Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
65NANO81A3A vagy LG 65QNED70A6A a jobb vétel?
-
dokee78
félisten
200-250k alatt keresek 100hz-es TV-t Samsung részéről!
-
Párduc
junior tag
Sziasztok!
Bekapcsoláskor a kezdőképernyőn, ahol írja az Otthoni irányítópult, HDMI, számítógép, stb. ott a csatlakozási útmutató felirat a TV bekapcsolása után kb. 1 perc múlva jelenik meg a HDMI előtt. Nálatok sem jelenik meg azonnal a csatlakozási útmutató?
A másik, hogy IPTV-n néha kisebb akadozások fordulnak elő, (egy pillanatra megakad időnként a kép) viszont rajzfilmeknél nem fordul elő. Miért lehet? Lehet hibás a TV? -
resist
tag
Sziasztok, usb-n felismeri a billentyűzetet a 92A vagy BT kel csatlakozzon? Azon gondolkodok rendelek hozzá, kicsit egyszerűbb lenne keresni streamingen.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
Nem érdemes inkább Qned92A6
[Az rtings] tesztbe is nézz bele a 92-t is tesztelték korábban. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Boldog új évet kívánok!
Véleményetek szerint érdemes LG 65QNED86A3A TV-t venni?
Korábban demweb írt háttérvilágítási problémáról, és Fox Mulder is megerősítette ezt a hibát, tehát nem egyedi jelenség lehet.Mi erről a véleményetek?
Más javaslat lenne, ha ez a típus tényleg ilyen problémás?
-
ovoid
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ezeken is van ami működhet.
Pl. 7x megnyomva a zöld gombot, a jobb felső sarokba előjön valami, de azt értelmezni kellene tudni, leírást meg nemigen találni.... -
-
skroy
senior tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Jó pár éve úgy is lehetett helyettesíteni a szervíz távirányítót, hogy egy ócska, nem működő távirányítóból kiszedtem az infrát, azt rákötöttem egy jack csatlakozóra, amit bedugtam egy hifibe. Letölthető volt egy mp3 fájl erre a célra, azt az mp3-at kellett lejátszani a hifin, az infrát a tv felé fordítva, igy előjött a szervíz menü. Tökre örültem, hogy sikerült.
-
ovoid
tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Egy ilyennel próbáltad esetleg MKJ39170828 ?
-
Gtaati
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Kicsit off... Segítséget szeretnék kérni, hogy véleményetek szerint egy mindössze 5500 órát futott lg 55uk6470plc 4k uhd, smart tv-nek mi lehet reális használt piaci ára. Hibátlan, nem outletes, sosem volt javítva, szétszedve.
Köszönöm!
-
Párduc
junior tag
Sziasztok!
Vettünk karácsonyi ajándékba egy 80 cm-es Full HD felbontású LG TV-t. Bekapcsoláskor a kezdőképernyőn, ahol írja az Otthoni irányítópult, HDMI, számítógép, stb. ott a csatlakozási útmutató felirat a TV bekapcsolása után kb. 1 perc múlva jelenik meg a HDMI előtt. Nálatok sem jelenik meg azonnal a csatlakozási útmutató?
A másik, hogy IPTV-n néha kisebb akadozások fordulnak elő, (egy pillanatra megakad időnként a kép) viszont rajzfilmeknél nem fordul elő.
A távirányítót első bekapcsolás előtt nem kellett párosítani a TV-vel, egyből felismerte. -
Land
veterán
Üdv!
Vettem egy LG 32LR60 tvt és a talpba nem tudom becsavarni a hozzá kapott 4 db csavart. Szinte az elején már megáll, és mikor kicsavarom műanyag darabkás a csavar vége. Ez így normális? Egyelőre nem mertem erőből tekerni. Mindegyik menetnél ez van, talp nélkül is. 15 mmes a csavar. Van ötlete valakinek?
-
LouiS22
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Pont így
-
KD6-3.7
őstag
Köszönöm a válaszokat, ezzel én is így vagyok.
Mi is sötétben filmezünk, esetleg hangulatvilágítás mellett.
A mai napsütésben merült fel bennem a kérdés, de akkor ezen a TCL csoda 4000 nites TV-je sem fog segíteni...max a focimeccset lehet nézni max fényerőn. -
-
KD6-3.7
őstag
Kérdésem a következő:
Ha van egy magas fényerővel rendelkező TV-m (3000nit legyen mondjuk) de a film HDR-ben van és max. 600 nit Dolby Vision-ben amit kiprésel magából mondjuk amikor zseblámpa van a jelenetben, mert igy csinálták meg "gyárilag" akkor mit kezdek ezzel nappal, világos nappaliban? -
richfuel
csendes tag
válasz
richfuel
üzenetére
Nem sikerült megoldanom, DNS átállítás nem segített. Próbáltam megosztott mobilnetről, ott is befagy a YouTube. Valószínűleg valamilyen pufferelési probléma lehet az AV01 kódolású videoknál. Feltettem az Ad Free YouTube-ot, ott is fagy. Levettem a felbontást 480p-re, így nem fagy. Viszont a Shorts videok továbbra sem mennek, mert ott nem lehet a felbontást visszavenni. Remélem, hogy valamilyen Firmware frissítés majd megoldja, addig így marad.
-
richfuel
csendes tag
Tapasztaltok olyat, hogy a YouTube az AV1 kódolású videókat nem játsza le?
Karácsonyra vettem egy 55QNED85A3C -t. Ilyen videoknál az elő pár másodperc után megáll a kép, vagy bekockásodik, karikázik, a hang megy tovább, utána az is megáll. Net probláma nem lehet, Lan kábellel, 90Mbps-t mérek. Wifi6-on 160 Mbps-t.
Pl. ez pár másodperc után azonnal akad [link] -
-
z123456z
őstag
válasz
piko88
üzenetére
Ez oled? Esetleg itt próbáld meg, hátha több tapasztalat van vele.
-
piko88
tag
köszönöm a tanácsokat.
Az AI módok pl az SD adások felskálázásában sem jön jól? -
KD6-3.7
őstag
válasz
piko88
üzenetére
Hát válaszd ki azt és kb. minden meg van oldva. Akkor lesz olyan a kép, mint amit a nézett műsor készítője megálmodott, az a legpontosabb képmód.
Nálam energiatakarekos mód is ki van kapcsolva, mert az össze-vissza szabályozná a fényerőt. SDR adásnál (pl tv adás) fényerő 25 (ez függ a szoba világosságától is, minél világosabb annál jobban emeld, egyénileg) Peak Brightness high. Sharpness minden módban 0.De vannak itt tőlem okosabbak is, segítenek.
-
piko88
tag
Sziasztok,
berendeltem egy LG OLED55G51LW tv-t.
Kérhetek beállítási javaslatokat?
Köszi -
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok amiota frissult a tv rendszere nalam a hdmi1bemeneten a tv adasoknal bekapcsolasnal a kep kicsit kesobb jon bemint a hang nem tudom masnal is van e ez a problema
-
ovoid
tag
Egy "jó hír" https://24.hu/tech/2025/12/22/lg-tv-webos-frissites-microsoft-copilot-torles/
Nekem is lenne pár ajánlásom
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi két típus közül melyiket ajánlanátok jó szívvel?
-LG 75NANO80A3B NanoCell 4K AI Smart TV 2025
-LG 75UA75006LA 4K UHD AI Smart TV 2025
Film nézés, streaming a fő felhasználási mód.
Köszi! -
-
Megvan a fentire a megoldás: a formátumot PCM-re állítva mindenhol van hang a csak optikai kimeneten.
-
Vettem (mit vettem... egyenesen vásároltam!) egy OLED 55C51LA készüléket és a következőt tapasztalom:
• ha csak optikai hangkimenetet állítok, akkor vannak olyan csatornák, aminek küldi a hangját a hangfalra, de vannak olyanok, amik némák maradnak. Például RTL-nek van hangja, m2-nek nincs. És például a Netflix-nek sincs.
• ha optikai + belső tv kimenetre állítom – tehát arra, hogy a tv hangszórók is szóljanak –, akkor mindent küld a hangfalra is. Annyi, hogy lehalkítom a tv-t, hogy csak a hangfal szóljon... de ennek tényleg így kell működnie?
Az előző, régebbi LG-n ez nem így volt. -
rainman72
nagyúr
-
Krissz80
senior tag
Úgy nez ki a webos25-el végre nem kell MP4-be csomagolni a Dolby Vision P5 és P8 fájlokat, a P7-et viszont már nem viszi még HDR- ben sem.
-
rainman72
nagyúr
55Qned92A6 220e
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziaszzok Lg UQ75003lf készülékre valahogy fel lehet tenni a One tv appot? Visszamondtam a kábeles tv-t, de néha-néha jó lenne nézni egy kis tv adást, ha már van digitális profilom, de meglepődve tapasztaltam, hogy a Content Store-ban nincs ilyen app... Eddig DirectOne app volt hasonlóra használva, de az megszűnt... Olvasgattam, hogy valami kodi-n keresztül lehet, de azt nem ismerem. Tudnátok segíteni? Köszönöm!
-
-
Albi101
csendes tag
Sziasztok,segítséget kérnék. Kolégám szeretne venni,egy belépő szintű 55" tévét (lg) én még nézegetem neki TCL P8K,érdemes lehet vagy inkább maradjon az lg nél.Ami neki számít kevésbé tükröződő képernyő,viszonylag jó betekintési szög. Előre is köszönöm.
-
KD6-3.7
őstag
AI részre gondolsz?
Szerintem az nem lesz jó arra, próbáltam, ilyen EQ szerűségnek felel meg, nagyon nagy változást nem értem el vele, de ha mondod mit nézzek meg szívesen kipróbálom.
Viszont van benne kisegítő lehetőség, tud feliratozni, auracast ami meg esetleg a BT fülesre, hallás segítő eszközre tud hangot küldeni. Bár valószínűleg ezek más tévékben is vannak... -
Tutu7030
veterán
Sziasztok! Frissült a tv webos 25-re és azóta nincs a a tv műsor közbeni görgő nyomvatartásos kereső opció. Aktiválható/beállítható uijra, vagy az új sw miatt végleg búcsút inthetek neki?
-
pjen
félisten
Üdv. Hallás sérült rokonnak keresek TV t. Nézegettem ezt a C5 oled TV t. Láttam, hogy van benne ez a hang varázsló. Aki használja leírhatná, hogy mennyire hasznos vagy csak paraszt vakítás?
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Valaki gigantikus nagyon ügyes és okos fórumozó társ segítségét várom, mert nemtudok rájönni semmiképp a megoldásra

Szóval van egy LG 43LF630V készülékem.
Már DIGI idejében is volt ez a problémám szóval nem One probléma..Szóval akármikor újrakeresem a csatornákat teljes kereséssel, állandóan úgy írja be a csatornalistába, hogy 2-4-6-8-10 stb..
Ez miért van? Tuti van valami beállítási lehetőség ami ezt csinálja, de mi lehet ez? Nem tudok rájönni, köszi
-
-
Krissz80
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Akkor ezek szerint érdemes felrakni?
Nem lassítja be nagyon a sok AI cucc?Nem vagyok AI-fób, de mindennnek megvan a maga helye.

-
Oké, köszi srácok!
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A telefontükrözés alapfunkció, mennie kell. A gyári appokat szerintem nem lehet csak úgy törölni és elég kevés van belőle, úgy hogy szükség sincs az eltávolításra.
-
LouiS22
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A saját appjait (nincs sok) nem tudod eltávolítani, de ne úgy tekints a tévére, mint egy telefonra. Jellemzően pármegás (pár tízmegás) keretrendszerekről beszélünk, a legtöbb app valójában egy csicsás és távirányítóval is kezelhető weboldal

Van screen mirroriing, ha a telefontükrözés ezt takarja nálad. -
-
skroy
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
RTL+ van, nincs gond vele, tv2 play nincs, böngészőben elérhető. Netflix, Hbo, Disney, Skyshowtime, stb., mind gond nélkül üzemel.
-
dudzsi
tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
RTL+ van. De nem használom. A másikat nem találtam.
-
Nekem valaki megnézné az LG TVn az RTL+ és a TV2Playt van e app rá? Vagy csak böngészőből érhető el? Ott megy normálisan?
-
-
z123456z
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Hét ez az! Ha alszol, hogy méred meg? Elég komoly elszántság és kitartás kell ahhoz, hogy kiderüljön a 15 perc turpisság.
-
-
z123456z
őstag
És 4 órát csak bambulok, közben koncentrálok, hogy el ne felejtsek ránézni az órára amikor kikapcsol, különben kezdhetem elölről? Arról nem is beszélve, hogy milyen műsor az, amit úgy tudsz végignézni, hogy se egy hangerő állítást, se egy csatornaváltást, se semmit ne csinálj a készülékkel? Ez nekem annyira életszerűtlennek tűnik, hogy csak ha fizetnének érte, akkor tudnám végigcsinálni. Ennek ellenére elfogadom, hogy van, akit érdekelhet, de nagyon furcsa, és próbálom megérteni, miből vagy mihez hiányozhat az a 15 perc. Hát nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg csak előre gondolkodok, hátha valaki használ ilyet.

De hogy megvan-e a 4 óra azt nem tudom.