Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
▼▼▼ Sportórák, okosórák, okoskarkötők topik összefoglaló ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2025. december
--
NFC fizetés
Az NFC okosórás fizetéshez NFC-képes okosórára van szükség, amely támogatja a mobilfizetési szolgáltatókat, jelenleg ezek elérhetőek Magyarországon:
Apple Wallet/Pay
CIB, Curve, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MBH, OTP, Raiffeisen, Revolut, UniCredit, Wise
Garmin Pay
Curve, Erste, Gránit, K&H, OTP, Revolut, Wise
Google Wallet/Pay (Fitbit)
CIB, Curve, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MBH, OTP, Raiffeisen, Revolut, UniCredit, Wise
Xiaomi Pay
Curve, Erste, Gránit, K&H, OTP
Zepp Pay (Amazfit) (Amazfit Balance 2 és Active 2)
Curve, K&H
Nem működik Magyarországon:
Huawei Pay
Samsung Wallet (korábban Samsung Pay), de Samsung órákon Wear OS fut, így a Google fizetés működik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
De hogy legyen valami lazaság is:
van pár idevágó awkwardflyer videó.
Behold...
The Half Ironman Dude
The Half Marathon Dude
The Marathon Dude
The Runners
The Run Selfie -
Kapanyél
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
A feleséged komolyan űzi ezt a sportot és hobbit. Ha szeretne fejlődni még, szerinted milyen lehetőségei vannak? Igen, edző. Ő pedig pár órát foglalkozik vele aztán kér adatokat. Meg is érkeztünk.
Extrém példa, de ingyen van: ha a Stryde telemetriát feltöltöm a GPT-nek, elmondja, hogy figyeljek a leérkezéskor arra, hogy mondjuk a bal lábam kicsit kijjebb álljon. Vagy túl nagy a lépésem bizonyos tempónál. És ez csak néhány a sokból, amit ki lehet ezekből olvasni. És nem, nem feltétéenül a jobb eredmények miatt kellenek ezek, hanem hogy ne sérülj le, ne koptass ki kritikus izületeket stb.
De igen, lehet minden nélkül is sportolni, ahogyan puszta kézzel is halat fogni pl. a csupasz túlélőkben. -
Kapanyél
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Mivel az óra a karomon van, a gyorsulásérzékelő meg a futócipőmön, így gyakorlatilag csak a pántot veszem föl edzés előtt. Mások visznek telefont, külön sportfülhallgatót, térdvédőt, kompressziós zoknit stb. Inkább az a gáz, ha ezekbe a rutinokba mások passzív agresszív és cinikus módon próbálnak belecsicseregni.
-
válasz
GhostVector
üzenetére
Most már ők is órát kapnak.

-
Kapanyél
őstag
válasz
mhydas99
üzenetére
Aki eleve Apple Watchot használ, az nem fogja feltétlenül levenni magáról. Főképp, mivel nagyon jól méri a pulzust és a lépésszámot, ill. mert ezt egész nap teszi, tehát az általa szolgáltatott adatok így megszakítás nélkül monitorozhatók.
Edzés címszóval végzett mozgáshoz pedig föl szoktam tenni egy Polar mellkaspántot is, mivel az folyamatosan mér, mármint tényleg folyamatosan - amit az Apple Watch még elindított edzési folyamat esetén is csak az általánosnál sűrűbben. (Az optikai szenzorral lassabb a mérés, bár azon is van elektródás elvileg.)
Futáshoz pedig fölpattintom a Stryd-ot is, ill. az már a cipőn rajta van, így ebben az esetben 3 eszközzel méricskélem magam. Semmi különös nincsen ebben szerintem. -
mhydas99
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Akik valami oknal fogva nem Apple Watchot vagy Pixel watchot hordanak, mondjuk mert nem tetszik nekik vagy keveslik az uzemidot, azok hordanak a meglevojuk melle egy mwgbizhato, valodi health trackert minosegi szenzorokkal es appal. Peldaul Garmint, Huaweit vagy mast. Eleg sokszor lattam mar. Az Apple watch meg a Pixel eleg jol mernek, az elmezonyben vannak. A Samsung watchok, a FitBitek meg hasonlo orak viszont atlagszarok (ertsd: jo alapot adnak a mereseik, de teljesen komolgan nem szabad venni azokat, az Apple es Pixel allnak legkozelebb a hivatalos orvosi ajanlassal gyartott eszkozok eredmenyeihez). Atlagembereknek egyebkent teljeaen mindegy
Csak azt mondtam, hogyha valaki megszallottan monitorozna az egeszseget es mjndezt a lwheto lwgpontosabban tenne, akkor a top2 az az, amit irtam. -
válasz
mhydas99
üzenetére
Most se tudom hogy mennyire konoly vagy vicc, meg milyen yterek hogy csinálják. DC Rainmaker, Desfit, Chase the Summit, stb csatornákat érdemes megnézni - mondhatni edzenek is. Megbízható órákkal. Semminértelméz nem látom egy wear/ios +okoskarkötőnek.
Ha nem olyan fontos a sport, elég az 1 napos óra. Ha fontos, akkor meg P*, S*, C*, G* kell két nagyjából pontos helyett. -
-
Moho.Jojo
csendes tag
Sziasztok! Élettársamnak (nő) szeretnék egy Apple Watch okosórát venni. Sajnos szívbeteg, illetve folyamatosan kell nézni a vérnyomását, és pulzusát. Tudnátok abban segíteni, hogy írtok pár okosórát?
Iphone 14pro telefonja van.
Összeg nagyjából mindegy, mert részletre hoznám ki a T-Mobile-tól
Ha valaki arról az oldalról nézné meg nekünk, az szuper lenne! Köszönjük! -
stuka20
senior tag
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
-
mhydas99
senior tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Akinek fontos a minoseg es az ar, azok 2 wearablet hordanak. WearOS/iOS orat es egy sajat rendszeru megbizhato okoskarkotot a masik csuklon.
-
Fall-N
veterán
válasz
mézespálinka
üzenetére
Érzed, nem tudsz vele fizetni. A jövőben sem fog ez változni a Huaweit ért szankciók miatt. Ha fontos a fizetés, akkor mást kell választani.
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Dorian
üzenetére
"Én a Huaweien mindennek is a mérését bekapcsolva tartom, véroxigént fél óránként mér egész nap és így is heti 3x2 óra edzéssel 2 hetet b" - Azta! A huawei "elszigeteltségét" menynire lehet érezni? (fizetés órával , ilyesmi)? Ha ők eljutottak ide, a jövőre nézve ezt az infót elrakom magamnak!
-
mhydas99
senior tag
válasz
stuka20
üzenetére
Peldaul ott van a Pixel Watch 3 vagy ha mar OnePlus, akkor a Watch 3, eleg jol sikerult. Raadasul a 3 mar joval pontosabban mer, mint a 2-es szeria.
Ha nagyon fontosak neked a health tracking meresek meg a mindenes okosora, akkor az Apple watch az egyik legjobb, ez van. A Pixel Watch androidos fronton szinten nagyon jo. Ha elsosorban erre kell, akkor a Huawei es a Garminok a magasabb kategoriakban viszik a mezonyt, de sok kozuluk nem WearOS-es. Ha WearOS-es kell es olyan ami teljesen korrekt modon mer,akkor Pixwl Watch szerintem. Nsm olcso, de ha minden funkcio fontos, hogy megbizhatobban menjen, akkor az. -
Dorian
félisten
válasz
mézespálinka
üzenetére
Huawei-el kapcsolatban amire tudok reagálni:
EÜ adatai nagyon részletesek és sokrétűek, azóta különösebb bajom nem volt, úgyhogy betegség esetén nincs tapasztalat.
Láthatóan aerob sportokra fejlesztették általában az órákat, minden márkát, így testépítés regenerációs idejére nem alkalmasak.
Alváskövetés nagyon pontos és részletes. Ott szokott néha hibázni amikor reggel felébredek de még "csak úgy fekszek" egy darabig, ezt sokszor könnyű alvásként regisztrálja. Ebben a feleségem Garminja is ugyanilyen. Amúgy tök logikus lenne egy szerkesztés funkciót beletenni amivel ezt le lehet vágni és újraértékeltetni úgy az alvást.
Én a Huaweien mindennek is a mérését bekapcsolva tartom, véroxigént fél óránként mér egész nap és így is heti 3x2 óra edzéssel 2 hetet bír, szóval nem nyugodtan lehet használni.
Híváskihangosítás hangerejével nincs problémám. -
mézespálinka
senior tag
válasz
stuka20
üzenetére
Hello,
Én anno összehasonlítottam pár órát végül magamnak egy fenix 7 pro mellett döntöttem. Asszonypajtinak most szereztünk be egy Venu 4-et.
Amit zanzásítva össze tudok foglalni neked:
-pulzus és alváskövetés a garminnál (ha nincs valami speciál csuklód/bőrőd/nem tudom), nagyon jó és pontos (elevate 5 szenzorokat néztem elsősorban de a tesztekben volt még 4-es is). (ez személyes tapasztalat is, sőt, most kisbaba miatt sokszor kelünk / ébredünk és elég jól követi az alvásfigyelője!). Volt teszt, csak most hirtelen nem találom yt-on, ahol rendes ilyen "alvásfigyelővel" - a kis tappancsos cuccal - hasonlították össze az órákat.
-huawei, samsung, apple a pulzus tekintetében pontosabb!
-ha nem élsportolsz, a garmin vs huawei/samsung/apple közötti különbség nem okoz semmilyen hátrányt. Ha élsportolsz, a mellkaspánt a nyerő úgyis.
-eü adatokban talán a huawei most a best (a leírások alapján), DE
-garmin-nál az edzésre való felkészltség és a body battery szerintem nagyon jó feature, jól eltalálták, nálunk pariban van a valósággal (érzetre). Sőt, bár huawei-m nem volt, nem tudom gyakorlatban hogyan jlezi eü oldalról ha valami nem ok, de a garmin számain a tavaly év végi influenza elég jól látszódott. (Nem azt írja az óra hogy beteg vagy hanem hogy ezek az értékeid esnek a saját tartományodon kívül, és ezek elég valósak voltak!)És ami döntött: hiába jobb picivel a fent nevezett 3as pl pulzusmérésnél, a kevés edzéssel elérhető 1.5-2 hét üzemidő (fenix7-nél) vagy 1.5 hét venu4-nél sokkal többet adott nekünk.
Amit javaslok és órától függetlenül általánosan gondold végig: pl a huaweinél is tök jók az eü adatok, de ha csak estére megy a véroxigén szint mérés, az üzemidőd DRASZTIKUSAN fog csökkenni, és ez igaz a Garminra is!!!. Szintén ha bicózól és nyomod a gps-t, az is eszegeti szépen.
Amit viszont speciálisan Venu4 esetén írok: mi most visszaküldtük szervizbe, mert a hívás kihangosítás max hangerőn is nagyon halk volt. Egy full csendes szobában sem lehetett érteni a másik felet, ha nem "kiabált". (korábban nekünk samsung volt, az még utcán is használható volt). Garmin-os fórum alapján nem tapasztaltak ilyet, szóval lehet, hogy hibás volt.
Ha Garmint veszel csak hivatalos forgalmazótól!
-
stuka20
senior tag
Üdv!
Milyen okosórát ajánlanátok, ami hasonló kaliberű, de újabb és jobb, mint a oneplus watch 2? Garmin venu 4?
Hívásfogadás és elutasítás, értesítések megjelenítése (képek is). Igazából csak ezeket használom többnyire, meg az alapokat amiket mindegyik tud. (pulzus, lépésszámláló,)
Oneplus-nál elég jó az edzés utáni útvonaljelölés, pontos, de a sportfunkciókat ritkán használom és max csak a bicót, egyelőre.
Volt venu hármam is, de ott talán az alvásmonitorozás volt elég pontatlan, illetve a pulzusszám mérése. (utóbbit nem mondom biztosra, rég volt már)
Szóval igazából frissebbre váltanék, ami tovább bírja és gyakrabban frissítik + értéktartó.
+zafír üveg -
Dorian
félisten
válasz
GhostVector
üzenetére
Meg ezek a pár napos készenléti idők is nevetségesek ahogy az almásnál is.
Enyémet 1 hete töltöttem fel, még 60%-on van heti 3x2 óra edzéssel és minden monitorozás ami csak lehet be van rajta kapcsolva -
GhostVector
junior tag
válasz
Fall-N
üzenetére
Samsungot már évekkel ezelőtt néztem, aztán szépen el is vetettem. Csak Samsung telefonnal működik egy csomó funkció bennük.
A OnePlus Watch 2R pedig 4 hete még 32-33ból kijött, most 37, úgy értette, hogy felment.
Szerk.:
Dorian: Jaja, az meg a másik dolog. Ha vannak gyártók, akik átlag használat mellett tudnak 4-6 vagy még több napos üzemidőket garantálni, akkor egy Apple és Samsung miért nem képes valamit alkotni?
Naponta lehet tölteni őket.
Xiaominak és Huaweinek is vannak órái, amiket elég 4-5 hetente tölteni, igaz saját rendszerrel. -
Fall-N
veterán
válasz
mhydas99
üzenetére
Felment az ára? Olcsó az annyiért nagyon. Hol van WearOS órából ennél kevésbért? Sehol. De viszonylag olcsón vettem novemberben a Samsung Watch 6 Classicot 55e Ft-ért, az újabbak 70e körül vannak, a Watch 8 meg 90-120 között. Persze kétes boltból már van Watch 7 is 50e körül (vagy AliExpressről, EU raktárból), csak a garancia problémás lehet. Én a Yetteltől vettem ennyiért az órát, nem zug GSM boltból.
Nézegettem a OnePlus 2R-t én is tavaly, de valamiben jobb lett volna a OnePlus Watch 3, ami már a Samsung árában lett volna, így inkább maradtam a W6C-nél, ami amúgy is jobban tetszik.
-
mhydas99
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Tegnap rendeltem meg a 2r-em Alirol, mar kuponnal egyutt is 37k volt, felment az ara. A kuponra meg varni kell igenyles utan 1 napot es kisebb ertekut kapsz, mint amennyi jarna. De 37-ett is ajandek a OnePlus egyebkent. Ja es a legfrissebb WearOS 6-ot is tamogatnj fogja.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
GhostVector
üzenetére
Ott vannak az összefoglalóban a fizetésre alkalmas órák, azokat szűrd le.
-
GhostVector
junior tag
Néztem, de nekem a következő márkák nem sokat mondanak: XO, Mibro, QCY, Wonlex.
Honor NFC fizetés nem működik tudtommal Magyarországon.
Ez alapján maradt: Xiaomi Watch S3, vagy Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS.
Annyi, hogy ezek kicsivel 40 ezer Ft felett mennek. Ha jól emlékszem néhány hete jött szembe velem kínai rendelős cikk OnePlus Watch 2R-re, az meglenne 30-32ből emlékeim szerint.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
GhostVector
üzenetére
Árukeresőn nézd meg.
-
GhostVector
junior tag
Sziasztok!
Fizetni képes órákból jelenleg melyikek a legolcsóbbak?
Xiaomit néztem párat, Huawei kár, hogy kilőve.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Nekem Xiaomi Watch S4 -em van, de gondolom a hívás indítása ugyanúgy működik. Bluetooth -szal kapcsolódva kell lenni a telefonhoz és akkor lehet hívást indítani. Bepötyögöd a számot vagy a hívás előzményekből kiválasztod, mivel a telefon névjegyzékét nem látja. Pontosabban a Mi Fitness -ben előre ki tudsz jelölni 100 névjegyet, amit az óra is látni fog. Ez azért már elég lehet.
-
7Sony7
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Nincs mit. Azért írtam offban, mert az okosórás tudásom még pár napos, szerdán jött meg a Bip. A Redmi watch 5 (active) pedig kollégámé, csak hallottam beszélni rajta. Őt hívták, nem tudom tud-e indítani. Egyébként egy teherautóban voltunk menet közben, és érthető volt.
-
válasz
7Sony7
üzenetére
Hello, köszönöm! Ez miért off itt?
Néztem a watch 5-ot de a mobilaréna teszt úgy írta hogy:
"...ha már van hangszóró és két mikrofon. Velük csendes szobában rendben megy a mobilos hívás fogadása, erdőben is lehet a csuklóhoz beszélni."
Ez vitt abba az irányba hogy nem tudom indítani lehet e vele hívást?
Megnézem az amazfit -et is köszi! -
7Sony7
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Üdv. Amazfit Bip 6 hívás indítás-fogadás megy, és üzenetre tudsz válaszolni, viszont önállóan üzenetet írni nem. Elvileg az Amazfit active 2 is ilyen.
Telefonálni a Redmi Watch 5 / 5 lite- vel is lehet ha jól rémlik, üzenetet nem tudom, ha szimpi a kütyü, érdemes utánanézni. Biztos van még, de körülöttem ezek vannak. -
Apophis
őstag
Huawei Fit 4 pro van valakinek? Élőben a tekerhető koronája nagyon lazának tűnik, nem szokott vele baj lenni pl. pulcsi vagy aláöltöző alatt?
-
Üdv,
Egy olyan okos eszköz kellene a csuklómra ami nem kell hogy (e) simes legyen a lényeg az lenne hogy hívást ne csak fogadni de indítani is tudjak róla Bluetooth-kapcsolattal, esetleg üzenetet (akár előre megírt sémak kozul) küldeni is tudjak.Van egy Xiaomi 15t telefonom, Redmi Xiaomi amazfit megfelel. Okos óra -karkoto ilyesmi kellene.
35-50 ezer körül van már ilyen? -
paolinho
addikt
Ezzel az órával (Garmin Venu X1) már szemezgettem, és noha 1 hét, vagy 5 nap végül is mindegy, de ennek egy picit húzós az ára. 100-150-nél nem szeretnék nagyon feljebb menni. Az már olyan Apple Watch kategória lenne árban.
arcitec és mézespálinka, nektek is köszi a segítséget! -
arcitec
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Akkor ez pont neked készült : Garmin Venu X1
-
mézespálinka
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Én ezt az órát nem ismerem, de annyit hozzátennék, hogy ha tényleg kell az 1 hét, akkor - átfutva az említett órát - arra készülj, hogy telefonálás, edzés, véroxigénszin mérések d-r-a-sz-t-i-k-u-s-a-n tudják csökkenteni az ígért kb. 6 napot! Nem tudom, pl a véroxigén -szint mérést hogy használod de ha pl egész nap hagyod hogy x időnként mérje (teljesen felesleges, de nem tudom az igényeidet én pedig anno meglepődtem ez mennyi energia) az óra fogyasztása simán duplája lesz! - Ez nem lebeszélős válasz, csak plusz infóként dobom be, mivel nem ismerem a pontos felhasználási szokásaidat.

-
paolinho
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan okosórát, amellyel kapcsolatban egy kicsit (talán túlzottan is) sok igényem lenne.
A méretét illetően szeretném, ha maghaladná az 1,9"-t.
Formáját illetően négyzetalakút szeretnék.
Jó lenne, ha kibírna 1 hetet egy feltöltéssel.
Tudna bluetooth-on keresztüli telefonálást kezelni (Oneplus 13-mal).
Végül nem lenne rossz, ha legalább IP68 védelemmel is ellene látva.
Én a Huawei Watch D2-t nézegettem, de víízállósága nem az igazi.
Tudnátok valamit ajánlani ezekkel a feltételekkel?
Előre is köszi a segítséget! -
spidersoft
senior tag
válasz
spidersoft
üzenetére
Sziasztok ismét!
Hosszas kotlást követően végül vettem egy fitbit charge 6-ot.Két dolog van, amivel nem boldogulok:
- Az éjszakai alvásfigyelés jónak tűnik, de a nappali szunnyadásokat nem regisztrálja... írták a neten, hogy az alvásfigyelés érzékenységét kell állítani, de nem találok rá opciót.
- Nincs a listában EKG app. Némi kutakodás után kiderült, hogy valamiért a fitbit csak pár nemzet szívét hajlandó mérni, és a magyar pont nincs köztük... Próbáltam átállítani a lokációt UK-ra/USA-ra/stb., de úgy se lett kedve appnak lenni a listában.Erre a kettőre szeretnék megoldást kérni.
Köszönöm a segítséget!
-
-
arcitec
addikt
válasz
mikloss
üzenetére
Szerintem ennyi pénzért nem létezik, még dupla áron sem ...
Egyébként Huawei Watch D/D2 , Samsung Galaxy Watch (kalibrálással), Apple Watch (bizonyos modellek) ... Ezekből állítólag a Huawei ami viszonylag pontosnak mondható, illetve a 3-ból a legjobban használható a célra .. -
mikloss
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan okosórát/karkötőt ami a következő igényeket teljesíti, prioritási sorrendben:
1. vérnyomásmérés(nem folyamatsoan kellene, csak napi 3-4 alkalommal; nem kell orvosi pontosság csak megközelítő érték)
2. ára 50e Ft-nál nem több
3. egyszerű használat
4. lehetőleg hosszabb üzemidő, nem 1-2 nap
5. idősebb hölgynek lenne, garmin venu sq méret/design megfelelő
Köszönöm!
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Úgy indult az évem, hogy kaptam egy csúnya kétoldali tüdőembóliát és emiatt felmerült, hogy kellene egy eszköz amivel követhető az egészségi állapotom. Régebben is szemezgettem okosórákkal, de nem vagyok nagy órás és nemigazán vagyok képben ezeknek a képességeivel. Pixel 10 Pro-t használok és a munkakörömből (a leendő munkakörömből) kifolyólag is valami strapabíróbb eszközt keresnék. Tudtok ajánlani pár eszközt ami felé érdemes nézelődnöm?
-
tutis
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
nézd meg a hsz-eket. valami utánzat lehet, a jobbik fajtából. 10-ből 9 hsz az akkumulátort említi mint pozitívum, szerintem valami generált profilos hsz-ek lehetnek. Páran kopást mutatnak pár nap viselet után - az óra ugye titán - na azt megkarcolni azért elég bajos lenne...
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
piocasember
üzenetére
Természetesen kamu.
Emag marketplace-ről NEM vásárolunk gyanúsan olcsón. -
piocasember
tag
Sziasztok! Vett már valaki közületek okosórát Emagon ilyen olcsón? Huawei Watch GT5 Pro 54 ezerért nekem kissé gyanús. Szerintetek ez valami kamu? Azt látom, hogy Franciaországban bejegyzett kínai kereskedő, de ettől még nem ijednék meg. [link]
-
Értem, köszi, ahogy a nézem a Helio Core ugyanaz, mint a Strap, csupán picit kompaktabb, könnyebb?
Mert a Core beszerezhető az Amazfit német oldalán, a Strap sajna elfogyott, az Amazonról meg rohadt hosszú a szállítási idő.
A Core alapból a bicepszre szánt pánttal vásárolható. -
xhege
veterán
Nekem van Helio Strap. Jól indult a kapcsolatunk, de mára annyit tudok elmondani róla, hogy külső pulzuspántként használom bicepszen Garmin mellé, mert a pulzusmérése az nagyon jó. Az alvásmonitoring sem volt az igazi (igaz nekem Garminon sem tökéletes), a stressz és biocharge viszont nálam meglehetősen off volt. Betegen lázasan sem volt különbség egy átlag egészséges naphoz képest sajna.
Az általad felsoroltak közül szerintem a legjobb a Whoop, de az valóban nagyon zsebbenyúlós. Jah igen a Polar Loop az nagyon félresikerült. A Garmintól várnék már egy ilyen bicepszen is hordható pántot, de szerintem az nem mostanában lesz, ha lesz, mert alávágna a piszok drága óráik eladásának. -
Igen, egyelőre én a Helio Strap felé hajlok.
Mellé beszerzek egy frissebb gyártású Active 2-t, és akkor remélhetőleg jól működnek majd együtt, illetve el is tudom viselni a Strapet bicepszen egész nap.Polar Loop pontatlanabb a tesztek szerint, szóval az kiesett, pedig ott is adva lenne mellé az óra.
Ugyanilyen okból zártam ki a Galaxy ringet, pedig azt lehetne beilleszteni a legkönnyebben egy ökoszisztémába. Majd talán a második széria.
Mert az Oura példájából kiindulva lehet pontos okosgyűrűt gyártani... -
Dorian
félisten
válasz
elfelejtette
üzenetére
Huawei watch Fit 4 ezt nem tudja? A GT6 igen, így lehet, hogy az is, és az belefér a keretbe
-
Egész napos aktivitás-; és egészségkövetésre, valamint az alvás monitorozására milyen eszközt javasolnátok, ami nem óra?

Minél nagyobb fokú pontosság az elvárás.
Egyelőre néztem a Helio Strapet (& Helio Core), a Whoopot, illetve az Oura ringet.
Nyilván örülnék, ha nem előfizetéses konstrukcióban lenne elérhető, de nem kizáró ok.Van esetleg még olyan alternatíva, ami kimaradt? Ha valakinek van tapasztalata ezekkel vagy más hasonló eszközökkel, nagyon szívesen venném a véleményeket!
-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Ezeknél csekkold a gyártási dátumot, minél frissebb legyen, 2025. júniusi legalább.
A korai példányok hardveresen gyengébbek, nem minden új funkciót kaptak meg frissítések által.Az én Actice 2-m árát reklamációt követően most fizeti vissza az Alza.
-
_csocso_
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Szia! Egyes Amazfit okosórák is tudják az alvási apnoét, bár lehet, hogy nem hivatalosan és segédeszközként.
-
Kbali
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én mondanék egy Apple Watch SE3-at kezdésnek, ha már iphone.
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
FR165 és 255/265 nemrég lett kitárgyalva, és én melléraknám az Instinct 3-ast is
Egészségkövetésben szerintem a legerősebb a garmin. -
válasz
elfelejtette
üzenetére
Alvási apnoé végett keresitek?
Arra hivatalosan asszem a samsung képes -
Sziasztok ,
szeretnék másik órát venni , mert a jelenlegi Huawei Wach GT classic tudásával nem vagyok elégedett. Hobbi futó vagyok , heti három futás ,de a jelenlegi óra baromi pontatlanúl mér. Sokszor a tempót-távolságot torzítja . Az egészség követés és a fizetés is jó lenne ha benne lenne. Keretet nem tudok mondani max 150. Iphone telefonhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha valaki arról az oldalról nézné meg nekünk, az szuper lenne! Köszönjük!