Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
tag
-
zolikaDB
veterán
Wow... Megújult az MRW széria, lett egy pepsi meg egy zöld lünettás verzió.
MRW-230H youtube. -
fjudors
aktív tag
-
Gomez1984
aktív tag
Élőben lehet jobb lesz mint a renderképeken.
-
perge666
veterán
válasz
lomposfarkas #3641 üzenetére
Nekem inkább zöld...
Valahogy nem jön be ez az óra egyik színben sem.
-
lomposfarkas
tag
válasz
Memmaao #3640 üzenetére
A Casio néha durván oda tudja dobni a gyeplőt... Jópár órájuk egyszerűen értelmezhetetlen, bár biztos nem véletlenül gyártották azokat sem. A sárga legalább menne a kisbiciglimhez
https://findabikelive.blob.core.windows.net/bikes/btwin-tilt-500-tilt-500-2020_4d8a7c20-ec58-11ea-bce9-c902cd7c8ff9-medium.jpg -
Na, ezt nem láttam jönni! 🙈
-
hdanesz
őstag
Sikerült fura pillanatban elkapni a másodpercet...szabadszemmel sosem láttam még hogy ilyen furán vált. Remélem nem hiba...
-
xXxian
senior tag
[link] 44% kedvezmény egy Casio G-Shock Bluetooth órára
-
hdanesz
őstag
válasz
energy4ever #3630 üzenetére
Én 23-ban rendeltem tőlük utoljára. Akkor szeptember 12.-én megrendeltem és 14.-én itt volt nálam Packetával. Az raktáron lévő óra volt.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
energy4ever #3630 üzenetére
Nálam volt vagy 2 hét mire ideért, de a karácsonyi nyüzsgésnek tudtam be. Rosszkor is rendeltem, egy nappal átcsúsztam azon a határon ahonnan még a futárok garantálni tudták hogy ideér 24-ig, meg sikeresen el is keveredett valahol.
A nyomon követésnél nem került át abba a fázisba, hogy átvette volna a futár.
Ha minden igaz a boltot hívtam hogy mi a helyzet, egy hölggyel beszéltem, mondta hogy "látja" a csomagom, utána néz hogy mi a baj. Úgy emlékszem pár órával később már látszott hogy átkerült a futárhoz és másnap hozták is.
Szilveszter napján kaptam meg. -
prsq
aktív tag
Van egy Manga jófogáson gyanúsan olcsón, az új ár feléért. (Nem az enyém, csak hátha érdekel valakit.)
-
hdanesz
őstag
Ma érkezik az esős, borongós idő...feldobom kicsit a hangulatot...amíg lehet.
-
SOAD19
addikt
Fb-on Gshockos csoportban milyen gyöngyszemek tűnnek fel...
Nekem már túl sok lenne, túl extravagáns, túl valamilyen. Viszont egy ilyet imádnék birtokolni, csak hát 16 cm-es csuklóhoz...
-
PéZsé72
újonc
Ha már nem csak hajszálkarcok, hanem komolyabbak vannak, akkor csiszolópapírral szoktam kezdeni, először 400 vagy 600-assal, aztán 1000/1200-vel fa csiszolópálcával, utána kézzel, mert így még finomabb felületet lehet elérni (az ujjam puhább, mint a fa
).
A végén Polywatch műanyag pasztával, itt is először pálcával, utána kézzel. Lehet az utolsó fázist akár fogkrémmel is csinálni, korábban sokat használtam. Ez a jó ezekben a műanyag "üvegű" Casiokban, teljesen újjá lehet őket varázsolni viszonylag könnyen. -
PéZsé72
újonc
Egy kis festéket rákentem mindegyik számra, persze körülöttük is festékes lett, száradás után finom csiszolópapírral lecsiszoltam a felületet, csak a számok mélyedéseiben maradt benne a festék. Amúgy ezzel kis mod-ot csináltam, mert eredetileg egyszínűek voltak a bezel többi részével, csomó képet néztem a neten, egyiken se láttam más színnel kiemelve a feliratokat.
-
Churpik
tag
válasz
energy4ever #3611 üzenetére
Cseh "szürkeimport", azért olcsóbb. A hétvégén náluk volt új 5600-as G-Shock 24.500-ért.
Többször rendeltem tőlük, eredetit árulnak. Szerencsére nem volt gond velük, úgyhogy garanciális ügyintézéshez nem volt szerencsém -
válasz
Igen. Ez eredeti és az egész szett. Nem.nagyin viszik ezt a változatot, gondolom náluk is bent ragadt áru. Rendszeresen ezen az áron van náluk.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szerintem így van szét én, így is hirdetik. Már rendeltem tőlük Casio, AE100-t
-
energy4ever
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez eredeti lehet? Illetve ha igen, akkor az ora maga is jar hozza, es nem csak kiegeszitok!? Tul nagy az ar elteres az itthoni arakhoz kepest. A legolcsobb G-shock-ok kerulnek ennyibe, nem ez a fullos szett. Itthon dupla a legolcsobb ilyen arban...
Koszi elore is. Remelem valakinek van valos tapasztalatjuk veluk! -
PéZsé72
újonc
A legújabb páciens, gyógyult állapotban.
Volt minden baja, törés, horzsolás, mosdatlan is volt szegény.
Szerencsére a belső szervei egészségesek, mindene jól működik.
Ő még Japánban született -
V-I-D-A
aktív tag
CASIO BM-100WJ
Vasárnap lőttem a vásárban. Sajnos a légnyomást már nem méri, de egy ezrest talán így is megért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest