Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
22898 - 22801
22898 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Semmit nem mondott rá. De megkérdezhetem tőle.
Na igy teljesüljön minden kívánságod! Megkérdeztem
"A 7-es kezdés az európai szervert jelzi.
Maga a UID alapvetően egy Genshin-fiók azonosítója, nem valamiféle személyes profil.
A számból önmagában nem lehet megmondani, hogy ki vagy, milyen karaktereid vannak, mennyit játszol stb.
Legfeljebb bizonyos dolgokra lehet következtetni a UID számtartományából, például hogy viszonylag régi európai fiókról lehet szó, de pontos regisztrációs dátumot ebből nem lehet megállapítani."
akinek van genshin-je annak van/lehet hoyo fiokja is, ott ralehet keresni egy uid-re, ha "public"-ra van állítva a fiók akkor láthatod a statokat is.
-
F34R
nagyúr
-
Sordoran
Topikgazda
Én azért úgy állok hozzá, hogy legalább egy aktuális reakciós csapatom legyen. Sandrone a sztori alapján mindenképpen kellett, és Odette is tetszett, így pedig már könnyen adta magát a csapat.
Vesna most még kérdéses, Mityáékat kihagyom majd szerintem, és aztán jön a Tsaritsa már, ő még megkapja majd a tiszteletet saját csapattal. -
Shiro
senior tag
-
F34R
nagyúr
Alap esetben engem se mozgat különösebben meg, de mivel OW utazásra hasznos lesz, anemo dps-em nem nagyon van, és Sandrone kicsit egyhangú már stellar dps-nek, így rápróbálok majd. Persze kivárom első tapasztalatokat, és a bétát is, ki jön 7.2-ben (elvileg két pasi jön, Mitya 5* és Valeriy 4*).
Genshintől szokatlan módon amúgy Phase 1-ben jön most mindkét új karakter, és Phase 2-ben Skirk és Escoffier kettőse rerun-ol.Nekem egy stellar dps em nincs
Traveller van befogva ha kell ez a reakcio. OW re mondjuk hasznosnak tunik. -
Sordoran
Topikgazda
Alap esetben engem se mozgat különösebben meg, de mivel OW utazásra hasznos lesz, anemo dps-em nem nagyon van, és Sandrone kicsit egyhangú már stellar dps-nek, így rápróbálok majd. Persze kivárom első tapasztalatokat, és a bétát is, ki jön 7.2-ben (elvileg két pasi jön, Mitya 5* és Valeriy 4*).
Genshintől szokatlan módon amúgy Phase 1-ben jön most mindkét új karakter, és Phase 2-ben Skirk és Escoffier kettőse rerun-ol. -
F34R
nagyúr
-
Sordoran
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
Látom van weapon materiál drop duplázó, szóval megnéztem Vecna mely fegyveréhez kéne farmolni.
Felső sor a F2P opció, ahogy Odette-nél, úgy nála is a Fontainei nyert a Shnezhnayaival szemben.
Középen a prémium 4 csillagosok. BP és Wish.
Lent pedig a sajátja.
Ha hamarabb megnézem, akkor lehet nem Sandrone fegyverét szedem ki, mert a döntés a dizájn miatt volt (bár lehet a sebzése sem rossz), de legalább szép neki.
A következő BP fegyvert majd akkor Vecna kapja, hacsak ki nem derülnek dolgok Anastasyáról.Ki az a Vecna?
-
Shiro
senior tag
Látom van weapon materiál drop duplázó, szóval megnéztem Vecna mely fegyveréhez kéne farmolni.
Felső sor a F2P opció, ahogy Odette-nél, úgy nála is a Fontainei nyert a Shnezhnayaival szemben.
Középen a prémium 4 csillagosok. BP és Wish.
Lent pedig a sajátja.
Ha hamarabb megnézem, akkor lehet nem Sandrone fegyverét szedem ki, mert a döntés a dizájn miatt volt (bár lehet a sebzése sem rossz), de legalább szép neki.
A következő BP fegyvert majd akkor Vecna kapja, hacsak ki nem derülnek dolgok Anastasyáról. -
Shiro
senior tag
Ez csak egy vicces véletlennek indult.

Aztán eszembe jutott, hogy írtam egy ilyet
https://www.reddit.com/r/Genshin_Lore/comments/1vg0scx/ronova_to_khaenriah_based_on_the_source_materials/Az elmélet a kabbalista hagyományokra hivatkozik. Ami szerint a Halál Angyala volt a nemzője Káinnak és az ő leszármazottainak az őse.
A Halál Angyala megjelenésében és rangjában is összeköthető Ronovával, (Iszlám szerint egyike a 4 Arkangyalnak)
A Khaenri'ah kifejezés talán Káin nevéből ered.
Ahogy a Khaenri'ahiak, úgy Káin leszármazottai is meg vannak átkozva és a föld alatt élnek.
A Ronove - Oberon anagramma valami modern dolog amit tegnap olvastam egy reddit hozzászólásban
Oberon Tündérkirály aki valószínűleg a germán mitológia Alberich nevű törpéjéből fejlődött ki, aki az egyik szereplője Wagner Nibelung c. operájának.
A germán mitológia szerint a törpék azok Ymir óriás maradványaiból lettek létrehozva. (pontosabban a testében talált férgekből)
A játék története szerint a Fae (tündér) mint faj sárkányok maradványiból lettek megteremtve.
(Megj az első Cryo Archon közvetlenül a Cryo sárkányból)Ymir = Nibelung
Talán a khaenri'ahiak (vagy egy részük) is egyfajta tündérek akiket Nibelung maradványaiból hoztak létre.-------
Azért vicces, hogy az előző steamben kimondott Anastasya a Khenri'ahiak őse dolognak nincs olyan történeti alapja ami benne lenne a játéktérben, addig Ronova esetében két mitológiai (zsidó és a germán) háttér is van ami összeköti őt a Khaenri'ahiakkal. -
Mike
veterán
User id-re mit mond a chatgpt? (Ugye az az enyém)
Semmit nem mondott rá. De megkérdezhetem tőle.
Na igy teljesüljön minden kívánságod! Megkérdeztem
"A 7-es kezdés az európai szervert jelzi.
Maga a UID alapvetően egy Genshin-fiók azonosítója, nem valamiféle személyes profil.
A számból önmagában nem lehet megmondani, hogy ki vagy, milyen karaktereid vannak, mennyit játszol stb.
Legfeljebb bizonyos dolgokra lehet következtetni a UID számtartományából, például hogy viszonylag régi európai fiókról lehet szó, de pontos regisztrációs dátumot ebből nem lehet megállapítani." -
Mike
veterán
Ezek szerint MÉG MINDIG NINCS SKIP GOMB?????? Ennyi év után sem??? Pont most dobta a youtube hogy jön az új 7.1, gondoltam akár rá is nézhetnék, mert régen sokat toltam és tetszett is, több accounton rengeteg karakter megvolt (bár a WuWa után kissé lassú és gagyi a világban való haladás, pl futás, mászás, harc...). De már akkor is elegem lett a skip gomb hiányából, a végtelen, átléphetetlen szövegeléssel több idő ment el mint a tényleges történésekkel... Minden ilyen típusú játékban az újaktól a régiekig, MINDEGYIKBEN van már skip gomb, tehát egyértelmű, hogy itt a Genshinben DIREKT nem csinálják meg...

Így pedig továbbra sem fogom sajnos visszarakni. Ha olvasni akarok, akkor könyveket olvasok (magyarul...), nem ülök a gép előtt fél napot ezért (#gémcsakpécén...). Ráadásul gondolom az MC szövege szintén nincs szinkronizálva, azaz a dumálások nagy részében ő továbbra is Xavier professzort játszik és némán bólogat meg hadonászik hozzá...

Nem is lesz. De van automata lejátszás elalvásgátlóval. A saját jatekaikban is van, ol a zzz-ben. Itt nincs. Gondolom nagy meló, régi a kód, vagy egyszerűen novelni akarják a játékidőt.
A másik probléma amivel csinalniuk kell vmit, hogy a játék lassan 200 giga (a ps verzió legalábbis) -
Dewri
aktív tag
Csak a júliusi bevételből lehetne egy új játékot csinálni...Nem is értem, hogy ebből nem futja egy skip gombra...
Illetve artifact set mentés is jól jönne már.
Ezek szerint MÉG MINDIG NINCS SKIP GOMB?????? Ennyi év után sem??? Pont most dobta a youtube hogy jön az új 7.1, gondoltam akár rá is nézhetnék, mert régen sokat toltam és tetszett is, több accounton rengeteg karakter megvolt (bár a WuWa után kissé lassú és gagyi a világban való haladás, pl futás, mászás, harc...). De már akkor is elegem lett a skip gomb hiányából, a végtelen, átléphetetlen szövegeléssel több idő ment el mint a tényleges történésekkel... Minden ilyen típusú játékban az újaktól a régiekig, MINDEGYIKBEN van már skip gomb, tehát egyértelmű, hogy itt a Genshinben DIREKT nem csinálják meg...

Így pedig továbbra sem fogom sajnos visszarakni. Ha olvasni akarok, akkor könyveket olvasok (magyarul...), nem ülök a gép előtt fél napot ezért (#gémcsakpécén...). Ráadásul gondolom az MC szövege szintén nincs szinkronizálva, azaz a dumálások nagy részében ő továbbra is Xavier professzort játszik és némán bólogat meg hadonászik hozzá...

-
Sordoran
Topikgazda
Évfordulós ajándékok: Szokásos jóságokon kívül (10 fate, 1600 primogem, ingyen 5 standard karakter), még egy korábbi event exkluzív 5* karaktert is választhatunk ingyen. Ez pedig az elkövetkezendő évfordulóknál is így lesz. (mertem remélni, hogy nem kapunk jövőre kevesebbet...
)

-
xeon forever
addikt
-
Mike
veterán
-
F34R
nagyúr
-
Mike
veterán
A skippereknek:
Tipikus worksop quest
De még itt sem olvastam el, hanem bedobtam a képeket a chatgpt-nek
-
Sordoran
Topikgazda
A skippereknek:
Oh igen, ezen felröhögtem mikor bedobta. Természetesen olvasás nélkül nyomtam tovább...
-
xeon forever
addikt
A skippereknek:
-
F34R
nagyúr
-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
Ez valami lokál legend?
-
Mike
veterán
A genshinnél ez úgy működne:
- A sztorit kitalálja valaki, leírja vázlatosan
- Egy AI modell megírja hozzá a jeleneteket, párbeszédeket
- A játékos skip-et nyom, és egy AI modell összeírja vázlatosan mit történt
Amúgy arra kíváncsi lennék van-e igény a szófosásos párbeszédekre amik itt vannak, és amik kiidegelnek mindnekit. A valóságban nincs ennyi mellébeszélés mint itt néha. A fiataloknál lehet szükséges így a szájukba rágni, ugyanazt 2-3x elmondani, hogy megértsék, de őket meg pont hogy nehéz lekötni ennyi időre.
Azok a fiatalok akiket ismerek és játszottak valamennyit a Genshinnel, vlgig elnyomkodták a szövegeket, egyáltalán nem érdekelte őket a történet
-
Mike
veterán
Számomra a questek nem szórakozás hanem tömény unalom forrásai. Főleg az értekezletes questek. Amikor senki npc-k ramöntik a nyomorult problémáikat, Traveler meg csak áll bamban, és nem kuldi el őket az anyjukba. Aztán ott van Paimon visitozásai, azért is hagytam abba, mert egyszerűen nem bírtam elviselni a hangját. Nagyon ritka az amikor valamelyik quest tetszik.
Igazából egyetlen dolog érdekel, amikor Traveler a saját dolgával foglalkozik, hogy megtalálja a tesóját.
-
Mike
veterán
Egyebkent nem ertem, en mindig vegig olvasom, ha mar raszantak az idot, hogy felprogramozzak.
Igy is hianyolom az ujrajatszhatosagot egy egy questnel. Pl Ganyuval mikor talalkoztunk utoljara questben...
Részvétem. A legutolsó workshop-meeting questnl úgy éreztem felvagom az ereim. (Temple of Silence) 9 óra locsogás, megbeszélés volt, már szinte semmire nem emlékszem belőle. Ja és angolul játszom hogy lehetőleg ne kelljen olvasgatni.
Érdekes volt, hogy a Temple of Space küldetés teljesen más volt, pörgősebb, Istoria nem kezdett fél órás lamentálásokba. Mintha teljesen más csapat csinálta volna -
Sordoran
Topikgazda
Sajnos az analógiája igaz itt is...Ilyen nagy, játékhoz nem kötődő képek beillesztését hanyagoljuk inkább. Elég linkelni.
-
F34R
nagyúr
Sajnos az analógiája igaz itt is...
igaz. -
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
Amúgy arra kíváncsi lennék van-e igény a szófosásos párbeszédekre amik itt vannak, és amik kiidegelnek mindnekit. A valóságban nincs ennyi mellébeszélés mint itt néha. A fiataloknál lehet szükséges így a szájukba rágni, ugyanazt 2-3x elmondani, hogy megértsék, de őket meg pont hogy nehéz lekötni ennyi időre.
nemtudom, de ha 5 eve ezt csinaljak akkor nem hiszem ezen valtoztatnanak. Gondolom ezzel nyujtjak el a jatekidot hogy kitoltse a patchenkenti teret.
-
Sordoran
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
Az AI most is megcsinálja, mert a game8-on vagy a fandomon ott van a teljes átirat, én már így tolom a questeket, automata beszélgetés, ha nincs elalvás gátló, néha el is alszom közben vagy doomscrollozok a youtube-on, aztán a chatgpt elomndja mi volt. Igazából jó lenne egy Ai agent aki helyettem végigjátsza a questeket aztán elmeséli az érdekes részeket
Azt ne akard mert akkor te is es az egesz eleted is helyettesitheto... persze summary re jo az Ai de semmikep ne vegye el a szorakozast. Ha valami meg nem szorakoztato abba kell hagyni.
-
xeon forever
addikt
Az AI most is megcsinálja, mert a game8-on vagy a fandomon ott van a teljes átirat, én már így tolom a questeket, automata beszélgetés, ha nincs elalvás gátló, néha el is alszom közben vagy doomscrollozok a youtube-on, aztán a chatgpt elomndja mi volt. Igazából jó lenne egy Ai agent aki helyettem végigjátsza a questeket aztán elmeséli az érdekes részeket
Egyebkent nem ertem, en mindig vegig olvasom, ha mar raszantak az idot, hogy felprogramozzak.
Igy is hianyolom az ujrajatszhatosagot egy egy questnel. Pl Ganyuval mikor talalkoztunk utoljara questben...
-
Mike
veterán
Az AI megírja összegzést, valaki átnézi, vagy egy az egyben odaadják egy gyakornoknak. Meg akarnák oldani, meg tudnák, itt szimplán nem érzik szükségét. Amúgy akik skip-et használnák, azok szerintem tömören se kíváncsiak a sztorira. Én legalábbis amit átugrok, ahhoz így állok, ez genshinnél a szinkron nélküli questek, event sztorik. Vagy legyen skip összegzés nélkül, de cserébe bármikor újrajátszható lenne.
-
xeon forever
addikt
Őszinte leszek, ha nem írjátok a színházat már rég el is felejtettem volna a létezését. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. A legtöbb ember casualba játszik, a maradék miatt meg szerintem nem igen akarnak hozzányúlni a már megszokott dolgokhoz. Vagy csak szimplán lusták.
A skip gomb is vicces, mert amúgy még több melójuk lenne vele. ZZZ és star rail megoldotta úgy hogy van egy kis összegző, na ha most még azt is írniuk kellene a 4-6 órás pofázás mellé szerintem világgá is mennének.
Én szeretem a színházat, ott még c0 karikkal is meglehet csinálni a 1000 primot, ha mar kicsit tobb es jobb karid van, akkor meg ra lehet menni a csillagokra is. Stiygian dyre pl oda már minimum c1/c2 maxos buildek kellenek, ott a hard amibol kitudod szedni a primot oda is eleg a c0.
-
Sordoran
Topikgazda
Őszinte leszek, ha nem írjátok a színházat már rég el is felejtettem volna a létezését. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. A legtöbb ember casualba játszik, a maradék miatt meg szerintem nem igen akarnak hozzányúlni a már megszokott dolgokhoz. Vagy csak szimplán lusták.
A skip gomb is vicces, mert amúgy még több melójuk lenne vele. ZZZ és star rail megoldotta úgy hogy van egy kis összegző, na ha most még azt is írniuk kellene a 4-6 órás pofázás mellé szerintem világgá is mennének.
Az AI megírja összegzést, valaki átnézi, vagy egy az egyben odaadják egy gyakornoknak. Meg akarnák oldani, meg tudnák, itt szimplán nem érzik szükségét. Amúgy akik skip-et használnák, azok szerintem tömören se kíváncsiak a sztorira. Én legalábbis amit átugrok, ahhoz így állok, ez genshinnél a szinkron nélküli questek, event sztorik. Vagy legyen skip összegzés nélkül, de cserébe bármikor újrajátszható lenne.
-
Urzu_7
aktív tag
A színház óta lenne igazából értelme. Ott sokszor kell at buildelni karikat az adott csapatokhoz. Volt már olyan, hogy Mavuika kapott egy Crimson set-et, mert azzal többre mentem mint a BiS set-tel. Csak a buildek összerakása órákat szokot tartani, mielőtt elkezdem egyáltalán.
-
xeon forever
addikt
Prioritások, bár tény hogy többi játékukban már megoldották a skip gombot, tehát ott valamiért fontosnak érezték.
Artifact set váltás pedig érzésre csak kisebb rétegnek fontos. Legtöbb játékos, köztük én is, egyszer kiépítem a karaktert és aztán vissza se nézek a buildjére. Az pedig, hogy ugyanazt a set-et lehessen rotálni több karakteren, túl nagy segítség lenne.
A színház óta lenne igazából értelme. Ott sokszor kell at buildelni karikat az adott csapatokhoz. Volt már olyan, hogy Mavuika kapott egy Crimson set-et, mert azzal többre mentem mint a BiS set-tel. Csak a buildek összerakása órákat szokot tartani, mielőtt elkezdem egyáltalán.
-
Sordoran
Topikgazda
Csak a júliusi bevételből lehetne egy új játékot csinálni...Nem is értem, hogy ebből nem futja egy skip gombra...
Prioritások, bár tény hogy többi játékukban már megoldották a skip gombot, tehát ott valamiért fontosnak érezték.
Artifact set váltás pedig érzésre csak kisebb rétegnek fontos. Legtöbb játékos, köztük én is, egyszer kiépítem a karaktert és aztán vissza se nézek a buildjére. Az pedig, hogy ugyanazt a set-et lehessen rotálni több karakteren, túl nagy segítség lenne.
-
xeon forever
addikt
Nincs oka aggódni, júliusban első (56M$ bevétel), augusztusban második (38M$) volt a gacha játékok között. Ő itt, ebben a ligában játszik, és stabilan dobogós, vagy "üres hónapokban" is közelben van.
Amúgy lesz ingyen 5* karakter, meg egyéb jóság, mert szeptember végén jön évfordulós event, és ilyenkor bőkezűbbek. Pletykák szerint több (nem standard) karakter közül választhatunk majd, de majd meglátjuk bemutatóban.Csak a júliusi bevételből lehetne egy új játékot csinálni...Nem is értem, hogy ebből nem futja egy skip gombra...
-
Sordoran
Topikgazda
Nincs oka aggódni, júliusban első (56M$ bevétel), augusztusban második (38M$) volt a gacha játékok között. Ő itt, ebben a ligában játszik, és stabilan dobogós, vagy "üres hónapokban" is közelben van.
Amúgy lesz ingyen 5* karakter, meg egyéb jóság, mert szeptember végén jön évfordulós event, és ilyenkor bőkezűbbek. Pletykák szerint több (nem standard) karakter közül választhatunk majd, de majd meglátjuk bemutatóban. -
F34R
nagyúr
-
Mike
veterán
-
Mike
veterán
Egyik játék se a genshin kihívója, teljesen más tematikájuak. Ennyi év után egyértelműen lemorzsolódnak már sokan, ha nem egyik, akkor másik játék kedvéért elmegy aki akar, bár mit jelenet az hogy elmegy? Én is párhuzamosan több játékkal játszom, és csak azért mert ráugrom a GTA-ra majd, attól még a genshinbe is bőven tudom teljesíteni a napi/heti dolgaim, olyan sok időt nem vesznek el ezek.
Most igazából nem rólatok van szó, hanem a tömegről. Egyébként is csak spekuláció, én arra tippelnék hogy a Hoyo lép majd valamit
-
Mike
veterán
-
Sordoran
Topikgazda
Egyik játék se a genshin kihívója, teljesen más tematikájuak. Ennyi év után egyértelműen lemorzsolódnak már sokan, ha nem egyik, akkor másik játék kedvéért elmegy aki akar, bár mit jelenet az hogy elmegy? Én is párhuzamosan több játékkal játszom, és csak azért mert ráugrom a GTA-ra majd, attól még a genshinbe is bőven tudom teljesíteni a napi/heti dolgaim, olyan sok időt nem vesznek el ezek.
-
F34R
nagyúr
-
Mike
veterán
Szeptember 16-án jön az Aniimo, az biztos elszipkáz játékosokat. Novemberben meg jön a GTA6, tuti lesz valami ingyenes 5* vagy valami nyalóka, hogy ne hagyják ott a Genshint tömegek
-
Shiro
senior tag
-
Shiro
senior tag
Engem az érdekelne hogy support lesz vagy sub dps vagy dps?
Vecna dps
Vodyanitsa support (healer, buffer, kb egy ilyen Escoffier-Shenhe egyben) -
F34R
nagyúr
En azt sem tudom mar mik jonnek.
-
xeon forever
addikt
-
Sordoran
Topikgazda
Passz, láttam tud ő is szép nagy számokat produkálni, de hogy milyen gyakorisággal, arról fogalmam sincs. Valószínűleg egy C0-ás Mizukit kenterbe ver, de ha Drowzeenak vannak konstellációi, akkor egy ponton már ő lenne fölényben.
Ha választanom kellene, akkor a két leendő karakter közül, akkor Vodyanitsát választanám, mivel viszonylag sok karakter tud hatékonyan supportálni, és a lehetséges csapatai sincsenek egyféle elemi reakcióhoz kötve.Ha választani kéne, de nem kötelező, szóval sokak számára skip mindkettő karakter ahogy olvasom. Kivárom még, hogy ki jön 7.2-ben, és hogy fogok állni primogem ügyileg, aztán meglátom. Amit írnak az alapján invesztálás nélkül mindkettő középszerű.
-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
Megcsináltam. Aztán rögtön be triggereltem a következőt.
S ha jól értettem, Nibelung az eredeti Primordial Human, ami elsőre fura, mivel egy sárkány, de ha összevetjük a különféle vallások kozmikus ősember koncepcióival, akkor van értelme, mert a "Primordial Human" nem csak az embereknek, hanem minden élőlénynek is az őse, vagy a tervrajza (prototípusa) -
Urzu_7
aktív tag
Vannak questek amik letiltják a coop funkciót, anélkül viszont a pot sem enged be. Én már félek megmozdulni is ebben a játékban mert úgy is belefutok egy fél órás pofázásba ami nem érdekel
-
Shiro
senior tag
Erre kérnék egy magyarázatot, így vasárnap este...

-
Shiro
senior tag
Passz, láttam tud ő is szép nagy számokat produkálni, de hogy milyen gyakorisággal, arról fogalmam sincs. Valószínűleg egy C0-ás Mizukit kenterbe ver, de ha Drowzeenak vannak konstellációi, akkor egy ponton már ő lenne fölényben.
Ha választanom kellene, akkor a két leendő karakter közül, akkor Vodyanitsát választanám, mivel viszonylag sok karakter tud hatékonyan supportálni, és a lehetséges csapatai sincsenek egyféle elemi reakcióhoz kötve. -
F34R
nagyúr
-
Sordoran
Topikgazda
Odettnek ez jött ki:
Abyssban simán elég volt, szinhazat meg holnap csinálom.Vecnának nem lett meg a teljes szett, így neki majd kraftolok valamit. Vodyanitsának meg HP mindenek felett, így ő egyszerű.
Xeon Forever #22807
Őszintén megmondva papíron jobb, sőt ha azt vesszük, hogy a mostani Lunar Stelar karaktereknek nem kell Elemental Goblet, így elvileg még könnyebb.
De mivel könnyebb ezért nagyobb az igény a tökéletességre.
Régen már jó volt egy db krites stat az artifacton, mos meg kb ott tartunk hogy CV35 alatt szutyok.
Ehez hozzá jön az is, hogy a trial karakterek nagyon szutyok artifactokat kaptak, így a te közepes f2p builded mindig jobb volt. Na most jó artifactot kapnak, ehhez igazodj.Terepjárólátó Onslaught. Tök jó az extra arifact drop, de időszakos és csak a frissítés után egy héttel nyílik meg, ami néha egy kicsit kényelmetlen.
Ezt mondom úgy hogy eddig a artifact creációs lötyieum.nagy részével Travellernek gyártottam valamit, meg Einek meg megcsináltam az Electro Anal Plugot.

Ki az a Vecna?
Viccet félretéve, megéri amúgy majd kihúzni? Béta elején még nem voltak túl pozitívak a teljesítményét illetően a vélemények, azóta nem követem javult-e.
-
Shiro
senior tag
F2P tényleg egyik legjobb választás az a sword.

Már én is leszoktam 2 éve a kristályozásról, csak BP+welkin, de ennyit nekem még megér, ennél többet nem akarok költeni rá.
Én 4+1 kardott próbáltam rajta(a +1 még fejlesztés alatt):
Light_of_Foliar_Incision
Mistsplitter_Reforged
Molten_Blade
Wolf-Fang
+1 Emberwell
Ebben a patchben 2 elixirt is rááldoztam, hogy ilyen legyen. Dire szintre még kevés a C1 Stygianban.Mikor mondtam én, hogy már nem veszem a welkin+bp kombót.
megjegyzem a bp-s kard az csúnya neki, így Sandronénak fogom kivenni a klémort. -
xeon forever
addikt
Odettnek ez jött ki:
Abyssban simán elég volt, szinhazat meg holnap csinálom.Vecnának nem lett meg a teljes szett, így neki majd kraftolok valamit. Vodyanitsának meg HP mindenek felett, így ő egyszerű.
Xeon Forever #22807
Őszintén megmondva papíron jobb, sőt ha azt vesszük, hogy a mostani Lunar Stelar karaktereknek nem kell Elemental Goblet, így elvileg még könnyebb.
Régen már jó volt egy db krites stat az artifacton, mos meg kb ott tartunk hogy CV35 alatt szutyok.
Ehez hozzá jön az is, hogy a trial karakterek nagyon szutyok artifactokat kaptak, így a te közepes f2p builded mindig jobb volt. Na most jó artifactot kapnak, ehhez igazodj.Terepjárólátó Onslaught. Tök jó az extra arifact drop, de időszakos és csak a frissítés után egy héttel nyílik meg, ami néha egy kicsit kényelmetlen.
Ezt mondom úgy hogy eddig a artifact creációs lötyieum.nagy részével Travellernek gyártottam valamit, meg Einek meg megcsináltam az Electro Anal Plugot.

F2P tényleg egyik legjobb választás az a sword.

Már én is leszoktam 2 éve a kristályozásról, csak BP+welkin, de ennyit nekem még megér, ennél többet nem akarok költeni rá.
Én 4+1 kardott próbáltam rajta(a +1 még fejlesztés alatt):
Light_of_Foliar_Incision
Mistsplitter_Reforged
Molten_Blade
Wolf-Fang
+1 Emberwell
Ebben a patchben 2 elixirt is rááldoztam, hogy ilyen legyen. Dire szintre még kevés a C1 Stygianban. -
Shiro
senior tag
Odettnek ez jött ki:
Xeon Forever #22807

-
F34R
nagyúr
A Genshin 2-t!
Ő legyen a main.

Szigoruan tangaba!!!
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
kapitalista penzehes banda
mit vartatok?@Shrio, ne is mondd nekem kicsekkolt az agyam.
@Sordoran, meddig? 1 evet adok neki ha nem gatcha lesz ( az lesz)
-
Sordoran
Topikgazda
Amennyi időt és energiát fordítottak más projectekbe Genshin income-búl...Kb Legendary szintre tudták volna fejleszteni a Genshint
Nem fordíthatnak minden erőforrást egy projektre. Vagyis megtehetnék, de nem logikus.
Amúgy közben kiderült, hogy ingyenes, és nem gacha alapú lesz a játék. Kozmetikai cuccokból eladásából várják majd bevételt... Hát kíváncsi leszek rá.
-
Shiro
senior tag
Akkor ezért vannak logikátlanságok Shnezhnayában...
-
Urzu_7
aktív tag
Több mint 10 új projekten dolgoznak, mellette meg kell a mindenfélét csinálniuk Honkai, ZZZ és Genshin trióba is, oh wait.
-
xeon forever
addikt
Amennyi időt és energiát fordítottak más projectekbe Genshin income-búl...Kb Legendary szintre tudták volna fejleszteni a Genshint
-
F34R
nagyúr
ez imo teljesen mas, az engine UE5 nem Unity. lehetseges hogy ismet a konzolt veszik celul.
https://prohardver.hu/tema/genshin_impact_pc_ps4_android_ios/hsz_22823-22823.html
Van eleg fizeto kozeg, nem kell oket felteni.
-
Sordoran
Topikgazda
Megint viszik zsét elfele...
Inkább valósítsanak megy egy új projektet, hátha jól sül el, mint csak szimplán kilapátolják a tulajdonosok zsebébe a pénzt.
Az naív gondolat, hogy majd a genshinbe visszaforgatják, anélkül is dől a pénz. -
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
-
Shiro
senior tag
-
F34R
nagyúr
-
Shiro
senior tag
-
F34R
nagyúr
-
Shiro
senior tag
Mihoyo újabb játékon ügyködik
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
Oké srácok, my team comp: Yaec3-Qiqic6-Odettec1-Sandronec0lvl95.
És itt jön képbe Aloy...most neki is ki kell farmolni az uj artifact settet...Sandrone kész, róla nem nyúlom le. Test volt, elég b@sz0.Mifele lõrét iszol? adhatnal nekem is
-
xeon forever
addikt
Oké srácok, my team comp: Yaec3-Qiqic6-Odettec1-Sandronec0lvl95.
És itt jön képbe Aloy...most neki is ki kell farmolni az uj artifact settet...Sandrone kész, róla nem nyúlom le. Test volt, elég b@sz0. -
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Traveler final form.
[link] -
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
7%? akkor még sok van hátra...
Megjegyzem az elixir meg a tollacska sokat segít végre egy karakter kiépítésében.
Nagyjából most van azon a szinten a Genshin ahol a kezdetekkor kellett volna lennie.
BP 1 elixir Színház stellar rewardsból 2 szedhető ki ha 12 stellarra sikerül. Eventekből is van néha, meg ott van az artifact transmuter is.
BP 1 toll ,Stygian meg ad 3 tollat.1 sett-ből patchenként 2 artifact készíthető, és a tollakkal kimaxolható, lassú de hatásos folyamat.tegnap nyultam hozza igazan, mult szerda ota
szoval jah nem vagyok tul motivalt. -
xeon forever
addikt
7%? akkor még sok van hátra...
Megjegyzem az elixir meg a tollacska sokat segít végre egy karakter kiépítésében.
Nagyjából most van azon a szinten a Genshin ahol a kezdetekkor kellett volna lennie.
BP 1 elixir Színház stellar rewardsból 2 szedhető ki ha 12 stellarra sikerül. Eventekből is van néha, meg ott van az artifact transmuter is.
BP 1 toll ,Stygian meg ad 3 tollat.1 sett-ből patchenként 2 artifact készíthető, és a tollakkal kimaxolható, lassú de hatásos folyamat. -
Shiro
senior tag
Csak most jutott eszembe.

-
F34R
nagyúr
Szerintem egyébként jól sikerült. Side questek trinyósak de jók. A Q meg elég Q jó lett.

Minden terület 90%+ os. Abyss 12-3-36* Pipa, Szinház 10-12 pipa, Stygian V pipa. Odette C1 lett...
terulet 7% a tobbi pipa, es nem huztam senkire.
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
kiderult hogy egy bughalmaz
-
xeon forever
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
22898 - 22801
22898 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Akcióó! 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED PHILIPS 346B - 1 év garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 6, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- 1db / 4db Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 7 Intel Core i5-1245U, 32GB RAM, 1TB SSD, multitouch
akinek van genshin-je annak van/lehet hoyo fiokja is, ott ralehet keresni egy uid-re, ha "public"-ra van állítva a fiók akkor láthatod a statokat is.
Traveller van befogva ha kell ez a reakcio. OW re mondjuk hasznosnak tunik.

Sajnos az analógiája igaz itt is...

Abyssban simán elég volt, szinhazat meg holnap csinálom.