Hirdetés
- Fórumok
- Okosórák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- (kiemelt téma)
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Ezt is megéltük
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
-
29162 - 29101
29162 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-08-09 19:39 Téma összefoglaló
▼▼▼ Sportórák, okosórák, okoskarkötők topik összefoglaló ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. augusztus
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb smartwatch kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Mekkora legyen a számlap? Kerek vagy szögletes?
■ Mennyi pénzt szánsz rá? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni?
■ Milyen telefonnal használnád?
■ NFC fizetésre is használnád? (Melyik banknál?)
--
Vérnyomásmérés, EKG
Huawei Watch D2: vérnyomásmérés óraszíjba épített felfújható mandzsettával
Apple Watchok, Samsung Galaxy Watchok, Garmin Venu/Fenix/Epix, Fitbit Charge 6, : szenzoros mérés (PPG, fotopletizmográfia), ezek megbízhatóságáról, pontosságáról azonban megoszlanak a vélemények.
--
NFC fizetés
Az NFC okosórás fizetéshez NFC-képes okosórára van szükség, amely támogatja a mobilfizetési szolgáltatókat, jelenleg ezek elérhetőek Magyarországon:
Apple Wallet/Pay
CIB, Curve, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MBH, OTP, Raiffeisen, Revolut, UniCredit, Wise
Garmin Pay
Curve, Erste, Gránit, K&H, OTP, Revolut, Wise
Google Wallet/Pay (Fitbit)
CIB, Curve, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MBH, OTP, Raiffeisen, Revolut, UniCredit, Wise
Xiaomi Pay
Curve, CIB, Erste, Gránit, K&H, OTP
Zepp Pay (Amazfit) (csak egyes órákon, pl. Amazfit Balance 2, 3; Active 2, 3)
Curve, K&H, Gránit
Huawei Pay
2026 áprilisa óta a Curve működik egyes Huawei órákon. (GT6, GT5, FIT4, GT Runner 2, Watch5, Ultimate2) Topik itt
Nem működik Magyarországon:
Samsung Wallet (korábban Samsung Pay), de a Samsung órákon Wear OS fut, így a Google fizetés működik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlesi69
őstag
Leszűkítettem a lehetőségeket
Huawei watch gt 5 pro ( 80e)
Huawei watch Fit 5 pro (85e)
Huawei watch gt 6 pro ( 120e)Garmin annyira nem tetszik de
Garmin forerunner 165 (88e)Az lenne a kérdés hogy a Huawei hivatalos oldaláról rendelt eszközöknek van e magyar nyelvű menüje? ( https://consumer.huawei.com/hu/wearables/watch-gt6-pro/buy/ ) Itt adnak mellé pluszba szíjat vagy fülest, de ha nincs Magyar menü akkor nem jó...
A Gt-k tetszenek a legjobban csak kérdés megéri a 40e pluszot a gt6 pro!?
A GT 6 Prot venném, újabb, szíj bármelyik 22 mm-esre cserélhető, Magyar menüs, vagy ha a szögletes tetszene akkor Fit 5 Pro.
-
vlesi69
őstag
Páromnak a Fit 3 volt, gondolkodtam a 4 Pron de kijött az 5 Pro és azt vettem neki. Nem nagy egy női karon, és az 5 Prot venném inkább, újabb, kicsivel nagyobb, nagyobb akku, fejlettebb szenzorok, nőnek a fehéret vagy a narancsot venném.
-
Beni2360
félisten
Azt hitem, hogy a fenti cselekedet már meg volt
Írja is az óra, hogy fizetés.
Megcsinálhatták volna okézás nélkül is, vsz nem jelentene biztonsági kockázatot.Két napja nyúzom a smart band pro-t, több mint kielégítő, nem értem, hogy miért nem tudták az RW6 szoftverén megőrizni a vezérlési módot, és pluszként hozzá adni a gombokat (személyre szabhatósággal) az S sorozatú órák se tudják.
Az üzemidő parádés, napi 2-3%ot merül (csak az alap egészségügyi funkciókat használva), értasítések bekapcsolva.
A gyereknek a 9 pro van, simán összejön neki a 30 nap egy töltéssel.Majd idővel beletanulok.

-
this is life
Ármester
Azt hitem, hogy a fenti cselekedet már meg volt
Írja is az óra, hogy fizetés.
Megcsinálhatták volna okézás nélkül is, vsz nem jelentene biztonsági kockázatot.Két napja nyúzom a smart band pro-t, több mint kielégítő, nem értem, hogy miért nem tudták az RW6 szoftverén megőrizni a vezérlési módot, és pluszként hozzá adni a gombokat (személyre szabhatósággal) az S sorozatú órák se tudják.
Az üzemidő parádés, napi 2-3%ot merül (csak az alap egészségügyi funkciókat használva), értasítések bekapcsolva.
A gyereknek a 9 pro van, simán összejön neki a 30 nap egy töltéssel. -
Beni2360
félisten
Mit jelent, hogy él a pin kód?
Újból kérte az óra?
Ha túl lazán van a kezeden az óra, okozhat fals levétel jelzést.Közben megkérdeztem az okos Tónit ( Al. ) pontos típussal és a Walettet meg kell nyitni és a fizetés elött rá kell bönni a gombra és indúl a 60 mp. Na ez maradt ki a sorból.

-
Lajkó
őstag
Az az óra már másé a családban...
Szóval marad az eredeti felállás az igények tekintetében. -
Janoo_07
aktív tag
Nekem is Fit 3 van, fólia nékül mésfél év alatt egy karc nem esett rajta.
A mérés pontossága helyett tényleg az üveg keménysége és a keret erőssége a fontos. Akinek lesz konyhán dolgozik és az ő Fit 3-asa azért kapott bőven ott ami látszik is.Lehet végső megoldás egy védő keret lesz bármi is legyen.
-
Dottorei
tag
nekem fit3 van, napi 2 edzés plusz mászáskor is rajtam van. Semmi baja (védőfóliát néha cserélni kell) de pl pulzust csak mellkaspánttal mér pontosan, anélkül fölé ver - ezért én biztos hogy az 5-höz bíznék szebb reményeket az új szenzor miatt. 10-20 ezer a különbség.
-
Janoo_07
aktív tag
-
this is life
Ármester
-
Xaels
félisten
Mik a prefernciákkal?
Ha fejlődés is számít a sportban, vagy idősebb az ember és jobban kell figyleni a regenerációra/élettani adatokra, vagy hasznosak az edzésprogramok, stb, akkor a Garmint érdemes nézni, valami 5 gombost (Instinct E/3, Forerunner 70, 165, 170, stb).
Instinct bírja a focit is.Xaels: A nylon szíjakat. 2000Ft-tól az egyszerű loop szíjak, vagy 5 körül van a gyári garminos nejlon szíj klónja is, én ezeket szeretm a legjobban.
[link] egy ilyet rendeltem végül Aliról, kíváncsi leszek.
-
Beni2360
félisten
Miután újra felveszed, alap, hogy kéri a jelszót, lényegében biztonsági vonal.
Legközelebb ne lépj túl a pin kódon, 4-5 naponta ha nem veszed le akkor is kérni fogja, mint a telefonod (ahogy olvasom majd fizetéskor kéri).Ha minden igaz péntekre megérkezik a smart band 10 pro (a gls e.-ra ígéri), annak a felül a kezelő felülete közelebb áll hozzám, én balga lélek azt hittem, hogy az RW6 ezt kibővíti a gombokkal, és nem megfosztja.
Az RW6-ot holnap, vagyis ma viszem vissza.Sok sikert az órához.
Köszi, reggel beírtam a pin kódot és délben nem tudtam fizetni.

Hazajöttem és látom, hogy él a pinkód.
Ki érti ezt?
-
this is life
Ármester
Sziasztok!
Olvasva a hozzászólásokat, illetve megnézve a teszteket, úgy látom, nekem a Redmi Watch 6 NFC okosóra lenne a legmegfelelőbb. Szeretnék biztosra menni, így azért maradt néhány gondolat a fejembem, a használattal kapcsolatban:
* Kártyával tudok fizetni Revoluttal, amennyiben használom a Curve-t.
* Az órában van belső memória, amire lehet zenét tölteni és hozzá tudok csatlakoztatni headsetet is. A belső memória alapból 512MB, de ebből lejön a rendszer és egyéb progik mérete.
Ezeket jól gondolom?
Köszönöm előre is válaszokat.Curve-t közbe iktatva fogsz tudni fizetni, az más kérdés, hogy a curve mennyire működik megbízhatóan...
Xiaomi pay itthon támogatott bankok: [link]
Szabad memória az RW6 nfc-n kb 280-300 MB.
Ilyen áron ekkora tudással nem sok óra van. -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata Huawei Watch FIT 4 PRO-val? Mennyire bírja a strapát és méretet illetően, nem lenne túl nagy egy női karon?
Összevetve a Huawei Watch FIT 5 PRO-val, lenne értelme az újabbat venni, vagy annyit nem fejlődött?
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Olvasva a hozzászólásokat, illetve megnézve a teszteket, úgy látom, nekem a Redmi Watch 6 NFC okosóra lenne a legmegfelelőbb. Szeretnék biztosra menni, így azért maradt néhány gondolat a fejembem, a használattal kapcsolatban:
* Kártyával tudok fizetni Revoluttal, amennyiben használom a Curve-t.
* Az órában van belső memória, amire lehet zenét tölteni és hozzá tudok csatlakoztatni headsetet is. A belső memória alapból 512MB, de ebből lejön a rendszer és egyéb progik mérete.
Ezeket jól gondolom?
Köszönöm előre is válaszokat. -
MC Pite
veterán
Nálam sok keresgélés után miután nem találtam szimpatikust a 7 évesenek, egy használt Insinct 2S lett lányomnak, és így a kerékpárkomputer is megvan meg az edzéselemzések.
Miért kell neki okosóra? Telefont használ mellette? Valamelyik bandet adnám egyébként a gyereknek, ha nem sajnálnék érte ugyanannyi pénzt kiadni és még védelem sincs rajtuk.
-
this is life
Ármester
Miután újra felveszed, alap, hogy kéri a jelszót, lényegében biztonsági vonal.
Legközelebb ne lépj túl a pin kódon, 4-5 naponta ha nem veszed le akkor is kérni fogja, mint a telefonod (ahogy olvasom majd fizetéskor kéri).Ha minden igaz péntekre megérkezik a smart band 10 pro (a gls e.-ra ígéri), annak a felül a kezelő felülete közelebb áll hozzám, én balga lélek azt hittem, hogy az RW6 ezt kibővíti a gombokkal, és nem megfosztja.
Az RW6-ot holnap, vagyis ma viszem vissza.Sok sikert az órához.
-
Beni2360
félisten
Megjött a redmi watch, hát nem dobtam magam hanyatt a rendszertől, gesztus vezérlés nulla, maga a rendszer olyan, mintha a smart band- pro-n futót csak felpimpelték volna nagyobb kijelzőre, és a gesztusvezérlés szerepét megkapták a gombok.
Nincs dupla koppintásos képernyő ébresztés, a számlap kínálat is megér egy misét.
Az értesítések betű mérete is hagy némi kívánni valót maga után (lehetne nagyobb is).
A Cib kártya hozzáadása könnyen ment, mint ahogy könnyen megy majd vissza adni az órát is. Az órával fizetés rendben van, jól műk'szik.
Az Amazfit bip 6 után erős visszalépést jelent szoftveresen, kezelésben, személyre szabhatóságban, működésben.
Ezzel szíjjal kényelmes hordani [link]Ma reggel töltöttem egy keveset az órába és felvétel után kérte a pinkódot. Délben voltam az Aldiban és fizetésnél odatartva elfogadta. Meg volt az első bevetése.

Kipipálva ez is működik. -
blueye
veterán
-
Dottorei
tag
-
blueye
veterán
-
matador8
csendes tag
Garmin forerunner 165 (88e)Az lenne a kérdés hogy a Huawei hivatalos oldaláról rendelt eszközöknek van e magyar nyelvű menüje? ( https://consumer.huawei.com/hu/wearables/watch-gt6-pro/buy/ ) Itt adnak mellé pluszba szíjat vagy fülest, de ha nincs Magyar menü akkor nem jó...
Van magyar nyelvű menü, ha a GT6 pro tetszik legjobban vedd azt, nem fogod megbánni.
Egyébként hamarosan itt a GT 7-es széria. (külföldön már megjelent) -
pècsimunkás
addikt
Èn megvettem ekkor különbség mellett a GT6 pro- t.
Nem tudom, hogy megèr- e ennyivel többet, de annak idején, a GT2 pro- t is kifutó szèriában vettem.
Nem bántam meg, de most inkább az újabbat vettem. -
F-ECT$
titán
Nagyon kevés gyerekre szabott okosóra van sajnos. Van az Xplora, KidSafe, Mibro. Esetleg egy kisebb méretű felnőtt okosóra is jó lehet.
Nekünk Mibro volt, telefonálni lehetett vele, másra nem igazán volt jó. (Mondjuk 20k alatt volt akcióban, ha jól emlékszem.)
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
Okosóra ajánlást szeretnék kérni a következő kritériumok szerint:
■ Mekkora legyen a számlap? Lehet kerek és szögletes is.
■ Mennyi pénzt szánsz rá? 70.000
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? Női felhasználó, tehát kisebb méretű óra szükséges (jelenleg Huawei Fit 3-at használ - tökéletes méret). Üzenetek megjelenítése, hívás (bluetooth alapú is elegendő, de sim előny), edzés trackelése.
■ Milyen telefonnal használnád? Samsung A56
■ NFC fizetésre is használnád? NemKöszönöm!
-
lacapaca91
csendes tag
-
blueye
veterán
Garmin 265-ös, kínai szoftver. Nem tudjuk beállítani az AOD-t és a csuklóemeléses képernyő bekapcsolást. Ez általános gond ennél vagy mi bénázunk?
-
Azteeek
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani 10 éves fiúnak egy gyerek okosórát ami tudja az alap funkciókat és viszonylag normálisan néz ki nem a nagy kocka kisgyerek óra? -
Beni2360
félisten
Megjött a redmi watch, hát nem dobtam magam hanyatt a rendszertől, gesztus vezérlés nulla, maga a rendszer olyan, mintha a smart band- pro-n futót csak felpimpelték volna nagyobb kijelzőre, és a gesztusvezérlés szerepét megkapták a gombok.
Nincs dupla koppintásos képernyő ébresztés, a számlap kínálat is megér egy misét.
Az értesítések betű mérete is hagy némi kívánni valót maga után (lehetne nagyobb is).
A Cib kártya hozzáadása könnyen ment, mint ahogy könnyen megy majd vissza adni az órát is. Az órával fizetés rendben van, jól műk'szik.
Az Amazfit bip 6 után erős visszalépést jelent szoftveresen, kezelésben, személyre szabhatóságban, működésben.
Ezzel szíjjal kényelmes hordani [link]Köszi a beszámolót.
De az Amazfit bip 6 nincs NFC ha jól olvasom.
Igazából az elsö ilyen órám , amire kell azt tudja. Értesítések, fizetés, alvás elemzés, totyogás mérés. De az biztos nem stimmel.
Igaz tegnap nem tudtam fizetni az istennek sem ment. Nem írtam be elöre a pin kódot.
A régi telefonomnál újlenyomat volt oszt annyi. -
lacapaca91
csendes tag
Mik a prefernciákkal?
Ha fejlődés is számít a sportban, vagy idősebb az ember és jobban kell figyleni a regenerációra/élettani adatokra, vagy hasznosak az edzésprogramok, stb, akkor a Garmint érdemes nézni, valami 5 gombost (Instinct E/3, Forerunner 70, 165, 170, stb).
Instinct bírja a focit is.Xaels: A nylon szíjakat. 2000Ft-tól az egyszerű loop szíjak, vagy 5 körül van a gyári garminos nejlon szíj klónja is, én ezeket szeretm a legjobban.
Sajnos már nem a fejlődés hanem inkább a másik része, de semmi komoly, maratont nem futok hogy ki keljen elemezni, alap dolgokra gondolok elsősorban, pulzus mérés,regenerálódás, és hogy valahogy ki is nézzen ennyi pénzért🙆♂️
-
Dr.NX
Topikgazda
-
zhorvath
aktív tag
-
Dr.NX
Topikgazda
Karcsúbb és könnyebb lett a Huawei Watch D2.
-
this is life
Ármester
Ezzel szíjjal kényelmes hordani [link] -
MC Pite
veterán
Futás, séta, bicaj, ping pong (foci közben annyira nem biztonságos, néha ott is jól jönne) gondolom ezek a Garminok azért jobbak mint a Huawei, az kimondottan órákat gyárt!? Bár kinézetre így kép alapján jobban tetszik a Huawei! Köszönöm a választ!
Mik a prefernciákkal?
-
gbela
senior tag
Futás, séta, bicaj, ping pong (foci közben annyira nem biztonságos, néha ott is jól jönne) gondolom ezek a Garminok azért jobbak mint a Huawei, az kimondottan órákat gyárt!? Bár kinézetre így kép alapján jobban tetszik a Huawei! Köszönöm a választ!
Nekem épp van Huawei (Fit 5 Pro) és Garmin (Venu 3) is.
A Garmin jobb sport funkciókban, részletesebb az analízis stb, erre van ugye kihegyezve.
A Huawei is jó ebben, amire sportban nekem kell abban egyformák (aktuális pulzus edzés közben, átlag pulzus edzés alatt...kb ennyit nézek csak, ezekben egyeztek minimális eltéréssel). GPS-t egyiken sem használtam.
Mint óra a Huawei jobb. Szebb a kijelző, smoothabb a rendszer, valahogy az egész user experience jobb. Árulom is ezért a Garmint, bár mindkét óra teljesen jó amúgy. Egy ideig váltogattam...bár a kerek forma jobban bejön, ezért most én is nézem a Huawei GT6/Pro-t. -
Xaels
félisten
0-24órás viselésre ti ajánlotok valamit a gyári szilikon szíjon kívül Instinct 3-ra?
-
Orgi
addikt
Ezek teljesen más órák, stílusra is ég és föld, jól néz ki a Huawei, de én nem ismerem őket (viszont ő se ma kezdte).
-
lacapaca91
csendes tag
-
Orgi
addikt
Szép napot!
Lehet hogy nem jó topikba írok, de okosóra vásárlás előtt állok, keresgéltem, de nehézen jutok döntésre....
Árban maximum 120e ft a plafon! A telefonos fizetés annyira nem fontos, androidos telefonnal lenne használva ( realme gt 2pro). Leginkább sportoláshoz használnám és nem baj ha nem a legcsúnyább darabról van szó... Amin eddig gondolkodtam a Huawei watch fit 5 pro és a Huawei gt 6 pro, árban nem olyan nagy az eltérés, viszont laikusként nem tudom melyik lenne a jobb választás? Meghallgatnék más alternatívát is ebben az árszegmensben, annyira nem ástam bele magam hogy mi az ami még itt használható lenne?!Mondjuk jó lenne tudni, milyen sport... de ha túrázás, úszás, futás, ilyesmik, akkor pl Garmin Instinct 3.
-
matador8
csendes tag
Szép napot!
Lehet hogy nem jó topikba írok, de okosóra vásárlás előtt állok, keresgéltem, de nehézen jutok döntésre....
Árban maximum 120e ft a plafon! A telefonos fizetés annyira nem fontos, androidos telefonnal lenne használva ( realme gt 2pro). Leginkább sportoláshoz használnám és nem baj ha nem a legcsúnyább darabról van szó... Amin eddig gondolkodtam a Huawei watch fit 5 pro és a Huawei gt 6 pro, árban nem olyan nagy az eltérés, viszont laikusként nem tudom melyik lenne a jobb választás? Meghallgatnék más alternatívát is ebben az árszegmensben, annyira nem ástam bele magam hogy mi az ami még itt használható lenne?!A két huawei között funkciókban lényegi eltérés nincs, azt vedd amelyik jobban tetszik, mert dizájnban azért nagyon különböznek.
Alternatívák lehetnek esetleg: Garmin forerunner 265/ 170, Garmin Instinct 3. Esetleg a többiek ajánlanak még mást. -
lacapaca91
csendes tag
Szép napot!
Árban maximum 120e ft a plafon! A telefonos fizetés annyira nem fontos, androidos telefonnal lenne használva ( realme gt 2pro). Leginkább sportoláshoz használnám és nem baj ha nem a legcsúnyább darabról van szó... Amin eddig gondolkodtam a Huawei watch fit 5 pro és a Huawei gt 6 pro, árban nem olyan nagy az eltérés, viszont laikusként nem tudom melyik lenne a jobb választás? Meghallgatnék más alternatívát is ebben az árszegmensben, annyira nem ástam bele magam hogy mi az ami még itt használható lenne?! -
Panthera
őstag
+ xhege, Orgi
Köszönöm a segítségeteket, most már élőben meg kellene néznem az órákat.
-
BoB
veterán
Ami konkrét apple airtag alternatíva, az jelen pillanatban tudomásom szerint kizárólag a Google Pixel Tag. A többi androidos tag egyike sem tud UWB-t, köztük az említett xiaomi féle.
Nyilván ennek használatához szintén UWB képes telefon kell (Google Pixel szériák azok).
-
F-ECT$
titán
Én most vettem xiaomi tag-et. Szerintem nagyon hasonló módon működnek, egyelőre használhatóak tűnik, de még csak 1-2 napja van meg.
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy valakinek van-e tapasztalata az Apple AirTaghez hasonló androidos eszközökkel?
Ha igen, mit ajánlotok, és mennyire vált be nektek ez a rendszer? -
Kbali
nagyúr
-
MC Pite
veterán
Hivatalosan többet tud az Instinct 2, de a gyorsabb rendszer és jobb kijelző miatt szerintem jobb az E mint a kettes (az új OS miatt az appokból is más verzió kell, és ezeket fogják a jövőben főként fejleszteni).
-
xhege
veterán
-
Orgi
addikt
Soha az életben nem tapasztaltam ilyet a 2-essel, a 3-asnak volt újraindulós problémája. Pedig a túrázás a fő sportom, ami használja is a GPS-t. De szerintem azt is javították már rég, a Garmin rendesen adja ki az új szoftver verziókat, tegnap jött pont egy új az Instinct 2-re (bár nagy újdonságok már nem lesznek itt).
-
FragMaster
addikt
Létezik olyan okosóra ami nem Wear OS-es, de mégis meg lehet rajta nyomni az Android értesítések saját gombjait? Pl. email értesítésen a delete gombot, vagy authnetikátor értesítésen az elfogadást, ilyesmi...
Ha csak Wear OS tud ilyet, akkor létezik olyan Wear OS óra amit nem kell naponta töltögetni?...
A OnePlus Watch 4 és a Xiaomi Watch 5 talán a legjobb üzemidővel rendelkező Wear OS óra.
-
Tyrel
őstag
Létezik olyan okosóra ami nem Wear OS-es, de mégis meg lehet rajta nyomni az Android értesítések saját gombjait? Pl. email értesítésen a delete gombot, vagy authnetikátor értesítésen az elfogadást, ilyesmi...
Ha csak Wear OS tud ilyet, akkor létezik olyan Wear OS óra amit nem kell naponta töltögetni?...
-
BoB
veterán
-
Beni2360
félisten
Köszi, sikerült a kártyát is rögzítenem, írta, hogy sms vagy telefonos egyeztetés kell az otp-vel. Csak a telefonosat ajánlotta, sms nem jött. A telefonos pinkódot meg nem tudom.

-
Panthera
őstag
Az Instinct 2re jellemző spontán újraindulás GPS használata közben javításra került már a szoftverben? Ez az E-t vagy a 3-at is érinti?
-
vacs
veterán
Nem gyűjti, most rendeltem 2 csomag kávét más eladóktól és külön csomagba jön.
Ezeket beraktam a kosárba és mindegyikre 790 Ft szállítás lett.
Egyelőre ismerkedünk.
Hogy lehet az NFC-hez ( OTP) az appot letőlteni?
Jó lenne a mobilon keresztűl átküldeni a letöltést. Az ébresztést, még nem sikerült beállítani. A telefonon gyógyszerek, szemcseppek időzitése van beállítva ezt kellene átküldenie. Teljesen kezdő vagyok.
Köszönöm a tanácsokat.
UI: hol van az az AOD?Xiaomi órához a Mi fitness appot kell letölteni, és ezen belül lehet beállítani az nfc fizetést.
De fontos, hogy először pin kódot kell beállítani az órán, csak ezután engedi. -
Beni2360
félisten
A külön eladó csomagjait összegyűjti szerintem az allegro, még nem próbáltam, hogy jgy van e, de ismerősök mintha emlegették volna.
Én nem szeretem a belülre bújtatóst, valamiért nem sikerül kényelmesen megtalálni vele a megfelelő méretet, vagy lötyög az óra vagy túl szoros és húzza a bőrömet.
Ha be lenne kapcsolva a kézfordításra a kijelző bekapcsolás/ébresztés, éjszakára kapcsold ki az AOD-vel együtt, és ha van rá lehetőség akkor a dupla koppintásra ébredést állíts be.
Még mindig nem ért ide az óra, talán hétfőre lesz a webshopban(notebook.hu), ha mégse, lemondom a megrendelést és megveszem máshol, nonszensz hogy eddig tart a beszerzés és a vidékre küldés.
Milyen az óra, mennyire vagy vele megelégedve?
Nem gyűjti, most rendeltem 2 csomag kávét más eladóktól és külön csomagba jön.
Ezeket beraktam a kosárba és mindegyikre 790 Ft szállítás lett.
Egyelőre ismerkedünk.
Hogy lehet az NFC-hez ( OTP) az appot letőlteni?
Jó lenne a mobilon keresztűl átküldeni a letöltést. Az ébresztést, még nem sikerült beállítani. A telefonon gyógyszerek, szemcseppek időzitése van beállítva ezt kellene átküldenie. Teljesen kezdő vagyok.
Köszönöm a tanácsokat.
UI: hol van az az AOD? -
Kbali
nagyúr
A külön eladó csomagjait összegyűjti szerintem az allegro, még nem próbáltam, hogy jgy van e, de ismerősök mintha emlegették volna.
Én nem szeretem a belülre bújtatóst, valamiért nem sikerül kényelmesen megtalálni vele a megfelelő méretet, vagy lötyög az óra vagy túl szoros és húzza a bőrömet.
Ha be lenne kapcsolva a kézfordításra a kijelző bekapcsolás/ébresztés, éjszakára kapcsold ki az AOD-vel együtt, és ha van rá lehetőség akkor a dupla koppintásra ébredést állíts be.
Még mindig nem ért ide az óra, talán hétfőre lesz a webshopban(notebook.hu), ha mégse, lemondom a megrendelést és megveszem máshol, nonszensz hogy eddig tart a beszerzés és a vidékre küldés.
Saját tapasztalat szerint nem gyűjt semmit az Allegro, hisz csak egy piactér az is. Külön jön mindnen.
-
this is life
Ármester
Azért bosszantó, hogy külön külön eladótól kell vasarolni. Nekem ez a benti óraszijj elbujtatás bejön, nem akad be sehova.
A 10 atm búvár órám hagyományos és ha lazára csatolom úszás közben kibújik a pántból. Ezt az órát biztos nem venném fel úszásra.
Fólia: mivel már szinte semmi fizikai munkát nem végzek nem látom értelmét 6 db-t venni van 3 db csomag is 70 ft/db drágább.
Lassan ismerkedünk, éjjel 2x állítottam rajta mert állandóan világított.
Új hozzászólás Aktív témák
-
29162 - 29101
29162 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okosórák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- (kiemelt téma)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Méretét meghazudtolóan masszív a Geekom mini PC-je
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Juniper EX3400-24P - 24x GbE PoE+, 4x SFP+ 10G, 2x QSFP+ 40G, MACsec - 6db, 60000Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 16 AN16-51 FHD Gamer notebook - i5 13500H 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB W11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 0 perces Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Dual Sim Kátyafüggetlen, Titanium Gray, 12 hónap garancia
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002