Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#208892) 4ron válasza kisza25 (#208886) üzenetére


4ron
senior tag

Eddig minden egyes alkalommal megoldotta a problémát az üzemanyagtank tisztítása. Egyébként nincs az autó elhanyagolva, nem rég volt műszakin és előtte lettek a fékek is felújítva teljesen, valamint tavaly a futómű lett rendbehozva. Olajcsere/szűrőcsere 10.000 kilométerenként, csak Seléniával 2009 óta, mióta náluk van az autó.
Üzemanyagszűrőt faterom is cserélt azelőtt, hogy el lett szervizbe küldve, így például az teljesen felesleges volt szerintem. Az üzemanyagtank is tiszta volt, mert az is meg lett előtte csinálva. Gyakorlatilag össze-vissza cserélgette az alkatrészeket, mert úgy gondolta, hogy ez a baja, ezt ő is elismerte.

A gond az, hogy már a kulcsot sem mindig ismeri fel az autó, kiírja a kis kulcs ikont és nem indít. Ez eddig nem volt baja, csak mióta bütyköli a fickó.

#208887 bandus: az elég kellemetlen. Az a baj, hogy ezt én nem tartom diagnosztikának. Cserélgetni a legegyszerűbb az alkatrészeket, a valódi hibafeltárás nem ebből áll.

#208888 Integrale: gondolod? Annyit mesélt még anyukám, hogy miután leállt a kocsi, a szerelő befújt a motortérben valamit valamivel és utána beindult az autó. Mintha levegős lenne a rendszer. Illetve nem rég történt az, hogy egyik kulccsal sem indult, kiírta a kulcs ikont a műszerfalon. Akksi saru le, 10p múlva vissza, ugyanez. Hátrébb toltam a kocsit pár méterrel, kormányt elfordítottam egyik irányba és utána eltűnt a hiba és be is indult. Más kérdés, hogy 20km múlva leállt. Ezt is okozhatja a holtponti jeladó?

⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.