Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
Pyro (Abyss) Sárkány vs Nem Pyro (hanem Hydro) Traveller.
Alapvetően lehetetlen bármi mással lenyomni 1v1-ben mint Pyro, viszont akkor megkapot Yohualtecuhtin buffját, amivel viszont baromi könnyű lesz. (Na jó azért egy slime-nál nem könnyebb
)Ami miatt lehetetlen, az a Phase 2 elején lévő Starscourge
Ha nem tudod leütni mind a három Void Vardot, akkor meghaltál.
Nem Pyro Travellernek nem éppen erőssége a folyamatos elemi támadások használata, így egy nagyon elegáns megoldáshoz folyamodtam.
Egyszerűen viszek random még egy (eltérő elemű és nem Natlan) karaktert akinek annyi a szerepe, hogy itt feláldozom.
Part1, LVL60
Könnyű, de a figyelmetlenség megölhet. A nehézséget nagyjából Andrius szintjére tenném.Part2 LVL70
Itt már úgy éreztem le kellett váltani a fegyvert egy erősebbre, így ezt nagyjából Tartaglia (Liyue) szintjére tenném.Part3, LVL80
Itt már nem csak az artifactokat kellett leváltanom, de a kaja buffokat is felhasználtam, amivel elértem a kvázi limitemet.
Ezen a szinten nagyjából Arlecchinoval(Fontaine) és Raiden Shougunnal(Nem Ei) van egy ligában.
Part4, LVL90
Elsőre elég sokáig jutottam, így lehet néhány további próbálkozással megcsináltam volna ugyan azzal a szettel, mint az előző fázist, de tesztelni akartam valamit.
Mi lenne, ha rámennék a Life Stealre? S ehez elkezdtem a Maiden Beloved szettet farmolni. Még egy kicsit suták a sub statjai, kellett némi teszt/finomhangolás, de működik
Az idő többségében gyakorlatilag életben tudod magad tartani csak normál attackokkal.
A maradékkal viszont vannak problémák. Néha kicsit nehéz egy pillanat alatt eldönteni, hogy kéne e a kaja, vagy elég lesz e a kard passzívja.
A charged attackos passzív meg gyakorlatilag két élű fegyverré vált, ami egyszerre menthet meg, vagy ölhet meg. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Tenyleg nem viccelek
meg a felenel jarunk
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Zibai iszonyatosan jó lunar cristalyzed dps, Columbina+Geo support( pl Zhongli)+Dendro support+ Zibai egy jó csapat.
Itt columbina 2 reakciot is ad, illrtve neked megvan Ineffa, de dendro helyett mehet o is es akkor 2 pajzsos karalter is van a csapatban, aminek koszonhetoen nem kell healer abyssba feltetlen. -
Mike
veterán
Én meg azért mert a főhős csak sodródik. Rengetegen karattyolnak hozzá, ő meg bambán áll ott, helyette is Paimon beszél, és Aetherben/Lumineben annyi sincs, hogy kiálljon magáért, hogy hagyjatok végre békén, ez a sok helyi dráma nem érdekel, sem a nyomorult életetek, én a tesómat akarom megkeresni.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Felultel a Mental Limbora.. Sajnos ez a Genshin ilyen. egy halom karakter hianyzik a kihagyasok miatt. Ezt mar csak temerdek mennyisegu penzzel lehet kompenzalni.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
"Arlecchino - Illuga - Sandrone - Columbina"
Ebben a csapatban semmi Logika nincs.
Perierének egyiks em supportja, Nincs Lunar Geo karakter, akit Illuga tudna buffolni, önmagában Columbinával nem sokat ér
Sandrone a színpalettája alapján Geo lehetett volna, de "HA" játszható is lesz, akkor Wanderer példájából tanulva lehet változni fog a dizájn és az elem.
Magyarán az sem biztos, ami nem biztos.
Columbinának végül itt nincs kit supportálnia."Nefer - Lauma - Yahoda - Columbina"
Ez már egy értelmesebb csapatnak tűnik, de fogalmam sincs, hogy Yahoda mit csinál. Ja hogy ő anemo? Akkor fogalmam sincs, hogy ő mit keres ebben a csapatban."Columbina - Ineffa - Lauma - Aino"
Lauma mit keres Flins helyén? De kb bármely Electro - Hydro - Anemo dps jobb ide. -
Roland861010
veterán
Ez mennyire valós amúgy!

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
A Flins C1 felesleges lépés volt szerintem neked. Már jónak, erősnek érezted, nem látom értelmét miért húztál rá, miközben a cyro miatt panaszkodtál. Most lehet kiesik Escoffier, és akkor bánthatod, hogy a Flins C1 helyett lehetne Skirk C0-d is, és lenne egy erős cyro alapod. Persze ez csak elmélet, statisztikai esély, DE lett volna rá esély.
-
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Nem is akarok de hogy ha bizonyos karakterek hiányoznak akkor jóformán nem tudsz haladni.
A jelenlegi Abyssba megint az a nyomorult "jeges" boss fog meg amit ugye Cryo karaktereknek találtak ki.
Jóformán Ayakan kívül senkim nincs aki használható de ő sem jó amúgy és utána nem tudom végig csinálni mert nincs elég dpsem.
Az első csapatra igazából minden is adott Flinses csapat 40s alatt daralja le.
Egyedül a Mutáns mókus ami maceráns de nem vészes.
Végig a második csapat vergődik.
Mindegy addig pörgetem ezt a bannerre most amíg Escoffier haza nem jön.
Egy valami a para ha nem elsőre esik mert akkor esélytelen.
Most tartok olyan 50 körüli pitynel .
Ha marad az eddigi tendencia akkor minimum 70+ megint csak . -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Rosszul állsz a játékhoz. Nem fogsz egy csapatot kiépíteni és onnantól csak azzal izomból mindent lecsapni.
Én ezért nem támogatom a constellation gyűjtögetést, szerzel +10-20-30% sebzést neki, de aztán vagy más elemre lesz szükséged, vagy jön egy új karakter aki powercreep-eli. Közben minden constellation-el egy potenciális jövőbeni karaktert dobtál el. Persze ha van elég karaktered már minden féle elemmel, és felesleges primogemed, akkor érdemes lehet, de nálad nem ez a helyzet még. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
En kb ezert untam meg a jatekot.... mental limbo az egesz. En jatek kezdete ota tolom 2 het szunet volt amikor nem tudtam belepni az accomba.
#22242 Shiro
Wanderer + Faruzan + Durin + Bennet.
En kivancsisagbol megneztem, es ellege szepen buffolta a sebzeset Wandanak. -
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Az a 75% Anemo DMG bónusz az most félig meddig csupán paraszt vakítás.
Egyrészt Varkának az anemo sebzése a kisebb, másrészt az ellenfelek alapján oda inkább pyro kell, mint anemo.Próbálj ki valami hasonlót:
Benett-Fischl-Xianling-Venti
Ei-Xingqiu-Benett-XianlingSzerk:
Vidd simán Flinst, simán power creepeli őket.
Az utolsó farkasnál, meg Ventit ajánlott betenni Supportnak -
Roland861010
veterán
Utálom ezt az érzést amikor heteken keresztül tápolsz karaktereket majd közel 1m criteket tolsz és jön egy boss ami teljesen immunis az összes meglévő karakteredre...
Tényleg próbálkozom tényleg jóformán maxolom a területeket nézem a guideokat minden karaktermemet amivel eddig játszottam felhúztam és nagyjából kaptam megfelelő AF-et erre mivel nem húztam be Varkat most bukik a brigád 75% dmg bónuszt... -
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem egész Nod Krait mutatja, hanem csak 1-1 régiót.
Ha az északi sziget ládáit szeretnéd lát ni akkor át kell oda teleportálbod és ott megnyomni az iránytűt. Illetve ott is külön külön fel kell fejlesztened a Meeting Pointoknál.Aztán előfordulhatnak befehezetlen/rejtett küldetések is
Pl ott van az a kis sziget a keleti szélen, amit egy Treasure Hoarders logó jelez. Az ott lévő kincshez, vagy questhez kell 5 quest itemnek számíto artifact, amiket world questekből tudsz megszerezne. Ezek közül valamennyi olyan, amelyekben a local legendeket tudod feloldani. -
Roland861010
veterán
Kellene egy kis segítség!
Adott ez az eszköz de csak a kihívásokat és ládákat látom már csak.
A szentély lvl8-as.
A maradék 35-ha jól emlékszem az Oculibol olyan mintha nem lenne egyik területen sem .
Mindent át néztem!
Vagy van valami rejtett küldetés ami felfed még valami területet?
-
Shiro
senior tag
Meglett a HoV Kiana teljes szettje, kíváncsi leszek, Genshinben majd milyen kittje lesz Asmodayként. (HI3-ban gyakorlatilag Gilgamesh Gate of Babylonjával operál.)
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Majd megszokod
-
Roland861010
veterán
Mondjuk ez az új abyss eléggé felbaszta az agyam eddig.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Amennyiben jó forrásból nézed, több helyen futsz bele, akkor 99%-al valós.
Új karakterekről mi is szoktunk írni, tűz alatt Nicole-ra gondolsz esetleg? Ő azért arrébb van, előbb egy geo support jön. -
Roland861010
veterán
Mennyire lehet hinni a Banner találgatásoknak?
Azt néztem jön valami új tűz karakter és jön április második felében újra Nefer és Lauma. -
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Gondoltam amugy, nyilvan nem azert hogy jol jarjunk. Wanderer Hu Tao sem er mar sokat. szoval tele filler karakterekkel
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Most nem tudom végig nézni, szóval csak tippelek, hogy önsanyargató módon hozza ki belőle a maximumot, és a végén örül hogy mennyi rááldozással tudta ugyanazt elérni, amit más meta karakterekkel röhögve teljesítene?
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Pl ezért...
https://youtu.be/K2e4Fbkc5CU?is=03xQYDfgHGs_KLeV -
Shiro
senior tag
Szokás szerint megint az utolsó pillanatban fejeztem be az eventet és mondom ezt kipróbálom:

a menta levél kimaradt, és hát meglepően zamatos volt a tejfölös pálinka.
Bár én csak egy kupicányit kortyoltam, és Varkával ellentétben nem egy egész kupával húztam le.
Nem tudom milyen hatása lenne egy ilyen mennyiségnek:
De annyi biztos, hogy az élményeimről nem most számolnék be.
Lehet nem is mernék.
-
Roland861010
veterán
Egyszer csak meglesz az 1M
-
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Ja hát semmi! Valamelyik igaza de a lényeg hogy egyszer csak C2 lesz szerencsétlen!
Igaz még mindig azon agyalok van-e értelme rámeni arra az Escoffier bannerre.
Fog-e annyit adni ő egyedül a csapathoz hogy lemenjen az az egy boss is .Most void vonalon lesz amúgy más is Skirken kívül? Lesz bármi amit tudunk majd építeni ezen a vonalon?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen, ez a másik opció, hogy nem vitted végig és nem szedted ki. Ebben az esetben pedig igazad van, hogy már választottad egyszer.
-
Sordoran
Topikgazda
Szerintem ezért is kérdezi, mert emlékei szerint már választotta egyszer. Viszont inkább rosszul emlékezhetsz Roland861010, nekem szépen ki vannak "húzva" a már választott karakterek, nem is engedi választani. Szóval ha neked engedi Ayaka-t, akkor ő lesz az, de akkor korábban még nem választottad.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Miota van ez a kivalasztos es nem valasztottad meg ot akkor igen.
-
Roland861010
veterán
Ha most őt oda engedte kiválasztani akkor elvileg meg is adja majd a végén nem ?
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
ott sokkal kevesebb az esely
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
50-50
-
Roland861010
veterán
Mekkora az esélye,hogy a következő pityet elvesztem ha az elmúlt 6 húzás eddig mind nyertes volt?
Columbina C0 Ineffa C0 majd C1 aztán jött Zibai C0 és jelenleg Flins C0 majd C1.
Viszont nagyon jól jönne Escoffier de félek nem tart ki a szerencsém! -
Roland861010
veterán
Csak kellene az a Cyro csapat!
-
Roland861010
veterán
Lehet hülyeség volt de ez ennyi lett.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Mennyire kell mazochistának lenni, hogy valaki ezzel szenvedjen?
Értem én, hogy "használható", de valahogy nehezen hiszem hogy itt Aloy sokat tesz hozzá a másik három teljesítményéhez.
-
Shiro
senior tag
Frostnight Herra legyőzve
Kellett előtte némi gyakorlás, és elemzés, és a Lore szempontjából is érthető, hogy miért van World Boss szinten (kb talán Arelcchino és Raiden Shougun volt hasonlóan nehéz kihívás.) -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem Skirk de szerintem ezzel is lehet majd teljesiteni a a Cyro contenteket.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Most C1 Ayakad? ezzel az a baj hogy pl csak 1x engedi 1 karaterre. tehat nem gyujthetnel ki C6-ra senkit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eFootball
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
meg a felenel jarunk