Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
miezamieza?
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz LightBringeɍ #105 üzenetére
csinalni egy egy facsebukkos titkositott csoportot
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
ja
Keszthely, aszondja rokon, idoben kell elindulni a temetobe, mert nagy a forgalom
nezem a 71-st, megy rajta 8-10 auto, de lampa igazabol csak ketto van addigigy is 20+ perccel elobb odaertunk, meg a gyulekezo idopontra, ami a temetes elott fel oraval volt
sosem ertem amúgy, hogy egy 4km-s utra miert szamolnak 30+ perc menetidot autoval
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
lehet, de kicsi a szememnek mar
32" utan persze nagy volt eleinte, de mar megszoktam
a 32" is nagy volt a regi 29"-s CRT TV utan
de az is nagy volt a 22"-s CRT TV utanmonitor is ugyanez a sztori
regen a 14" volt az alap, meg 15" mar űűű, akinek 17"-s monitora volt, na az volt a basszájba
most 19-20" mar egy csak beugro meret, a 24" itt elottem is kicsinek tunik mar, es 27" kenede nézd meg a mobiltelokat, regen a 3.5"-s thaifon is seggre esés volt kb 10 eve, most meg 5.5" alatt csak bovli kategorias uj okostelefonok vannak
vagy a 3310-s Nokia kijelzoje mennyi is volt?
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Gabibácsi #1320 üzenetére
mar min 7-8eve 1920x1080 az "alap" jatekfelbontas
ujabban 2560x1440-ben is, meg ritkan 3840x2160-ban is tesztelik, de oda olyan izom VGA zsuga is kell mar a gepbe, hogy ihaj
nvidia 1070-1080-1080Ti
AMD RX480-580, Vega56-64
esetleg ezekbol ketto SLI/CF-ben... de ez horror penz egyenkent is, nemhogy ketto belolukamikor a noti utan ujra dekstop PC-t vettem, akkor egy MSI GeFroce GTX560Ti volt benne 1024Mb RAM-l
a PC monitor is amit meg akkor vettem LED-s 22" az is 1920-s HD volt, DVI-vel, HDMI-veles az mar akkor sem volt egy fubaze dolog egyikse, mert VGA-bol mar 6xx szeria volt az aktualis uj, es a 22" se volt nagy meret
10-12eve meg talan, de akkor azert nem hasznaltak meg ilyen felbontást se meg, nem volt hozza eleg grafikai loero a PC-kben (se)
2005-6-ban egy 1600x1200-s felbontásban jatszhato 50-60fps is nagy keralysag volt, de az 8-10x akkora grafikai szamitasi kapacitast igenyel minimum, meg most jott ez a 144Hz-n mania is, lassan ami "csak" 100fps-l megy, akkor az szaggatmost a 4K-val tartunk ugyanitt lassan
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
azert egy F1-t, NFL-l vagy foci VB meccseit nezni ekkora TV-n ha szereted a sportokat sokkal jobb, mint egy 15-19"-s csipszar monitoron
vagy akar hazimozini is, egy jo hangrendszerrel afkorza jo projektorok rohadt dragak, egy ekkora TV kb harmad annyiba kerul
es csak egyre olcsobb is lesz, meg nem uzemoras benne a lampa sem
projektorok szerintem par ev múlva kifutnak, pont az ekkora egyre olcsobb TV-k miattnekünk is volt multeten all staff meeting, projektorral mert nagy terem, de notirol kijön a jel es latod, hogy ez qrvara nem HD alapbol se, 3m-s kepatlora kirakva meg tiszta homaly
foleg kozelrol
aztán meg ront rajta a projektor is egy csomót kb
nem neztem meg nagyon kozelebbrol a gepet, de talan a jel is DSUB-n ment at… 2018-ban
notik se uj cuccok az a vicc, ilyen szogletes thinkpad egy csomo, min 4-5 evesek ha nem oregebbekpont ezen a heten neztem isminek notit
i5, 8GB RAM, 250GB SSD, dedikalt nvidia VGA 2GB RAM-l, 15", fullHD kijelzo, vilagitos magyar bill, HDMI kimenet… 260-270k asszem
vmi Acer asszemnettóban 210-215k korul van
nem egy wasistdas ar ertelehet veszek en is magamnak egyet
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Gabibácsi #1362 üzenetére
Starcraft2 khérlek aláássan ami egy 2009-s game
es az i3K-n RX580-l se megy nagyon 120fps felett
ha sok egyseg van a kepen akkor lepottyan 55-60fps-re ispont tegnap neztem
ennyit feljlodott a game is mióta kiadtakamikor megjelent akkor egy akorri jo gepen is jol futott, most azzal kb szaggat
de rohhattyanak meg azt, hogy 4 vagy tobb CPUcore-t is hasznaljon a game engine ketto helyett, azt nem tudjak beleirni azóta se
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Gabibácsi #1367 üzenetére
nem
pont azert vettem ezt a gepet hozzaelotte az AMD Athlon64-II X4 631-n (4x2.6GHz) lement 10fps ala is a GF750Ti-vel es a GTX770-l is
ennek a game-nek magas IPC kell, magas orajellel es csak 2 core-t hasznal a game = i3-7350K
ha i7-7700K lenne se menne gyorsabban semmivel, mert akkoris csak 2core-n futna
A64-nel is azt neztem, hogy CPUload nem megy 55% fole se sosem es mégis ilyen lassu
aztán megmondtak masok, hogy hiaba 4core a CPU, ez 2-n fut csak, szoval az az 50% az a 100% igazabola masik ket core kozben csinalhatott volna akarmit
Win feladatkezoloben nézve a Win utemezoje az "szetdobta" a 4 core-ra, de semmi ertelme nem volt
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
amikor megirtak is volt mar 4core CPU a desktop piacon, es tudhato volt, hogy a core szama csokkeni nem fog, csak noni
Core2Quad meg az A64 X4 is 2007-8-s tortenetek, es biztos tudtak rola elobb is, hogy majd ilyen is lesz nem sokara
Xeon-ban Opteron-ban mar volt jóval elotte is megvehetted ezt
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
ennyi
par eve millos projektorok egy zacsko szotyit nem ernek mar
vmi 50-60nm-s targyaloba meg hajra, hogy hatul is lassanak belole vmit, de ilyen 10-20fosekbe mar pont qrva felesleges egy 3-4kEUR-s projektor, vmi jobb nevu Panasonic vagy JVC meg 5-8k EUR
multkor is vagyunk egy ilyesmi room-ban, megy a projektor es zug a ventije, aztán lelassit 10sec-re aztán 1 percig megint zug
ezt hallgattunk hatterzajkent 4-5oran keresztulegy TV az qssban elvan, mint a befott
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
de azt mar akkoris tudhattak, hogy egyre tobb core lesz a desktop piacon is elerhetoen par ev múlva megfizetheto aron...plane amire megjelent
2005-ben a Barton core K7 mar kuka kategoria volt kb, amire kijott a SC2 2009-re meg plane az lett...addigra az egy 6-7 eves technika lett
2005-ben volt a K7 mobil Barton-m 2333MHz-n 233MHz FSB-vel (2400-n is ment ), es azert azt egy P4-3.0/3.2GHz-s gep reggelire megette game kozben tunnerolas nelkul is
a masik gep akkor meg egy K7 Athlon MP2400+ (2x2000MHz) volt 1GB RAM-l, szoval ott lett volna CPU jedi, csak nem hasznalta ki semmi benne ezt
A64-bol a dualchannel-s socket939-s tokozasu az meg ugyahogy jo is volt, de a single channel RAMs socket754-s nem volt egy nagy eresztés
az alig volt gyorsabb egy Barton-nal, az is inkabb csak a kozvetlenebb RAM eleresebol jott, 64bit-s sw-k meg alig jottek ra az elso evekbende a P4 se volt draga annyira akkor, itt a PH tele volt azokkal, sokkal tobben hasznaltak, mint a A64-t meg a K7-t egyutt
komplett konfigot nezz mindig, ne csak a CPU arat magaban
en gepem tavaly februárban egy i7K-val 25-30k-val lett volna csak tobb, amikor vettem, az kb 10% vagy kisebb felar a teljes gepen
65k volt az i3K, es 90-95k a i7K ara
tobbi minden ugyanez
gondolkodtam azon is amúgy, mert sokkal nem lett volna tobb igazabol azzal semde SC2-re egy Pentium G4560 vagy G4600 is jo lehet 15-20k-ert
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz zetor2000 #1604 üzenetére
ismi a parjaval volt del-kelet azsiaban egy 3-4 hetes koruton anno, thaifoldon bementek egy etterembe, es nekik kell a csipos kaja, mert ok itthon azt eszik, es birjak, es kell, mert mar hiányzik nagyon a csipos kaja
nyilván lattak rajtuk, hogy europaiak, úgyhogy probaltak lebeszelni rola oket
de mi magyarok vagyunk es birjuk a csiposet nagyon, nem ugy mint a tobbi europai nemzet
jol van ecsém, na erre kihoztak nekik egy kajathat nagy nehezen legyurtek ugyan, de az meg neki is meredek cucc volt
az erejerol annyit, hogy amikor megettek, kijott a séf a konyharol es klasszikus tavolkeleti szokas szerint meghajolt elottuk, gondolom a tisztelete jelekentde utana par napig nem ereztek a szajukat nagyon, meg nem nagyon volt kedvuk csiposet sem enni mast
Carolina Reaper a legerosebb paprika tudtommal, az vmi 2.5millio scoville egyseg az ereje
a vegytiszta kapszaicin az 16millio, a magyar zold hegyes eros az olyan 8000 pont korul van ezen a skalantöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz BobaHWSW #1613 üzenetére
volt ez a fald fel amerikat sorozat vmelyik adon, talan a discovery-n
kamionos utvonalon egy etterem egy pihenonel
a soforok baszogattak a tulajt, hogy miert nincs vmi csipos kajaja
megunta a noszogatást, lett is egy specialitas8 fasirtnyi daralt hus, 5 paprika van benne szinten ledaralva, osszedolgozva, abbol keszulnek a fasirtok kisutve
kb 15 perc alatt kell megenni, es utana asszem 5 percig nem ihatsz ra tejet, meg semmit se
a (tej)zsir oldja a kapszaicint es csokken a maro hatas
aki ezt kibirja, annak a fenykepe felkerul a dicsosegfalrahat sok kep nemvolt meg ott a tizenpar ev alatt....
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
voltunk Balaton MIT-n Balatonalmádi-ban a Hotel Monopoly volt a bazis most
ismet elfogyott minden alkolhol minden este a bazison keso ejjelig fent maradva
reggel voltak egy arcok a hajnali 3-g bulizastol
a piros papir poharkakban tisztan kóla nem volt, csak viszkivel, vodkaval illetve ezekkel egyszerre vegyítve
meg volt vmi Aperol nevu tortenet is, de azt ugy vedeltek be, hogy csak az ures uvegeit lattam
biztos jo anyag lehet2 gyakornok lanyzo mar elso este egyengette/epitette a jovobeni karrierjet az egyik szobaban
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Túra és kirándulás topic
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest