Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28151) yanna válasza jozefhu (#28150) üzenetére


yanna
őstag

HDD lehúzás után?

(#28152) TRob1 válasza szinesz.bob (#28149) üzenetére


TRob1
veterán

PDF-re én ezer éve Sumatra-t használok, mindig tökéletesen és gyorsan teszi a dolgát (most októberben lett belőle 64 bites verza is).

(#28148) Boonen007:
Nem is próbálkozom vele míg nem lesz minimum egy jó reklám blokkoló kieg. hozzá. Addig Chrome.
Képekre IrfanView szintén (már ebből is van 64bites is nemrég óta), videókhoz már MPC-BE mióta létezik (de sokáig HC), skype persze szintén asztali. Zene meg foobar pár éve...
Jah, a csempéket én is szeretem. :) (Főleg ha működnek is :B )
.
.
.

ui: Az USB leválasztás-nál meg egyelőre még a gyári jön be. ;] :))

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#28153) twine válasza Feri1977 (#28147) üzenetére


twine
addikt

Nem kimondottan b@szogatásból kérdem, főleg, hogy mostanában kaptál éppen eleget a topicban,, de pont te "nyerted" meg a kérdést, ami felvetődött bennem:
Ha az emberek ilyen dolgokat használnak, mint "varázslatos codec pack player", meg "bevált alkalmazások"...minek "ezek alá" a zsír új ren'ccer?

Mér'nem jó az öreg naftalinszagú kabátoknak a régi fa szekrény(win7)?minek az új "ikea-s csoda" a nagypapa öreg bőrkabátjának?

Szerk.:
Mielőtt félre értitek, nem az adott alkalmazások ellen "szóltam"...valahogy a hsz.-ból nekem az jött le vannak dolgok, amik kiszolgálnak...ezzel nincs is gond...de akkor minek kísérletezni, szídni, és szopni az újjal...hiszen semmi pluszt nem ad(irónia on) mivel filekezelésre tuti hogy commander a nyerő, képnézegetésre varázsview, levelezésre Magyar posta 1.0,,,stb..stb... :D

[ Szerkesztve ]

(#28154) csixy válasza yanna (#28151) üzenetére


csixy
addikt

Na szerintem is ez lesz a megoldás.
Mert ugye amíg telepített addig működött, ezután betöltötte a gyári BIOS beállítást , az viszont lehet, hogy secure bootot, vagy UEFI-t akar bootolni, Ő meg biztos MBR-be telepített, vagy lehet, hogy az AHCI ill IDE mód akad így össze. Ha kiveszi a vinyót, akkor gondolom nem fog vele összeakadni a BIOS és elindul , legfeljebb jajvékolni fog.

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#28155) yanna válasza csixy (#28154) üzenetére


yanna
őstag

Valami hasonló, vagy azonos gondolatok jutottak nekem is eszembe.

(#28156) csixy válasza twine (#28153) üzenetére


csixy
addikt

Naaaaa ! A varázsviewt azért ne bántsuk. Jó az.

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#28157) TRob1 válasza twine (#28153) üzenetére


TRob1
veterán

Mert az új, színes Dulux festék és az új 3D tv alá jobban illik a modernebb "ikea-s csoda", viszont a régi bőrkabát meg kényelmesebb, minőségibb, egyedibb darab mint a mai, méregdrága, viszont ultragagyi minőségű, minden második emberen veled szembejövő valami hasonló plázás tucatxarok. :DD

Egyébként én úgy vagyok vele hogy ha valami bevált, és ha egy új nem hozza azok kényelmi szintjét, akkor maradnak a régi bevált dolgok. Ha megfelel tudásban/kényelemben az újabb, akkor nem zárkózom el a csere elől sem. De az alább felsorolt beépített szolgáltatások egyike sem jön be az eddig használtakhoz képest. :( Pedig szívesen használnám a beépítetteket, mint valami 3rd party cuccot.

De pl. a postát már win 8 óta használom, az bejön, és szerencsére nálam működik is (win 8 előtt meg mindig valami egyéb (Outlook) levelező rendszert használtam)

Zenénél is lehet rászokom egyszer az újra, de egyelőre még jobban átlátom a foobart. :D

Viszont pl. Total Commanderről nem hiszem hogy le fogok valaha is szokni, hisz már a dosos időkben is az "elődöket" használtam (Norton Commander aztán Dos Navigator) ...

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#28158) Adler


Adler
aktív tag

Sziasztok!

A gépházban a Hálózat és internetnél van egy olyan rész, hogy Adatforgalom. Mit kapcsolhattam ki, hogy semmit nem jelez? Pedig okt. 16-a óta azért volt forgalmam szerintem nem is kevés. :)

Az adatvédelemnél állítgattam, de ott mi vezérli?

Válaszokat előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#28159) jozefhu válasza yanna (#28151) üzenetére


jozefhu
csendes tag

HDD nélkül sem bootol. Szintúgy csak a ventilátor pörög fel, semmi más nem történik. A RAM-okat is végig próbáltam már, mindkét slotot, külön-külön a modulokat. Kifogytam az ötletekből.

(#28160) yanna válasza jozefhu (#28159) üzenetére


yanna
őstag

Nyilván bootolni nem fog, én a BIOS-ba lépés megoldására céloztam.

(#28161) jozefhu válasza yanna (#28160) üzenetére


jozefhu
csendes tag

Arra gondoltam, ne haragudj. Szóval nem, a BIOS-ba sem tudok belépni így sem. Leszállt volna egyik pillanatról a másikra az alaplap?

(#28162) yanna válasza jozefhu (#28161) üzenetére


yanna
őstag

Passz, bár ha minden helyzetben ugyan az a semmi történik... Memória nélküli indításkor jelzi a hiányukat?

(#28163) jozefhu válasza yanna (#28162) üzenetére


jozefhu
csendes tag

Nem, ugyanaz, még csak nem is visít. Totál agyhalott.

[ Szerkesztve ]

(#28164) #78032384 válasza csacsa01 (#28146) üzenetére


#78032384
törölt tag

Kipróbáltam én is amikor hallottam frissítették srt támogatással. Csak nálam nem elszíneződött a kép, hanem akadt és kifagyott. A megoldás MPC vagy VLC. Utóbbiból kipróbáltam az app verziót, na az meg egy zöld csíkot tett a kép aljára. Töröltem is. Csak a nyűg van ezekkel az új appokkal. Hamar kihullana a hajam ha egy hetet kizárólag az új alapértelmezett modern app megoldásokkal kéne végigcsinálni. (már a zenehallgatás, filmnézés, böngészés se menne, komolyabbról nem is beszélve)

(#28165) yanna válasza jozefhu (#28163) üzenetére


yanna
őstag

Akkor ez eléggé elkeserítő.

(#28166) King Unique válasza TRob1 (#28152) üzenetére


King Unique
titán

Nocsak, nocsak... 3rd party PDF olvasót és fájlkezelőt, meg még ki tudja mi egyebet használunk? :U
Mért nem jó az Olvasó app és a gyári fájlkezelő, minek ilyen felesleges programokat használni, Róka mit fog szólni hozzá? :DDD Remélem szkenneléshez még véletlenül sem a multifunkcionális nyomtatóhoz adott programot használod, hanem csakis a Szkennelés appot.

" Az USB leválasztás-nál meg egyelőre még a gyári jön be"

Mert mást kb. nem is próbáltál, illetve nem is használhatsz annyira gyakran, sok USB-s kütyüt. :)

(#28167) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Na csak megjött a nagy novemberi frissítés a Windows Update-n keresztül. Most már 10.0.10586.3.
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy gyorsabb bootolást is hoz ez az update. Nekem kezdettől fogva ez az egyetlen kis problémám a 10-el, hogy szerintem a 8.1 sokkal gyorsabban indult. De persze ezzel a pár másodperc különbséggel még együtt tudok élni :) Na meg lehet, hogy ha tiszta telepítést csinálnék, javulna a dolog.

(#28168) ripla


ripla
őstag

Üdv.

"(#28116) Storms

Windows 7 Ultimate-ről való frissítés után minden ugyanúgy fog működni a gépen(telepített programok, játékok, driverek) ? Vagy le kell majd szednem minden drivert a netről a windows 10-hez?"

ezt a kérdést egészíteném ki egy olyan kérdéssel, hogy ha win7 ultimate 64 bites rendszerre telepítem fel a win10-et, akkor a jelszavaim is megmaradnak, meg a háttérképem, az ikonjaim, winamp, media player classis.... a böngészőm is marad, vagy felülírja az edge? tényleg az van, hogy MINDEN marad ugyanúgy, csak betolja alá a win10-et, vagy szétcseszi nekem a mindent?

[ Szerkesztve ]

(#28169) twine válasza TRob1 (#28157) üzenetére


twine
addikt

+(#28156) csixy:
:C :R

Nehéz a drogról(commander) leszokni, de semmi sem lehetetlen...nekem is sikerült...talán a Vista-s időkben hagytam el végleg...
Bár azt hiszem a melóhelyen a gépen van még fent....hogy miért magam sem tudom...de nem is vagyok biztos benne...már azon a gépen(win7) is startmenüs kereséssel indítom az alkalmazásokat...:B

Szóval ajánlom Dr. Zacher Gábort...megmondod neki, hogy a legkeményebb cuccról kéne lejönni...
Total Commander...És durva függőséget tud okozni :P :DDD

Am.mindegy...különbözőek vagyunk, mint a gépeink...csak költői volt az előző kérdés is...:R :U

(#28170) Döglött Róka válasza King Unique (#28166) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Semmit? Ellenben neked nagyon fáj valami:)

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#28171) zoltan6 válasza Zoli133 (#28108) üzenetére


zoltan6
őstag

ez engem is érdekelne,szóljál ha találtál valami megoldást. :F

(#28172) csixy válasza ripla (#28168) üzenetére


csixy
addikt

Úgy marad minden, DE mégse !
- lehet, hogy egy két régi alkalmazást félretesz, de ez nem a fő gond.
- a hálózatkezelése nem ugyanaz , ezért azt majd újra kell configolni javítani (megosztások, nyomtatók, stb.).
- az USB-s eszközök leválasztása , kezelése sem teljesen ugyanaz ( pl hurcolós vinyón az NTFS azt gondolnánk, hogy mindegy , hogy ki írja és ki olvassa (Win7, vagy Win10),de nem ! és ebből keletkezhet a két rendszer közötti fuvarozás közben adatvesztés.
- a legújabb buildnél az alapbeállítása az alapértelmezett nyomtatónak az, hogy bootolás után a legutóbb használt nyomtató fog alapértelmezetté válni, de ezt az opciót le lehet kapcsolni.
- (legalább is 32 bites rendszernél) némelyik vas belefagy a bootolásba, majd kikapcsoló gombbal újraindítva beindul ... ilyenkor a fastbootot ki kell kapcsolni és megjavul.
Kb ennyi a nagyja .

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#28173) csixy válasza Zoli133 (#28108) üzenetére


csixy
addikt

Ezt bütyilted már?

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#28174) King Unique válasza Döglött Róka (#28170) üzenetére


King Unique
titán

Gondoltam, ha a komáról van szó... nekem nem, csak jólesik kicsit gonoszkodni. ;]
Amúgy meg tökéletes példája annak, hogy ki, mit, mennyire használ, mik a szokásai, mi a fontos számára? Mert ez alapján lesz / nem lesz igénye nagyobb tudású és kényelmesebb megoldásra. Viszont 3rd party megoldásokat szimplán nem ildomos csak úgy kifogásolni és leszólni, mert vsz oka is van a használatának...
Nálam is akad Sumatra és UC, nem véletlenül. ;)

[ Szerkesztve ]

(#28175) zoltan6 válasza csixy (#28173) üzenetére


zoltan6
őstag

ugyan nem nekem válaszoltál,de ugyanez a problémám mint neki,mióta frissítettem a gépet nem látszanak a hálózaton levő gépek,sem pedig a nas,a hálózatfelderítés be van kapcsolva.
így néz ki amelyik gépet még nem frissítettem:

és így pedig a frissítés utáni gépek: (enyém,fiamé,és egy tablet:

valamit szétcseszett a frissítés,de mit?

(#28176) szacsee


szacsee
nagyúr

Sziasztok!

W10 megjelenésekor már frissítettem W7 Pro-ról. Eddig (kopp-kopp) semmi bajom nem volt vele.
Stabil gyors OS volt, nem tapasztaltam azokat a gondokat amit itt páran leírtak.
Ma viszont frissítés után belefutottam ebbe-abba.
Start menü, keresés, posta és értesítés nem működik.
Próbáltam a parancssoros módszert, de nem működik:
Add-AppxPackage : Deployment failed with HRESULT: 0x80073D06, A csomag nem telepíthető, mert egy frissebb verziója már telepítve van.
Win súgóból elindulva a hivatalos csatornákon is van egy megoldás, de elég paraszt módon intézi az MS:
netplwiz, új felhasználó rendszergazda joggal, tesztelni kell, ha nem jön be akkor tiszta telepítés.
Nem tudom mi ez a baromság részükről, hogy elszarnak valamit egy frissítésben, vagy már a megjelenéskor és a hiba javítás helyett a User van ráutalva arra, hogy a hibát javítsa, újra rakja az OS-t. :Y
Ballmer idejében nem nagyon volt ilyen szétszórt az MS.

Másik kérdésem, a gépházat miképp lehet elérni start menü és keresés nélkül?
Gomb kombináció pl van erre?

(#28177) scarabaeus válasza szacsee (#28176) üzenetére


scarabaeus
őstag

"a gépházat miképp lehet elérni start menü és keresés nélkül?
Gomb kombináció pl van erre?"

Windows + I, és máris a kellemesen lepusztulttisztult felületű Gépházban van az ember.

Quoth the Raven "Nevermore."

(#28178) szacsee válasza scarabaeus (#28177) üzenetére


szacsee
nagyúr

Köszi!

Ez alapján win app reinstallig megcsináltam és start menü és a keresés helyrejött értesítési sávval együtt.
Win appok viszont nem működnek és az áruház sem látható.
Azt hiszem tényleg kell egy tiszta telepítést ejtenem valamikor, ha ezekre szükségem lesz.

[ Szerkesztve ]

(#28179) csacsa01 válasza szacsee (#28176) üzenetére


csacsa01
tag

Jobb oldal óra melletti ikon, kattint -> Minden beállítás v.Windows gomb + I
https://support.microsoft.com/hu-hu/kb/126449

(#28180) Zoli133 válasza csixy (#28173) üzenetére


Zoli133
őstag

Igen, keresetem arra is a megoldást, de hiába próbálkoztam nem segített.
Azóta annyit fejlődött, hogy saját magát megtalálja a gép a hálózatok alatt, de egyéb megosztást még mindig nem lát.

"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

(#28181) ignisz


ignisz
senior tag

Ma reggel összegző frissítés.

(#28182) ripla válasza csixy (#28172) üzenetére


ripla
őstag

Elég jól összefoglaltad.
Na de, nálam úgy lenne, hogy egy 120 gigás SSD-re telepíteném fel, és amikor végzett, akkor dugnám rá a terás vinyót, ami tulajdonképpen csak adattárolásra szolgál.
Hordozható vinyó nincs, nyomtató nincs.
Akkor gondolom az ezzel kapcsolatos leírt problémák nem problémák és nem lesz adatvesztés. :)

A másik dolog, elolvastam a topiknyitót, de kicsit még így is parázok az adatszivárogtatástól. Ha azokat a kis kapcsolókat kikapcsolgatom, akkor tényleg nem fogja figyelni a letöltéseimet, a webcamerámat, a jelszavaimat, az általam látogatott oldalakat?

(#28183) Döglött Róka válasza King Unique (#28174) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Gonoszkodni? Egy hetes temara visszautalni onigazolast keresven az mar gonoszkodas?:)
En is hasznalok 3rd party appokat, csak te ugyesen elsiklottal felette es altalanositasz mivel fajt hogy megkerdojeleztem ket app ertelmet. Ezt hivjak szalmabab ervelesni hibanak. Tanulj meg ervelni akkor talan menni fog a "gonoszkodas";)

Bahh mennyire nevetsegesek az ilyen erolkodesek:)

@ripla: Nincs szivarogtatas, csak panikkeltes. Olvasd el az EULA ide vonatkozo reszet ha annyira fosol.

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#28184) #56474624 válasza Feri1977 (#28147) üzenetére


#56474624
törölt tag

Az Edge is egy érdekes állatfaj. Még szeptember környékén panaszkodtam a microsoftnak egy ilyen nyilvános panaszkodós fórumon, hogy nem jegyzi meg az űrlapadatokat. Próbáltak valamivel segíteni, de nem jött össze, aztán annyiban is maradt a dolog. Én (egyéb hibák miatt is) visszatértem a 8.1-re majd 2 hónapja, de a napokban a th2 megjelenését követően kaptam egy email értesítőt, mert egy másik felhasználó ugyanezt a hibát tapasztalta, de th2-re történő frissítést követően! :Y

[ Szerkesztve ]

(#28185) LWhite


LWhite
tag

Kedves Mesterek! :)

A 1511-es frissítés óta több programnál is eltűntek a fájlok elől az ikonok.
Ez különösen zavaró az Office dokumentumoknál, ahol minden fájltípus ugyanolyan (semmilyen) ikonnal jelenik meg, akár intézőben, akár TC-ben. Ennek mi lehet az oka?
Alapértelmezett programnak a megfelelők vannak kiválasztva, az is nyitja meg a fájlokat, de mégsem jelenik meg előtte ikon! (?)
Köszi ha válaszoltok!

(#28186) ignisz válasza LWhite (#28185) üzenetére


ignisz
senior tag

Hello. Nem tudom pontosan mire gondolsz, de pl. nálam vannak ikonok. A world dokumentum előtt world, zip fájl előtt egy zipzáras mappa. Szóval nálam vannak ikonok és különböznek. Nekem ma is volt frissítésem, de semmi nem változott.

[ Szerkesztve ]

(#28187) vlevi válasza ignisz (#28181) üzenetére


vlevi
nagyúr

Visszamentünk az időben?
A 10586.3 az már 2016-os kiadás volt, ez meg vissza 2015-re? ;]

(#28188) csixy


csixy
addikt

Még egy "örömhír" : a rendszerfrissítés a korábban kikapcsolt fastbootot (gyors rendszerindítást) visszakapcsolta !!!! Ki kérte rá???

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#28189) Adler válasza Adler (#28158) üzenetére


Adler
aktív tag

Sziasztok!

Erre tud valaki valamit?:
A gépházban a Hálózat és internetnél van egy olyan rész, hogy Adatforgalom. Nem számlál. Mit kapcsolhattam ki vagy állítottam át, hogy semmit nem jelez? Pedig okt. 16-a óta azért volt forgalmam szerintem nem is kevés és a frissítés óta is. :)

Válaszaitokat előre is köszönöm.

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#28190) ignisz válasza vlevi (#28187) üzenetére


ignisz
senior tag

A dátumot nem is figyeltem. :)

(#28191) LWhite válasza ignisz (#28186) üzenetére


LWhite
tag

Na, nálam ezek nincsenek, ill. elég sok fájlnál nincs.

Pl.: ez egy dokumentumokat tartalmazó mappa a fájlokkal (doc, xls, pdf):

(#28192) Boonen007


Boonen007
őstag

Na mára sikeresen eltűnt az összes kedvenc/könyvjelző Edge-ből. :) Minőségi egy app komolyan mondom ilyet kiadni...

(#28193) junior11 válasza Boonen007 (#28192) üzenetére


junior11
veterán

Vannak benne bosszantó bugok az biztos.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#28194) csixy válasza szacsee (#28176) üzenetére


csixy
addikt

Igen. Elindítod és letűzöd a tálcára és ott hagyod az ikonját.

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#28195) scarabaeus válasza LWhite (#28185) üzenetére


scarabaeus
őstag

Tudom, hogy nem a választ adom, csak előjött bennem megint a két évtizedes harag, hogy a MS alapértelmezetten eltüntette az "ismert fájltípusok" kiterjesztéseit, esztétikai okokból, teret engedve a népeknek ezzel a dokfájl.doc.exe típusú vicceskedésekre (doc ikonnal, természetesen), nyomorék ikonokkal jelezve típust, amin az se látszik, hogy valami .log, vagy .txt, na meg kis fogaskerékkel .ini, azt hittem pár évig, múló hóbort, mint ez a ma divatos lepusztult GUI irányzat, de nem, évtizedek óta megmaradt... OK, én átállítom, de attól zavar.

Quoth the Raven "Nevermore."

(#28196) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Az értesítési oldalsávból nem lehet kivenni valahogy a nem használt gyorsgombokat (pl. Táblagép mód...asztali gépen minek, vagy wifi)?

[ Szerkesztve ]

(#28197) LWhite válasza scarabaeus (#28195) üzenetére


LWhite
tag

Közben megoldódott ill. rájöttem, jelzem nem 1511-es hiba! :)

Tanács, a Windows\Installer mappa tartalmával csak óvatosan. :B

(#28198) rhcp156 válasza rhcp156 (#26613) üzenetére


rhcp156
csendes tag

A legutóbbi 2015.novemberi 1015 ös rendszerfrissítés megoldotta a problémát,valamint ezt is:
[link]

(#28199) Petyyyyy


Petyyyyy
addikt

Valaki segítsen urak!

Notit frissítettem W10-re. Vinyót kivesz, PC-be szerel amin szintén W10 fut, majd dokkolóba állítottam egy másik 80-as meghajtót. amin a mentés volt (képek, zenék, stb) Visszamásolom a noti vinyójára D: meghajtóra. Beépítem a kis gépbe, erre azt mutatja, hogy a D: meghajtó teljesen üres. Vissza PC-be, egyetlen mappa van benne - nem az aminek kellene - 180 mega foglalással és intézőben azt írja 32 giga foglalt azon a meghajtón.

Most akkor mi a szösz van...? :O Kezd egy cseppet elegem lenni...

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#28200) appleGjuice


appleGjuice
tag

Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy napok óta meg van fagyva a windows update 0%-on, illetve a windows store is ugyanazt a 3 appot próbálja frissíteni már elég régóta. Valami ötlet, hogy hogyan tudnám megszakítani a folyamatot és újrakezdeni, vagy bár más ötlet a megoldásra?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.