Hirdetés

2024. szeptember 11., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#147001) npera válasza Jahno (#146986) üzenetére


npera
újonc

Egyik legjobb csavarhúzós készletem, amit ajánlottál. A kis WIHA. Azt gyakran használom a kis mütyűrkékkel.

(#147002) npera


npera
újonc

Óóóóó, egy göteborgi autós üldözés. Rendőrségi helikopter kamerája veszi. Egy idő után felsimertem az épületeket és az utakat.... :C

(#147003) npera


npera
újonc

Ma levágtam a függönyöket méretre és fel is hajtottam őket. Mert ehhez IS értek :B :Y

Az IKEA Sy vasalható műanyag szalagjával alkottam. Előtte persze kellett vegyek egy vasalót is, amit akkor fel is avattam. A bal oldalon van egy radiátor, ami igazából A radiátor a lakásban. Azt nem akartam blokkolni a függönnyel, így a bal oldali belátásvédő és az alváshoz a sötétítő le lett vágva a márványlap alatt picivel. Így a radiátor tudja fűteni a szobát majd jól.

A jobb oldali részt úgy vágtam le, hogy a padló felett legyen kábé egy inch távolságban. Mondhatnám, hogy 2,5 cm vagy 25,4 mm vagy 1/12 láb :C

A legnagyobb truvály az, hogy az összes függönyt be lehet parkolni balra, ha úgy tetszik. Ha például nagyon pacsálósat főz az ember és nem akarja a függönyt a konyhai pulthoz közel, akkor csak át kell húzni balra és bódottá.

A karnist 8 mm-es furatba dugott tipli fogja és 50 mm hosszú 5 mm-es csavar let belehajtva. Ez elvileg nem fog kijönni a falból túl könnyen.

[ Szerkesztve ]

(#147004) npera


npera
újonc

A kis ebédlős sarokban van egy bővíthető asztal, jelenleg 2 székkel. Felette pedig lett egy lámpa, amit egy szintén erősen túldimenzionált kampóra akasztottam fel. Lehetett kérni szagember segítségét fúráshoz és egyéb munkákhoz. Mivel a beton furásától fosok erősen, ezért kértem egy szagembert és ő fúrta a lyukat furatot (bocs, Igu)

Volt neki lézere, amit leraktunk az asztal közepére, onnan felvilágított a plafonra. Bejelöltük, aztán hajrá.

Mivel egy sunyi kis tanulós újkezdő vagyok, ezért erősen figyeltem, hogy mi kell egy jó falfúráshoz. Úgy nézem, hogy egy rendes ütvefúró és még inkább rendes fúrófej kell, meg nekidurálni magát az embernek és belefeküdni a fúróba. Ha éppen eltalál egy vasbeton vasat a fúró, akkor csak tolni kell neki folyamatosan és kábé 20-30 másodperc múlva már át is megy rajta a fúrófej és lehet menni mélyebbre. A karnis felfúrásánál volt egy ilyen furat.

A csávónak ilyen porszívója volt, ami wireless érezte, hogy fúr és akkor elkezdett szívni.

A fúrógép talán ilyen volt, de lehet tévedek.

(#147005) zetor2000 válasza npera (#147004) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ha van jó fúrógép, akkor elég azt tartani, majd dolgozik az helyetted. Nekem van egy valami igen komoly "TIP" márkájú, "Made in Germany"cucc, de szerintem ez egy jó kínai. Adtak mellé egy műanyag izét, amit a fúrószárra (nem, nem hegy) kell húzni, és akkor nem hullik nagyon az arcodba a minden is a plafonnból. Meg egy tégelyt, abban van 2 extra szénkefe. Már ~20 éves a lelkem, én 2-3 alkalommal költöztem vele (azaz minden lyukat ezzel fúrtam, ja, bocs, furatot :) ), egy haver szintén ~2x, a szomszédom meg jó sokszor kérte már kölcsön, de még bírja, az eredeti szénkefékkel.
Na, ez olyan, hogy ~4-6 centit ugrál az eleje, de ha tartod, akkor ezt előrefelé produkálja, azaz megy be a falba. Egész haladósan is képes erre. Szomszédnál pl. a napellenzőt a felette lakó erkélyébe fúrtuk, egy 26 centis dűbelt... ilyet vettünk, mert azt hittük, hogy a hőszigetelés mögött találunk falat, de az erkélyajtó fölött nála nincs semmi, csak a kilógó szomszéd erkély. Szóval azt most le nem szedi onnan senki. Egy félórát tekertem be egy villáskulccsal a csavart, mert olyan jó hosszú lett a furat. :)

A Festool cuccok amúgy nem olcsó játékszerek, de amennyire hallottam róluk, jó szerszámok.

De Gézának elég volt egy kicsi Hilti, azzal is király lett a lakótelepen. :) Minden háziasszony kedvence.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#147006) npera válasza zetor2000 (#147005) üzenetére


npera
újonc

A lényeg, hogy reggel 7-kor kell fúrni :wub:

(#147007) npera


npera
újonc

Ez horzsol...

(#147008) Jahno válasza npera (#146998) üzenetére


Jahno
őstag

A csavarhúzó készlet az Fieldmann, csoda egyszeri márkának néz ki, falura jó lesz. Amúgy meg most idehaza fut a Meister amit múltkor mutattam, de én azon is meglepődtem, hogy 32-35ezer körül van az a fenti ládás Yato, ami meg már kifejezetten jó cucc és egyben minden. Ennyiért manapság egy rendes pofont nem adnak.

Azért emelő, szerelőrámpa, sok minden kellene még az alapokhoz is.

Sok helyen fut most egy Vorel "márka", amivel tapasztalatom nincs, de ennyiért lehet veszek itthonra kalapálni és összetörni. Ennél azért jobbat lőttem. És az a 32es csöppet durván néz ki benne :-D

Meglepődtem, hogy ennyiért egyáltalán van bármi is:

(#147009) Jahno válasza npera (#147001) üzenetére


Jahno
őstag

Azt jókor vettük, már legtöbbször jó drágán csak hamisítványt találsz.

Ilyenem van még kicsi okosságból.

De ez is jó móka, fotós táskába beraktam ezt meg egy bicajos multikészletet, mert néha ez-az lötyögött, de ilyesmik állandóan jól jönnek, ha kéznél vannak. Mindenki les rá furán, hogy de minek, aztán mikor valami állvány lötyög, megszorul, kiesik, beakad a pöcök, akkor jön a fejvakarás, bottal piszáklás, közben ott a célszerszám. 2 bicajos készlet meg ez a mini összesen volt vagy 5ezer.

Most már terjed a világban, főleg mióta videósoknak mindenféle keretek vannak a vashoz és kell a csavar, aztán elég ha 2 csoda blogos lelkendezik róla és ennyiért el lehet adni a minimált:


Én meg most küldtem kollégának, hogy hülye azért nem vagyok, fog egy ilyet meg egy csavarnyúzósat, 4ezer pénzzel a világból ki lehet menni:


Persze ezek miatt 15-20 kilós a táskám, de majd ha nem bírom kimegy belőle 1-1 állvány, vaku, valamik.

(#147010) Jahno válasza npera (#147004) üzenetére


Jahno
őstag

Fúrás nem akkora dráma, csak gép kell. Igaz ezt a panel lakók nagy része nem érti és már a hangjából hallani, hogy nem is tudom mivel erőlködnek folyamatosan.

Ja, fúrószáraim pótolni kell, most kerültek elő a kupac aljáról és úgy néz ki, hogy utolsó beázásnál minden kapott a szájára, telibe rozsdásak. Kisebbeket pótolom majd ami kellhet, annak is kb. 500 forint darabja, 16ostól felfelé vagy éppen méteres hosszú egzotikus darabokra meg remélem nem lesz szükségem.

Valamikor 1 éve úsztunk el, most sikerül rendezkedni és károkat felmérni.

(#147011) npera


npera
újonc

Na, itt aztán jól minimalizálták a karbon fútprintet.....

Sailing Yacht A, egy meglehetősen nagy "vitorlás". 143 méter hosszú :Y

(#147012) zetor2000 válasza Jahno (#147009) üzenetére


zetor2000
senior tag

Alap szerszámok szoktak lenni a diszkont élelmiszerüzletekben is, nevezzük ezeket LidlAldinak. Én egy csomó izét vettem már ezekben, és általában _hobbi_ célra bőven jók.
Az ipar úgy használja ezeket, hogy vesznek 1 rendes cucc áráért végtelen Parkside / Workzone / Ferrex cuccot, és mivel ezekre 3 év cseregari van, ki is használják... Ugye nem mindegy, hogy márkás cucc van X forintért, vagy X töredékéért van diszkontláncos izé. Mondjuk Makita elvileg másnapra kész, ha meghibásodna (ha elviszi az ember a márkaszervizbe), de a többire nincs infóm, viszont azoknál alsó hangon a köszönés annyi, mint egy rendesebb diszkontláncos izé.
Most, hogy nemrég kaptam fizut, körbe is néztem, és van Parkside bitkészlet nagyon sok-az-1ben, és ~4000 Ft. Minden csoda benne van, ami bit, van vagy 120 cuccos benne, meg egy nyél. Sajnos (?) ezek rövidszárúak, néha kéne hosszabb. De régebben vettem csillag-villáskulcs szettet assze 5990 Ft-ért, 6...32es méretekben.

Ha kisgyereket kell felszerszámozni, belépő szintre ezek szerintem teljesen jók. Nyilván, ha jön vissza némi pénz, mert elkezdett keresni, akkor lehet / kell venni jobbat, de már ezekkel is el lehet kezdeni dolgozni.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#147013) Grillo válasza npera (#147011) üzenetére


Grillo
senior tag

Nagyon kevés rajta az ágyúfedélzet.
Gondolom a helyi krú nem biztos, hogy azonnal meg tudja oldani, ha véletlenül megmihálylik valami, és nem nyílik ki a fröccsterasz, vagy kiborul a Hell Ice Cafe Latte doboz, mert magától csukódik vissza.

(#147014) npera válasza Grillo (#147013) üzenetére


npera
újonc

Gondold el, hogy egy hullám megdobja a hajót, aztán a vegan latte DIPA tripla redukált gyömbérsör belefolyik a fröccsterasz kezelőpultjába. Na, akkor kell oda egy senior master debugger, aki produktion közben hárítja el a hibát....

(#147015) Jahno válasza zetor2000 (#147012) üzenetére


Jahno
őstag

Aldilidlit tudjuk, szoktuk is írni, de ekkora villás nem nagyon van, dugókulcs meg ritka és nem nagyon akartam azzal szopolni, hogy majd valamikor valahol akciós lesz és lesz majd egy valamilyen olyan, ami háztartásba elvileg jó, ide meg kicsi. Egyszer a Parkside boltba majd kinézek, az érdekes lehet.

Makita sem olyan vészes, nézz meg 1-2 alap készletet, 20-40ezrekért lehet venni. De én szerszámosnál nem szeretek nézelődni :DD

(#147016) Grillo válasza npera (#147014) üzenetére


Grillo
senior tag

Mondjuk az biztos nehezítő pálya, ha közben Lölő kócsolja a beszorult Ándit és a barinőket, hogy legyenek bátorak.

(#147017) qnadam


qnadam
veterán

milyenautótvegyek rovat: Dóri a 308 utódját keresi, kedves barátom viszont az első autóját, 1-1,5M környékén. fél a 10 évnél öregebb autóktól, de próbálom meggyőzni, hogy a gyanúsan olcsó, de fiatalabbaktól jobban kellene :) nagyobb részt városba, valamennyit vidékre is jönni-menni

az ő első ötletei olyanok voltak, hogy
chevy spark 1.0 - az szerintem nagyon kicsi
mitsubishi space star - fapad fapadja, ennyiért vagy a kínálat alja, vagy a régi "igazi" space star, ami már mind elrohadt
hyundai i20 - szerintem ennyiért nagyon a kínálat alja van
kia picanto 1.0

az én ötleteim inkább régebbiek voltak:
yaris (nyilván)
mitsu colt / smart forfour - rengeteg 1.1-es van, az nem kevés?
grande punto - full nem ismerem, Samott?
honda jazz - ennyiért szintén az alja van
pözsó 207-307 vagy hasonló

a mindenféle 1.0-1.2 motorokat én hanyagolnám, de lehet, hogy ez valójában hülyeség.
ötletek?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147018) qnadam válasza npera (#147004) üzenetére


qnadam
veterán

egy rendes ütvefúró és még inkább rendes fúrófej kell, meg nekidurálni magát az embernek és belefeküdni a fúróba.

fúrókalapács kell.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147019) eattila válasza qnadam (#147017) üzenetére


eattila
csendes tag

Jazz ennyiert hibahalom. Amugy jo auto. Yaris. Es 10-evnel regebbi. Legalabbis az en szavazatom.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#147020) Samott válasza qnadam (#147017) üzenetére


Samott
addikt

En imadom a grande puntot, de szerintem leginkabb a turbo motor miatt (finom, nyomatekos mar alulrol is es megse dizel), abbol nem nagyon van a fiatalabbakban. Es hat ezek inkabb 15+ mint 10 evesek. Yaris, Swift vonalon nezelodnek. Azzal szerintem nem nyulhat melle. Annyit meg hogy erdemes a felszereltseget figyelni, mert az alap nagyon mas a fiatokbol mint mondjuk egy Emotion. Gondolom a tobbi markanal is igy van.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#147021) qnadam válasza Samott (#147020) üzenetére


qnadam
veterán

köszi!
a tied milyen? nem adod el? :)
swiftet nem néztem, de nem rossz ötlet.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147022) qnadam válasza eattila (#147019) üzenetére


qnadam
veterán

köszi, hasonlóan érzem :) a 10 éves limit szerintem hülyeség.

207-eseket néztem, egész civilizáltak vannak ennyiért, állítólag az 1.4 vti nem hülyeség, ellentétben az egyhatossal.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147023) Samott válasza qnadam (#147021) üzenetére


Samott
addikt

Most koltottem ra az ertekenek felet... :) 2007-es, t-jet, Emotion.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#147024) qnadam válasza Samott (#147023) üzenetére


qnadam
veterán

akkor pont ideje eladni olcsón :DDD

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147025) zetor2000 válasza qnadam (#147022) üzenetére


zetor2000
senior tag

"a 10 éves limit szerintem hülyeség."
A Becsületesnepper szerint is állapotot veszel...

A piacot nem ismerem, talán egy Skoda is jó lehet, talán 1.5 miska környékén van valami... Fóbia, Oktávó... fene se tudja.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#147026) npera


npera
újonc

Még nem néztem meg, de alighanem érdekes. Miért ment csődbe Marcusbil.

(#147027) npera válasza zetor2000 (#147025) üzenetére


npera
újonc

Fabia jó. Ez egy helyesen karbantartott és csak hétvégén hajtott példány :B

Skoda Fabia EVO 2021 Rally2.
All the latest specifications,
At the moment ONLY SS 1150km since new, never crashed!!!
Tarmac spec.
Perfect condition. Ready to rally. Clean and maintained regardless of the costs.

(#147028) Phülöp válasza npera (#147027) üzenetére


Phülöp
addikt

letisztult muszerfal
fizikai kapcsolok
semmi modern, dizajnolt tapiképernyo

:R

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#147029) qnadam válasza npera (#147027) üzenetére


qnadam
veterán

alighanem a hatéves gyermekének is tetszene.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147030) zetor2000 válasza npera (#147027) üzenetére


zetor2000
senior tag

Óóó!
Gondolom kisállatmentes és nemdohányzó tulajtól... :D
Tippre itt az 1.5M határ az nem forint, hanem €. De fasza!

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#147031) npera válasza Phülöp (#147028) üzenetére


npera
újonc

Ugye hogy ugye? :C

(#147032) qnadam válasza Phülöp (#147028) üzenetére


qnadam
veterán

mondjuk egymilláért nem sok érintőkijelzőt kap az ember.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147033) qnadam válasza zetor2000 (#147025) üzenetére


qnadam
veterán

lehet, csak a németekkel még annyira se vagyok képben, mint a japánokkal. annyit tudok, hogy csakazegykilenctédéííí :D

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147034) npera válasza zetor2000 (#147030) üzenetére


npera
újonc

Rally autó sokmindenre jó. Lehet például menet közben hamburgert csinálni benne. Ez egy régi kedvenc videóm. Egy DJ/chef megpróbál hamburgereket kézzel összerakni, amíg egy rally kommentátor meghajt egy kábé 600-lovas rally cross Fiestát egy pályán. Először még viccel vele, hogy csak 2 gyakorló kört ment, de amikor elkezd végigmenni a szekvenciális váltón miközben áll a gázon akkor csak ordít, hogy "ár ju shitting míííí????". Utána jön a hamburgeres menet különféle G-hatások között.... Szerintem ezt mindenki élvezné :C

(#147035) npera válasza qnadam (#147033) üzenetére


npera
újonc

5 liter ta-pos-va!!!!

(#147036) qnadam válasza npera (#147035) üzenetére


qnadam
veterán

és 1200 km megállás nélkül

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147037) Jahno válasza qnadam (#147036) üzenetére


Jahno
őstag

Ma kitalálták, hogy vinnének tőlem pár cuccot kőccsön. Ember jött, pakolt, közben kiderült mit szeretne és szerintem mi hiányzik. Hozzádobtam még fél ládányi kütyüt és kábelt, így csak kétszer jöttek vissza pótlásért. Pedig mondtam, hogy be fognak szopolni :DD

Értelmes videós arcok, csak régimódi dolgokkal nem voltak tisztában, mondja, hogy van itt egy kamera aminek a képét ki kell rakni hangulati elemnek kijelzőre és kellene AV-RCA átalakító. Na mondom scart? Nem, hanem AV. Jóvazekinekmi. Szerintem Svideó lesz, de hozd a kamerát, mert csomóból jacken jön ki mindenféle vacak, meg a kocsog Sony az USBféléjével, mire ideérsz arra összekapom és adok saját kamerát, azzal mehet a nihil, Tiedhez meg keresünk kábel, mert jackes lesz az. Nem, ez AV, oda van írva. Igen, 3.5es jack volt :DD

Este persze megcsúszott minden, ment a matek, hogy TAXIval jönnének vissza de az nincs, Wygo valami nincs, kicsit pingvineztünk, hogy esetleg majdhónap, de mondtam kapnak fél óra gondolkodási időt, várjunk valami megoldásra. Sikerült. Ezért emlegettem a közös autós megoldásokra, hogy csak akkor nincs ott és akkor amikor kellene, de legalább relatív drága is ha használja az ember.

Ha rendesen kitalálják, akkor igazából elviszem a hátamon az egész produkciót, de nem biztos, hogy több lóvé van rá, ha meg ez volt a terv, akkor ez volt a terv. Legalább megint megfejthettem a világot, már kezdett hiányozni egy unalmas vasárnap délután, mikor csak sörözök és kész.

Este naplementére kimentünk a reptérre, ittam a söröm, nyomtam a gombom, lesz még jobb is csak ki kell pöcsölni. Most már úgy van, hogy kitaláljuk mit szeretnénk és kb. az van. Itt mire felszállt a vas arra odébb is ment a nap, már nem tudtam 15 méter hátrébb menni, hogy középen legyen a torony, de azért kiadja:

Őszig még sok expó bele fog menni ebbe, azt érzem.

(#147038) zetor2000 válasza qnadam (#147033) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én most, hogy nem annyira melózom (szabadságon vagyok) pár Dögvészszervíz epizódot néztem meg, ott a V6 3L TDI van színpadon, de mivel ezek vannak a szervízben újraépítésen, szerintem ez nem annyira sikerült motor.
1.9 TDI volt kollega Seat Ibizájában, ment, mint a villám amikor ment, de aztán turbócső repedés, hengerfej hegesztés, pár alkatrész újravásárlása és a vételár ~2-3 szorosának a ráfordítása után elkerült. Aztán lett valami nagyobb, de kevésbé erős autó, aztán megint valami kotla, volt egy BMW, ami 2x lett hengerfejezve, aztán a vége egy szívó dízel Passat lett, valami 1.6os vagy mekkora motorral, ezelőtt ~15-18 évvel.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#147039) blueboi69 válasza Jahno (#147037) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Ez is jó kép.

Összegzésként az elmúlt napok hozzászólásaira: nagy félelmem, hogy az összes szerszámot és elektronikai kütyüt az asszony elkótyavetyéli ha valamitől megpusztulnék egyik napról a másikra :D Egyébként szerszámból sosem elég... eddig ugyebár autószerelés volt a fókusz, most gyakorlatilag amióta eladtam a bmw-t, csak a fiestan cserélek olajat/szűrőket, mást annyira nem kellett (lámpát kell majd, mert múlthéten a műszaki vizsgán szóltak érte). Inkább eltolódtak a szerszámok a házkörüli faipari munkákhoz... mikor mi....

Grillo féle pizzaépítéssel egyetértek, sokkal jobban értékeli az ember, ha saját kezűleg rakja össze. És én is mindig győzködöm magam, ha valami faszságot kell venni.. aztán hetekkel később megveszem, majd rájövök, hogy mégsem annyira jó, aztán amikor pár év múlva elvesztette az értékét akkor megpróbálnám eladni... :W

(#147040) eattila válasza blueboi69 (#147039) üzenetére


eattila
csendes tag

Nekem ebben segít a panel :D Nincs hely. De így is van egy szerszámos ládám, pár fogó, meg bringa specifikus szerszám, meg szerelő állvány. Meg van 2 kábeled ütvefúró, meg 2 akkus fúró. Meg flex, mert az kell :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#147041) zetor2000 válasza eattila (#147040) üzenetére


zetor2000
senior tag

Flex az kell, anélkül bzui az ember. Még ha csak egy kicsi Dremel is az, akkor is kell. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#147042) Jahno válasza blueboi69 (#147039) üzenetére


Jahno
őstag

"az összes szerszámot és elektronikai kütyüt az asszony elkótyavetyéli ha valamitől megpusztulnék"

Ott van dobozban, szerszámban már nincs olyan sok pénzem, kb. 1 polcra kifért. Kütyükre remélem megtalálja a célközönséget és kész, lassan azok is rendeződnek, csoportosítva rendberakva, ha meg tovább húzom akkor úgyis nekem kell felszámolni de amilyen szerencsém van pont értéktelen lesz minden.

Néhány motyónál azért most is rezeg a léc, hogy áruljam-e ki apránként és bevétel felszívódik a semmibe, vagy mi legyen. Nekem legalább nem "befektetési céllal" mennek, hanem akad amit használok, többi meg csak úgy felgyűlt :C Így nem kell majd pofára esni, ha értéktelen lesz, arányaiban nem drágul annyira, vagy nem keresi a piac. Pld. van fél ládányi PS2/Nintendo játékom, amit 500 forintokért sem visznek el, ezekkel nem tudom mi legyen, mert kidobni sajnálom, még egy darabig kerülgetem, 1-2szer meghirdetem és utána dobom ki.

(#147043) Sipi- válasza blueboi69 (#147039) üzenetére


Sipi-
tag

Csak annyiért adja el (-10-20%), mint amennyit mondtál neki áraként amikor megvetted :D

[ Szerkesztve ]

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#147044) Jahno válasza Sipi- (#147043) üzenetére


Jahno
őstag

Nekem nem jó, mert sok felgyűlt, kidobott, lomizott cucc van, amihez mondjuk 1-2 ezresért vettem tápot/kábeleket, vagy 3 felgyűlt értéktelen pakk egyben már érték.

Itt is alakult, eddig PC-k meg laptopok álltak hegyekben, most utolsó maradék 10-20 laptoptól kell megszabadulnom, cserébe gyűlnek a fotós cuccok, állványok, egyéb sületlenségek.

(#147045) blueboi69 válasza Sipi- (#147043) üzenetére


blueboi69
csendes tag

igen, ettől félek én is! :D

(#147046) eattila válasza zetor2000 (#147041) üzenetére


eattila
csendes tag

Ez rendes kisflex, parkside, kábeles. mondjuk használva is volt már :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#147047) eattila válasza blueboi69 (#147045) üzenetére


eattila
csendes tag

Az enyém megszabadul mindentől ami hasztalan. Ezért félek megbetegedni.... :DDD

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#147048) qnadam válasza eattila (#147047) üzenetére


qnadam
veterán

megszabadul mindentől ami hasztalan

kidobta az összes ellenállást?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#147049) Phülöp válasza qnadam (#147048) üzenetére


Phülöp
addikt

:DDD :DDD :DDD

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#147050) Sipi- válasza eattila (#147047) üzenetére


Sipi-
tag

:DD :DD

https://www.ferfiakonyhaban.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.