Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
CCC ból én rendeltem egy Reebokot, de a 44 es inkább csak 43 as lábra jó.
Ha gondolod és pont 43 as a lábad nem küldöm vissza.
Sajnos 45 ös már nincs, hogy én is tudjak venni másikat. -
margithid
veterán
Ha valaki esetleg mezitlábas cipőt keres, akkor ez lehet jó lehet 21k-ért [link]
-
Onlány
tag
Szisztok!
Valakinek van tapasztalata téliesített (vízálló, bélelt) nubuk palladium pampa bakanccsal kapcsolatban? Kérdésem az lenne, hogy valóban vízálló és egy városi túrát kibír-e latyakosabb időben? Kb. 4 éve vettem, de hóhiány miatt nem tudtam eddig kipróbálni csak ezen a héten. Itt a lakhelyemen rövidebb távokon jól teljesített hóban és latyakosabb helyen is, meleg és kényelmes. A kérdés az, hogy egy hosszabb téli városi túrát Ausztriában kibírna-e átázás nélkül? -
mazsi
senior tag
válasz
f4lcon
üzenetére
Jókor kell menni hozzájuk. Az új modellek 20-40%-kal olcsóbbak, de negyedévente még rájön 20-30% kedvezmény. És mérethiányos darabot láttam már 15 €-ért is.
Senkit nem beszélek rá ekkora útra, de a fél baráti köröm Zakopanéban varacskol - gondolom másnak is megér negyed órás kitérőt a pályáról, ha már arra jár. -
margithid
veterán
Mangooutlettöl visszakuldessel van valakinek tapasztalata mostanság?
Karácsony előtt megkapták a kabátot de még semmi, email se.
Írtam nekik, válasz még nem jött... -
rellif
senior tag
Zalando lounge-on Nike cipők elég jó áron vannak.
-
GhostVector
junior tag
Üdv.
Bakancs emberi áron van valahol?
CCCnél elfogyott a méretem. -
Szabi®
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Igen, én is erre gondoltam. Nekem 34 vagy ritkábban 36-os farmer kell márka válogatja.
Ilyen 32-33 méretet gyerekkoromban hordtam.
Devergo méretezéséből 36 kell, Hillfiger-ből 35-ös. Dieselből elég a 34-es#34041 pohár Az sem mindegy milyen alkatod van, ha te 194 centi vagy akkor még a 110kgoddal is lehetsz "karcsú", kérdés hogy oszlik szét rajtad a súly. Ha sportolsz, akkor meg főleg máshogy oszlik el rajtad.
-
knoxhu
senior tag
Kérlek, ajánljatok nekem olyan bakancs márkát ami nem egy évig vízálló. Próbáltam már olcsót, drágát, de egy évet bír kb minden. Nem azt mondom, hogy az ár mindegy, de hajlandó vagyok a minőséget megfizetni.
-
szarnyasdino
junior tag
Ezért mondtam moslékok ezek a méretezések... érdekes telefon töltökábelt tudnak egységesíteni de ilyen nyomorult ruha méreteket nem? Pulovernél miért nincs ilyen szarakodás ott az L-es mindenből L-es jó.... nem az hogy egyik márkából 32-es a másikból 44-es ami a 32-esnek felel meg (akkor a ***é nem a 32 van ráírva) Agyfa**

Logikát én már nem is keresek benne.. -
pohár
félisten
válasz
szarnyasdino
üzenetére
azt hogy? én, 110kg/194cm méretekkel hordok 34/34-es Mustangokat
(és nem bokáig ér a nadrág szára) -
falabu88
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Retro/Jack&jones/pull&bear ami most így hirtelen biztos van ebben a méretben, a retrok 34 hosszúak voltak, sokat kellett vágni belőlük. A héten ami jött Springfield 44-es (34-nek felel meg, direkt kicsit nagyobbat rendeltem már) is hibátlan.
-
deltaa97
tag
válasz
rellif
üzenetére
Levi's valszeg méretpontos (neten is mindenhol ezt írják), inkább az Aeropostale lehet az aki össze-vissza méretez. Pedig in theory mindkettő US brand, skinny és US méretezés.
Olyan szinten szűk a Levi's, hogy nem ér be.
Pepe Jeans, Calvin Klein Jeans, Tommy Jeans, G-Star, Diesel farmerek mennyire ajánlhatók, vagy hol vannak egy Levi'shez képest?
Esetleg Wrangler vagy Lee?
Van kb. 10 farmerem, de jó feketét (nem sötétszürke) nem nagyon találok.
A héten AY-n rendeltem egy Burton skinny farmert (mindössze 7700 forint volt) 30/32-es méretben, aztán kiderült hogy az meg XXS-es, mert valami alternatív méretezést használ...
A faxért kell 8 fajta méretezés (US, nemzetközi, brit, olasz, francia, EU).
Szabványosítani kellene 1 méretezést és adott méreten belül kapna 1-1 tartományt a derék, csípő, külső-belső hossz méret. -
margithid
veterán
válasz
Szabi®
üzenetére
Nem vagyok annyira vékony, nagyon passzentos és mivel ebben semmi elasztán nincs, ezért nem is nyúlik.
Rég is vettem fel ezt a nadrágom, d emég megvan, 10+ éves.A vicc az hogy a 30-as g-star meg majdnem nagy
Öv nélkül lecsúszna.
Régebben próbáltam drykorn farmert, abból meg a 34-es kicsi volt
Igy igazodjon el az ember a márkák között
-
falabu88
aktív tag
válasz
Szabi®
üzenetére
187cm/90kg-ra 33/32-es farmerjeim vannak.. Bár a legtöbbet 80kg körül vettem de még mindig jók (igaz, már öv nélkül se esnének le..
). A 34-es hosszt meg nem is értem kinek lehet jó, gondolom 200cm+, de nekem eddig mindet fel kellett varratni amit a jó ár miatt ilyen hosszban rendeltem. -
margithid
veterán
válasz
deltaa97
üzenetére
Nekem 501 egy van, több mint 10 éves, 33-as de éppen jó, más márkákból 32-es kell inkább. (g-star amiből 30-as is jó)
Amúgy a zalando miért adhatja ilyen olcsón ezeket az ecco cipőket?
Ezek azért prémium cipők, 30-40k alatt nem nagyon van máshol, de inkább 50-60.
Nem lehet, hogy régi évek óta tárolt modellek ezek?
Azt olvastam, hogy ecco a nem használatot nem viseli jól, pár évig áll a dobozában és széthullik, de ha használja az ember, akkor 5-10 évet is bír. -
deltaa97
tag
válasz
rellif
üzenetére
Megjött a világoskék, címkés (amúgy csodaszép) 510 Premium Performance, eredeti, de a 30x32 brutál kicsi csípő környékén (31x32 tuti kicsi, talán a 32x32 lenne jó).
Valószínű nagyon más a szabása mint az Aeropostale skinny farmereknek, pedig azokból a 30x32 szinte mind jó. -
margithid
veterán
Zalando lounge-on ecco cipők jó áron vannak.
17-30k között.
Ezek jó cipők állítólag. -
-
fabicska
aktív tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy hol találnék jó minőségű szellőző férfi futó leggingset? Igazából túrára használnám nyáron. Fontos lenne, hogy jól szellőzzön, és az izzadtságot elvezesse. Én ezt néztem ki, ehhez :[link] hasonlót szeretnék, amit valamelyikőtök kipróbált. Köszönöm.
-
rbalint88
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Nekem erre van a basic decas bakancsom, kb tiz eve. Tavaly egy napot volt rajtam, egyelore iden is. Azt leszamitva, hogy a magas hoban a bokamnal kicsit megazok, teljesen jol elvagyok a goretexes nike terepfutocipovel. Oke, egy vastag zokni nem art hozza, ha huzamosabb ideig kint vagy benne, de fel oraig meg kenyelmes, irodaban es autoban uleshez boven jo igy, legalabb nem rohad bele a labam.
-
margithid
veterán
válasz
rbalint88
üzenetére
Köszi.
Akkor kell vennem majd egy kifejezetten vizállót.
Ezért nem árt ha az ember bezsákol pár olyan darabot, amire amúgy jelen pillanatban nincs szüksége, de bármikor kellhet.
Ebben a lagyakos időben pl egy hosszúszárú cipő nagyon jól jön, még akkor is ha én azokat nem kedvelem általánosságban. -
margithid
veterán
Mangooutlet még nem téritette vissza a gyapjúkabátot, pedig már jópár hete megkapták. Írtam nekik, de visszajött az email, azzal a hibaözenettel, hogy az email fiókjuk megtelt
Remélem nincs valami gond náluk...Egyébként vizálló cipőkkel kinek mi a tapasztalata?
Ilyen időben ami vizálló az tényleg birja a vizet ilyen időben, akár órákig is?
Sajna a vizlepergető pumám 1.5 óra séta után átázik... -
margithid
veterán
Mango slim fit farmerbermuda, 36,38,40,42 méret 1600 Forint [link]
-
margithid
veterán
válasz
falabu88
üzenetére
Mondjuk a camper és geox cipőket is pár nap alatt elvitték tőlem, lehet igazad van.
Én is az elmúlt hónapokban kiszórtam csomó 10-15 éves pólómat, meg olyan ruhákat amiket nem hordtam már szívesen.
Most pl 4 sapka ment el, szerintem a legújabb is 20 éves
Az a camp david rendben van, annyiért főleg!
Csizmám amúgy bekentem bőrápoló krémmel (pennys), és egyelőre eltünt a só nyoma

-
DeFranco
nagyúr
rövid szárú bakancsom volt tőlük (nem extrém, kb. olyan mint a márkára az első keresési találatok, csak bokacsontig ért a szára)
sokáig jó volt, tartós is, de egy idő után elkezdett penetráns módon büdösödni, kifejezetten kellemetlen pillanatokat okozott, amikor osztálytárs szülője mellé kellett beülni pl. az autóba.
mindezt úgy, hogy nálam a cipők soha nem büdösödnek, talpbetétezek és rendszeresen cserélem a betéteket, és két nap egymás után nem veszem fel ugyanazt a cipőt, kizárólag bőr cipőt hordok, stb. ebbe beledöglött egy borzcsalád valamitől, szerintem a bőr kiképzése vagy valami ilyesmi lehetett az ok. egy elemű minta, nem tudom, mindegyik ilyen-e, de leírtam a tapasztalatom.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ggeleven
üzenetére
Egyben válaszolok:
Köszönöm mindenkinek!
@ggeleven: köszi az email címet, nem találtam meg. A chatben AI van, gondolom, először írok egy szívhez szólót.
@kutnics: erre gondoltam én is.
@Ideg: már nem megy a trükközés, először online próbáltam visszaküldést indítani de nem él az opció a rendelés alatt, ha rányomok a visszaküldés menüpontra a rendelés mellett, akkor ledob a hírlevél szekcióra
@falabu88: ha nem tudom elintézni, ez lesz, bár nem nagy kedvezménnyel vettem a cuccokat, hirtelen kellett valami. Annyira nem fűlik a fogam az okoskodáshoz de ha nincs más ez lesz.
-
falabu88
aktív tag
válasz
margithid
üzenetére
Címkés cuccok azért sokszor eladhatóak bolti félár körül. Én csak hobbi szinten nyomom, nem baj ha 3-4 hónap múlva viszik csak el.
Az asszony viszont már lassan 200 eladásnál tart, a filléres dolgokat viszik mint a cukrot. A rokonság összes nem használt ruháját eladta már...
Camp David nekem sem volt a világom, jobb szeretem ha 1 kis logó van összvissz egy ruhadarabon. De ez pl megfelelt az elvárásoknak:
[kép] [kép] -
margithid
veterán
válasz
falabu88
üzenetére
Én is gondolkodtam ilyesmin, de félek belevágni, mert vinted vásárlóközönsége azért nem a 20-30k-s cuccok miatt van ott, hanem a pár ezer forintosokért.
Én milestone kabátokat néztem, 20-25k körül voltak/vannak, máshol 70-80k
Nekem azért nem lenne jó ez a camp david, mert csicsás, ha mégis rajtam maradna, nem hordanám tuti
-
atee_13
őstag
BS visszaküldés milyen manapság? Úgy pakoltam a kosarat, hogy épp kijöjjön az ingyenes szállítás. Egy farmer volt benne, ami amúgy jó csak az első zsebei annyira kicsik, hogy a telefon félig kilóg belőle, így gyakorlatilag használhatatlan. Így lehet visszaküldeném, de nem tudom akkor levonják e a szállítás árát.
Ha túl nagy macera meg extra költség akkor lehet varróval kibővíttem a zsebet, de ha nem terhelik meg a szállítási költséggel és simán visszaadják az árát akkor inkább azt választanám. -
falabu88
aktív tag
válasz
margithid
üzenetére
Hát majd kiderül, 70ezer volt 3 kabát plusz 1 mellény, mindegyiken 90 ezer feletti címke van. Ha 2db elmegy 30-30-ba az nekem már hibátlan. Eddig még minden drágábban ment el mint amennyibe vettem, úgyhogy vissza semmiképp nem küldök.
Nemrég jöttek meg, minőségi cuccok nagyon. Kiimentem a -9 fokba kutyátsétáltatni a szántásba, a lightweight kabát+parkside pulcsi kombóban meg se éreztem a hideget, ami baj, mert átmenetinek vettem..
-
Emu
őstag
Dockers by Gerli cipőket próbálta már valaki?
Munkába járásra keresek "smart casual" cipőt, sajnos lábméretem miatt (31cm) elég nehezen tudok vásárolni, de BS-en most 9k lenne egy ennek megfelelő cipő. -
tisn
veterán
-
bbmt
senior tag
Mármint a Terrex terep futó cipőről beszéltek ugye? Mert sima futó cipő nincs belőle, de lehet tévedek. Nekem van egy Terrex és imádom, mondjuk nem futok benne
, de elég kényelmes és ami fontos, ilyen jeges időben sem csúszik. Meg amúgy van egy rakás féle Terrex cipő, szóval lehet nem a megfelelőt választottátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

főleg ha kicsit sztreccseebb anyag
). A 34-es hosszt meg nem is értem kinek lehet jó, gondolom 200cm+, de nekem eddig mindet fel kellett varratni amit a jó ár miatt ilyen hosszban rendeltem.
.

Mr.Csizmás