Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27016) BÁ Nutrition válasza -v- (#27015) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

én pont igy llatom ahogy te. aki penzugyileg nem eleg tudatos annak jobb ha fel van irva h ez a penz kenyerkere kell, az nyugdíjra, az a gyerekre, az a kocsira stb.
aki meg mas szinten kepes gondolkodni annak legkevésbé sem fontos h egy szamla nyugdijmegtakaritasi szamla nevvel legyen megcimkezve.
en pl a masodik csoportba tartozom de el birom fogadni(nyelveszek majd megfejtik elvalos igekotos ige vagy sem) hogy mas nem ilyen
amúgy nekem is van onkentes nyuggermegtakaritasi szamlam, raadasul külhonban, azt egy plusznak tekintem es nem a nyugdijam alapjanak. pl nekunk a ceg ugyanannyit beletol havonta mint amit en+az adóelengedéssel az allam egyutt. feltetelezem h a nyugdijszamla kezeloje jól megsarcolja az evek alatt bar elvileg 0,4% lehet az eves koltseg max(legfeljebb kitalaljak 3 ev mulva h változik a feltetel.. :D )

kerdes meg korabban vmi olyan volt h hogy tartod nyilvan? van pl az Excel alapsemai kozott is egy verzio ahol ezeket vezetni tudod. felsorolod milyen jellegu megtakaritasaid vannak, akar részletezve a megfelelo helyre beirva aztán gyönyörködhetsz a grafikonokban.
de amúgy van egy rakas kalkulator is a neten, mindenfele kamatszamitasokkal. sot mobilappok stb

ja a masik meg h ha megvan a kalkulator akkor nem kell kulonosen belebonyolodni melyik elem mennyit hozott, gondolom a tbsz szamladon latod h mennyi van beletolva, es latod az evenkent kapott hozamot egyutt mivel evenkent ki is fizetik, szepen osszeadod oket es megnezed hany % vagy nem ertem a kérdést :)

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.