Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
-
RR-13
őstag
(rögzített hozzászólás)
A Topicban az ajánlókódok nyilvános beírása, közzététele, minden formában TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
bigdady
üzenetére
elvileg lehetséges,
gyakorlatilag szerintem nincs sok feltétel,
meg szoktam igyekezni figyelni (most is itt mennyit "vekengek" ;-)
...es ha "el is csuszok", ha valoban van a 40+40+10 ...annyiszor/annyit csak nem csuszok, hogy ne maradjon belöle nehany 10e
100%-ra még nem döntöttem el, hogy nyitok-e
-
RR-13
őstag
válasz
vnorbi
üzenetére
Köszi, de pontosan mennyit terheltek be kártyára, a teljes éves díjat, vagy csak pár napra, mert most a 365-öd részt nem értem, amit korábban írtál.
Te fordulókór szüntetted meg, amikor már terhelték a díjat?Most egyébként az első éves kártyadíj nem díjmentes, hanem csak a kibocsátási díja az. Az első éves kártyadíjat az Erste utólag terheli visszamenőleg. Ezért kell mielőbb lemondani majd "nekünk" is.
-
RR-13
őstag
Ha csak a bónusz a cél, mert nem lesz kb. semmilyen forgalom a számlán, akkor nincs miért a BM. Partner csomagot választani, hiszen az főleg a teljesen díjmentes utalásokról szól + a díjmentes kártyáról, amit szintén nem használnál ki.
A VISA kártya 0 Ft-os akciós kibocsátási díját ezen hirdetmény 9. oldalán találod meg.
Éves kártyadíjat az első évben nem terhelnek, csak 1 év után, és max. időarányosan, ha pl. a 5. hónapban megszünteted azt. A VISA kártya akciós éves díja 4.990 Ft.
És a kártya lemondható az összes feltétel teljesítését követően, ha jóváírták a bónuszokat. Pl. az 5. hónapban történt lemondáskor 2.075 Ft lesz/lenne, ha terhelik.
Azt gondolom, hogy kb. +2 ezres költség okán nem éri meg más csomagot választani a speciális cél miatt sem.
Ha a számlát sikerül 6 hónap után díjmentesen felmondani a kivonatos azonnali megszüntetési jog lehetősége miatt, akkor összesen csak kb. 4.415 Ft lesz a csomagdíj, és a kártya időarányos része 6 hónapra. Ez bőven fedezi az ajánlási bónusz, amit a BM. Partner csomagnál nem lehet megkapni.Amennyiben 2 évig mégis fenntartod a számlát, akkor 9.480 Ft a csomagdíj összköltsége, amit az ajánlási bónusz bőven fedez. Persze a kártyát meg kell szüntetni az első évben, minél előbb.
A havi 100 ezres beérkező bármilyen utalás valóban könnyebb, és nem rizikós feltétel a jövőre nézve sem...
Ráadásul a 100 ezres utalások lefedik a csomagdíj kedvezmény feltételét is, és a második 40 ezres bónusz feltételét is, így nem nagyon lehet elrontani sem.
Mi még nem nyitottunk George számlát ebben az akcióban, majd február közepén fogunk.
És azt követően szeptemberi zárást is tervezünk, ha lesz a kivonatban lehetőség arra, hogy a hirdetmény el nem fogadása miatt díjmentesen zárhassuk a számlát.
Ugyanis ilyen esetben nem számlázhatják ki a 24 hónapos hűségidő miatt a már megkapott jóváírásokat, a 2x 40 ezret, mert nem mondjuk fel a számlát, hanem a bank szünteti meg azonnali hatállyal, ha nem fogadjuk el a hirdetményben írt változásokat.Az ajánláshoz a hűség egyébként csak 6 hónap.
A számlát nem szabad megszüntetni 6 hónapon belül, mert akkor az ajánlónak, és az ajánlottak is terhelik a 10 ezret.
Ment a PÜ. is az ottani kérdésedre.
-
vnorbi
aktív tag
Igen, a kártya visszaadásakor számoltak fel díjat. Ezt elbambultam, ha észnél lettem volna pár hónappal korábban leadom. Írtam is róla akkor.
2 évig akartam megtartani, de most már legalább 3 lesz belőle. Eredetileg az Erste értékpapíros Future programja miatt nyitottam, aminek szintén 2 év volt a kifutása, de sikerült meghosszabbíttatnom egy évvel, így marad a George is legalább még egy évig. Van rajta pénzmozgás, és egyelőre a nyitási bónuszok fedezik a költségeimet.
-
avl
senior tag
köszi; jol ertem, hogy akkor szerinted
- jobb direktben Erstenel, nem bankmonitoron at ?
- irtad: "A VISA bankkártya kibocsátási díja akciósan 0 Ft." ez hol szerepel ? mennyi idöre ? nem lovagolhatnak a szavakon ? pl. a kibocsatasi dija 0 Ft, de az eves dija, kiküldesi dija, akarmi mas elnevezes alatti dija csillio forint ?
mikor lehet visszaadni ?lehet vnorbi rutinosabb az ilyenben, ahogy ertem; Te is csak ajandek penzert nyitottal ?
a Goerge szamla havi 390 Ft-ja, mondjuk 2 ev alatt 24x390 Ft -> a 80-90 ezres ajandekhoz kepest szerintem / nekem belefér
es szimpatikus, ahogy a #43553RR-13 kép is tartalmazza a linkröl, hogy ott nem szerepel a jövedelem, munkabér, hanem a 100.000 Ft jóváírás, aminek forrásáról nem szólnak semmit, azaz nem lehet belefutni abba, hogy kötözködés indulhat: az nem jövedelem volt, ezert bünti, dij stb.
-
RR-13
őstag
válasz
vnorbi
üzenetére
Köszi, valami ilyesmire emlékeztem, de közben ide meg beszerkesztettem a csomag részleteit.

Amikor a kártyát lemondtad (gondolom az első évben), akkor terheltek valamilyen díjat kártyadíj néven?
Mert a kibocsátási díj Neked is ingyen volt gondolom, de az éves díjat utólag terhelik, ezért kérdezem, hogy volt-e valamilyen időarányos kártyadíjad a lemondás után? Köszi.És hosszabb távon megtartod az Erste számlát? Nem csak a 24 hónapra?
Mert most van január 31-ig lehetőség díjmentesen megszüntetni a számlát, a hirdetmény el nem fogadása alapján, aminek lehetősége a 2025. októberi, a november elején elkészült kivonat utolsó oldalán van benne, a 2026. február 01-ei változásokkal kapcsolatban. -
RR-13
őstag
Ami még jó választás lehet, ha a George díjcsomagot nyitjuk meg, ott havi max. 250 ezres utalási forgalom esetén 390 Ft havi csomagdíj van.
Sávosan emelkedik a csomagdíj, a tényleges tranzakciós összegektől függően, de max 400 ezres havi utalás esetén 990 Ft a csomagdíj, de a 400 ezres tranzakciók 0 Ft-os díjon vannak.
A VISA bankkártya kibocsátási díja akciósan 0 Ft.
A csomaghoz elvárt havi utalási feltétel, minimum 100 ezres bármilyen jóváírás. George csomag esetén az ajánlási akcióban részt lehet venni.
A George díjcsomag részletei a Hirdetmény 17. oldalán olvashatóak. -
RR-13
őstag
A Privilégium X csomag esetén nem ingyenes a bankkártya.
Arra írtam ezt:
"Tehát nincs sok feltétel a számla fenntartása érdekében, viszont ha jól látom a bankkártya nem ingyenes az első évben sem."
Ha nem jelent gondot a havi 390 Ft, a havi elvárt 100 ezres beutalási összeg teljesítéssel, akkor a George díjcsomaggal nincs sok teendő, és az ajánlási akcióval összevonható, így max 90 ezer szerezhető a nyitással. -
avl
senior tag
"ha jól látom a bankkártya nem ingyenes az első évben sem." -> ezt hol látod ?
ezert tartok a belekezdéstöl, mert nincsenek egyszerüen 1 helyen összefoglalva az esetleges költsegek, persze nehany ora munkaval 80e Ft meg nem olyan rossz
vajon a bankmonitornal minden össze van szedve ? a legutolso pont ezt sugallmazza:

-
RR-13
őstag
A Privilégium X csomagnál is két feltétel van folyamatosan, abból csak egyre kell figyelni:
Havi jövedelemjóváírás:minimum 225.000 Ft egy összegben, vagy minimum 300.000 Ft két részletben,és elektronikus számlakivonat igénylése minden díjcsomagba tartozó bankszámlához.
A feltételek nem teljesülése esetén a havi ügyfélkapcsolati díj 4.521 Ft.Tehát nincs sok feltétel a számla fenntartása érdekében, viszont ha jól látom a bankkártya nem ingyenes az első évben sem.
Akkor lehet, hogy jobban megéri a Partner csomagot nyitni a BM. keresztül igényelve, ekkor az ajánlási akció ugrik, de a kártya ingyen lesz.Ahogy írta vnorbi is, az Erste számláról Fizetési Kérelemmel egyszerűen, és díjmentesen tudod visszautalni az összeget, és nem kell darabolva szórakozni majd vele, ha pl. a Privilégium X csomagod választanád.
A Privilégium 2.0 csomag nem nyitható online, csak a BM. Partner csomag Privilégium Partner néven.
-
avl
senior tag
ha jol latom legeselyesebb a privilegium X nekem; a cél:
- a "jutalmak" elnyerése (40+40+10e ha jol értem)
- nincs szüksegem a szamlara, csak a "jutalomra" mennék
- semmikepp ne legyen költsege, egyszerü, ne sok nyomkodast igenyeljen a feltetelek teljesitesemik a fentinek a buktatoi ? mik a korlatai ? mikre kell figyelni ?
pl. havonta mehet ra reszemröl akár 500e HUF is, ha utana egyszerü es ingyenes kijuttatni; itt ez van: "0 Ft az eseti átutalás belföldön forintban 50.000 Ft-ig" azaz csak 50e-es reszekben lehetne kiutalni a szokasos szamlamra, azaz minel nagyobbat utaltatok be ra a feltetelekhez, annal több bohockodasi visszautalast a szokasos masik banknal levö szamlamra kell csinalni ...vagy Revolutra feltölteni)
-
RR-13
őstag
Amennyiben nem BM. keresztüli igényléssel történik a számla megnyitása a George appban (partner kód nélkül), tehát nem Privilégium 2.0 Partner csomagban, valamint nem a sima (Erstés) Privilégium 2.0 számlacsomag nyitása történik akkor az ajánlási akcióban részt lehet venni, és az ajánló, és azt ajánlott is kap 10-10 ezret.

[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
avl
senior tag
ugy nez ki, az ertekpapirszamla nem szamit, azaz uj bankszamlanyitonak szamithatok
vannak ezek az akcioik, az elsö 2 x 40e -re tekintve: ajánlással is müködik ez, azaz az ajanlo (esetleg az ajanló linkjet felhasznalo ajanlott is) kap érte ?
-
RR-13
őstag
Nem terhelné/terhelhetné a Raiff, mert a nyitás hónapjában, és azt követő hónapban nem vizsgálják a feltételt:
"Bank a bankszámla díjcsomag beállítása hónapjában és az azt követő hónapban a bankszámla díjcsomag igénybevételi feltételeinek teljesítését nem vizsgálja (türelmi idő), arra először az ezt követő hónap utolsó munkanapján kerül sor"
Tehát a február közepi nyitás esetén (és mindegy, hogy kb. 15-e vagy 20-a), első esetben csak április hónapra, április végén néznék a feltétel teljesítését, március 20 - április 19-e közötti utalási jóváírás meglétét.

-
RR-13
őstag
válasz
Moltiszanti
üzenetére
Jó, hogy így történt, mert isten mentsen meg attól (mindenkit), hogy a panaszkezelőkhöz kerüljön az ügy/ügyed, mert akkor nem sok esély van, semmilyen méltányossági döntésre, főleg nagyobb összegeknél.
-
SPF
senior tag
Ha február közepén nyitok számlát a Raiffeisen-nél, és fizetés csak március 10-ig érkezik rá, akkor kiterhelik a 15.000 Ft-ot? Vagy érdemes 20-a után nyitni?
-
Moltiszanti
csendes újonc
Érdekességként elmesélem. Miután a rafis ügyintézővel jól átbeszéltük, hogy annak okán hogy kicsúsztam a dátumokból nem jár a nyitott megtakarítási számla után a 40 000 és bele is nyugodtam, tegnap jóváírták.-.)
Hitelkártya keret emelést is kértem november végén, a banki ügyintéző később felhívott, hogy jóváhagyták és látni fogom az appban. Várok és várok majd most január elején hívom a központot azt mondják nyomát sem látják az egésznek a rendszerben. Újra hívtam a hölgyet akivel csináltuk a folyamatot és akkor végre "megkerült" és megjelent az appban is.
Örülök neki, nem fogok reklamálni de elég komoly katyvasz lehet náluk és addig okey amíg a javamra "tévednek". -
RR-13
őstag
Jól emlékeztél, ráadásul két esetben is eltekinthettek tőle.

A Prémium hirdetmény 8. oldalán most is benne van az a korábbi Gold 2.0 csomaggal kapcsolatos eltekintő szabály, amit írtál:"1.6. Premium Gold, Premium Gold 2.0 és Premium Select számlacsomagokra alkalmazott közös szabályok:
A havi számlavezetési díj mentességre meghatározott feltételek teljesítésétől a Bank az alábbi esetekben eltekint:
• Az adott számlacsomagra meghatározott jóváírási feltétel tárgyhónapban nem teljesült:
- de a megelőző vizsgálati időszakban beérkező, összesen legfeljebb az adott számlacsomagra előírt számú jóváírások összege elérte az elvárt összeghatár kétszeresét.
A Bank a fentiekre hivatkozással egy naptári éven belül legfeljebb két alkalommal tekint el a számlavezetési díj felszámításától."Amennyiben terhelik majd a díjat (sajnos erre 99% esély van) és az első panaszodra elutasítják a méltányossági jóváírási kérést, akkor érdemes beadni ismét panaszban, mert nekünk volt olyan eset, amikor a második panaszra írták csak jóvá méltányosságból a 158 Ft-os postai kivonat küldés díját, mert a telefonban az ügyintéző hiányos tájékoztatást adott.
Sajnos elsőre még arra hivatkozással sem írták jóvá, csak a második panaszra, ezért érdemes többször is beadni majd, hivatkozva arra is, hogy korábban ilyen nem történt, és csak 1 napot késtél.
-
Fifi
őstag
válasz
pictigjis
üzenetére
Nem jó hír
Ha terhelnek azért a kérelemmel próbálkozok.
Bosszant, mert több évtizedes hibamentes "pénzügyi zsonglőrködésem" csúfítaná el. Öregszem na ...
Van valami halvány emlékem, hogy a Gold 2.0-nál még a kondíciós listában is szerepelt, hogy éves egyszeri elmaradást tolerálnak. Mivel erre nem volt soha szükség, lehet, hogy rosszul emlékszem.
-
pictigjis
őstag
valamikor a következő hónap elején terhelik. nekem augusztus 5-én próbálták, csak nem volt épp elég pénz rajta. ne reménykedj, legalábbis amikor tavaly (ezek szerint júliusban) én bambultam el (meg is volt a 400, csak bankon belülről véletlenül), úgy utasították el a méltányossági kérelmet, mint a huzat
de persze próbáld meg, mert ez nem garancia semmire, bár RR-13 szerint messze földön híresek erről a rugalmatlanságról -
Fifi
őstag
Sziasztok!
Van tapasztalata valakinek, hogy Raiffeisen Premium Banking bankszámlacsomag esetén az ingyenes számlavezetés feltételeként jelenleg 400eFt-ot elérő egyösszegű utalás általi jóváírás egyszer, ha késik, akkor következő hónap elején egyből terhelik a 15eFt-ot?
"A Bank az adott hónap vonatkozásában (tárgyhónap) a fenti jóváírási feltétel teljesülését a tárgyhónapot megelőző hónap 20. napjától a tárgyhónap 19. napjáig vizsgálja."
Elbambultam. Csúsztam egy napot asszony számlájára csak ma (20-án) érkezett a pénz.
Remélem, ha terhelik is egy méltányossági kérelem alapján utólag jóváírják, mivel az elmúlt 6 évben ilyen nem történt egyszer sem még.
-
axioma
veterán
november eleje
az utolso limitmodosito terheles me'g augusztusban 336 Ft volt, mert az uj csomaghoz jaro Gold kartyat nem a korabbinal megadott "vegtelen" kp-felvet limittel adtak ki, nekem meg kellett a napi 500e akkor epp atmenetileg; azt tuti h a modositas napjan terheltek - de amugy nekem is partner prestige alapu, de van par kiegeszito kedvezmeny (egyesuleti csomag, mondjuk a reklamszovegben nincs kiemelve ilyen szintu tovabbi kedvezmeny) -
bigdady
nagyúr
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Erste +1
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv. Cofidis áruhitel esetén a végtörlesztési szándékot kell nekik jelezni vagy pedig fogom és elutalom a maradandót? Nem nagy összeg kb 30.000 Ft.
-
blueye
veterán
válasz
BrandonXXV
üzenetére
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, ide való kérdés-e? Gyereknek (8 éves, hamarosan 9) nyitnék számlát. Menne rá minden, amit kap év közben.
Mi Erstések vagyunk feleségemmel, ha ez számít valamit.Merre érdemes nézegetni, mi érheti meg esetleg?!
Előre is köszönöm a segítséget ! -
Unicredit-nél van díja a nagyösszegű utalás előtti telefonos limitemelésnek?
-
avl
senior tag
bankmonitor válasz emailjeböl:
"Alapesetben nem gond, ha van értékpapírszámlája az Erste banknál, de a többi feltételt is célszerű átbeszélni és ezekről tájékoztatnám"erre a kerdesemre:
az Önök oldalan látható: https://bankmonitor.hu/bankszamla/erste-ingyenes-bankszamla-nyitas/ kapcsán kérdezek: ebben szerepel az ingyenesség feltételeként „Még nem rendelkezel Erste számlával“
Itt számla alatt a bankszámla, folyószámla, vagy az értékpapírszámla is értendö ?
én Random Capitalnal voltam, onnan kerültem a Random beolvasztasaval Erstehez, igy ott van ertekpapirszamlam, TBSZ-em es NYESZ számlám. Ebben az esetben megkapom-e vagy nem az ingyenességet ? -
RR-13
őstag
válasz
efzoltan
üzenetére
Az legalább jó, ha azt a banktól nem kérdezted meg. Amennyiben nyitsz számlát, akkor azt javaslom, hogy mindenképp teljesítsd a munkáltatón keresztül a munkabéres utalási feltételt (ha nem okoz gondot), amit a BM. mondott, és akkor nem lehet majd gond, nehogy ez miatt ne kapd meg a csomag kedvezményeit.
-
RR-13
őstag
válasz
efzoltan
üzenetére
A BM., és a bank kizárólag azt fogja mondani neked, ami a hirdetményben rögzítve van, mivel ők kénytelenek arra támaszkodni, azt kommunikálni. Az, hogy a gyakorlatban hogyan van, meg mindenki megtudja tapasztalni, ahogyan eddig is. Én biztos, hogy ilyet nem kérdeztem volna egyiktől sem, mert "felesleges" lett volna a kérdés. Egyébként én csak azt javasoltam, hogy a hitelszámlára kérdezz rá, nem pedig a másikra.
-
-
efzoltan
csendes tag
Írtam a Banknak, még nem kaptam választ, ha megérkezik ideírom,
de a BM-mel is egyeztettem,
ők szerint a hitelszámla megléte nem kizáró ok,
viszont a jövedelem jóváírást a bank ellenőrzi, és nem fogadják el a magánszámláról való átutalást bér vagy jövedelem megjelöléssel a közlemény rovatban. -
RR-13
őstag
Azért nem teszi feleslegessé, hiszen a BM. Privilégium 2.0 Partner csomag 3 évig kiemelt kedvezményeket ad, ha a havi min. 225 ezres utalás teljesül. Bár valóban lehet a BM. regisztráció nélkül is nyitni akciós számlát az Erste appban, pl. az alap Privilégium 2.0 csomagot, vagy Privilégium X csomagot, stb.
Az Erste appban, a partner kód beírása nélküli Privilégium 2.0 csomagnál nincsen az összes kedvezmény meg, mint a BM. Partner csomag esetében.
Ugyanakkor a BM. nélkül, az Erste appban kötött pl. Privilégium X csomag esetén az ajánlási akcióban is részt lehet venni, +10 ezres jóváírásért.
Viszont a BM. nélküli, alap (nem BM. Partneres csomag) Privilégium 2.0 csomag sem vesz részt az ajánlási akcióban, ahogy a Privilégium 2.0 Partner csomag sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, irtam is nekik, 80e Ft magam esetére is érdekelhet, ha megkaphatom