Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #224949 üzenetére
Városban kb 1x használtam, amíg kipróbáltam amikor átvettem a kocsit. Pont azért mert boldog boldogtalan beesett elém (vagy számomra dizskomfortros köv-távot tartott). Pályán viszont nagyon jó szolgálatott tett. Kivéve amikor a szomszédsávban menő teherautótól besz@rt és satut nyomott az M0-on.
#nincsbennetarcsi
-
pit stop
addikt
Spanyolországban hálálkodtam magamban minden ismert és ismeretlenhez, hogy adaptiv tempomattal és dsg-vel kaptuk Leont. Tengerparton végig 40-el több órán át fejbelőttem volna magam, így meg csak kormányt kellett fogni kicsit - mert egyrészt mindenki tartotta sebességet másrészt végig radar volt
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Qru
MODERÁTOR
A terósok kipontozva a játékból:
"A kormány döntöt arról, hogy a 7,5 tonna feletti gépjárművek, és a 3,5 tonna feletti külföldi gépjárművek csak a nagy nyomású kutakon tankolhatnak piaci áron. "
#nincsbennetarcsi
-
inf3rno
nagyúr
válasz szőröscica #224957 üzenetére
Sok az idegbeteg az utakon. Olyan 10% szerintem.
Buliban hasznos! =]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #224957 üzenetére
Ha több sáv van akkor tuti bepofátlankodik elém vki ha olyan nagy helyet hagyok...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #224961 üzenetére
Jaja úgy igen! A pesti dugókra gondoltam most hirtelen. Ha pályán van dugó ott én is nagyobb köv. távot tartok.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
válasz BigBlackDog #224964 üzenetére
Majd mindeninek a kutas tankolhat
-
Szada85
aktív tag
Van egyáltalán jelölve kútnál / kút elött, hogy az adott kúton kis- vagy nagynyomású a rendszer?
Eddig nem láttam ilyet, de lehet csak az én figyelmemet kerülte el. -
Qru
MODERÁTOR
A 7.5t egyszeru, kiraknak egy sulykorlatos behjatasit (kiveve tanker) es kesz. A kulfoldiek szurese az mar nehezebb feladat lesz…
Jo a fuvarozok durciznak majd miatta de max ezt is bearazzak.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
CactuS
Arcképgyáros
Nyilván nem lesz egyszerű, de valamit kellett tenni, mert lassan fél Európa hozzánk járt tankolni kamionokkal. Ami amúgy jól hangzana, ha mondjuk lenne saját olajunk és nem a költségvetésből finanszíroznánk a különbözetet.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nandow
aktív tag
Hétvégén megyünk vidékre, szóval ígyis-úgyis tankolnom kellett, tegnap elmentem. OMV MM100-ast szoktam, tegnap még 580 volt, kíváncsi vagyok, ma mennyi lesz.
Az meglepett, hogy itt többen írtátok, hogy a MOL-nál 700 Ft a 100-as benzin, elég nagy a különbség a két kút között.
Azért ha így drágul a 100-as benzin, előbb-utóbb lehet át kell térjek a 95-ösre. -
őstag
válasz BigBlackDog #224937 üzenetére
Mondjuk ez a "jobbról nem előz az adaptív tempomat" dolog marhára zavart abban az egy hónapban, amíg Golfot hajtottam. Szerencsére a Toyota simán elmegy jobbról is, tényleg csak az előtte lévőt figyeli.
"Less but better" - Dieter Rams
-
yabba
aktív tag
Sziasztok,
A Honda Jazz-ben megadta magát az akkumulátor. Ti milyen típust javasoltok, használtok?
Köszönöm.
-
veterán
Tegnap hazafele akartam tankolni, megnéztem holtankoljak.hu-n, első kút Shell a Gyömrői és a 4-es gyorsforgalmi közt, ugye náluk eddig is 480 volt a VErő, kompletten le volt zárva vízzel töltött úttorlaszokkal az összes kút, kikiabáltam a kutasnak, hogy nincs üzemanyag? "De az van, csak informatikai hiba van."
Kinéztem még a vecsési MOL-t, hogy ott 539,9 a prémium, de nem annyi volt, 699,9 volt mindkét prémium, úgyhogy simát tankoltam. Mikor odaértem még nem voltak sokan, kb 1 percet kellett várnom, az üzletben már állt a sor, mikor kijöttem meg már 2 autó állt mögöttem.https://tinyurl.com/rasoapro
-
félisten
-
nagyúr
válasz rasotamas #224975 üzenetére
Ma reggel elhaladtam a kis benzinkút mellett, senki nem volt.
Hirtelen ötlettől vezérelve belibegtem, látom, hogy gázolaj nincs... de nekem úgyis benzin kell. Abból max 20 liter/gépjármű/nap.
Szépen megtankoltam, 14 litert, mert holnap megyünk mamalátogatóba, és hát a #napifolyi 8.6 miatt azért kell a nafta. Így most az oda-vissza út (500km) biztosított.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
veterán
válasz cappa72 #224978 üzenetére
Mondjuk nem tudom, neked melyik a kis benzinkút Ez Shell akar lenni?
Nekem még félig, épp alatta volt a tank (elég durva fogyás 1 hét alatt fél tank), de negyed alá amúgy sem szoktam hagyni menni, meg itt a hosszú hétvége, gondoltam ha véletlen mennénk valamerre, csak jobb ha van mivel, mintha meglepetés érne.
Közben lassítottam is a normál tempómon, pár decit az is jelent, az kézzel fogható pénz formájában, az a plusz 3 perc meg nem.
Sajnos ez az összkerekes DSG6 elég rövid, 100-nál 2000-ret forog 6-ban, érezhetően többet eszik mint 80-nál, pályán 130-nál meg 2600rpm környékén már rendesen kortyolgat, nem a gázolajpárát lélegzi be. Termosztát csere óta lement 6,9 környékére a fogyasztás, mert előtte volt az 7,5 is.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Kickass
őstag
Hülye kérdés következik, hogy kicsit eltereljem a figyelmet az üzemanyag paráról meg a benzinkút spottingról:
Ha van Casco, kaptam korábban egy kavicsot ami javítva lett, de nem szép, ezt így biztosításra cseréltetni már buktam igaz? Kivéve ha kapok még egyet..
-
brumi1024
veterán
Auchan kút Dunakeszin: közepes forgalom (az automatánál, a normál fizetős oldalon voltak rendesen), minden 4. autóban kannákba (is) tankoltak ( ), max 20k Ft/fizetés a limit. 95-öst kapott az autó, 98-ból nem lett volna meg a tele tank.
-
dnelb
veterán
xi. be három omv is totál kifogyott, végül a negyediknel tudtam tankolni 600ert. durva, mindenhol tömeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest