül van, miután felkapott lett akkor szép lassan átment magánzóba), akkor nekem az egész légköre nem jött be. Egyszerű vidéki pharasztként persze kilógtam a sorból már a váróban is a gazdag újbudai arcok közül, akik azt sem tudják mit kezdjenek a végtelenített Amexükkel meg rohagáltak ott fel-le a Guki táskákkal, fontoskodva összevissza, elvárva, hogy inkább a lelküket simogasság különösebb probléma nélkül, de a pultnál minden problémájukat is megfejtenek, akkor is ha nincs, viszontlátásra de jövő hétre azért itt az időpont, biztos ami biztos, majd elmondjuk ugyanezt még egyszer 35-ért 12 percben. Ha hasznosnak érezné a jómunkás és nem kellene ugyanazért visszajárni, akkor akár működhetne is. Legtöbb dolgot az asszisztens intéz és mond, profinak látszik, de magas lóról beszélő nagyképű. Kb. mint a Fábry, ahol nem a riport alany a fontos vagy a beteg, hanem a szóvivő. Kb. ez.
-
blueboi69
őstag
válasz
-igu- #158799 üzenetére
Nem, neki nem terméke van, ez egy orvos. Gasztroenterologus és olyan sikeres volt az évek során, hogy azóta ezzel foglalkozó spéci klinikája van, képzett orovosokkal, akik embereken segítenek. Igen, pénzért, mint egy fogorvos vagy bármilyen más magánember, csak ő neki jut ideje kutatni is.
Semmilyen terméket nem reklámoz, elmondja a videoban, hogy mi miért van és hogyan lehet segíteni. Kb a videóból ingyen megtudod amúgy, de nyilván hatékonyabb egyedi vizsgálatra elmenni.
Érdemes végighallgatni amúgy. -
Tim82
félisten
válasz
-igu- #158632 üzenetére
Mondjuk a film szatírának van szánva, a könyv meg igazából egy katonai sci-fi-be elrejtett utópisztikus társadalomleírás (már ahogy Heinlein elképzelte az ideálishoz közelítő társadalmat).
Amúgy a könyvet nagyon is érdemes párhuzamosan olvasni Harry Harrisontól a Bill, a galaktika hősével.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158590 üzenetére
Amint tudom linkelem a filmet, itt a felvezetője, Pető Szabolcs tollából, aki írta és rendezte és megfejtette. És belevittem a hülyeségbe, hogy vegyen Panát ruszki obikkal
"ha csak egy fordulatos cselekményt akarsz elmesélni, akkor írj egy regényt, az ezerszer olcsóbb. A film ugyanis a kép művészete....
...ami a legfontosabb tehát szerintem – de az életben is, különben nagyon fogunk unatkozni –, az az, hogy legyünk nyitottak. Tegyük félre a megszokott kliséket, azt hogy egy filmtől milyen cselekményt, fordulatokat várunk, milyen zenét, milyen tempót, azt is, hogy nekünk, filmeseknek annyi csak a „dolgunk”, hogy rengeteg tanulás és munka után a saját kevés szabadidőnkben és az összekuporgatott kis pénzünkből szórakoztassunk. Mi is azt szeretnénk persze, ha érdekes lenne a filmünk, valamennyire izgalmas is és tetszene a nézőnek – ezért is építettem a forgatókönyvet részben a megszokott, hollywoodi narratívára, de persze el is térve attól itt-ott –, közben azt is szeretnénk, ha inkább a képek mesélnének és maradnának meg, ha majd innen hazamennek, hazamentek, illetve azok a gondolatok, amiket a film nyelvén szerettünk volna közölni, szeretnénk, és ha valami újat is adnánk a filmmel, közben nem nézve a nézőt butának, akinek mindent teljesen ki kell bontani és instant módon átadni, hogy a képzeletét egyáltalán ne kelljen megmozgatnia. A filmünk témája fontos, a jellege pedig közben olyan, hogy ha ma itt mindenki „jól szórakozik majd” esetleg, akkor egészen egyszerűen rosszul csináltuk meg a filmet, hiszen a szándék még csak véletlenül se ez volt :)
" -
blueboi69
őstag
-
blueboi69
őstag
válasz
-igu- #158284 üzenetére
Ne is mondd, skyshowtime ugyanez. Aszondja Fast and Furious franchise, aztán hiányzik egy csomó rész. Azóta talán pótolták. Bourne -al ugyanezt eljátszották, asszonynak itt szídtam őket, hogy lemondjuk a francba, hát szomorodjanak meg, hogy bármit néznék a fele nincs meg.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158152 üzenetére
Pedig teljesen jók az akciós cuccok, palacsintától a csirek falatkáig aztán ha valami kell, akkor beledobáljuk és ehető. Csirkecombot meg falatkákat is pácolunk, mehet bele, had főljönpiruljon. Bár ha nagyon bele van a lendülés, akkor tényleg nem két emberes, hanem sok körös :-D Nekem gyárba a másnapi kaják is ott készülnek, de már gyárban is azzal melegítek vagy készítek elő valami. Pld. viszek előfőzött krumplit, azt meghempergetem valami sósfűszeres izében, berakom a sütőbe és had pörögjön. Van jóféle pirult krumplim.
-
blueboi69
őstag
válasz
-igu- #158152 üzenetére
Nálunk a mirelitt krumpli az ilyen aduász kaja. Asszem 6liter körüli a mostani airfryer, a lidlis az 7literes volt. Abban megsült egyszerre annyi krumpli amennyi mindenkinek elég, hozzá csap az ember még némi virslit vagy kolbászt azt is szépen megsüti és fél óra alatt kész a vacsora. Fárasztó nap után vagy túrázás után vagy hétköznap ha nincs kaja és hirtelen éhes minden gyerek, akkor ezzel meg van oldva a melegétel hamar.
A rendes sütőben a nagyobb mennyiségű kaját sütöm, meg a pizzát. Viszont bármilyen pékárút bedobsz az airfryerbe pár percre és utána olyan, mintha a pékségben melegen vennéd, mert frissen sütötték.
-
blueboi69
őstag
válasz
-igu- #158150 üzenetére
Az amazon echo show eszközt
Konyhában az van, így vacsora közben tudunk anyósommal videohívni és látja az unokákat így. Nekik is megvan az élmény, hogy fel tudják hívni, vagy ha ő hív akkor fel tudják venni.
Meg szoktunk rajta yutubot hallgatni/nézni, időzítőt beállítani meg pár funkciót, igaz a 10%-t sem használjuk ki a tudásának, majd ha már a gyerekek is beszélnek angolul. Bár időzítőt bekapcsolni tudnak hanggal.
Többgyerekes családoknál ez utóbbi roppant fontos, mert így lehet igazságosan és mindenfélre részrehajlástól mentesen megállapítani, hogy ki mennyi ideig játszhat egy játékkal mielőtt a másiknak odaadná "önként".
Minden máshoz kéne külön eszköz, amihez kéne állvány, vagy tartani kell miközben beszélünk. Simán van, hogy 45-60percig elvagyunk így, egy este.
Ja és a közös naptár is azon van, jelez ha indulni kell edzésre vagy dokihoz vagy ilyesmi. -
blueboi69
őstag
válasz
-igu- #158104 üzenetére
csíríztatóüveg van nálunk is a kamrában, főleg télen szoktam használni.
kefir/joghurt csinálást pedzegettem már, de még nem próbáltam ki.A sütőt is használjuk ne aggódj, csak a nagyobbiknak a gluténmentes pékáruja 90%-ban fagyasztott. Azt pont jó reggel betenni és megvan a friss kifli/zsömle/kakóscsiga/ésatöbbi mindenféle cucc, amit visz az iskolába, mert oda vinni kell ennivalót.
Esténként meg pont elég beledobni pár halrudacskát, krumplival, vagy másnapof KFC cuccot abban újrapiritani. Kifejezetten főzni nem szoktunk benne, de sült kajára, pékárura jobb mint a mikro.
Én vagy egy évig küzdöttem ellene, hogy nem kell az nekünk, aztán csak vettünk egy lidliset, ami nemrég krepált be 1.5év intenzív használat után. Most vettünk egy Tefal-t, helyette, de van egy kisebb lidlis is, az direkt azért van, hogy nyaraláskor vigyük magunkkal és meglegyen benne a kaja a gyereknek. Esküvőn amikor voltunk tavaly Bulgáriában, akkor előszedtem az előre panírozott és fagyasztott húst és sülktrumplit a mobil hűtőből, megsütöttem neki az airfyerben, aztán elismerően nézte a nép, hogy milyen finomat eszik a gyerek.
És a kurmpli nagyon jó benne, bár kb csak az Aviko márkájú a jó, de a nagy sütőben az sem jó soha. -
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158140 üzenetére
És most bele is dobtam egy fahéjas csigát.Ez ilyen mindenre is jó de majd összehasonlítom a sütővel. Ha bekötik. Azért tojással elsőre lukra futottam. Vastag lett és a közepe folyt. Amúgy pár kifli karika, lilahagyma, valami sonka, tetejére fél úton sajt, felvert tojást meg ne öntsd vastagon és tök jó reggeli van abból is. Pizza tésztát elsőre benéztem és nem nyújtottam ki. Betekertem egy szem virslit és lett belőle egy majdnem fél kilós kenyér
Később okosabb lettem és netről rendesen megnéztem miképpen kell batyut vagy mit hajtogatni.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158138 üzenetére
Nem megsütni, csak a boltit melegíteni. Na jó, lehet néha 1 perc is kell hozzá. De megy az virslivel, hurkakóbásszal is meg múltkor már mutattam azt a tejfölös rétesleveles tésztás cuccot. De van fagyóbam félkész buci-féle, annak több idő kell de szintén befér kettő az meg frissen pont jó és megsül.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158104 üzenetére
Már akinek van nagy sütője ugye
mondjuk sütő már nálunk is van, pár hónapja be is szereltem
És ráér szórakozni, hogy bemelegedjen 2 apróságért. Ebbe azért 20 másodpercre bedobok valami pogácsát vagy akármit, azzel sem fogod szórakozni rendes sütővel. Másikat selejtezés előtt azért bekapcsoltam, ott 20 percen belül még csak értékelhetően langyos sem lett. Itt meglátjuk mire jutunk.
-
2-More
tag
válasz
-igu- #157978 üzenetére
Ami azért jó, mert én pl mindkét gyárban multikultiban tolom, itt az íróasztalomtól légvonalban 10 méterre van 2 orosz, a 20ra meg két ukrán. A másik gyárban amit remote viszek, most reorganizálnak minket, ott is van egy kazah srác, egy ukrán, és most megy a matek nemsokára kapunk 2 v 3 oroszt, és tán a cseh srác húzta miattuk a száját. Beszéltük is a főnökömmel (román, és nem erdélyi magyar, hanem rendes, bukaresti román), hogy majd megmatekozzuk, mert a 3 szerencsétlen ruszki rendszergarázdának pont annyi köze van hozzá, hogy a seggfej országvezetőjük nekirontott az ukránoknak, mint az ukrán srácnak ahhoz, hogy az ukik vitathatatlanul seggfejkedtek a kisebbségekkel.
Aztán van még szerb, szlovén, szlovák, horvát, stb, ott is lehetNE feszültség kb bárkivel, román főnökömmel (v itt a másik gyárban a román kolleganőmmel) azon szoktunk röhögni, vajon az erdélyiek őket vagy minket utálnak e jobban. Én meg leszarom az egészet, eleve bennem is van a lengyeltől a tóton át a románig mindenféle vér, gyanítom a dédnagyfater nem ok nélkül volt a fél budapesti, jellemzően zsidó művészvilágnak, Karinthytól Honti Hanniág IS Gyarmathy úr, meg nem ok nélkül bújtattak zsidókat a 8. kerületi lakásban, ahonnan meg '56ban elzavarta a felkelőket a faszra hogy máshol játszanak háborúsdti, ne ott. Kontra, anyám nagybátyja meg Waffen SS vércsoporttetkókat távolított el orvostanhallgatóként 2 utcával odébb menekülő német katonákról 45ben, szóval, nekem aztán se genetikaliag, se családilag nincs jogom senkire se köpködni. -
eattila
őstag
válasz
-igu- #158001 üzenetére
Bukki turan mikor hirtelen felment a % 5-rol 10 kornyekere, megalltam kicsit meghalni hiperventillalas kozben. Jott egy fazon outival, kerdezte, hogy minden oke e. Mondtam neki, hogy jaja, csak alfoldhoz vagyok szokva. Visszaszolt, hogy o is, es vigan tekert felfele tovabb
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #158001 üzenetére
Számolgatom a költséget, eddig kb. 770 körül vagyunk a konyha/sütő rpojekttel, de ebben azért már a nagyon sallang is benne van, mert kellett 1-2 minimál szerszám, nem volt háztartási létránk/fellépőnk, szilkon, ragasztóbizbasz amivel azért mást is megoldottam, szóval egy része képlékeny csak mikor összekötőelemből meg tiplicsavarból beraktam 1-1 marokkal a kosárba és Obipraktikerben 2x30ezrest fizettem akkor hát ja.... És kellett is a sallang. Van idehaza fasza Würth tiplim, az megakadt, nem ment bele a falba, nem akartam jobban baszakodni a lukkal és kalapálni a Fisher duopower meg simán vette a lapot, az a tized milliméter kellett és tart, mint állat. Legalább annyi előnyöm volt, hogy aprólékot Obi 300%os árréssel tolja, kábelt és tiplicsavart teljesen jó piaci áron mérték és legalább volt miből válogatni. Most még egy 5 centis falat kell végigvernem 4 méter hsszan és becsövezni a vastag mazzagot.
-
Grillo
őstag
válasz
-igu- #157988 üzenetére
Ja, volt Zöldpábban sztékevés is, ott voltál te is, Jahno, meg nemtudom.
Nekem Guga a fórumon jött szembe, aztán meg boltoltam vele kisfloppyt, fehéret adtam feketéért, meg persze pénzt. Közel volt a kolihoz.
Gabibácsi egyszer vett egy havi bérletet tőlem fél áron, mert valamiért nem kellett, akkor egyszer láttam. -
-NoVa-
veterán
válasz
-igu- #157978 üzenetére
Hujjujj. Mentségére szóljon néma csönd, több érvet nem tudok felsorolni. Egyfelől lehet két oldalról tájékozódni, súlyozni, igazságmagokat figyelembe venni a maguk kontextusában, mindenkit a maga szaráért a maga helyén útálni, kellő távolságból kényelmesen kialakítani valami véleményt, meg minden, akár érvelni, vagy kiállni valami mellett. Még egyet sem kell érteni, úgy szép a világ, ha színes. De hisztis sértődékeny picsának lenni a barátaival, na azt mégis mi a fenének.
-
-szabi-
addikt
válasz
-igu- #157953 üzenetére
#157954 blueboi69
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy kerültem a hwsw-re.
Volt régen egy Terminal nevű IT oldal és annak a fórumában próbáltam okosodni mert új videokártyát akartam venni.
Nah az olyan volt mint valami internetes dühöngő ati vs nvidia vs 3dfx rajongók között, moderálás nélkül. A magyar internetes fórumozás hajnala. Az igazi vadnyugat.
Ott ajánlotta egyik mérsékeltebb tag, hogy menjek át a nemrég indult hwsw fórumra, mert az igazi szakmai fórum-oldal.
Kb egy hónap olvasgatás után regisztráltam és ott is maradtam.
Mivel inkább olvasgatok, mint írok - nem sokkal ugyan de - mind a mai napig több hozzászólásom van a hwsw fórumon mint itt, ott aktívabb voltam.
Sajnálatos, hogy nem lehet keresni, most ilyen kis nosztalgikus hangulatban szívesen rákeresnék az első hozzászólásomra.
Amit írsz rám is igaz, sok évem van abban a fórumban. -
-
Sipi-
őstag
válasz
-igu- #157479 üzenetére
Belgától ezt az átiratot, ezzel a klippel szeretem: Belga - Kocsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest