Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#207567) MC Pite válasza szőröscica (#207565) üzenetére


MC Pite
veterán

Ilyen elképzeléseim voltak nekem is (meghúzom a következő ingatlanig). 35/33 éves korunkra összejött egy pici ház tehermentesen; szeretnénk még egy gyereket, és úgy vagyunk vele, hogy csak 8-9 év múlva kell nagyobb ház.
Viszont kb mindegy, mennyit tudok félre rakni, de az utóbbi 4 évben megduplázódtak kb az ingatlanárak(is), és úgy nézem nem álltak még mindig meg. És a gebasz/stagfláció kiteljesedik, akkor is sokan fenik a fogukat, hogy majd ingatlanba fektetnek, nem hinném hogy olcsóbbak lesznek.
Ha kétszer annyit keresnék, akkor is esélytelen lenne lekövetnem ezeket a trendeket, de autóiparban ez idő alatt a hivatalos inflációt tudtam csak bérrel követni (örülök hogy megmaradt a munkám).
Mostmár hasonlóan esélytelennek érzem itt ingatlant venni(átlagkereset/átlag négyzetméter ár aránya), mint sógoréknál; úgyhogy én a magam részéről egyre inkább hangolom asszonyt, hogy menjünk picit odébb, inkább a willhaben.at-t nézegesse (ezer más dolog miatt is). Egyelőre a (nagy)szülők ide kötnek valamennyire, de full esélytelennek látom a folytatást, 20-30mFt kellene pluszban egy hasonló huszonéves házhoz most a környéken (papíron éppen város, de 7700 fővel alig alig nevezném annak). Amihez havi 200at kéne hitelbe nyomni havonta 15 éven át. 20évet sem merem már bevállalni...

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.