Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#134415) trialboj válasza molnarpeter (#134406) üzenetére


trialboj
őstag

Naná :) :O Ezüst G astra, szóval ebből nem nehéz cuccokat találni, csak az orrától félek, hogy mennyibe fáj majd amíg visszahegesztik amit muszáj.

---

Aki vezette az autót azt mondta hogy nem állt meg a kocsi, nem emlékszik az esetre, hogy beesett-e a pedál vagy kemény volt és csak nem fogott, de száraz idő volt, az autó jól működött sosem volt fékhiba. Létezik hogy levegő került a rendszerbe, vagy valami gond volt a fékkel? Alacsony tempóval ment egyenesen 40 alatt, 25-30al, egy átlag vastagású dupla oszlopos tábla is megfogta.

Ez nagyon idegesít, lehet csak sokkot kapott, és rosszul emlékszik, lecsúszott a lába v nem tudom, de ha az autó hagyta cserben az nagyon nem ok, minden szerviz megvolt rajta, én is vezetem néha sportosan, ha a semmiből előjöhet egy ilyen fékhiba, a frász kitör.

Az előző autónk egy szutyok dacia volt, ott velem esett meg ez az eset, de ott szó szerint beesett a fék, akkor én egy piroson mentem, egy kihalt utcán majd kézifékkel álltam meg, azt az autót váltotta ez, most meg ugyan itt tartunk :(

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.