Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94061) Ice&Lime válasza Geth (#94059) üzenetére


Ice&Lime
veterán

Egyenlőre nincs értelme frissíteni, így sem örömmel váltottam 10-re, jó volt a 8.1, sőt, de a másik laphoz nincs 8.1-hez driver, csak 10-hez... Mit adna egy újabb verzió például? de, amit nem is tesztelnek, hanem csak majd a felhasználó?
A task managert nem az, hogy nem vagyok hajlandó, hanem már nem dolgozik a háttérben az update, mert már megcsinálta a galibát, már nem tekeri a cpu-t, így már nincs értelme a task managernek ebben a kérdésben, hanem inkább az, hogy mit csinálhatott, ami ezt okozta.
Az inteles felületen a vsync az alap, hogy be van kapcsolva, amikor felteszed a driverét és használod, az az alapbeállítás. Eddig is azon volt, és nem korlátozta le 60-ra az fps értéket, csak win update után változott meg valami, amit nem tudok hogy micsoda. de mint írtam, vsync rajta be/ki és nem változik vele semmi, nem áll vissza korlátlanra az fps érték utána sem. (játákban nincs bekapcsolva, eddig sem volt és utána sem lett).
Igen, a win update önkényes bekapcsolódása és munkálkodása-kavarása után lett ez a dolog a semmiből, amíg nem kapcsolta be magát, addig az fps korlátlan volt.
Az, nehéz ügy, ezért tettem fel a kérdést.

(#94060) Doky586: te mit szeretnél, csak nem kötekedni (mint régebben egyfolytában az ssd topikban) ? ne tegyél már fel ilyen üres kérdést!
Üres hsz. helyett inkább a hasznos megoldás hsz.-t írd be máskor.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.