Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz szabonagyur #321 üzenetére
Várjuk! De csak virtualba először.
-
edari
őstag
válasz szabonagyur #329 üzenetére
Nekem is odafog menni, de ha nem hozza az elvárásokat akkor az is csak oda fog menni, főrendszernek soha.
-
edari
őstag
Komolyan nem értem az MS-t egyébként. Ha látja, és elismeri hogy a metro, megbukott a felhasználók szemében (persze lehet itt bizonygatni hogy az jó meg stb., de az eladások ugye nem azt mutatják), akkor miért erőlteti tovább ezt a designt? Világos hogy mi kell a népnek, a Windows 7 rá a jó példa. Könnyen kezelhető, átlátható OS. Szerintem ez nem egy nagy feladat. ha nagyon egyesíteni akarja a platformokat, akkor pc-re kérünk egy w7-hez hasonló kinézetű os-t, abba pakolják be azokat a szolgáltatásokat amik ahhoz kellenek, hogy a platformok között könnyű legyen a kommunikáció (khm, apple lehetne a minta). Ezaz út, amin a most a Microsoft megy, ez a mélybe visz, nem a csillagok közé. Ezzel most nem szeretném elindítani a flamethrowert, szimpla elmélkedés volt.
-
-
edari
őstag
válasz szabonagyur #350 üzenetére
Többször is próbáltam megszokni. Nem tudtam. Szerintem nem jó pc-n. De mint írtam tapipadon jó.
-
edari
őstag
válasz gergobaby #355 üzenetére
Most pont az történik amit az első hsz-ben írtam: hogy sokan írják hogy jó meg minden, de közbe mégse, mert nem terjed az os, akárhogy akarja az ms. Tudom, hogy ebbe sok minden közre játszik, mint pl. az h a vállalatokat nem érdekli. Arról nem is beszélve, hogy amikor az 8 megjelent, micsoda fikahadjárat vette kezdetét. Ebből kellett volna tanulniuk, és nem úgy folytatni a mesét, hogy beraknak egy fattyú start menüt, és puff itt van nektek a win10. Kicsit komolyabban kellett volna ezt venni.
Én pl. szerettem a vistát, én se értettem hogy mi bajuk volt vele az embereknek (jó, voltak vele stabilitási problémák), én szerettem. Így megértem az elégedett tábort is, nem is igazán szoktam az ilyen témájú vitákba belemenni.
-
edari
őstag
Nekem vegyes érzelmeim vannak az új rendszer iránt. Van amiért cserélném a 7-et, de van ami elrettent.
-
edari
őstag
válasz tothjozsi96 #521 üzenetére
Hát igen. Akkor miért is van ott...?
Ez volt a bajom a 8-al is. nem pc-re való kinézete, nem oda való appok vannak rajta. Elég egyszerűen meglehetne csinálni, ha az os érzi installnál hogy pc-re vagy tabletre megy, akkor olyan környezetet építsen ki.
A másik ami egyáltalán nem tetszik. Ha elindítok egy alkalmazást, akkor ne full screen-be jöjjön már elő....Mellesleg ezek a színek..ovi.
-
edari
őstag
válasz szundybence #9469 üzenetére
Állíthatnál a stílusodon. Kinyílik a bicska az ember zsebében.
-
edari
őstag
Mivan akkor ha holnap frissítek W10-re, majd kilépek az insiderből?
-
edari
őstag
válasz mefistofeles #10731 üzenetére
Én is, ha otthon lennék.
-
edari
őstag
Rohanok haza munkából, hogy majd rögtön felcuccolom WU-n keresztül a 10-et, erre kapok egy sima frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
Na ma 6-kor keltem hogy felrakjam a 10-et
Tiszta telepítést kértem, nem kellett semmi a 8-ból. Erre csak megtalálom a win.old mappát, és kb minden cuccot ami fel volt rakva. Most ilyenkor mi is van?Ha op rendszeren belül tiszta vissza állítást kérek, akkor ezeket letörli, vagy nekem kell kézzel szortírozni?
-
edari
őstag
válasz kisgyerek7 #11698 üzenetére
Ha magyart állítottál be régiónak és nyelvnek, akkor nem is fog veled beszélgetni.
-
edari
őstag
woland:
délelőtt beszéltük hogy nekem megmaradtak fájlok 8-ból, pedig nem kértem.
Na most toltam resit a 10-nek, hogy tüntessen el mindent. Ledarált mindent hiba nélkül, de nem tudom aktiválni. Az a baja hogy ezen a gépen nem volt ezelőtt 7 vagy 8. Pedig volt, és még csak nem is virágbolti.Na ilyenkor mivan?
-
edari
őstag
válasz szundybence #11832 üzenetére
Nem is akartam. Tiszta win volt a cél.
-
edari
őstag
válasz szundybence #11847 üzenetére
Hülye voltam és elfelejtettem hogy telefonon keresztül is lehet aktiválni.
Szóval az egész általad leírt dolog fölösleges, már csak azért is mivel az én gépemen már volt 8, ergo az ms fogta az adást. Vagy a gépemet.
Érdekes de resi után már aktivált.
-
edari
őstag
válasz GeneraL_XTX #12067 üzenetére
Produkey nevű program.
-
edari
őstag
válasz Malibutomi #12812 üzenetére
Igen.
-
edari
őstag
válasz tomboy0013 #12871 üzenetére
"A Store valamiért nem akar frissíteni meg telepíteni alkalmazásokat."
Tegnap este 6 körül nekem is ez volt.
9-re jó lett.Lehet terheltek a szerverek.
-
edari
őstag
válasz yodamester10 #12876 üzenetére
Nvidia.com
Ott drivers, all drivers, majd kiválasztod a neked kellő cuccokat.
-
edari
őstag
válasz yodamester10 #12885 üzenetére
Hát azt nem mondtad hogy már próbálkoztál vele, és errort kaptál.
DDU-val töröld a szemetet, majd próbáld újra.
-
edari
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest