Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124422) King Unique válasza tordaitibi (#124419) üzenetére


King Unique
titán

Te most mégis miről beszélsz, már ne haragudj? :U

Egyrészt már ott pontatlan és helytelen az állításod, miszerint nincsen más lehetőség, amikor ha támogatja az adott hardver - akadnak még ilyenek is, meg régebbi gépparkok stb. - , akkor pont szervezeteknek ott van még W7-nél 3 évig az ESU, a W8.1 meg amúgy is támogatott, + EU-ban használt szoftverek vásárlása, stb. Szóval nem minden esetben kizárólag csak a W10 lehet opció jelenleg Windows vonalon.

Másrészt ott is tévedésben vagy, ha a saját felhasználói szokásaidat, konfigurálási igényedet veszed alapul a tömegekre vonatkozóan, mert az hiszed, hogy akkor már mindenki olyan részletesen akarja piszkálni a GUI-t a legutolsó pixelig, ami nyilván nem így van. Az a tesztreszabási lehetőség amit a gépházban, vezérpultban stb. helyen nyújt a W10, az rendszerint bőven elég szokott lenni a nagy átlagnak, meg nem mintha sokan a legutolsó pixelig akarnák konfigurálni, pláne nem egy munkahelyen, közhivatalban. Ha valakinek otthon nem elég az alapértelmezett beállítás, hát akkor ott van a registry, vagy 3 rd party program, de ez megint a kisebbség szokott lenni. Vagy esetleg tudsz mutatni olyan globális statisztikát, végeztél ilyen körben közvélemény-kutatást, ami az előbbieknek az ellenkezőjét támasztja alá, meg hogy az átlag usernek nem elég annyi beállítási lehetőség, ami jelenleg van és azért nem tudnak megfelelően dolgozni??? Nem hiszem, ha nem, akkor meg ugye addig nem kellene feleslegesen okoskodni... :B

Ha megnyitok több ablakot, nagyobb kijelzőn elrendezem, feladatnézetbe teszem stb. , én is látom mi hol van, meg tudom különböztetni Windows 10-nél, nem kell ehhez nekem muzeális Windows, 3rd party program, vagy másik platform rendszere. :N Meg W8 óta ott van a Win+X menü, ahonnan megint több minden kapásból elérhető, létezik Win+R és futtatás is egyes programok megnyitásához, a gyors elérésnél lehet rögzíteni elemeket, meg a tálcára és Start menübe is külön, stb. De ha számodra annyira nem felel meg a modern W10 GUI, a default beállítási lehetőségek és a muzeális W2K/XP rendszerekkel példálózol, akkor használd nyugodtan az utóbbiakat... :D A linuxos hittérítés, ott bezzeg minden jobb mese meg kösz nem kell ebbe a topikba, azt máshol kell. Meg ha annyira jobb lenne ott minden, a tömegek számára is annyival fogyaszthatóbb lenne a GUI stb., akkor vsz nem lenne olyan csekély elterjedtség desktopon és nem eleve a Windowsok, azok közül is már egy ideje a Windows 10 állna a lista élén.. ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.