- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabi® #31918 üzenetére
Amúgy ez EU joggyakorlat.
a 14 napos elallassal es a tobbivel.
Az itthon bezaro boltok inkabb az elcseszett gazdasagnak tudhato be.
Na es ugye nem kell offline boltot fenntartani ahol ki kell rakni egy csomo termeket amit a user nyomkodhat nezegethet promotereket kasszasokat fizetni stbMasreszt ahogy fentebb irtak, ahol teljesul az uzlet itt meg brutal haszonnal adja el a fast fashion gyarto ezeket a termékeket.
Csak nehogy a kormanyunk ebbem a szegmensben is meg akarja menteni a lakossagot mert addig legalabb van verseny. -
Studi
veterán
válasz
Szabi® #31908 üzenetére
Alapvetően úgy szól a szabályozás, hogy ha visszaküldöd, akkor a visszaküldés költsége rád hárul. Így kb fair a szabály, ha nincs üzlet végül, akkor 1-1 szállítási költséget fizet a két fél. (bár egyoldalúnak tűnik, hisz a vásárló döntése, de a magánszemélyekkel szemben mindig kedvezőbb a szabályozás, mint az üzleti vállalkozásokkal szemben)
Viszont a szállító cégeknél van olyan opció, hogy X Ft a szállítási költség egyirányba. De X*1,2 kb, ha úgy kéred, hogy ha visszaküldi a vevő, akkor az is benne van. Ezt így "ingyenes visszaküldés" címen el lehet adni a webshopon keresztül, viszont ez azzal jár, hogy a számlán egy szállítási költségként van feltüntetve, és visszajár a vevőnek. Míg neki nem kell fizetni.
A webshop alapvető érdeke a minőségi termékek árusítása, pontos tájékoztatással, ez minimalizálja a későbbi visszaküldéseket. De az ő dolguk, hogy ezt a helyzetet hogy árazzák a termékeikbe. -
Szabi®
addikt
válasz
Tikakukac #31912 üzenetére
Persze, azért zárnak be sorba az online boltok is igaz ? Mert annyira megéri nekik . . Sztem az elmúlt 8 évben bezárt vagy 30 webshop ami divat/ruha kategória. Egyébként ha egy ország már csak az online piacra tud korlátozódni, ott iszonyú nagy gondok vannak. És tényleg . . .
-
Xtomi
tag
válasz
Szabi® #31908 üzenetére
Bki, ne sajnáld már ezeket a cégeket!! 100% haszonkulccsal dolgoznak és abból engednek 10-30%-ot néha, meg tized áron felvásárolnak egy egész szállítmányt vegyesen és rendes áron eladják. A bestsecreten kívül egyik sem veszi a fáradtságot hogy jelezze hogy eggyel nagyobb vagy kisebb kell valamiből. Egy 20k-s valaminél 1k 5% csak.
-
Szabi®
addikt
válasz
robag93 #31907 üzenetére
Ez a modell meddig működőképes így ? Rendelsz valamit, becsomagolják, kiszállítják, sőt vissza is szállítják mindent a bolt áll, megkérdezhetem, hogy akkor ebben hol van a vevő felelőssége ? Egy jóléti társadalomban így megélnek luxus divatházak is, csakhogy mo nem jóléti gazdaság. Senki nem látja az összefüggést az otthoni kínlódások és a több tucat bezárt webshop közt ?
Nem értem az embereket, de tényleg. -
realmadrid92
tag
válasz
Szabi® #31904 üzenetére
Az elején a "jogos" résszel egyetértek, de azzal nem hogy ez miféle mentalitás, aki visszakéri a szállítási díjat. Ezek a játékszabályok sajna.
Megfordítanám a kérdést, inkább az miféle mentalitás, aki(k) ezt a rendeletet megalkották, elfogadták.
Ha már ennél a témánál tartunk, az sokkal inkább nem etikus, akik használat után vagy hiányosan próbálják visszaküldeni a terméket. -
Szabi®
addikt
válasz
daver88 #31903 üzenetére
Ebben az esetben az lenne a "jogos" hogy aki rendel, vesz bármilyen terméket, de az nem tetszik neki, akkor bukja a kiszállítás díját. Ez a felelősségvállalás az online boltból rendeléssel szemben. iszonyúan meglehet károsítani egy webshopot így.
Ha valamit rendelek, és nem jó akkor nem értem miért kellene ágálnom azért, mert egyáltalában is, volt egy bolt ahonnét kiküldték, összekészítették, csomagolták, és ezt még nyelje le a webshop.
Csak gratulálni tudok az 1000 forintért jelentgetőknek, meg panasszal élőknek, tényleg tűnjön el abból az országból az összes webshop, mert az ottani emberek nem érdemlik meg, hogy működjön bármi is. Remélem az ecipő is bezárja az ottani shopot, ahogy bezárta a sneakerbox és a sneaker studió is.Elképesztő ez a fajta mentalitás
-
Xtomi
tag
válasz
robag93 #31896 üzenetére
Nem, végülis felhívtam őket és nagy nagy bocsánat kérés közepette mondták hogy elnézték és majd utalják, de sztem ezt direkt csinálják hátha valaki nem szól. Amikor mondtam nekik útban van egy másik cipő is vissza arra azt mondta hogy hívjam őket újra ha elfelejtenék visszautalni a szállítási díjat. Valószínű el fogják ...
-
RangerFox
veterán
Bestbuy belépőszintű futócipő van most valahol, amit tudtok ajánlani?
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Mercutio_ #31870 üzenetére
Igaz, viszont ha Adidasból pl. 42-est használsz és szeretnél egy Mammutot, egy ilyen lista segíthet összehasonlítani. Persze a szélesség miatt tényleg nem tökéletes, de szerintem a japán méretezés sem. Egy tucatnyi JPN 265mm cipőm van és nem egészen egyforma a méretük, sőt, többször volt már olyan JPN 265 cipő, amit nem vettem meg, mert túl hosszúnak találtam.
-
Ringman
félisten
válasz
Mercutio_ #31870 üzenetére
egyedül a japán méretezésnek van értelme (az mm-ben megadott).
de igen, értelmesebb gyártóknak x-y méret is meg van adva (javasolt talphossz, talpszélesség), esetleg a térfogat jelezve (instep), vagy eleve van kinyomtatható A4-es mérettáblázatuk, aztán körberajzolhatod a talpad.igazából tragédia, ami a méretezéssel történik a cipőknél.
-
Lackki
őstag
válasz
BoneDragon #31871 üzenetére
vagy a nickjét írja át mint a régi CS-s időkben?
BoneDragon19cm
Mercutio_22cm -
margithid
veterán
Nekem adidas nike asics puma 46-os. (de asicsból volt már ami kicsi volt, kayano 28 jó volt 46-os méretben, kayano 29 meg nem
)
Cat 44
Camper 45
Clarks (elegáns öltönycipő) 44.5, de elégé szorít, viszont a 45-ös meg már érezhetően nagy volt, igy maradt ez, de még alig volt rajtam, kb 2-3-szor)
Bugatti 44 (öltöny és chelsea csizma is)
Bullboxer 45
Geox 44
Skechers 45 -
jjeahh
nagyúr
válasz
Herczi #31862 üzenetére
Ilyen listák még jöhetnek, mert szvsz hasznos! Gyakran nem tudom milyen méretet kéne vennem, pl. nemrég egy 42-es Lacoste nagy volt nekem, pedig a gyártó 265mm-re akkorát ajánl... Vagy egy Scarpa-val is majdnem megszívtam, mert kiderült, hogy a futócipőik fél számmal kisebbek. Nekem eddig amire emlékszek:
Scarpa túra: 41.5
Scarpa futó: 42
Nike: 42
Adidas: 42
Mammut: 42
Lomer: 41
Icebug: 41.5
Superdry: 41
Superga: 41
Salewa: 41, de van hely benne bőven...
Kayland: 42
Garmont: 42
Lacoste: 41
Pro Keds: 41
Lowa: káosz
Meindl: 41 (?)Valaki tudja, hogy az AKU és a Haglöfs méretezése milyen?
-
Llew
senior tag
válasz
Tomi0703 #31854 üzenetére
Mennyi a keret?
A kategória függő védelmet mindegyik tudni fogja, a magasabb árral a designt kényelmet fizeted meg.
20-25 körül már elég nagy ĵól kinéző, kenyelmes választék van.
Sparcot többen hordják es szeretik a környezetemben.
Ugyanakkor pl. a fent emlitett Pumát ismerős nem dícsérte. Nem biztos, hogy a név megéri a felárat.
Javaslatnak bedobom még az Exana, olasz markát. Szerintem jo ár/értek aranyú cipőik, bakancsaik vannak. -
ggeleven
őstag
válasz
pingu22 #31861 üzenetére
42-43 között szoktam billegni (de van Nike sportcipő, amiből 44es kellett), de Geox sneakerből és bakancsból is 42est kellett vennem.
-
ggeleven
őstag
Kuponkód: MEGASZERDA
Érvényesség:
2025. április 15-én 19:00-tól április 17-én 9:00-ig
Fontos tudnivalók:
– Az ajánlat kizárólag a sportfactory.hu és Playersroom.hu oldalán érvényes a MEGASZERDA kuponkóddal.
– Más akcióval, promócióval vagy kuponnal nem összevonható.
– Ajándékkártya vásárlásra nem vonatkozik.
*Az ajánlat kizárólag online vásárláson, a sportfactory.hu oldalon leadott rendelések esetén érvényes MEGASZERDA kuponkóddal, amely 25% kuponkedvezményt biztosít minden termékre 2025. április 15-én 19:00-tól április 17-én 9:00-ig. Más akcióval, promócióval, kuponnal nem összevonható, és ajándékkártya vásárlásra nem vonatkozik. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Munkavédelmi cipőből mi az ami bevált? Főleg inkább könnyebb, sportcipős fazon kellene. Autószerelőnek lenne. Ha olcsó kell akkor gondolom Lidl/Aldi. Ha nem, hanem kicsit minőségibb, de mégsem árban elrugaszkodott, akkor?
-
margithid
veterán
-
AIex
tag
válasz
margithid #31847 üzenetére
Azt tudom alátámasztani, amit @Szabi® is irt, édesanyámnak van pl. toll / pehely töltetes kabátja, mosás után, teljesen összeáll benne a töltet, ráadásul az eloszlása is egyenetlen,
Tisztitóban / Mosodában nincs ilyen gond,
Esetleg száritógép de arra sok ruhadarab érzékeny.
-
Szabi®
addikt
válasz
margithid #31847 üzenetére
Bizonyos kabátokat/ruhadarabokat csakis és kizárólag tisztítóban lehet értelmes minőségben úgy "kimosatni" hogy az utána ugyanazt az állagot képviseli, mint ahogy megvette az ember.
Bizonyos anyagok még a "vizezésre" is érzékenyek, ezért gőzölni szokták, és azonnal fújt hideg levegővel szárítják.
A toll béléses vagy microtöltőanyag béléses kabátjaimat én is tisztítattni szoktam.
Nem olcsó, de ritkán kerül csak sor rá, akkor viszont úgy kapom vissza, ahogy megvettem. Azért zörög a kabátod vizezés után, mert nem lágy a vízzel történik a mosás, lágyítani kéne a vizet, akkor megszűnne ez a jelenség. -
margithid
veterán
A steppelt kabatjaimat ott ahol piszkosak kicsit, meg szoktam törölni vizes törölközővel. Nem meleg vizzel, semmi tisztítószer.
Viszont mindegyik utana olyan merev lesz, szaraz, szinte zörög
Ez mitől lehet? És ez ilyen is marad már?
Több kabátnál is ezt tapasztalom. -
Ringman
félisten
válasz
jjeahh #31845 üzenetére
Koszi, megnezem.
a stoic es a heber peak a sajat markajuk, azokbol van par cuccom (ing pont nincs), nem rosszak, a kabatok cipzarjara van panasz.
Meretezes: inkabb nagyobb, ha meretezes szelen vagy, akkor a kisebbet probald.
len az jo nyari ruhanak, konnyen szarad, cserebe konnyen gyurodik.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Ringman #31844 üzenetére
Köszi, ismerem, inkább konkrét márkára, modellre gondoltam. A lenvászon amúgy vajon milyen? Csak egy dolgot utálok: ha beleizzadok és lassan szárad, ezért kerülöm a pamutot, eddig az összes többi anyag amit próbáltam jobban teljesít ebben.
Pamut ingekből amúgy ajánlom a Lyle & Scott és Dickies márkákat, megfizethetőbb fronton meg Uniqlo is szuperjó.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Mercutio_ #31842 üzenetére
Pepcoban láttam elképesztő árakon Bekkin modal alsókat, de újabban lecserélték őket oeko-tex tanúsítványos poliamidra, ami amúgy szintén rohadt jó, főleg a varrásmentes verzió
. Nagyjából bőrbarát, szuper izzadtságelvezető, extrém elasztikus és varrásmentes boxerek, prémium anyagból alacsony áron... Mondjuk amit én vettem sajnos nem felelne meg a kritériumoknak, mert boxer, de érdemes lehet bemenni és sorban megnézegetni a címkéket, mert gyakran előfordulnak náluk a jó anyagú alsóneműk és zoknik is. Modal pólóból nekem Reebok van, de sajnos már nem gyártják
. Nem értem ez az anyag miért nem terjed jobban, tiszta pamut/viszkóz feeling, de sokkal jobbak a tulajdonságai. Szerintem ha bőrbarát és izzadtságelvezető kell, nem csak a modal lehet megoldás, ott van még a tencel, lyocell, gyapjú, vagy valszeg megteszi bármelyik szintetikus is, amelyiken oeko-tex címke van. Pepco tele van ilyesmivel, KIK szintén (nem tom nálatok van-e KIK), de a Zaranál is többször láttam.
-
Mercutio_
félisten
Ha már szóba jött:
Modal póló és esetleg normál alsógatya (nem boxer, de nem is papperos!) jó áron jött szembe valakinek esetleg?A póló alapvetően alváshoz kellene, tehát lehet vékonyabb anyag (mangónak volt ilyen régen, mostanra ment szét 5 év után), a lényeg, hogy kényelmes legyen és ne szívja magába az izzadságot
-
rellif
senior tag
Champion basic póló 2690 Ft-ért teljesen rendben van.
A héten már rendeltem belőle,részemről ajánlott. -
tisn
addikt
ecipon 10-40% kedvezmeny, DAYS kóddal
joma top flex pl. 40%-al elhozhato (legjobb focicopo)
hoka bondi 50k alatt (egyik legjobb futkarozos cipo)stb...
-
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #31830 üzenetére
Mivel írtam, hogy galamurszűz vagyok azt hittem ezek valami kategóriás kuponok és lehet tudni mi mire valók.
-
Soulfly842
addikt
válasz
atee_13 #31829 üzenetére
Nehogy már azt várd, hogy ha az összes kupont berakták neked, hogy azt a pár jpg-t is más lapozza át helyetted, hogy hol is van a CCC kupon (pár mp alatt meg van!
) Nem is értem a visszakérdezést. Több időt visz el, ill annak az utánkövetése, mint pár mp alatt megnézni a belinkelt kuponokat
Szerintem ez már menni fog önállóan is
-
ggeleven
őstag
válasz
atee_13 #31826 üzenetére
Ingyenes vagy hivatalos érdekel?
Glamour kuponok by LógaGéza
Glamour weboldal online magazin vásárlással -
atee_13
őstag
CCC glamuros sztori hogy működik? Most van 30% cipőkre táskákra, de még glamurszűz vagyok
Ilyen kuponokat hogyan lehet szerezni a gép előtt ülve?
-
rolii92i
tag
válasz
egyedülülő #31822 üzenetére
-
-
Xtomi
tag
Helló! Az ecipo benyeli a szállítási dijat vagy majd visszatéríti azt is visszaküldésnél? Természetesen kicsi lett a méret ami más cipőnél mindig jó!
-
robag93
aktív tag
válasz
egyedülülő #31819 üzenetére
Bármiben benne van, hogy hungary 99% kamu
-
oszy
veterán
válasz
egyedülülő #31819 üzenetére
Ha a cím/név nem volt gyanús, legalább ez legyen: https://www.csizmaoutlethungary.com/contact_us.html
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Country western jellegű csizmát, cipőt keresek. 48 as méretben ráadásul. Találtam egy gyanús boltot gondoltam rákérdezek itt mielőtt megadom a bankkártya adataimat. csizmaoutlethungary.com Az egész oldal nagyon fura. Valaki tud valamit esetleg? Leginkabb az Ariat rambler és hasonlók tetszenek.
-
krono.
tag
válasz
krono. #31815 üzenetére
Most húztam egy váratlant, mert megláttam, hogy alzán van egy felbontott BOLLÉ BS017002 25ezerért, mindenhol máshol 40ezer teliáron, és stílusban is kb kicsekkol, csak diszkrétebb. Megnézem hogy áll a fejemen, meg tetszik-e, aztán lehet vezetős szemüveg lesz belőle, legfeljebb veszek mellé valamit utcára, ha nagyon vágyom valami színesre vagy edgybb dizájnra.
-
rbalint88
addikt
válasz
krono. #31815 üzenetére
A masodik Polaroidot javaslom, vezeteshez a meleg szinarnyalatu lencse jobb, mert jobban kiemeli a kontrasztot. Nekem is barna lencses Polaroid van vezeteshez (meg mindenhez, van belole 3
), a polarizaltsag miatt nem is kell annyira sotet lencse, igy ha picit elmegy a nap vagy rovid alagutba mesz, nem vagy vele vakon.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
krono. #31815 üzenetére
Szerintem olyant keress vezetni, ami polarizált, de nem túl sötét és nem színes lencsés. Ezek marhajól néznek ki amúgy, van ízlésed. A Polaroid vs "komolyabb cucc" témához annyit tudok hozzáfűzni, hogy szerintem a Polaroid már "komoly cucc"
. Szvsz a lencséjük általában nagyon jó, a keret az, amiben még lehet feljebb lépni, én pl. imádom a drazsékból összepréselt 3D-s acetát kereteket, pl. Persol szemüvegek, királyabb, mint a normál műanyag.
-
krono.
tag
válasz
toompa #31810 üzenetére
Én is nagyrészt vezetéshez használom (a szemüveg az autóban lakik, ha az autóval megállok valahol és süt a nap, akkor meg a fejemen marad és úgy megyek tovább), és általában a sorsuk az, hogy vagy én vagy az utasom ráül és reccsen.
Nyilván így nem tűnik túl logikusnak egy drágábbat választani akár, de arra fixen sokkal jobban vigyáznék, plusz érdekelne milyen pluszt nyújt egy komolyabb cucc mint a Polaroid pl.Egyébként elhiszem, hogy jók az Uvex, Bollé, szemüvegek, meg dübörög is a 2000-es évek a divatban, de magamat nem nagyon tudom elképzelni benne sajnos.
Igazából kb 50ezerig rá tudom venni magam egy szemüvegre, ha az jó is. Most ilyen irányban nézelődöm: Polaroid, Polaroid, Gast, Einstoffen. A Gast-ot például mindenhol agyondícsérik, de nem polarizáltak, őszintén szólva nem is emlékszem mikor volt rajtam utoljára nem polarizált lencse, így nem tudom, hogy főként vezetéshez milyen lenne (mondjuk legalább a telefon/autó kijelzőt könnyebb lenne benne látni). Az Einstoffen meg nyilván bőven árban felette van a keretnek.
#31811 jjeahh
Ahogy tegnap utánanéztem kicsit, a Luxottica pont nem is tud bestbuy lenni, mert az ára nem tükrözi a minőségét (a rossz irányban)
#31813 mate317
Néztem ezeket a márkákat, de USA nagy részük, azon kívül elérhetősége necces (vám, áfa, drága szállítás gondolom). -
válasz
mate317 #31813 üzenetére
Vicces, hogy a Dragon jobb, mint az Oakley. Onnan vált ki egy csávó és az csinálta meg a Dragont. Utoljára a Dragon után Oakleyt vettem polarizált lencsével, de már sajnos az egyiken lett egy karc. Pont amennyiért vettem a szemüveget, annak az árnak a feléért cserélnének egy lencsét. Jó hír a keret, akkor ingyen volt.
-
mate317
tag
Napszemüveg témához:
Tavaly kaptam egy Oakley Holbrookot, megnéztem mit írnak róla teszten, akkor láttam, hogy ha már drága napszemüveget venne az ember, akkor van sok jó/jobb alternatíva:
[link] -
ParmaBoy
tag
Egyébként a fastfashion üzletek által forgalmazott szemüvegek be vannak vizsgálva vajon?
Nekem volt, hogy külföldön kellett és csak gyorsan beugrottam egy mittomén' h&m-be vagy hasonló kategóriába, utólag adódik a kérdés, hogy mennyire volt echte kínai, esetleg ezek már át vannak vizsgálva? -
jjeahh
nagyúr
válasz
toompa #31810 üzenetére
Szerintem nincs hitvita, legalábbis eddig nem volt, de ezután már lehet lesz
. Aki tud vigyázni rá és megengedheti magának, az miért ne vehetne drága napszemüveget? Az árukat messze nem érik meg, óriási profit van rajtuk, sőt, a nagy márkák többsége két olasz cég tulajdona: Luxottica és Safilo, így ők diktálják a divatot, az árakat, úgy formálják a piacot, ahogy akarják. Ettől még persze általában jók is, de szemtelenül drágák. A Bollé amúgy marhajó, szerintem munkavédelmis szemüvegekben sokkal jobbak az Uvexnél
-
toompa
őstag
Én tényleg nem szeretnék hitvitát, mindenki onnan és amennyiért akar.
Biztos megvan a létjogosultsága drága szemüvegeknek is.
Én kb. 10 éve vettem egy ilyen munkavédelmi szemüveget, mert meguntam hogy a sima napszemüvegek 1 évet bírnak ki, karcolódnak és nem látok bennük, stb.
[link]
Csak autóvezetéshez hordok napszemüveget, mert egyébként nem nagyon szeretem őket.
A lényeg az hogy ezek tényleg be vannak vizsgálva. Ha valakinek hasonló célra kell mint nekem, ez is egy alternatíva és nem kell évente újat venni. -
jjeahh
nagyúr
Szerintem nem tévedsz, ugyanakkor a QC sem minden. Pont a legutóbbi Uvexem annyira torzított és olyan homályos volt a lencse, hogy fájt tőle a fejem és végül nem mertem tovább használni. A Komono szemüvegemnek is volt egy nagy hibája: az arcom és az egész világ annyira tükröződött a lencse belsején, hogy gyakran nem láttam semmit benne
. Kínai szemüvegekből a nem létező QC miatt kifoghatsz sorjás, hibás darabot, de szerencsémre nekem még nem sikerült, a legnagyobb hiba eddig amit tapasztaltam az volt, hogy az első 20/20 szemüvegem nem volt annyira polarizált, mint papíron. Működött, de nem volt tökéletes, valszeg pénteken gyártották
-
AIex
tag
válasz
jjeahh #31806 üzenetére
Nem akarok senkit sem lebeszélni az "echte kinai" napszemüvegekről, viszont vásárlás után, lehet érdemes egy optikussal beméretni, ahogyan te is tetted, biztos ami biztos alapon,
Amiben a nagyobb márkák még talán mindig jobbak, az a QC. Bár lehet az általad emlitett márkák maguknak készitik a lencséket, de szerintem nagyobb tételben rendelik, és nem feltétlen vizsgálják be. Ebben talán pl. egy Uvex még mindig előrébb jár, biztosan ők is kinai beszállitótól rendelik a lencsét, vagy gyártatják maguknak, de talán nagyobb hangsúlyt fektetnek a QC-ra, és visszaellenőrzésre, de lehet tévedek, és nem igy van.
-
válasz
jjeahh #31806 üzenetére
Nekem is Veithdia van, elvileg fényre sötétedős, gyakorlatilag nem annyira, de nem is baj, legalább naplemente körül is tudom használni és nem megy keró közben bogárral a szemem. Megvan már vagy 4 éve, szerintem is teljesen jó. És polarizált, ami vezetés közben külön plusz, nem esik ki a szemem az eső utáni naplementétől
-
jjeahh
nagyúr
válasz
krono. #31805 üzenetére
Lehet ezért meg leszek kövezve, de pár elhagyott, eltörött, elejtett, szétkarcolt márkásabb napszemüveg, bringás szemüveg (Polaroid, Komono, Uvex, Ray Ban) után nekem betelt a pohár és vettem egy másik csoportban ajánlott olcsó Veithdia-t vagy 20/20-at aliról. Az áráért meghökkentően jó volt a lencse (optikus szerint is!), a keret meg hát nem volt prémium, sima műanyag, de azért gagyinak sem mondanám. Azóta több tucat Veithdia, Barcur, 20/20, Kingseven szemüveget vettünk a húgommal, a többségük teljesen jó volt, a Kingseven a kedvencem, most is úton van egy ilyen. Óriásit fejlődtek a kínai napszemüvegek, de persze ott is körültekintően kell vásárolni és prémium keretet még sosem kaptam tőlük. A húgom vett már fém keretes Kingseven-t, attól tényleg lehidaltam, de a luxi szintet azért az sem hozza, ha az kell
. A vicces az, hogy azóta megtanultam vigyázni a napszemüvegekre, már csak 2-3 havonta ejtem el őket és már kibírnak nálam 3-4 évet, de valahogy már nem kívánok az olasz márkákért egy kisebb vagyont fizetni.
-
krono.
tag
Bestbuy napszemüveg ajánlása van valakinek?
Korábban Polaroidot vettem, de a kínálat nem hatalmas.
Mellernél most 1et fizetsz 2-t kapsz van, de nincs vele tapasztalatom. Sokat reklámozták korábban, azoktól mindig tartok, hogy dropshippinges olcsó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest