Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
A mai generáció meg Fortniteozik, meg a többi hasonlót tolja. Most ezekre van igény, ebből jön a pénz.
Halott a Quakelive, és behalt a Quake Champions is, akárcsak az új Unreal Tournament, ami béteként ment pár évet, végül kb egy éve lelőtte az Epic (már a béta verziót sem lehet letölteni a store-ból, pedig jó volt) De maga az EPIC se költött rá egy forintot sem. Azt hitték majd az új üzleti modell fenntartja. (Hogy a modderek csinálnak az Epic helyett mapokat és tartalmakat, (Mint az unreal engine esetén) és azt pénzért lehet megvenni amiből kap a mod készítő, és az Epic is...) Mondjuk a játék reklámja is nulla volt. -
Eversmann
senior tag
Őszintén, nem tudom mennyire lenne rá igény. Most megnéztem 2016-os Doom és Eternal multikat, már nem talál játékosokat.
Mondjuk inkább látnék szívesebben Unreal Tournament/Quake 3 újrázásokat (ha nem mennének a singleplayer játékok rovására), mint egy újabb Concorde klón
-
tray86
tag
Egyetértek, de sztem a felmerések alapján - amiket gondolom csinálnak - classic arena multi shooterre, powerupokkal, gyors játékmenettel nincs igény...
Eleve 1v1 felálláshoz sincs opció, szólóban lehet tarkovozni, vagy vmelyik battle royale-t jatszani (es ezek is 1 vs sok, 1v1 helyett).
Userek tömegei folyamatosan rage-elnek, mert idióta, láma társakkal kell játszaniuk LOL-ban, CS2-ben stb-ben.
10-15 perc meccs, 1v1, aztán had szóljon, ha nem cheatel senki, akkor csak magadat hibáztathatod, ha elrontod
-
GodGamer5
addikt
Megnéztem a Foundry 1,5 órás tech riportját, meg az eddigi anyagokat és kb a játék feléig jutottam eddig, de a véleményem továbbra is az, hogy ez csak egy sokadik bőr a 2016-os Doom-ról. Az akció ideig óráig leköt, a látvány is egész jó, de azért az elég vicces, hogy csuma maxon rt-vel stb tele van a játék screenspace reflection-el,még egy méteren belül is. A pt-nek híre sincs, pedig azzal promózták, ráadásul az új geforce-okhoz adják.
A textúrák mosottak. A sztori egy vicc és még unalmas is. Gyakorlatilag egy Painkiller jellegű Doom dlc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN! Lexar UDIMM DDR4 RAM 16GB 3200MHz CL22
- Eladó Xbox one x 1T 4K tartozékaival
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- 0 perces Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB // 512GB //több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest