- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
varmi2 #90600 üzenetére
Abban szinte biztos vagyok, hogy az alaplap, azon az alkatrészeket nem fogom vaktában cserélgetni. Reméltem, hogy esetleg koszos/korrodált csatlakozó, alacsonyabb feszültségű gombelem, vagy bármi hasonló könnyen elhárítható hibával találkozott már valaki, ami ilyen tünetet produkál...
Csorbi: Ah, köszi.
-
Speed1192
csendes tag
válasz
Viktor77 #90589 üzenetére
Oh Bocsi igen ezek lemaradtak
igen a legfrissebb Biost került fel rá tegnap mikor hozzám került.
850W Cooler Master 80+ Gold
semmi hibát nem ír.
ThermalRight Phantom Spirit 120 hűtő van.
délután újra pasztázom.
lábjegyzet: 1 éve rakták össze nekik ezt a gépet egy nagyobb számítástechnikai üzlet de fordítva volt felrakva CPU hűtő ventilátorok
az összes ház ventilátor befelé fújt ….
tehát akkor simán benne van hogy szarul volt pasztázva.Köszönöm mindkettőtöknek! délután jelentkezek a fejleményekkel
-
Viktor77
titán
válasz
donjohnson #90590 üzenetére
Erre gyorsan rá lehet jönni, egy Prime-ot indítani, ott meglesz a 90+ fok, figyelni mikor kapcsol le.
-
Speed1192
csendes tag
Sziasztok,
A következő problémával fordulók a fórumhoz
a delikvens Gigabyte B450 Aorus Elit v1.Hiba forrás: Játék közben 20-30 perc után fogja magát és kikapcsol. Utána minden gond nélkül újra be lehet kapcsolni.
A PC többi alkatrésze
CPU: 5800x3d
GPU: Gigabyte 4700 Super
RAM: Kingston Fury CL16 4x8GB 3200mhzHWinfo alapján hőmérséklet terhelés alatt
CPU: 85-91 fok
GPU: 75-80 fok
többi 35-45 fok között.csináltam AIDA-val mindenféle tesztet de egyszer nem produkált ilyen hibát.
játék ami alatt produkálta
Fortnite
LMU
IracingTeljesen tanácstalan vagyok.
Köszönöm a segítséget!
-
matebabaja
lelkes újonc
Sziasztok!
Van egy Asus X470- F Gaming lapon 3700X-el , 2070S-el 32Gb- rammal. Azt vettem észre mostanság, hogy hosszabban bootol be a gép, és a ventik felpörgése is hosszabb lett. Emlékszem mikor új volt elég hamar bootolt. Mit lehet a BIOSban esetleg mókolni? -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-H97M-D3H (rev 1.1) alaplapom.
Elvileg lehet belerakni PCIe x4 NVMe SSD-t, viszont nem tud róla bootolni az OS. Nem próbáltam eddig csak SATA SSD-t, viszont gyanús hogy tényleg nem tud, mert árulnak moddolt BIOS IC-t, hogy tudjon bootolni NVMe-ről.
Kérdésem, hogy van valami más megbízható, stabil megoldás erre, vagy inkább hagyjam?
Előre is köszönöm! -
bobalazs
nagyúr
válasz
WhiteWalker #90575 üzenetére
Az átalakító segítségével VGA porttal rendelkező eszközére köthet HDMI porttal rendelkező megjelenítőt.
Analóg VGA jelből konvertál Digitális HDMI jelet. Támogatja a 1080P / 60Hz felbontást -
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok.
Kis segítség kellene , mégpedig van egy régi MINI ITX alaplapom
( Intel D945GCLF2 ).
Erre hogy lehetne HDMI kimenetet varázsolni ? Akár PCIe kártya , videó kártya vagy egyéb megoldás érdekelne. Köszönöm -
ncc1701
veterán
válasz
Doky586 #90566 üzenetére
Megvolt, felment a legújabb beta. Fene érti, h előzőleg miért kefélte el.
Asszem idén nézek bele az 5600x helyett egy 5700x3d-5800x3d procit, bár utóbbi irreális áron megy, meg egy 5060xt vga-t, ezzel megint megleszek még 2-3 évet.Esetleg még valami pipec, alacsony időzítésű 2x16G memóriát.
-
eszakas
őstag
válasz
Jeferson #90571 üzenetére
Itt olvasd el a bevezetőt és ez alapján manuálisan állíts be egy pár dolgot
-
Jeferson
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Adott egy asus tuf b650 plus wifi lap 8600g procival és 2x16Gb ddr5 Ram-al. Szeretném bios-ban bekapcsolni az expo-t. Sajnos utána hibára fut és nem boot-ol be. 11 év után vásároltam új gépet, szóval nem igazán vágom, hogy mi lehet a hiba
. Ketyeg így is 4800mhz-en, de az nerm az igazi
Bios már lefrissítettem. Köszönöm előre is, ha segítesz. Bár mi jól jönne.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
DravenMoral #90561 üzenetére
Ezek nem jók. Nem foglalkoznak filléres dolgokkal. 2x annyiért csinálja mint amennyibe alaplap kerül.
-
ncc1701
veterán
Sziasztok,
Msi b450 mortar mobo, félresikerült bios frissítés után nem indul. Sebaj, van rajta bios flashback gomb. 8G fat32 pendrive, bios fájlt rámásoltam MSI.ROM néven. A gépben benne maradt minden, proci, vga, ssd, memória. Power off, pendrive bedug a flashback feliratú portba, flashback gomb megnyom, piros led 3x felvillan, majd világítva marad, pendrive ledje nem mutatja, h olvasná.
Mit rontok el? -
bobalazs
nagyúr
Tudtok alaplap szerelőt aki kicseréli a 8 pin cpu táp csatlakozót ?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Egyedi ékszerdobozka