- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RandomName #1 üzenetére
Használj brave-et. YT Premium elinézve inkognitóban...
-
Ezek jók
Legalábbis az ötletek kellően betegek
-
totron
addikt
Szóval ez is AI?
Igen, ma már ez is AI, ha egyről beszélünk. A tagolás, a szavak más pontjára helyezett hangsúlyok miatt tűnhet úgy, hogy nagyon más, de attól még a saját hangjából lett szintetizálva. Olyan tipikusan szinkronos eredmények ezek, annak pont jók is, többet nincs is értelme elvárni, szerintem élvezhető. Nincs karaktertorzulás sem egy hülyén megválasztott magyar hang miatt. Magát adja, mondhatni. -
DigitXT
félisten
Tiszteljen meg a bevételre gyúró a saját hangjával.
Múltkor néztem egy hosszú (promóciós jellegű) videót, és nagyon fura volt, hogy annak idején hallottam az adott csávót az anyanyelvén is beszélni, marhára nem olyan hangja volt, de közben meg bevág magáról képet hogy ő beszél, jó a "szinkron". Szóval ez is AI? Nagyjából elmakogja, de sokkal menőbben hangzik a mély hangú, bemondós stílus. -
totron
addikt
válasz
RandomName #2 üzenetére
Van, aki C2-es angoltudat-tágításhoz is ezt használja, mint rövidnadráger rövidvideó-készítő. Ott már illene igazi, jó fajta kiejtést is hozni a finom kifejezésmód mellé, az megy ugye nem megy. Sosem tudni honnan jön hasznos újdonság, nyitottnak kell lenni, mégis irtom az AI-t a feedből, mert ez így szörnyű. Vizuálisan is többször ügyetlen a végeredmény mint nem. Tiszteljen meg a bevételre gyúró a saját hangjával.
-
Halley comet nevű űrhajós sztorija novella? Elérhető lesz valahol? A leírás alapján érdekesnek tűnik.
-
zolikaDB
veterán
Végre Algieba
Bár az én kedvenceim: az elgondolkodtató, filós írások és a fotós rovat!
Lesz 2025 tíz tavaszi vagy hasonló cikk?
*sajnos az AI kapcsán hasonlóan vélelkedek, mint RandomName.
Megkerülhetetlen, tiltakozunk, holott én is használom: bár egyelőre csak egy szupergyors, interaktív google.com szerepét tölti be nálam. -
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #1 üzenetére
Jelenleg a promptgenerálást még nem érzem olyan szintű művészetnek, hogy átlépje az ingerküszöböm.
Mondom ezt úgy, hogy Suno-val én is generálok "népszerű" tartalmat, de kb csak baráti körre célozva, és ott népszerű. Pár napra érdekes meme alkotására jók ezek az eszközök, de kifejezetten irritál amikor ezeket tartalomgyártásra használják, haszonszerzési céllal, mert azt a mércét meg nem üti meg szerintem....Bár, igazából kannás bort is isznak emberek.....
Elég fájás már a brainrot is, nem kell tetézni....
-
RandomName
senior tag
Nem fogom megnézni. Így is az van, hogy nem győzöm kerülgetni az AI termékeket amiket a YT algoritmus ajánl.
Teljesen összezavarják a javaslati listámat.
Ha tehetném, és inkognitó módban is menne a YT premium, akkor minden linket megnéznék ami szembejön velem itt, Discord-on, Reddit-en, AI-tól függetlenül, de kösz, kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest