Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz Hasaggymeg #96150 üzenetére
Nahhh, ha találtam volna ilyet, én a tökéletesen passzoló piros lock gyűrű miatt választottam ezt. Nem volt fura a váltásnál? Remélem én is megszokom, mert ezen csak 1 gyűrű van, és így a szarvaknál szép puha marad és nem nyomja a tenyeremet hosszabb túrán.
(#96154) Strezi
De nem értem hogy forgott el, nem volt rajta gyűrű? vagy azzal együtt ?
Én még nem durvultam vele, sőt kesztyűt sem vittem ma, de a másik annyira kényelmes volt, hogy nehezen tudom kivárni azt az 1-2 hetet amit teszt jelleggel megérdemel mielőtt visszaváltanék.(#96151) jjeahh
Biztos egy országban élünk? Itt arra nem tudtam rábeszélni a boltot, hogy egy nyavalyás nyerget adjanak úgy hogy kifizetem, és ha nem tetszik visszaviszem és választok EGY DRÁGÁBBAT.
Elektromos bringa alap h nincs, de ha lenne sem kapná meg senki h kipróbálja, mondjuk ez érthető, semmilyen komolyabb hupli nincs a környéken ahol értelme lenne használni, illetve nem sokan tudnák megfizetni újonnan."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mik ezek az új monitoron?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest