Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
Én nem kaptam, pedig van 3 fiók a családban.

-
HKorn
veterán
AY 25%-os kupon van most?
-
rellif
senior tag
Érdemes figyelni az Zalando-s email-eket mert a napokban 20%-os kupont küldtek (szerintem akinek van regisztrációja mindenkinek) és működik akciós termékekre is.
-
w.miki
veterán
Ilyesmi slicces boxeralsókat láttatok még valahol?
5-pack Boxer Briefs 8 995 Ft
L vagy XL, sötét színekben -
deltaa97
tag
válasz
mentor_4
üzenetére
Igen, sajnos már lejárt (húsvét only volt, EASTEREGG kóddal amúgy is fura lett volna ha tovább érvényes
).Más:
Hétvégén BS-en vettem 1db Gazzarrini (olasz) és 2db Aquascutum Active (brit) pólót (az összesre ment az extra -20%), valakinek van valamelyikből?
Illetve találtam Lacoste 3db-os boxert 6200-ért, kíváncsi vagyok, hogy mondjuk egy other-end Lidles Livergyhez képest milyen. -
rellif
senior tag
Aboutyou
Nike AF1 füstszürke teljes méretsor 28.195ft
Fehér/gyapjúfehér (piros) 27.295ft
A fehér alap verzió 32.895ft -
deltaa97
tag
AY Outlet ad 15%-os kupont, ha megtalálsz 8 betűt + 1 számot, valaki esetleg már megtalálta?
-
Drughi
addikt
Gildan / Fruit of the Loom stb pólókból van most ajánlott?
Legyen pamut, ne nyúljon, és mosás után jó lenne ha a vasalót se kellene elővenni! -
Szabi®
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Azt kell mondjam ezt meg is fordíthatnánk, nem a bestsecret minimumja a drága, hanem otthon van irgalmatlan csóróság. A gonosz hanyatló nyugaton 32000ft csak 85 euro mondanom sem kell ez hogy aránylik az ő 3000 eurós alapfizetésükhöz.

Ezért nem lesz nálunk soha euro, így a magyar jegybank úgy néz hülyének ahogy akar, és sajnos vannak, akik elhiszik hogy a forintunk sokat ér, és nálunk nem is rosszak a keresetek . .. (csak ne váltsuk soha a fizunkat euroba)
-
haiduo82
aktív tag
-
-
st6969
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Hmm...konkrétan erre kérdeztem rá nemrég...itt meg azt írta a fórumtárs, hogy BS esetén postára kell menni.
Akkor most lehet BS visszárut MPL automatából vagy nem? Ha igen, mi a menete?
Köszönöm
-
blicc93
csendes tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Tegnapig voltak akcióban 3000ft/db áron, linkeltem is

-
deltaa97
tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Óóó, nálunk
fejletlenvidéken (Körmenden) AY Outletet már többször sikeresen adtam fel így, eddig (kopp-kopp) szerencsém volt a helykínálattal. Lényeg, hogy amúgy lehetséges, köszi az infót! Nem tudom ha AY-s zacsiban küldeném vissza mennyire vennék zokon.
-
válasz
deltaa97
üzenetére
Fel, de ne éld bele magad, hogy lesz is üres fiók a szükséges méretben.
Én kétszer próbálkoztam mpl automatával, egyszer AY, egyszer BS esetében, mindkétszer pofára estem.
De olyan szinten, hogy nem hogy a legnagyobb fiókra nem volt esélyem, de konkrétan cipősdoboz méretű sem volt, csak a legkisebb méretből 5-6 darab, és az eggyel nagyobból, talán kettő. -
deltaa97
tag
Srácok, BestSecret visszaküldésnél mennyire számít, hogy az eredeti kartondobozban (mármint a legkülső csomagolás) küldöm-e vissza? Mert rendeltem 7 terméket, abból egyetlen egy pulcsi lett kicsi, nem szeretném ekkora óriáskartonban visszaküldeni, ha nem szükséges.
Illetve fel lehet adni MPL csomagautomatában is? -
PainKiller13
őstag
Intimissimi-re nincs valami kupon? IUMAN alsónadrágot vennék, ahogy néztem ezek máshol nem kaphatók.
-
Timyyy
őstag
AboutYou 04.07-ig 15%
15MIRTILL -
phDani
csendes tag
25TAMAR (AY) már nem jó. Lehet tudni előre az áprilisi kuponkódot?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Köszönöm!
-
Greentea
senior tag
Nemtudom meddig jó, de 25TAMAR - AY kód. Mostani kampánnyal persze nem összevonható
-
Bigemperor
senior tag
Köszi srácok a sok ajánlást, végignézem őket.
-
blicc93
csendes tag
Intimissimi boxerek ismét akciós (3000 Ft/db) áron, regisztrációval ingyenes a szállítás.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
milyen áron mennek ott az öltönyök?
én is keresésben vagyok, digelben gondolkodom első körben, de nincs preferencia. -
dellfanboy
őstag
válasz
Bigemperor
üzenetére
miért nem varratsz a titem-nél?akkor tuti jó lesz a méret
-
válasz
Bigemperor
üzenetére
Digel
-
luckyboi82
tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Paoloni
-
Lackki
őstag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Marco Capelli
Benevenuto -
atee_13
őstag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Én egy ideje szemezgetek a Douglas Hayward -okkal, de még nem vállaltam be. Papíron minőségi Londoni szabó biznisz, Azt hiszem Roger Moore is hordta 007-esként.
Ha kipróbálod majd számolj be róla milyen
-
Louies
aktív tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Nekem a selected homme ami bejött.
-
Bigemperor
senior tag
Skacok tudtok ajánlani valami bevált öltöny márkát Bestsecret-rol mondjuk,olyan elvadult méretezések vannak,hogy eddig az összes zakót küldtem vissza. Valamilyen elég jó minőségű érdekelne.
-
atee_13
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hogy lesz belőle 14?
-
g_g_g
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem konkrétan ilyen típus volt nekem, de hasonló.
Én nagyon szerettem, kényelmes volt és nagyon strapabíró, ugyan egyedül nem vagyok reprezentatív minta, de részemről kifejezetten ajánlott a márka. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
[link] ezt a camel cipőt ismeri vki?
-
Soulfly842
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az edzőtermi/fitness vonaluk nagyon erős, de az árát is elég rendesen megkérik.
-
KisApám
addikt
Férfi futócipő akciósan merre lelhető fel?
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Best secret visszaküldés még mindig ingyenes? Csomagautomatából megoldható, vagy mindenképpen postára kell menni?
Köszi
-
mert_csokis
senior tag
válasz
rellif
üzenetére
Hétvégén a black & white Jordan 1 Low 85 volt 24.595 pénz AY-n.
-
rellif
senior tag
About You NIKE AIR FORCE 1 Low Panda teljes méretsor 32.240ft kuponnal. Zalando-n szintén akciósak az Air Force-k
ott talán 36 körül vannak kuponnal. -
Szabi®
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
És pontosan te írtad le a lényeget "utcai" . . . . Sokan nem foglalkoznak vele, de a futócipő és az utcai cipő nem ugyanaz. Ami kimondottan utca viseletre készült, annak a talpa keményebb, nem süpped, nem rugózik 3 centit. Sajnos az utóbbi években összemosódtak a típusok, ma már utcainak árulnak egy Nike Shox-ot is, 22 éve meg ezeket a cipőket pályán láttad csak kb.
-
A legnagyobb joszandekkal (es sajat tapasztalattal)
Ha olyan szintu ludtalp/bokasullyedes van, hogy stabil futocipoben akartok setalni, inkabb vegyetek egy olcsobb neutralist, es csinaltassatok bele egyedi talpbetetet.
Akar utcaiba, akar futocipobe.Ha talaltok egy BB (futo)cipot, abbol ketfele szin - hozza egy keszittetett talpbetet, amit lehet ide-oda pakolgatni, nem lesz dragabb, mint ket stabil futocipo.
Macerasabb, utanajarosabb, de abszolut egyenre szabott lesz. Megeri a plusz idot.
-
margithid
veterán
Nejem egy puma velocity nitro van most sétára, de már kezd szakadni a sarka, pedig napi szinten pár hónapja használom.
Ha szetmegy, akkor az asics gt 2000 lesz befogva, gt 1000 pedig marad futásra. -
Lavar
aktív tag
válasz
mate317
üzenetére
Nálam az alap Vomero 18 bevált sétára, nekem kényelmesebb és stabilabb, mint a Vomero Plus.
Abban imbolyogtam/kilengtem jobbra-balra, ahogy írtad, túl puha volt normál sétára, állásra meg végképp. Még akcióban pedig olcsóbb is volt a Plus modell egy kicsivel, de inkább azt küldtem vissza.
Viszont tartósabb álldogálásra (ha ilyen a munkád és több órát kell állni) nem biztos, hogy ilyen talpú cipőket vennék, én ülőmunkát végzek, de ha ebben kéne állnom egész nap lehet már zavarna, hogy nem sík a talp. -
rbalint88
veterán
válasz
mate317
üzenetére
uj futocipot ne vegyel setara, tul sokat csillapitanak. Air Max nem rossz, de nekem a terepfutocipok/turacipok es a Nike flex es free modelljei valtak be. Rovid tavon kenyelmesebb egy jobban csillapito, de azt tapasztaltam, hogy azokban hirtelen nagyon elfaradok, mig egy keveset csillapitoban jobban erzem az elejen a megterhelest, de kevesbe faraszt el 10+km.

Cheesy, Timeola: volt par NB cipom (574, 990-ek), atlag fel evet birtak es nem voltak extran kenyelmesek sem, igy en nem
tudom oket ajanlani egyaltalan. -
Hzsolt11
tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni About You 25%os kupont ?
-
mate317
tag
hali,
ezek közül egész napos sétára, álldogálásra melyik ajánlott?
- air max 1,
- air max 90,
- pegasus 41
- asics gel kayano (ez stabil, ami laikusként jól hangzik)
- nike vomero (mindenhol azt olvasom, hogy ez a best, de nem vágom melyikre gondolnak, pl az új 18, vagy valamelyik retro. Mert például 18 plus-om van, és az laza futásra űber jó, de sétára túl puha és instabil)
- bármi más -
Cheesy
őstag
New Balance utcai cipők esetében van valami ajánlott webshop, vagy bárhol előfordulhat random akció és akkor abban a pillanatban épp ott a legolcsóbb?
-
margithid
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
A tavaszi kabatjaimat már régen vettem, de azokkal az a baj hogy reggel még vekonyak.
Nehéz ilyen időben jól feloltozni, reggel hűvös van, délután meg már pólóban lehet lenni.
Én mondjuk most a s.oliver steppelt kabátom preferalom, ezt még 7k körül fogtam BS-en, 3-4 éve. -
krypton
senior tag
Sziasztok!
Női futócipőhoz van valami ötlet hol érdemes vásárolni most nagy kedvezménnyel (és ingyenes visszaküldéssel)?

-
margithid
veterán
Aha.
Sportsdirecten online vannak jó kis fogások, camel-t nem ismerem.
Azért 20k körül ki lehet fogni már márkás kabátokat, zalando outleten 20-30k körül mentek a columbia kabátok.
Én tavaly HM-ről rendeltem egy steppelt mellényt, 4k felett volt kicsivel csomagautomatába szállítással.
Nagyon elégedett vagyok vele. -
Zeki
nagyúr
Itt döglök az Aréna mallban, mert hogy a család gyerek része mozizik.
Körbenéztem dzsekis mellény ügyben. Nem érzem azt a drasztikus különbséget a primarkos 3000-es, a croppos 8 ezres és a máshol 39-46 ezer Ft-okért találhatóak között.
:( -
Szabi®
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
Esetleg a saját honlapjukon ?
-
Hol lehet jó áron J.press boxert venni?
-
fekomat
tag
-
perempe
veterán
24-én rendeltem Sportsdirect.hu-ról, még nem jött meg. mit jelent, ha rendelés állapota kurzussal?
-
j.bravo
addikt
válasz
LazyLarry
üzenetére
+1
megspórolnak 10 Ft értékű cérnát (vagy inkább kevesebbet) és egy perc munkaidőt (vagy kevesebbet) ahhoz képest mintha egy külön menetben varrnák be a címkét. Ja, meg hasonló nagyságrendet azon hogy a címke anyaga a sprőd, bökős. Minimálisan drágább a hajlékony, nem bökős. Eskü nem bánnám ha ennyivel drágább lenne a ruhadarab, cserébe viszont a zavaró diszkomfort nem vágná agyon az amúgy jó user experience-t. -
blicc93
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off-topic, remélem belefér: Budapesten belül (Árpád híd és környéke főleg, de metró mentén kb bárhol) ajánlanátok öltöny és szövetkabát tisztítót? Próbáltam neten tájékozódni, de a legtöbb helyen vegyesek a vélemények, vagy az egekben vannak az árak.
Köszi!
-
w.miki
veterán
Címkét hogyan lehet kiszedni nyomtalanul a ruhából?
Vásároltam ezt a pólót, olcsó, és jó az anyaga.
De az oldalába varrva van egy kemény címke, ami nyomja a derekam.
Levágtam a nagy részét, de mindig marad egy kis rész, ami bök.
Van arra valami módszer, hogy a ruha varrásának megsértése nélkül ki tudjam szedni belőle a címkét? -
rellif
senior tag
El nem tudtam képzelni miért jött 1750ft az AY-tól.
De ez a GVH-s kompenzáció. -
knoxhu
senior tag
van most esetleg működő AY kupon?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tesla topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Gyúrósok ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem talalom hirtelen.

(utálok postára menni)
én a múltkor zalandosban küldtem vissza.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)