Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
szintén zenész, illetve nemzenész (music nélküli fr255). volt már a kezemen egy kitelepülésen enduro 3, elsőre nagy csak, aztán megszokja a szemed. már bejelentettem a családnak, hogy ahogy valamelyik fiam megunja a mostani mikiegeres karkötőjét, a forerunner megy a leggyorsabbnak, apa meg kap egy endurot.
-
<Adamsky>
nagyúr
Az Enduro piszokul tetszik, de nekem egyszerűen szerintem túl nagy lenne (most egy FR 255 Music-ot használok). Talán az Instinct-el is meg tudnék barátkozni, de ott meg ugye megcsináltak azt a hülye húzást, hogy a MIP-esnél meghagyták a kis "ablakot", míg az AMOLED-es "teli képernyős" lett.
Mind1, egyelőre a probléma, nem probléma, mert nem tervezem a 255-öt lecserélni, csak dühít, hogy ha így haladunk, akkor mire eljönne a nap, nem lesz mire.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Gondolom energiatakarékosság miatt."
Akkor tegyenek bele újra MIP-et! Rohadt pipa vagyok, hogy a Garmin szemlátomást dobja a MIP-et (max. a nagyon felső kategóriába tart meg párat). O.K. legyen AMOLED, mert az a trendi, valakinek arra porcosodik, ha 120 fps-el frissül a kép, de nekem üzemidő kell, és a használhatóság a fontos.#7 hemaka
" ... úgysem bámulom az órát annyit ... "
Ja, nagy általánosságban én sem, de ha túrázok, bringázok vagy evezek, akkor azon az adott napon bizony sokkal többet bámulom az órát, mint a telefonom.
És én igen aktívan használom a navigációt, ami MIP-es kijelző esetén szinte semmi plusz energiát nem jelent. -
Y72
aktív tag
Ha üzemidő a fontos akkor fenixet kéne nézned?
FYI: GNSS: Globales Navigationssatellitensystem, 10eFt os kínai vackokban is az van
.
Úgy tűnik te nem tudod miről beszélek, nézz utána, nem fogom itt leírni.FR965 jobb választás lesz, lényegében ugyanaz az óra, ha szoftveres részében az "újítások" nem fontosak.
-
scdlsc
senior tag
"alacsony frissítésű az amoled kijelző"
Gondolom energiatakarékosság miatt. Meg most őszintén, mennyi ideig nézik az emberek az órájukat? Még a térképet sem nézik rajta percekig. Meg hiába lehet zavaró annyi ideig nézve az emberek 1-2%-ának, szerintem egyszerűen fontosabb az üzemidő. -
Y72
aktív tag
Már sírva röhögök a videókon, mert látszik hogy egy rakás sport módot meg "funkcót" raktak bele, ami többnyire csak sima átnevezés, de a hardver az semmit nem változott, továbbra is alacsony frissítésű az amoled kijelző, ami zavarhatja a szemet. Az őskorban voltak ilyenek a monitorok, nálam ez no go kategória.
GPS-ből meg már 3 csatornánál tartanak a mobilok, szóval miért is kerül ez 300k-ba? -
Alaaf Pi
senior tag
Vajon normális gombnyomás érzet tudni fognak valaha?
-
Agent_007
tag
Érdekes, mert valoban eléggé rámásztak a Fenix szériára.
Kíváncsi lennék egy FR970 vs Fenix 8 cikkre.
-
hemaka
nagyúr
+60e vegulis nem veszes, kapott par ujitas. Meg a 965-om jol tartja magat, de legalabb mar van utodja, ha esetleg valtanek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4608
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok black
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch S9 45mm Midnight Cellular, extra szíjakkal, 98% akkuval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.