Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbit76
tag
Akit érdekel:
Akciós a fémtokos Casio A1000D-7EF
[link] - € 100.- + posta -
SOAD19
addikt
Jópofa mod:
-
Valakinek lenne esetleg ötlete hogy a Casio ARW-320 analóg része miért nem jár,csak kattog a másodperc mutató sacc/kb fél másodpercet előre-hátra?
Óra és perc mutató nem megy,de nem is akad,mert mikor kihúzom a koronát akkor simán körbe tudom tekerni,de a másodperc mutató ekkor is kattog előre-hátra.A digitális része rendben működik,órás vajon meg tudja csinálni úgy hogy ne kelljen otthagyni?
Mert nálunk az órás szerintem kimerül egy szíj vagy elemcserében,legközelebb Debrecenbe vagy Nyíregyházán van szerintem olyan mester aki érti is a dolgát,és ha megoldható lenne akkor megvárnám ha nem bonyolultabb műtét...... -
-
Ajánlotta más is hogy mérjek rá az elemekre,de létezik hogy a digitális része működik rendesen az analóg pedig nem?
Igen volt reset is mert anélkül el sem indult a digitális része sem.
Sőőőőt,az elején megindult az analóg is de nem sokáig ment.Nagyon szépen köszönöm a segítséget rendes tőled.
Ha van még ötleted szívesen meghallgatom. -
Köszönöm a tippeket,ki fogom próbálni.
-
Casio téren van valami szép ébresztőóra?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Szatee
kezdő
válasz Luck Dragon #3315 üzenetére
A legszebb. Hát nem?
-
-
fagyalllo
őstag
válasz Luck Dragon #3317 üzenetére
Asztali ébresztőóra, de csak Japánban tud szinkronizálni, nem is forgalmazzák máshol.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
Szatee
kezdő
válasz Luck Dragon #3319 üzenetére
Érdekes ezt olvasni, hogy valaki használ még ébresztőórát... Az emberek nagy többsége már a telefonját használja ébresztésre.
Bár engem is a telefon ébreszt, biztonságból azért a digitális kijelzős telefontöltő is ébresztőre van állítva ha valami miatt az éjszaka nyugdíjba küldené magát a telefon -
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #3315 üzenetére
[link] Talán ezek közül valamelyik?
-
SOAD19
addikt
válasz Luck Dragon #3321 üzenetére
Szerezz be egy ezekhez hasonló kutyát, akinek betanítod, hogy mikor kell keltenie (fb videó):
[link][ Szerkesztve ]
-
-
prsq
aktív tag
válasz Luck Dragon #3325 üzenetére
Ezért a pénzért nem Casiot jobbat kapsz.
Nemrégen vettem a gyereknek ébresztőórát (ő akarta). Szempontok:
Legyen világítása, leginkább a 12-6 közötti részen (hajnalban), de valami LED-est vettem, ami az egész számlapot megvilágítja.
Az ébresztéskibekapcsoló gomb NE a tetején legyen, azzal simán el lehet aludni, ha álmosan lecsapod. A legjobb az oldalán, az övének a hátulján van.
A tetején a Snooze/Light legyen, úgy ésszerű.
Javasolt a Sweep (csendes járás) és az erősödő ébresztőhang. -
Szatee
kezdő
Érdekes forma... Casio AW-24
Megér ez 36 Eurót?
-
-
PéZsé72
újonc
Sziasztok,
Valakinek a fórumtársak közül nincs véletlenül feleslegessé vált (és eladó), 437-es modulból származó működő kijelzőpanelje?
A CA-56-os kalkulátoros órám moduljának kiszerelésekor sikerült eltörnöm a kijelzőt...
Köszi előre is. -
V-I-D-A
aktív tag
Heppi Halogén!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz andrew01 #3333 üzenetére
Igen, míg én más órát is hordok, ő csak ezt a modellt hordja. Nagyon bevállt neki is. Annyi, hogy a gyerek órájáról már lekopott az "ILLUMINATOR" és a "WATER RESIST" felirat, de nem zavarja. Az enyémen még tartja magát, de én sokkal kevesebbet hordtam. (Ő ebben is alszik)
-
Szatee
kezdő
Kellett egy elegánsabb óra is a G-Shock mellé.
Legyen solar, rádiós és az sem árt ha zafír az üveg. És persze ne legyen túl vastag. Az általam választott verzióból van az olcsóbb és van a titán változat.Én az utóbbit választottam...
-
gyantaszuz
aktív tag
Brutal jo aron sikerult vennem egy casioak-ot. Egy baj van vele, hogy most mar kell a szett.
Mas:
Tavaly kicsit katasztrofaturistaskodtam es vettem egy MW-240et, hogy azt lopjak le a karomrol.
2 het tengervizben usztatas utan a szij es a tok nem igazan tunik menthetonek. Az ucso napokban kellett egy kis fogkremes polirozas, hogy lathato legyen az ido. Sajnos nehez loni rola kepet, de kicsit beleette magat a so, ahhoz kepest egesz jol birta.
-
Szatee
kezdő
válasz gyantaszuz #3338 üzenetére
Nekem a Casioak-om szintén hasonlóan nézett ki egy tengeri úszás után, de a utána rögtön leöblítettem a csap alatt és nem látszik rajta semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest