Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15147) JanR válasza Amur (#15140) üzenetére


JanR
addikt

4.: NE hozz létre Microsoft accountot. Amikor lehetőséged lenne a Microsoft account létrehozására, akkor szüntesd meg a netkapcsolatodat, kattints a regisztrációra, majd a "Kihagyásra".

Nem kell megszüntetni a net kapcsolatot, ott van kis betűvel, hogy kihagyás és működik is tökéletesen.

5.: Soha sehol ne adj meg valós adatot (pl. név) magadról.

Kovács István - na bumm, van vagy 1000. A facebook-n, instagrammon, twitteren, gmail-n, citromail, freemail, outlook, yahoo, de akár a porntube-t is írhatnám, etc. ne adj meg saját nevet, az a menő. Inkább legyél anonymus3165465164, így biztos nem találnak meg.

6.-20.: Start menü --> Leállítás --> Net kábel kihúz --> Redőny leenged --> Ajtó bezár --> Víz, gáz, villany elzár --> Félelem faktor és az üldözési mánia is redukálódik 0,2%-ra, az emberünk megnyugodhat. DE! Akár a mező közepére is kimehet kaszálni, az legalább hasznos is.

Hagyjuk már ezt a fa**ságot könyörgöm, elfogyott a türelmem a sok üldözési mániás, adatlopós hülyeség miatt. NE, ismétlem NE telepítsétek fel, meg ne internetezzetek. Azt hiszitek más oldalról, vagy máshonnan nem gyűjtenek rólad adatot? Menjetek amisnak, az a legjobb megoldás, se tv, se net, se telefon, se térerő, se kártyás fizetés..

corvette: Nem neked szólt, csak már 40x láttam ez a szöveget ide bemásolva, elég belőle. Foglalkozzunk a rendszerrel, beállításokkal.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.