Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49334) TRob1 válasza King Unique (#49332) üzenetére


TRob1
veterán

Azért biztos te is olvastad már pár alkalommal hogy szedd le az adott vírusírtót, vagy kapcsold ki az adott vírusírtót..., ilyesmiket. Mert ebben a topikban is nem egyszer ez oldotta meg a problémát. ;)
Az esetről meg inkább ne beszéljünk, van bőven tapasztalatom velük régről, mikor sorozatban nyerték a teszteket mindig mindenhol, minden évben. Én meg nem értettem miért szívok én is meg mások is ilyen olyan vírusokkal mikor azt használom... míg ki nem derült hogy a kedves eset azért nyer mindent mert szépen fizet, de közben azért be-be enged ezt meg azt. Onnantól se eset, se semmi más fizetős (épp eleget olvastam anno hsz-eket, teszteket hogy tudjam amit tudok)
Gondolom azért te is ránézel néha a Malwarbytes-re hiába van fizetett "vírusírtód"? :U
Amúgy Örülök hogy elégedett vagy. :D De azt is hidd el hogy nem 1 embert ismerek akinél semmi sincs a beépítetten kívül, és soha nincs ilyen gondja. Múltkor is volt egy ilyen vitánk, linkeltem képeket a MB-ről hogy semmit nem talál, onnantól csönd lett. Na most ugyanez a szitu. 2 napja lefuttattam (idén kb másodszor), semmi az ég világon. Akkor hogy is van ez? Miért fizessek bármilyen vírusírtóért ami többet árt a rendszernek mint használ?

Jah, igen a korábbi hsz-ből sajna kifelejtettem még egy fontos dolgot. Valamiféle AdBlock a böngészőnek... ez nagyon alap. Azért nem használtam az Edge-t eddig, mert nem volt semmi bővítmény rá. Azóta a Chrome tartalékon van.

(#49330) Popes:
Na de ugye itt már nincs xp-ről vista meg 7-ről 8... ha lehet hinni a pletykáknak, nincs több "új verzió", ez van és ennek a frissítései. Hol kissebbek, hol nagyobbak. Most ez a tendencia. Tehát ha a hardvergyártók nem zárkóznak fel, akkor nagyon úgy tűnik hogy folyamatosan akadnak gondok ennél-annál. :(

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.