Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97351) Magnum_


Magnum_
nagyúr

kiborult a bili.
előző autó (tudjátok, amit vissza kellett vetetni) tulaja jelentkezett, hogy át lett b@szva, jönnek ki a hibák (olyan is, amiről én nem tudtam, a C-oszlopból, és nem a burkolatból! hiányzik egy darab, meg ilyenek, meg kideült, hogy nem csak checkengine-ek tömkelege van, hanem ropi volt :( ), mennyi ideig volt nálam, stb. én elmondtam, hogy nálam mi volt, huszonpárnapig volt nálam, amiért vissza kellett venni.
már előttem megpróbálta visszavetetni, de utána felhívta a csávót, nem tudom, mit beszéltek, majd kaptam egy sms-t a fickótól, hogy kedden odajön, visszahozza a bent maradt napszemüvegem :D de dögtön utána. csak nem be akar fenyegetni valamivel? :DDD

még utána hívott szerencsétlen tulaj, hogy már nem is veszi fel, akkor ők elmennek a rendőrségre, majd az ügyvédjükhöz. én is ezt tenném, ha nem tudnám házon belül megoldani.
tanuskodnék? mivel én tulajdonosa voltam az autónak és visszavásárlási szerződést írtunk, amiben elismerte a rejtett hibát, illetve igazmondási kötelezettségem van, persze, tanuskodnék, ha kell.

focvis: öreg már az energy saver az én autómon és esőben nem kedvelem igazán :D

[ Szerkesztve ]

I humbly and respectfully decline™

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.