Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
deny330
aktív tag
válasz Runner_fxr #137223 üzenetére
Itt az összes 2014-es foxra kell gondolni, vagy csak egy adott típusra, mint pl a CTD széria? Csak mert az én foxom is 2014-es.
Majd meglátjuk mit dob a gép, meg hogy havernak hogyan lesz pénze. Köszi az infót!
(#137233) sebgutkopf: Kétlem. Alul csak rebound állító van, felül pedig egy szimpla "air cap" és a "CTD" fokozat állító. Vagy lehet máshol is?
Pontosan nem tudom, nem sok adat van a villa lábszárán, neten pedig annyit találtam a fox gyári oldalán , hogy milyen típusok vannak. A tulajdonságok alapján haveré egy "Evolution CTD Remote" lesz. Hogy ezen belül milyen csillapítási rendszer dolgozik, azt nem tudom - én arra tippeltem, hogy CTD.(#137237) zoli03: Most egy kicsit össze keveredtem, ami a csillapító egységek nevét illeti. Nekem a Giant Reignbe 2014-es Fox 36 Talas van, ami elvileg "CTD" csillapítású (vagy nem?) Csak a nevéből gondolom egyébként - Fox 36 Talas CTD Performance. Csak mert ha tényleg az enyém is CTD csillapítású, akkor nem értem, hogy haveré hogy-hogy sz*r, az enyém pedig miért mozog ilyen finoman?
(#137272) nrg.960: "A Shimano behozta azt a szabványt, hogy már csak saját sorral és saját lánccal dolgozik a rendszer, ami annyira nem móka." Ez melyik szériától kezdve igaz? Havernak M8000-es XT váltója van (pontosabban lesz), Deore lánccal, de a sor az Sram a kerón.
Köszönöm mindenkinek a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest