- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Miután minden hulyeséget végigprobáltam az egyik ujraindtásnál véletlenul nem nyomtam rá, hogy "nyomjon meg egy gombot a telepito futtatásához" aztán most helyreállít.
De ettől függetlenül valaki segíthetne nekem, hogy létezik-e már másnak is ilyen gondja, vagy mit tudnék csinálni.
Szóval az van, hogy idén nyáron jutott el hozzám a creators update, akkor jelentkezett az, hogy a két monitorom közül az egyik jele hol elmegy / hol visszajön, ha a new build van fent. Próbáltam 64millio féle fajta drivert de semmi nem mukodott. Csak és kizárólag a legujabb buildnél jelentkezik.
Most azt szoktam csinálni, hogy friss telepítéssel felrakok egy 1607-es buildet, majd kikapcsolok minden frissítést, aztán nyomkodok a másik időpont választását majd mikor már abból is kifutok, akkor (egy óvatlan pillanatban mikor nem vagyok gépnél) feltelepül sunniy módon, és hazavágja a monitorom. Ezután ugye van az a megoldás hogy "előző build visszaállítása" de ez sem tökéletes mivel a 30 napnyi haladék, vagy nem tudom mennyi lejárt ezért agresszív módon, magától letölti az uj buildet és ha kicsit nem mozgatom az egeret már nyomja is fel. Ilyenkor teljes reinstallt kell csinálnom hogy nyerjek újra 30 napot.
És tessék 20 perce nagy nehezen visszaállítottam a buildet, és mikozben a hsz-t írom már kezdi megint az újat letölteni.
Na szóval kicsit unom már ezt a havi újratelepítést, valaki tudna adni egy megoldást?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest