- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bunddog #138219 üzenetére
Nem is tudom hogyan reteszelnek ezek,gondolom 1szerre,hisz másképp félrehúznák a kazettatestet...itt egy videó ahogy cserélni lehet ezt egy jobbra. Ha új én még adnék neki kis időt,lehet a gyári zsír vacakol benne és ha kicsit szétkeni már jobb lesz.Nejem garanciában kapott új Fulcrumja olyan volt első útjain,hogy azt hittem máris újra vissza kell vinni,aztán helyrejött.Minap újra úgy szólt (az is 3 kilincses),hogy csak néztem,de most megint normális.Amúgy azt vettem észre,hogy nagyon könnyen beázik,de ránézésre is kevésbé védett ez a nyitottabb,agyhoz közel elhelyezkedő reteszelésű mechanizmus,mint ez a teljesen zárt,bár agyhoz való kapcsolása előbbinek direktebbnek,erősebbnek tűnik.
(#138186) K Norbi...az első kép az mi?...vagy feltöltöttél ide mindent ami a telefonon akadt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest