Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53866) TRob1 válasza [CS]Blade2 (#53865) üzenetére


TRob1
veterán

Hááát, most belekukkantottam a win 7 topikokba, és akár 2009 végét nézem, akár 2011 körül, de még 2016 is, vannak bőven gondok (ott is).

Csak párat érdekességképp (mert lehetne százával szemezgetni), hogy mégsicsak az a bizonyos idő szépít (vagy épp az, hogy adott user itt találkozott ugyanazzal amivel más meg win7en és fordítva):

2009 vége:
"Mit telepithetett a frissitésekkel együtt a rendszer, amióta felrakta a frissitéseket nem tud elindulni, folyamatosan kékhalálozik. Próbáltam csökkentett módban is inditani ugyanez a helyzet, a rendszerinditás javitása sem segitett.
Mit lehetne még kezdeni vele, hogy elinduljon?
"

2011:
"Az lenne a gondom, hogy az utóbbi 2-3 hónapban nagyon belassult a windows betöltési ideje. Eddig kb 1 perc alatt betöltött teljesen a windows, most már meg kell vagy 4-5 akár 7-8 perc is mire feláll teljesen a rendszer és nem tekeri a winchestert folyamatosan."

2016:
"Telepitettem volna a notira 10 frissitest, mondanom sem kell el sem kezdte oket letolteni. Kezzel feltelepitettem ezt, par perc alatt talalt frissiteseket es azonnal toltotte is le oket es telepiti.
Ugy nez ki a microsoftnal nagyon ertenek windowshoz.
"

És ezt csak pár perc alatt, találomra klikkelve.

Egyébként én meg úgy vagyok vele, hogy minden programomat frissen tartom (itt is lehet kivétel, pl az általad is említett utorrent, mert ott ugyebár pont nem a progi javítására mentek rá az újabb verziókban - mondjuk mióta nas van, már nem is használom egyáltalán), és pont legfőképp az anomáliák elkerülése végett. Hisz mindig javítgatják, foltozgatják őket, nincs olyan hogy ez kész, ez jó, ez mindig működött és akkor most is meg a jövőben is fog. Pont azért mert a rendszer (és/vagy akár a hardver) változik, ezáltal kell igazodnia a programoknak (és drivereknek is) hozzá...

A winben lévő nvidia drivert is az nvidia készíti. És pont voltak nála is gondok, volt hogy kb 2 napra rá újabb drivert adott ki.

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.