Hirdetés
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
Az Imaginarium Theaternél érzem igazán a powerkreepet. Háromszor futottam neki, hogy sikerüljön és nem nem azért mert nehéz lenne, hanem mert nem tudtam időben kipörgetni XY karaktert.
Ez volt az aktuálishoz a "tervezett"
PhysCube - Ei-Xingqiu/Yelan-Benett-Xianling
PyroCrab - Furina-Sigewine-Xianyun/Xilonen-Neuvilette / Furina-Xingyiu/Yelan-Kokomi
RoboDuck - Inefa-Aino--Columbina-Flins
Ei's 3rd children - Inefa-Aino--olumbina-Flins / Peruere-Durin-Amy-Chevreusee /
Snake Guards Venti-Durin-healer-Any
Bobik Peruere-Durin-Amy-Chevreuse -
Roland861010
veterán
Na egy kicsit túl toltam!
Vasárnap óta influenzas vagyok így ki sem kelltem az ágyból.
Szerencsére a laptop a barátom volt de ez így sok volt a Genshinből .
Nagyon frusztráló főleg az artifact farmolas.
Igazi nyomorultsaga a játéknak ez így! -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Amit csinaltam binaval, hogy 100% crit rate van az pont nefer miatt kellett, igy bina off field dmg mindig crit hit, és mindig magas az alap dmg skill, illetve az artifact setek oke hogy nem stackelhetok, de rotacio miatt valakitol mindig megkapja Nefer a 40% Lunar dmg buffot.
-
Sordoran
Topikgazda
Varka story questen ennyiszer kattintani majd, mivel nincs skip gomb...
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Valóban néztem is már videót erről, de még nem egyeztettem hogy pontosan kin mi van. Mindegyikükön nod krai set van azt hiszem, de ugye ezek üthetik egymást, szóval majd ezt megnézem még, köszi!
-
Sordoran
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Niche, a geo mindig is az volt, ket premium 5* kell vagy Bina + Illuga C6. Azonkivul artifactolasa borzalmas. Hacsak nem leszel a karakterbe szerelmes akkor elhanyagolhato.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Még nem játszható, szóval valós tapasztalata itt nincs senkinek szerintem. Jellemzően nem szoktunk hamis képet kapni a béta alapján, szóval biztos erős lesz, de hogy megéri-e hosszú távon, az erősen kétséges. Én kissé elbizonytalanodtam már, hogy mennyire kell nekem, lehet csak az 50/50 erejéig próbálok szerencsét vele. Ha nem jön be, akkor kihagyom, és várom Nicole-t és Sandrone-t.
Jelenleg Columbina-t a Nefer csapatban próbálgatom, de nem akar összeállni még valami, és nincs meg a sebzés amit várnék. Viszont Keqing-el már egy próba erejéig is előbújt, hogy megérte a befektetést.
-
Roland861010
veterán
Nektek mi a véleményetek Zibaival kapcsolatban, tényleg annyira OP main DPS lesz ?
-
Shiro
senior tag
Az túl puha.
Közben megcsináltam Nórával is.
Régi
vs új
LVL60 Új: Nem használtam gyógyítást.
LVL70, ÚJ: Itt már a végén igen, amikor már minden égett.
LVL80, a régi esetében itt már volt egy halál illetve fegyver váltás.
Az új esetében már kezdett nehezedni, de elég volt az alap felszerelés.
LVL90
Régi: Az első fázisban meghaltam, elsőre mert hülye voltam. A következőre már tovább jutottam, de nem volt elég. Aztán bedobtam a kaja buffokat és mé gy is meghaltam egyszer.
Új: Egyszer meghaltam hülyeségből, majd még egyszer gyengeségből, de harmadjára meglett és elég volt csak a kardot leváltani.
Szóval ja, őt is érezhetően könnyebb volt legyőzni, de az megmaradt, hogy erősebb, mint Tartaglia (Liyue). -
Shiro
senior tag
Bepótoltam a Rainden Shougun elleni harcot, mert annó valamiért félbemaradt.
Első gondolatom az volt, hogy: "Pont erre számítottam", de aztán jobban meggondolva, mintha egy kicsit gyanúsan könnyű lett volna.
Összehasonlítva a régi félbemaradt harccal.
A réginél LVL70 ellen meghaltam, miközben most az sima galopp volt.
Egy még régebbiben meg kicsit jobban teljesítve hát majdnem sikerült.Ez önmagában lehet véletlen, meg valami fejlődés nevű illúzió fura tréfája.
Szóval újra rátszottam Tartaglia ellen is
Itt a régi:
vs új:
LVL60 esetén nincs különbség
Ahogy LVL70 esetében sincs sok.
LVL80 már annál beszédesebb
A réginél négyszer sikerült elbuknom, majd ötödikre valahogy összehozni egy döntetlent (én csak ez utóbbira emlékeztem).
Az új az viszont sima csiga volt. (Megjegyzem: hápét sem kellett töltenem)
LVL90
A réginél már a Hydro is pofán vert, szóval a következő nekifutásra egy erősebb kardot adtam neki, amivel már gond nélkül meglett.
Az új esetében bár igaz kicsit nehéz volt, elég volt az alap build
Elsőre nagyon fel se tűnt a különbség, mert Nod-Kraiban például a mezőn futkározó ellenfelek ellen is szenvedek.
Viszont így összehasonlítva, hát szignifikánsan érezhető volt a különbség.
Játékmechanika tekintetében másfél-kétszer erősebb lett a Columbina buff után.
Ami nem tudom mennyire Lore Accurate (akkuráténak ejtve
), de a buff előtti Travellerem alap buildjét úgy határoztam meg, hogy Traveller a játék legelején.
Erősebb buildel és kaja buffokkal meg már le tud győzni erősebb, Archon közeli ellenfeleket is, mint pl Arlecchino, vagy Gundamm Pinocchio (aka Wanderer) (De Raiden Shougun is ment volna, bár "talán" "egy kicsit" nehezebben) -
Roland861010
veterán
Megnéztem ezt a Zibai lányt magamnak.. hát azt hiszem meg van a következő karakter amit kiszedek.
Főleg hogy szinte egyből maxra tudom húzni. -
Roland861010
veterán
Azért rohadjon meg a Hoyo. Tudnak nagyon jó animációkat csinálni.
Némelyik rész el megy egy animációs filmnek.
Az Archon Act V amilyen unalmasan indult elég jó lett a vége. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Én kb. pont most égtem ki a Wuwa-ból, és úgy érzem egyre jobban, hogy magukból a gacha játékokból, és ez nem is igazán a Wuwa hibája.
Én a Genshin-t Natlan-al kezdtem elengedni, nem tetszett se a sztori, az új karakterekből tetszett kb 3, a helyszín se jött át, és az archon sem. A pontot a csúcsra az abyss tette fel, amiben iszonyat szívás lett minden csapat, ami nem natlani volt. Tavaly áprilisban letettem, jött a Wuwa.
Kb. mindenben jobban tetszik a Wuwa, mint a Genshin, viszont itt is elkövettem két hibát: elkezdtem a játékra költeni, illetve túlhajszoltam magam
Carthetiya kellett nekem, mert megvolt a prémium csapata, viszont hozzá jó lenne a fegyvere is(ez fixen garantált szerencsére), elvesztettem az 50/50-et, befizettem rá, meg is lett, jaj de jó. Majd elkezdtem a fegyver miatt iszonyat sokat játszani, pont ünnepi időszak volt, ráértem. Na meg is lett, és azóta kb. kényszeríteni se tudom magam, hogy elindítsam a játékot, és sajnálom is kicsit, amennyit ilyen rövid idő alatt rádobtam a játékra.Főleg úgy, hogy most jelentette be Yves, hogy jön EU-ba turnézni, és drágább volt Carthetiya magában, mint a legolcsóbb koncertjegy lenne

-
Citrone39
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Magamból kiindulva engem 2020-tól egyetlen gacha sem érdekelt ennyire a Genshinen kívül, mint amennyire most az Endfield. A Star Rail látásra sem érdekel, a ZZZ-ből 2 óra elég volt, a Wuwa-ról meg elhiszem, hogy jobb, de nem vett rá a lélek, hogy kipróbáljam. Az Endfieldet viszont már 1 éve vártam, és nem csalódtam benne.
Bár 4 nap tapasztalat még nem sok (intenzív 4 nap), de már most rengeteg tennivaló és fantázia van benne. Olyan részletekre figyeltek a fejlesztők, amik kifejezetten a modern AAA játékokra jellemzőek. Szóval a kérdésedre már most tudom a választ.

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
4 napja jelent meg a játék, nem csoda ha leköti most az embert. Majd pár hónap múlva nézzünk rá újra, meg is tartja-e a játékosokat.
(nem baj a konkurencia, hátha felpörgeti a hoyo-t)
Amúgy WuWa-n kívül van olyan gacha játék, ami méltó kihívója a hoyo játékainak hosszú távon? -
Citrone39
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem a napokban megjelent Arknights: Endfield köt le. Konkrétan csak 10 perc napira lépek be Genshinre. Nem tudom ebből hogyan lesz Lantern Rite event...
-
Roland861010
veterán
Azért na...
Ez elég perverz:
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Na jó de itt azért tényleg van mit megcsinálni és felfedezni.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Csak megnyugtatlak nekem 6000+órâm van Genshinben. Itt is annyi mindent lehet csinâlni...
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Olyan nem lesz már szerintem!
Toltam az elmúlt 1 évben PoE2-t D4-et WoW meg Arc Raiders de mindegyik csak ideig óráig köt már le.Vagy nagyon függenek kell lenni. Vannak olyanok akik 3-4ezer órát tolnak a Red Dead Redemption 2 -be vagy a Hogwarts Legacyba... Ott vajon mit tud csinálni annyi ideig ?
-
Shiro
senior tag
Ganyu C2 feloldva

A szomorú tény, hogy Skirk így is másfélszer annyit sebez.Őszintén remélem, hogy lesz majd Luyue/Adepti buff.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Urzu_7
üzenetére
Annyira visszás ez a megnevezés. Gyanítom inkább a Honkai Impact 2.0-hoz fog hasonlítani, azaz a sztorit lezárják, és kezdődik egy új. Ugye simán mehetnek tovább a tesókkal egy új világba majd, tehát nem a nulláról kell újra kezdeni. Legalábbis ha minden eddigi karaktert kukáznának, és újra kell építeni mindent, akkor kösz nem.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd a Genshin Impact 2-be visszatérsz
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
pedig az elejen milyet mentunk, azota tobben is abbahagytak a jatekot.

-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
A játék univerzumok már kapcsolódnak egymáshoz.
Star Rail Welt pl a HI3-ból ment oda.
Anno egy event kapcsán Keqing, Fischl és Andrius átkerültek a HI3-ba.
Mivel a Hoyoverse egy multiverzum, amiben létezik a kvázi összes játékuk, de nem fel tétlen ugyan abban az univerzumban léteznek.
Ezzel tegnap találkoztam a HI3 Abyssában
Old Mondstadt környéke, ami részben vulkanikus, ja meg Andrius is jóval táposabb és nem igen enged nézelődni. -
Sirandrish
legenda
válasz
Citrone39
üzenetére
Ha ez nekem célzás, akkor közlöm hogy nagyon jól megvagyok a játék nélkül. Csak és kizárólag azért szedtem le újra pár év után mert két ismerősöm erősködött hogy játsszunk ezzel. Én mondtam nekik hogy milyen, de nem hitték el. Kb 20 percet játszottak vele

Én még talán adtam volna neki egy lehetőséget, ha a "gyerekbetegségeit" kinőtte volna, de nagyon nem úgy fest a dolog.
Egyáltalán nem hiányzott/hiányzik, csak carryzni akartam a skacokat, de mire belemelegedtem volna, már elengedték
-
Citrone39
tag
Egy rövid kihagyással, de mondhatni 5 éve játszom már. Szóval igen, szerintem én is benne vagyok, és bármikor abba tudnám hagyni, ha már nem szórakoztatna. Régen rossz, ha csak azért jelentkezel be, mert már nem tudod elengedni sehogyan sem. Egy live service játék sem tart örökké, a Genshin szervereit is lefogják kapcsolni egyszer. Akkor meg kénytelen leszel hátrahagyni minden eddigi munkádat benne.
A régi karakterek meg nem évülnek el, max nem veszed hasznukat az Abyssban, de arról már írtam, hogy mi a véleményem az Abyssról, meg az összes endgame contentről. Teljesen vihető a játék 99%-a jól kiépített 5 éves karakterekkel is. Max le kell mondani a maximalizmusról.
-
F34R
nagyúr
válasz
Citrone39
üzenetére
Ezt mar reg nem elvezem... es ha eleg regota benne lennel te is tudnad. (Nezd meg az accomat, a jatek kezdetol folyamat vagyok, nem hagytam ki semmit, rengeteg idot es turelmet foccoltem bele, olyan artifactokkal amik minden karaktert a top10-be tettek. Amikor tobb mint 200 ezret koltottem ra teljesen igazsagtalan volt a jatek, most f2p-kent tobb karaktert huztam be mint elotte. Endgame? ebben a jatekban nem lesz endgame mert folyamatosan bovul, ha tudnam hogy mar csak Shneznaya van biztos nem sietnek semmivel. Ez a jatek amugy is vastagon a FOMO jegyeben szuletett.
#21912 Sirandrish
Igaz-e hogy ki lehet egni?
es garantalom hogy te pedig turelmesebb vagy. 
#21913 Roland861010
Az mar reg nem erdekel hogy nem minden karakter van meg, az viszont mostmar kezd duhiteni hogy vannak meta karakterek akik nelkul tenyleg semmire nem megy. Meg az is hogy legtobbnek mar kell a C1/C2 constellation is. -
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Értem, nem is vitatom.
Lehet most egyedül azért látom másképp mert két olyan karaktert húztam be ami könnyebbé teszi a játékot. -
Roland861010
veterán
Itt inkább az van hogy max abban tud az ember lemaradni, hogy nincs meg minden karaktere de ez egy Gacha.
El kell fogadni, hogy vannak a bálnák akik minden ilyen játékot uralnak.
Szerencsére a Genshin azért bőven játszható folyamatosan és még így is. Ráadásul azért szinte az egész világban lehet jönni menni és nem igazán ütközől akadályba. Régen is és ahogy nézem most is az eventeknek több szintje van.
A küldetéseknek pedig nincs akadálya, hogy egyedül tudja az ember teljesíteni.
Itt ami probléma az a rohadt skip gomb hiánya. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Annak idején minden nap toltam. Költöttem is rá. Kb minden Meta karit ki is szedtem.
Visszatérésemnél 3 dolgot tapasztaltam. Hónapokig questezhetek mire utolérem magam, az akkori TOP karikjaimat lehúzhatom a WC-n, és ami annak idején idegesített a játékba, az még egytől egyik jelen van ma is.
És akkor nem is említem a lucky faktort...32K+ primoból és úgy 30 egyéb wishból egy azaz egy darab banneres karit sikerült kiszednem, mert minden arany kari 70+on jött, és a 3ból 2szer buktam az 50%ot.
És ahogy elnézem még a 4 csillagos drop rate is le van véve, mert a cirka 22-24 10es wishnél talán 2be volt 1 darabnál több 4 csillagos.
Aztán ezeket összeraktam és rájöttem hogy nem véletlenül hagytam abba annak idején
Ennyi ..se türelmem se időm nincs már egy ilyen játékra
-
Citrone39
tag
Mondjuk egy játékot érdemes azért játszani, mert élevezed, és nem azért, mert minnél hamarabb az endgameben akarsz lenni (ami után megint csak unatkozni fogsz, mert ledaráltad a tartalmat). A 300 óra lemaradás a történetben azt jelenti, hogy van 300 óra új tartalom számodra a játékban.
Szóval nem értem miért végső cél elérni az endgamet, amikor ott már úgyis csak a következő patcheket várod a monoton napi feladatok között.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
2-3 Nation-t kihagyott (story-quest/archon-quest, world questek) exploration stb... ezek mind nagyon sok ido, o altalaban mindent 100%-ra csinalt, es megertem ha frusztralt, hogy amiert eppen abbahagyta az azota sem valtozott semmit.
Nekem is minden szaz % legtobb contentet megtudom csinalni megis kezd tele lenni a tokom vele, de tudom ha kihagyok 2-3 honapot akkor kb lehetlen osszekaparni utanna magad.
#21908 xeon forever
Nekem nincs Laumam
lehet o az egyik kulcs karakter ehhez a bosshoz. -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Na jó az lehet tényleg sok de azért lehet haladni.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A tortenetben kb 300 ora lemaradasod van, amiben rohadt sok a nyomkodas, mert nem lehet skippelni. Igy ertette.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nagyon sok minden van benne de ha engedsz neki időt azért lehet matekozni rendesen.
Igaz lehet azért ekkora a szám mert ott van a csapatban Ineffa és Columbina is. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Mert megunta.... erdemben nem lehet mar utolerni magad.
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Meg vagyok! Már csak a többi kell de az már csak holnap lesz meg.
A boss 2 matikat adott csak...Sirandrish: Miért?
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Mindjart online szerver privatban kuldom az uidt...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Én ismét töröltem a játékot a francba, nekem nem kell, de már késő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs