Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94181) King Unique válasza zolee001 (#94180) üzenetére


King Unique
titán

Mi nem volt világos az ITT leírtaknál, ezeket talán megcsinálod a Windows natív particionáló eszközeivel? Kétlem... Az pedig mese, hogy kizárólag csak telepítésnél a partíciókkal foglalkozni, mivel bőven lehet olyan eset, amikor utólag kell átméretezni, kiterjeszteni, átkonvertálni stb.

A másik topikból meg ne idézgess itt feleslegesen, pláne másik Windows topikból... Úgy meg megint ne, hogy eleve nem arról volt szó, a külső programok sem csak driver update és CCleaner, hanem ott van egy rakás egyéb. Illetve akkor minek telepítenek sokan még az olyan alap dolgoknál is külső programot, mint pl. a böngészés, videólejátszás, képmegjelenítés és szerkesztés? Hát talán azért, mert a beépített megoldás nem mindenkinek felel meg, nem tudja mindazt, ami a külső programok...

(#94179) Geth:
Nem tudod megcsinálni a natív particionáló eszközökkel, legalábbis 1 lépésben és nem destruktív módszer elkerülésével nem.... Max. több lépésben, meg úgy, hogy manuálisan átmásolod az adatokat, meg törlöd a másik partíciót, majd utána terjeszted ki. Meg az összevonást akkor, ha egymás mellett, illetve után helyezkednek el, nem eltérő módon. Ellenben külső particionáló programok akár még ilyenkor is képes rá, meg átmozgatni az adatokat.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.