Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
Hello, minden ami a jofogassal kapcsolatos
Csalókat ide írjátok, hogy mas ne essen bele a csapdába. -
lionshamlet
senior tag
Barota evelin dorarol tud vki vmit?
Vasarolt tole vki az elmult idoszakban barmit is?
Az rendben megerkezett?A névre rakeresve nem eppen bizalomgerjeszti infok vannak róla nehany fbookos csoportban.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Whaazzup
senior tag
Sziasztok.Én csak úgy hívom JÓPECA mivel itt minden olyan eltitkolt szar dolgokat eladnak aminek semmi köze a korrekt üzlethez.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Pityu.
nagyúr
Mâsnak is van úgy,hogy telefonról se a jófogás app-ban se böngészőben nem találhatóak üzenetek csak ha számítógépről nézem akkor vannak üzenetek? Ez mitől lehet?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
Whaazzup
senior tag
válasz Muszakishop #13 üzenetére
De sokkal jobb ha az árait a Vatera táblázat szerint van, de nem éri meg ha a Jófogás árazza be , mert drágább Pl( GLS 2390ft) ő szerintük, ha Foxpostra is ráteszik az utánvétet.
Infó ITT. [link]Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Muszakishop
csendes tag
Nem is ez a bajom, hanem ezután 12000 Ft alatt nem lehet használni a Jófogás GLS-es Háztól-Házig szolgáltatását. Ennek az volt az előnye, hogy ha a vevő nem vette át a csomagot, akkor a GLS visszahozta és ezért nem kellett fizetni. A Postánál a minimális utánvét kb. 1800 Ft plusz ha nem veszi át a vevő, visszafelé is vagy 1500 Ft-ot kell fizetni.
-
Whaazzup
senior tag
válasz Muszakishop #15 üzenetére
Szia.Ezért én soha nem használok utánvétet, és GLS sem, mivel alapból +600ft a kiszállás.Csak Vaterafutárral postázom az tuti.ÜDV.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Muszakishop #17 üzenetére
Valószínű van okuk sok átverés pl.
-
Muszakishop
csendes tag
Igen, valószínű, bár azon lehet vitatkozni, mi a biztonságosabb, ha valaki előre utal egy olyan bankszámlára ahol a tulajdonosát a bank teljes körüen azonosította, vagy vásárol utánvéttel amikor az eladó lehet, hogy egy féltéglát küldött mobil helyett, de ezzel már csak akkor szembesül, amikor kifizette.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Muszakishop #19 üzenetére
Valószínű sok embernek van néha hamis biztonságérzete xy dolog felé én is gondolkodtam már el előre utalás dologban mert nem tartottam az illetőt megbízhatónak.Szóval a mai világban bármi megeshet.
-
Whaazzup
senior tag
válasz Muszakishop #19 üzenetére
Veled értek egyet abban, hogy az utánvét az egyik legszarabb postázás, tapasztalatból tudom, és a vevőnek nagyobb rizikó amint arról referáltál.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Muszakishop #13 üzenetére
Én is erre keresem a megoldást, nemrég még 2400 volt a limit, és a leírás szerint továbbra is annyi...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #22 üzenetére
Megtaláltam, itt már 12001 szerepel: [link]
-
Whaazzup
senior tag
válasz molnarpeter #23 üzenetére
Szerintem a GLS hanyagolni kell minden más olcsóbb nála.A Jófogásos csak akkor éri meg ha a vevő külön ezt kéri , és utólag teszed rá a hirdetett árra.
-
molnarpeter
nagyúr
-
Whaazzup
senior tag
válasz molnarpeter #25 üzenetére
Szia.A FoxPost szeretem.
-
Whaazzup
senior tag
FoxPost az OK:
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Mi van ezzel a "jó fogás-al" ? Nem tudok hirdetést feladni. Végigmegy a procedúra és annyi. Se email nem jön, hogy aktiváljam a hirdetést (emlékeim szerint régen így volt), se semmi.
A státusznál sem jelenik meg sehol.
-
molnarpeter
nagyúr
Jófogáson keresztül a Foxpostot próbálta valaki? Arra lennék kíváncsi, valóban ingyen van-e az utánvét.
-
Whaazzup
senior tag
válasz molnarpeter #32 üzenetére
Szia.Nem fizetni kell a termék ára után nő.
-
addikt
Szép napot/estét!
Egy meglévő fiók email címét lehet módosítani? -
Endura69
csendes tag
válasz molnarpeter #32 üzenetére
Szia!
Az utánvétért nem kell külön fizetni,a feladáskor csak a normál árat kell kifizetni,ami változó:vagy listaáras vagy akciós,vagy házhoz szállításos.Ez a legnagyobb gond:amikor feladod a hirdetést és bejelölöd a Foxpostot meg kell adnod az eladási árat,de még nem tudod,hogy a vevő automatába kéri-e vagy házhoz.Ha automatába,akkor listaáras vagy akciós automatába kéri-e.Eszerint változik a fizetendő postaköltség is,amit nem tudhatsz előre.Ezt kellene még a Jófogásnak megoldania.Én most adtam el utánvéttel terméket,a vevő átvette,de még nem utalták a számlámra a pénzt.Itt kikötöttem a hirdetésben,hogy csak automatába szállíttatom ennyiért.Persze kifogtam,hogy listaáras automatába kérte a vevő és nem akciósba.Te is fiam,Bluetooth?
-
Endura69
csendes tag
-
Whaazzup
senior tag
Én semmit nem adok fel utánvéttel ebből kinőttem.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Jofogáson jól látom, hogy nem lehet olyat kijelölni, hogy vevő fizesse a foxpost-ot?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Ha felraksz egy hirdetést van olyan lehetőség, hogy Foxpost (és van Háztól házig is ha 12 ezer Ft fölötti a hirdetés).
A gond csak az, hogy ilyenkor ha jól látom az eladó fizeti a feladást ÉS a jofogás nem kalkulálja az utalásba a postaköltséget!
Ami elég alapnak kéne lennie.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Whaazzup
senior tag
válasz NandorHUN #47 üzenetére
Hát igen soha nem fizeti vissza a postát, ezért nem jó az utánvét mivel sok esetben nem veszik át, és akkor bukta, mert előre te kifizetted a vevő meg semmit nem veszít ha nem veszi át.
ÜDV.Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
NandorHUN
addikt
Nem az utánvéttel van a baj, hanem azzal, hogy utánvét esetén is ez úgy néz ki, hogy pl.
1000 Ft a termék, ennyiért van meghírdetve.
Foxpost szolgáltatást bekapcsolod, ilyenkor TE fizeted ki a 990 Ft-os postát.
A vevő átveszi és kifizeti az árát futárnak vagy automatába bankkártyával, ami 1000 Ft.Mennyi pénzt kaptál effektive: 10 Ft-ot, mert a postát nem adta hozzá.
Az utánvéttel kapcsolatos problémák az meg megint más tészta.
Előreutalásos felületet meg lehet jobb is ha nem csinál a jofogás, mert így is rengeteg a csaló rajta.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Canon IP7250, MG5450, MG5550, MG6450, MX925, IP8750, MG6350, MG7150, MX725
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Netfone
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen