Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122785) _DiEGO_ válasza King Unique (#122768) üzenetére


_DiEGO_
őstag

Szia !

Eddig is láttam, hogy a válaszaid több mid kielégítőek és alaposak, de tényleg TE egy nagyon alapos csávó vagyol ! :C Ennek köszönhetően egyik linkelt cikkben olvasom:
Az új fejlesztésnek köszönhetően az USB kapun keresztül olyan eszközök tápellátását is meg lehet majd oldani, ami eddig problémába ütközött az 5 voltos feszültség vagy az alacsony (USB 3.0 esetén legfeljebb 900 mA) áramerősség miatt. Az új kiegészítő szabvány ugyanis 5V/1A-től egészen 20V/5A-ig öt különböző teljesítményszintet kínál, aminek teljes kihasználásához új kábelre is szükség lesz.
Szóval van USB hármas kábelem kék ami USB 3.0 -ba hibátlanul rendben van , de ugyanez kábel 3.1 -nél már nem megfelelő :F Szerencsére volt másik is tartalékban amit nem használtam. Na mondom akkor ezzel most megpróbálom. ( már fogásra is vaskosabb, kissé merevebb kábel) Bakker , kapásból felpörög HDD és már adja is be a tartalmát :K
Szóval ennyire nem mindegy a kábel minősége :F hiába kék és USB 3 -as. Ezek után nézek még másik kábelt is, azaz veszek !
A sima USB 3.0 porton keresztül 80-120MB/s sebességgel tudtam ide-oda másolni, és ebből kifolyólag mertem gondolni, hogy mindez 3.1 porton keresztül tud menni fixen csutkán egyenletesen a rádugott eszköz közel max sebességén.
Csak a kábelre nem is mertem gondolni, hogy nem fog megfelelni :U
Nagyon köszönöm a maximális és kielégítő segítségedet :R :R :R szerintem ez másoknak is segítséget fog adni :C

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.