Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Gyengébb gépekre?"
Nem tudom, mire gondoltál, de olyan már nincs. Windows7-ből volt egy starter edition, ami csak arra volt jó, hogy az egymagos atom netbokkra fel lehessen valamit telepíteni, miután a winxp forgalmazása megszűnt. Windows 8 óta nem volt ilyen kiherélt változat. Itt a "Core", vagy a sima Windows8 is tulajdonképpen teljesértékű windows. Azok a szolgáltatások hiányoznak belőle, amiket úgy általában otthoni átlagfelhasználó nem használna amúgy sem. Domain bejelentkezés, bitlocker, satöbbi. Utána kell nézni.
Vagy a WindowsRT-re gondolhattál, de azt nem hiszem. Amúgy az már kimúlt. Nem lesz már több ARM processzoros asztali gép, vagy laptop (sima surface), így az a windows változat értelmét vesztette. Egyedül a telefonokra készített Windows10-ben megy tovább az ARM vonal."Srácok ennyivel a megjelenés előtt win7/win8 mennyire volt bughalmaz?"
Hát, lehet, hogy az idő megszépíti a dolgokat, én a Win7-re emlékszem, és arra, hogy az első publikus bétája óta használom, és soha semmi nyűgöm nem volt vele.
A Win8 is üzemképesnek tűnt, így elsőre, azt csak azért nem használtam, mert nem tetszett meg a koncepció.
Win10-ről viszont kénytelen vagyok rendszeresen visszamászni win7-re, mert totál üzemképtelenné gyilkolja le magát.Ebben persze tényleg benne lehet az is, hogy a win7/8-ból tényleg nem volt ennyi különböző teszt build. Azokat nagy valószínűség szerint biztosan stabilabb változatban adták ki a széles nagyközönségnek.
Játékokat kiadnak Early accessben (Assetto Corsa, Project cars 2-3 évig így volt elérhető), vagy amióta pl. az AMD-nél is divat a béla csataliszt driver kiadása, sokan azthiszik, hogy azt is lehet használni élesben. Hát, nemkéne. Mert, amíg megy, addig jó, de nincs rá garancia.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest