Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignisz
senior tag
Szép napot! Tegnap fissítettem win 10-re. Ma elindítottam a speedtestet, de nem tölt be rendesen, nem működik. Mi lehet a gond? Chrome böngésző, Edge egyik se.Segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
A fiam gépén win 7 van. Azon megy. Nekem a ping teszt megy csak.
Közben újabb dolog akasztott meg. A telefonomra akarok másolni filmet. Rádugom az adat kábelt és semmi.
Automatikusan be szokott lépni. Most sehol nem látom a gépen. Ehhez tudna valaki segíteni?[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
Szép napot! Van-e lehetőség, hogy a start menű alá képet tegyek?
-
ignisz
senior tag
Szép napot! A dx diag azt írja, hogy 11.2 a verzió. Nem 12-nek kellene lenni?
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
válasz SpongyaBob #16387 üzenetére
AMD Radeon HD 7660D. Alaplapi, 1024 Mb-re van állítva.
-
ignisz
senior tag
Nem nagy gond, de megkérdezem. A játékokat teljesen kihagyták vagy csak jól eldugták.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Lementettem a telefonom névjegyeit a gépre. A windows névjegytárral megnyitottam és most nem tudom bezárni. Egyenként előugranak a névjegyek, ha egyiket bezárom kirak másikat. Hogy lehet lezárni?
-
ignisz
senior tag
Sziasztok! Olvasgatom a hozzá szólásokat. Néhány napja frissítettem win10-re. Én is tartottamtőle, mivel régi szoftver és hardver is van a konfigomban. Itt kaptam ötletet, hogy hogyan indítsam a frissítést. A tapasztalatom ebben a néhány napban pozitív. A régi szoftver és hardver is működik . A Chrome-mal sincs bajom, a windows képnézegetővel sincs. Minden az első perctől rendesen, akadás mentesen működik. Bocsánat ha hosszan írtam.
-
ignisz
senior tag
Adatkábellel csatlakoztatom androidos telomat és nem látja a gép. Mi lehet a gond?
-
ignisz
senior tag
Régi 2.2.1-es portable utorrentet használok. A memóriát nem eszi.
-
ignisz
senior tag
Sziasztok! Eltünt a start menüm és a keresés sem él. Minden segítséget köszönök.
-
ignisz
senior tag
Hogy lehet a start menüt vissza hozni?
-
ignisz
senior tag
-
ignisz
senior tag
válasz Döglött Róka #18478 üzenetére
Köszönöm
-
ignisz
senior tag
A gondom még mindig a régi. Nincs start menü, keresés nem megy,a művelet központ se. Amit eddig javasoltak nem vezetett eredményre. Win7-re nem tudok visszatérni, a gép alaphelyzetbe állítása szintén nem megy. Mit lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
válasz Döglött Róka #18636 üzenetére
Nem részletezte a windows, csak röviden, hogy nem sikerült. Jó darabig dolgozott, újra indult, s a végén közölte, hogy nem sikerült.
-
ignisz
senior tag
válasz Döglött Róka #18638 üzenetére
Eventlog-ot hol találom?
-
ignisz
senior tag
válasz Döglött Róka #18638 üzenetére
Ilyen nincs nálam a system alatt.
-
ignisz
senior tag
Lefutott.
Microsoft Windows [Version 10.0.10240]
(c) 2015 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.C:\WINDOWS\system32>
C:\WINDOWS\system32>sfc/scannowBeginning system scan. This process will take some time.
Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired
them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For
example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Note that logging is currently not
supported in offline servicing scenarios.C:\WINDOWS\system32>
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
válasz Döglött Róka #18656 üzenetére
Warning van,elég sok.
-
ignisz
senior tag
-
ignisz
senior tag
Tisztán telepítettem a win10-et. Most megint van start menüm, eddig szépen megy minden. Aktiválás is meg volt. Mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
ignisz
senior tag
Nem igazán win10-es téma. Microsoft fiókkal van gondom. Tegnap megcsináltam, most meg akartam nyitni és nem enged. Nem megfelelő e-mail vagy jelszó miatt. Leírtam tegnap mindkettőt. Találkozott ilyennel valaki?
-
ignisz
senior tag
Szép napot! Bekapcsolásnál meglepődtem, hogy jelszót kér a gép. Én nem állítottam be. Néhány helyre kell a microsoft fiók ezért megcsináltam, de a gépet nem szeretném jelszavazni. Tudna valaki segíteni?
-
ignisz
senior tag
Nem nagy gond, de megkérdezem. Tegnap délután óta az időjárás élőcsempe nem mutatja az időt. Próbáltam kikapcsolni bekapcsolni, semmi. Mitől függ a működése?
-
ignisz
senior tag
Tiszta telepítésem van, szépen működik. Egy kérdésem lenne csak. Három partició van a HDD-n. Pendrivról telepítek, telepítéskor formázom az egyik partíciót. Miért nem lehet akkor telepíteni a win10-et? Ha esetleg újra kell raknom a windowst akkor szűz HDD kell?
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Már más is kérdezte. Az élő csempét, hogy lehet rávenni, hogy mutassa az időjárást és a bejövő levelet a posta?
-
ignisz
senior tag
Negyedik napja megy a tiszta telepítés, win10. A HDD led hébe-hóba villan fel.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- EA Sports WRC '23
- Ingatlanos topic!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Raspberry Pi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest