Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93161) peterattila


peterattila
aktív tag

Sziasztok. Adott egy régi gép (P45 chipset, Q9550 proci, 4x2 gb ram, 240-es SSD, RX 560 2GB). Ez a masina W10-el egy ideje kék halálozik ramdom módon. Memtest86 futott egy napig hibátlanul. Diagnoszika ezt mondja:

A rendszer "Memória" minősítése nagyon alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. A futó alkalmazások számának csökkentése növelheti a rendszer teljesítményét. Keresse meg felesleges indítási alkalmazásokat, és tiltsa le azokat, amelyekre nincs szükség. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy további memória telepítése szükséges.

A rendszer "Lemez" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. A futó alkalmazások számának csökkentése növelheti a rendszer teljesítményét. Győződjön meg arról, hogy a lemez rendelkezik a megfelelő mennyiségű szabad területtel és töredezettségmentesített. Keresse meg felesleges indítási alkalmazásokat, és tiltsa le azokat, amelyekre nincs szükség. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy új lemezt kell telepítenie.

A rendszer "Grafika" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. Az asztal-összeállítás letiltása vagy a képernyőfelbontás csökkentése növelheti a grafikai teljesítményt. Ha a probléma nem szűnik meg, elképzelhető, hogy új videokártyát kell beszerezni, vagy frissíteni kell a jelenlegi videokártya illesztőprogramját.

A rendszer "Játékgrafikai" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a multimédiás alkalmazások és játékok teljesítménnyel kapcsolatos problémáit. Az áttetsző Aero felület letiltása növelheti a multimédiás alkalmazások vagy játékok teljesítményét. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy új videokártya beszerzése, vagy a jelenlegi videokártya illesztőprogramjának frissítése szükséges.

A rendszer "CPU" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. A futó alkalmazások számának csökkentése növelheti a rendszer teljesítményét. Keresse meg felesleges indítási alkalmazásokat, és tiltsa le azokat, amelyekre nincs szükség. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy új processzor telepítésére lesz szükség.

Szerintem ezt netto baromság egyébként. SSD, 8 giga ram, rx 560, erre mondja azt, hogy kevés? Céges gépem ennek töredéke (2 magos cerka, 2gb ram...). Mi a túró van ezzel szerintetek?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.