Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Bocs a buta kérdésért. Mesélem barátomnak, hogy frissítettem a Win 10-re, mert ha 1 éven belül csinálom meg, akkor ingyenes, és az is marad. Ő azt állítja, hogy ha letelik a határidő, akkor majd fizetni kell érte. Hogy van ez pontosan?
Köszönöm! -
cool13
őstag
Sziasztok!
Két napja ha a bal alsó sarokban lévő win 10 ikonra kattintok akkor nem történik semmi. Nem tudom kikapcsolni onnan a gépet, nem történik semmi. Csak ha jobb egér gombot használom, akkor jön föl a menü, kb mint régen a win 7 esetén. Minden egymás alatt sorban. Mi a hiba? Mit nézzek meg? Vagy ez egy frissítés?
Első kép a mostani állapot ami nem jó.
Ez pedig a régi. Ezt szeretném visszakapni.Mondjuk azt sem értem, hogy minden frissítés ki van kapcsolva, és mégis többször nem engedi leállítani a gépet, mert frissül valami. Ezt is jó lenne megfejteni, mitől van.
-
cool13
őstag
válasz Locutus #32755 üzenetére
Nem tudom mi történt de most jó. Ezt a leírást próbáltam "jobb egérgombbal hozzunk létre egy parancsikont az asztalon, majd az elérési útvonal megadására szolgáló mezőbe a %windir%\system32\shutdown.exe -s -t 0 parancsot gépeljük be. Ezek után kattintsunk a tovább gombra, majd befejezésként, ha szeretnénk, adjunk a parancsikonnak más nevet."
Vagy ez után lett jó vagy fogalmam sincs.Azért köszönöm mindenkinek aki foglalkozott a dolgommal.
-
cool13
őstag
Sziasztok! Hogyan lehet tényleg véglegesen kikapcsolni a frissítéseket? Elvben megtettem. És nem, nem szeretném frissíteni. Nekem jó így, ne nyomuljon. Ne töltse le a háttérben ne csináljon semmit. Soha nem volt gondom eddig ez miatt. De most megint ott van két lehetőség a főkapcsoló alatt.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Sziasztok!
A rendszer SSD-n van. 128GB Samsung 850Pro. Mostanában többször előfordult, hogy nem bootol be a Win 10. Eljut a kék hátérben egy ablak képig, aztán kész megáll. Restart, vagy kihúzom a tápot, és úgy próbáltam ismét életre kelteni. Van hogy ezek után csak addig jut el, hogy a rendszert próbálja helyreállítani. Többszöri próbálkozás után, sikerül csak betölteni.
Memtest lefut nincs gond. 20GB szabad hely van még az SSD-n.
Mit nézzek, mi lehet? -
cool13
őstag
Sziasztok!
Windows fénykép nézegetőt használok a képim nézegetésére. Most viszont átvette a hatalmat a 3D paint. Nem tudom sehogy rábírni a gépet, hogy ne ezzel nyissa meg. Segítenétek megoldani? -
cool13
őstag
Sziasztok!
Napok óta a főkapcsoló alatt, két opcióból, nem tűnik el a frissítés szó. Csak frissítés és leállítás vagy frissítés és újraindítás szerepel. Mi lehet ennek az oka? -
cool13
őstag
KZP és csicso82
Hiába kapcsolom ki és hagyom hogy frissítsen pl. a következő bekapcsolás után is ugyan az. Most is pl.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
válasz King Unique #81359 üzenetére
De ha már 3 napja többszöri gép ki be kapcsolás alkalmával nyomtam arra hogy frissítés és leállítás, vagy máskor frissítés és újraindítás. Ezek után is ott maradt, ezt nem értettem miért van.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
válasz King Unique #81364 üzenetére
Még valami. Az update alatt írja mikor történt meg a rendszer frissítése. Ez a nap a tegnapi. Ma is amikor írtam ide, még a szó ott szerepelt. Nem hiszem hogy én voltam a ludas.
csicso82 Most fejből meg nem mondom. Kb 1 éve volt újratelepítve.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Sziasztok! Ma reggel kb 10 perc volt mire elindult a Win10. Mikor végre észhez tért, attól kezdbve jó minden. Gondoltam, kíváncsiságból feldobom ellenőrzés miatt a Malwarebytes programot, az Eset mellé. Nem talált semmit, uninstall. Itt jön a gond, nem tudom eltávolítani. Feldobja az ablakot, a program eltávolítására, de nem történik semmi. Próbáltam csökkentett módban is, ott sem. Mi tévő legyek?
-
cool13
őstag
válasz Marci112233 #111983 üzenetére
Szuper. Köszönöm!
-
cool13
őstag
Sziasztok! Windows 7 van a gépen, most vettünk 10-et. Meg marad minden az old mappában, későbbi elfelejtettem dogokat ki keresni pl.? Új telepítésnél mindig készül Windows.old mappa?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest