- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunddog
tag
Használ itt valaki vezetékes Sigma BC 12.12-t? Tapasztalatok?
A vezeték nélküliek hogy kommunikálnak, megbízhatóak? Mert akkor inkább a 16.12 lenne a befutó.
-
andrisbandi
őstag
válasz
hszilard666 #53242 üzenetére
"országúti ... patkófék"
- Érdemes lehet a fékbetéteket kicseréltetni, majd jól beállítatni a fékeket.Nekem montin öregedettek el a betétek, és kicserélve + a felnit alaposan letisztítva ég és föld lett a különbség.
-
Syd69
aktív tag
válasz
hszilard666 #53246 üzenetére
Tapasztalat: megfog (még a gyári betét is)
-
syler123
veterán
válasz
andrisbandi #53235 üzenetére
Nem te vagy István Pisti Cobranco videóiból?
Neved alapján gondoltam.
-
hszilard666
veterán
válasz
concret_hp #53245 üzenetére
Nem érzem, csak nem bízom benne hogy egy ilyen pici bizbasz meg tudna fogni egy bálnát mint én
-
concret_hp
addikt
válasz
hszilard666 #53244 üzenetére
érzed is hogy nem lassul, vagy csak kitaláltad, hogy az biztos nem jó?
-
válasz
hszilard666 #53242 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést, az országútidra csak patkóféket lehet rakni semmi mást. (Na jó dobféket fel tudsz rakni csak éppen elég érdekesen nézne ki és semmi értelme) Pontosan milyen patkó van fenn jelenleg? Ha egyforgáspontos akkor egy kétforgáspontos patkó jobb lehet.
-
hszilard666
veterán
Kellemes estét a topiklakóknak!
Az országúti cangámon elöl van egy patkófék, amiben nem bízom annyira hogy az összes időjárási viszonyok közt meg tudná fogni a 130 kilós balerína testemet, szóval féket keresek, 2db ot lehetőleg jó erőset!
Tudtok nekem ilyet linkelni?
Köszi! -
szjoci
őstag
válasz
razzorr #53240 üzenetére
Én motorossal jártam úgy a Bükkben hogy tekertem felfelé vért izzadva, erre a f@szkalap átjön szemből az én sávomba (záróvonal mellett, éles kanyarban), és elhúz mellettem fél méterre. Konkrétan ha taposó pedál van alattam és nem spd oldalba rúgtam volna reflexből, de így majdnem zúgtam egyet mert nem tudtam kitépni a lábam hirtelen.
Előzni is előztek már meg így motorral...
szerk.: a duzzogásomat inkább töröltem...
-
razzorr
őstag
válasz
JackFeryll #53238 üzenetére
Errefelé kétféle pilóta van. Egy akinél az óra 50-et mutat mindig, legyen az lakó-pihi zóna,országút,belvárosban belső sáv 60-as táblánál és van a másik típus,az önjelölt F1 pilóták,akik mint az állat mennek árkon-bokron annyival amennyivel éppen a kedvük tartja. Mondjuk amíg hatással nincsenek rám,csinálják nyugodtan,van még hely a köztemetőben.
-
válasz
JackFeryll #53238 üzenetére
Nézőpont kérdése, ukrán rendszámú kisteherautók, olaszba, csak úgy suhannak 130km/h-val...
#53227 BMW001: Félintegrált kormánycsapágyat bele.
-
JackFeryll
őstag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
hszilard666 #53231 üzenetére
Sehogy...vagyis tapasztalattal.Megnyomogatod miután valahol felfújod géppel,majd ahhoz hasonlítod mikor kézzel nyomod.Kis kézi pumpával nehezen tudnád túlfújni.
(#53234) BMW001...olyanról nem tudok,viszont nem is rossz ötlet,hisz elég volna csapágyakból alul nagyobbat,felül meg kisebbet tenni.
Csak hát az nem látszik messziről a homlokcsőn és nem lehet pénzt kérni érte,hogy téjpörd vazze!
-
razzorr
őstag
válasz
syler123 #53230 üzenetére
Valahogy én is azt tapasztalom mostanság itt a vad keleten (Debrecen és környéke) hogy az autósok kicsit jobban figyelnek ránk. Ma mentem egy 50-es szembeszeles karikát és csak 2-3 autó akart megölni, egy harmadrendű vacak úton, pedig rá kellett merészkednem a veszélyes 4-esre és a 47-esre is (tudom nem lehet ott bringázni,de vagy ez vagy a puszta). Nekem inkább a gyalogosokkal van nagy problémám,mindegyik össze-vissza vakon közlekedik. Na mindegy,szerintem is javult a helyzet.
-
andrisbandi
őstag
Valami káros vízerek lehetnek Magyarország alatt.
Pl amikor a horvátoknál, vagy az osztároknál voltunk kirándulni megdöbbenve vettem tudomásul, hogy a magyar rendszámos autók betartják a kreszt.
Ugyanakkor a precíz németek (állítólag náluk a harmadik büntetésnél az autó árával veteszik a összeg) ha átruccannnak magyarba, itt már nem tartják be azt, amit még otthon igen.Modjuk ma nagyon szerencsés voltam. Idegen helyeken bringáztam, és minden kereszteződésben udvariasak voltak az autósok. Sokkal jobb érzés így tekerni, hogy azthiszem vigyáznak rám a fotelban száguldozók :-)
-
MPowerPH
félisten
válasz
Hasaggymeg #53229 üzenetére
Nincs hozza atalakito headset, amivel a tapered steerer-es forkokat lehet hasznalni 1-1/8-al?
-
válasz
syler123 #53230 üzenetére
Engem múltkor egy kis utcában úgy előzött meg egy nőszemély, hogy kereszteződés előtt bejött mellém (30-as övezet én is mentem 30-al) ami önmagában szabálytalan, kereszteződésnél pedig bekanyarodott előttem jobbra, majd nem a kocsi oldalában kötöttem ki úgy, hogy satu fékkel álltam meg.
A kresz szerint sem a legszélén kell menned az útnak minimum egy 70cm-re benn szoktam menni, de inkább egy méterre. -
hszilard666
veterán
Tiszteletem!
Egy kis fun fact:
Hardride os cangának valamiért az első kereke egy nap alatt leeresztett, ezért kivettem a belsőt és full kínai fosch az egészMindegy, a cucc kuka megkapta a kerék az új belsőjét, a következő problem az volt hogyan tegyem vissza a külsőt. Segítségül hívtam kedvenc kanalamat és sikerült helyrepaterolni. Mivel nincs rendes pumpám, csak valalmi régi fosch nekimentem a keréknek a blackburn airstik SL emmel, hát bakker elmegy edzésnek is amíg megfelelő keménységű lett a gumi, konkrétan folyik rólam a víz
A kérdésem az lenne hogy barometer es pumpedli nélkül hogy tudom megállapítani hogy megfelelő e a gumonyomás?
Köszönöm az eddigi segítséget a fórumtársaknak, maradok tisztelettel! -
syler123
veterán
Vannak rendes autósok. Tegnap is letereltek a fűre, nem gyorsan előzött, mert egy traktort előzött ahogy jött szembe velem, nem tudom az ilyen mit gondol, választhattam, hogy most vagy lecsap a visszapillantó tükre, vagy megyek a fűre, jó hogy nem volt árok stb, érdekes lett volna... Az ilyen szemetektől el kellene venni a jogsit... Remélem a közeljövőben pályáznak ide bicikliútra, mert kezd elmenni a kedvem ahogy az autósok viselkednek. Lehet a sávomat is jobban ki kellene használnom, hogy az én sávom közepén legyek, ne az útszélén, mert akkor nem fognak bele előzésbe ha már megy egy autó a túloldalon...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
válasz
-=RelakS=- #53225 üzenetére
Koszos a fék, féktisztító kell bele. Vagy akár lhet kopott is, de inkább az előbbi.
-
-=RelakS=-
veterán
Pár hétig nem használtam a bringát, és most a az első fék felsikít, mikor már majdnem megáll a bringa. Furcsa, hogy a hátsó az csöndes, mint régen.
Mitől lehet, és hogyan lehetne orvosolni?
Fékpofák: Shimano G01S
Első féktárcsa: Shimano Deore SM-RT62-M 180mm
Hátsó féktárcsa: Shimano Deore SM-RT63 160mm -
Maximum1
őstag
válasz
hszilard666 #53214 üzenetére
-
Frenky89
addikt
válasz
Tothgera30 #53213 üzenetére
Lehet még ilyet kapni valahol?
Az Egg Beater-ekbe is mind a négy oldalon be lehet csatolni a stoplit?
-
syler123
veterán
válasz
szatocs #53219 üzenetére
Köszi, igen ez az a kínai, annak van ilyen fénye és ahhoz jár ilyen gyors szerelős tartó. Ennek a fényerőnek olyan 3-4 szeresét produkálja a Gepida, picit talán indokolt is az ára.
De igazándiból ennek is elegendő a fényereje. De nekem sem volt sokkal olcsóbb, mint a bikefun, szóval rosszul nem jártál vele, nekem 1300-ra jött ki.
-
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
az mitől van, hogy ha tekerek működik minden, de mihelyst abba hagyom, akkor nem racacázik, hanem be lazul a lánc. Tehát valamiért az a két kis fogaskerekecske felfele mozog, meddig tud. Hátul, a hátsó keréknél.
Kb a vége, hogy leesik a lánc. Hátsó agynak kellen ilyenkor forogni, vagy működnie nem ?
Bocsánat nincs szakszerűen megfogalmazva, de ennél jobban nem tudom körbe írni. -
eddie1978
senior tag
válasz
hszilard666 #53214 üzenetére
Valami lejtőző állat lesz ez.
-
hszilard666
veterán
Urak!
Ez mi a pokol?Akarok egyet csak hogy nézegessem
-
-
Frenky89
addikt
Tudtok olyan SPD-s pedált, ami kicsit erősebb konstrukció, illetve jobban tűri a port, mint a Shimano M520-nak?
Most M520 van és nem nagyon bírja a jó kis alföldi agyagport. Pontosabban nincs semmi baja, csak folyton el kezd kattogni és eddig egyedül a tisztítást találtam mint gyógyírt. A tisztítása szétszereléssel együtt viszont eléggé macerás.
Ahogy nézem az összes Shimano pedál ugyan azt a felépítést alkalmazza, mint az M520 csak kicsit más anyaghasználattal.
Más alternatíva?
Crank tesóknál Egg Beater 3 alatt csúszó csapágy van, ami tény, hogy egyszerű, de nem túl vonzó.szerk.: A víztűrés nem lényeges (bár nem tudom melyik nehezebb feladat a víz, vagy a por kint tartása).
-
-
syler123
veterán
válasz
szatocs #53205 üzenetére
Világítsd rá a falra, ha 3 külön pontot látsz, akkor kínai, ha egybe látsz egy nagy kört, akkor Gepida, raktam fel képet. Ha hozná a Gepida szintet, akkor lehet vennék én is egy olyan Bike fun-t, akkor az enyémet odaadnám anyámnak, az is jobb, mint amit most használ. Csak az ő bringájára körülményes bármilyen ventit is feltenni, mert a nyereg le van engedve, viszont van csomagtartója, ami aggat...
-
(jan)
őstag
Rixe bringákról általános vélemény ?
Egy régebbi tipust ajánlottak nagyon szép állapotban van.
-
Because
őstag
a szakikat kérdezném, hogy ha a megfelelő küllőket (én itt a tárcsafékkel elleni oldaliakat akarom) elkezdem ugyanúgy meghúzni az elegendő lesz-e a probléma orvoslására?
-
Because
őstag
a qva istenit, egyetlen egyszer bízok szerelőkre valamit azt is elbasszák...
beadom az első kereket centíroztatni, erre az egész el lett húzva a picsába, nincs középen... tudom, hogy tárcsafékes és oda kellene figyelni erre, de azért kérem ha ezt én tudom...
igen lecsekkoltam fordítva betéve másik irányba húz, a villába beraktam másik kereket amivel okés.
na ezért nem bízok én semmit másra, komolyan mondom röhej és nem kis sarki boltról van szó!!! -
Valkűr
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest