Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Én most elcsábultam egy Timex UFC Icon Chronograph 45 irányába a Casiok mellé, mert igencsak jó akció volt a Timex oldalán.

-
perge666
veterán
válasz
PéZsé72
üzenetére
Annak idején a Sharp meglepően sok órárol koppintott,elég olcsók voltak,én egy Casio copyt vettem.
Most is meg lehet őket venni olcsón,lehet be is szerzek párat.
A felső óra elég szép állapotú ahogy nézem.
Az alsón meg szerintem azért nincs az óra elején ráírva,mert a tokon volt és vagy lekopott magától,vagy valaki lecsiszolta....... -
perge666
veterán
Az új szerzemény :
-
Churpik
tag
Casio Moflin-t előrendelte már valaki?
Pénteken jelenik meg. -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Hát persze hogy meg. Nem is kételkedtem benne egy percig sem. Bocsánat ha félreérthető voltam, nem vártam senkitől hogy kikeresse nekem, éppen ezért nem is kértem.
Csak megosztottam itt, hogy hogy jártam. Még a cserén is gondolkodom, csak várom hogy visszaírjanak.
Mindenesetre köszi! -
fagyalllo
őstag
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
Senki se tudja születése pillanatában, de ha már rendelni sikerült tőlük, valószínűleg a visszaküldés menetének leírását is meg tudnád találni. [link]
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Na, hogy jártam! Nagyon megtetszett a kocka G-ből az Energy sorozat, legjobban a rikító zöld, persze hogy nem lehet kapni. Egyszer csak megláttam az e-orak.hu-n, gyorsan meg is rendeltem. Erre ma nézegetem a képet, és mintha világosabb színű lenne mint amire emlékeztem.
Rákeresek, és akkor látom, hogy van ám belőle DW-5600EP-9, és DW-S5600EP-9 is! Ha csak a színárnyalat lenne a különbség, de az egyik jóval kisebb, női....
Na melyiket sikerült megrendelni?
Hívtam gyors az asszonyt, de elkéstem, mondta hogy kb egy órája átvette..
Ki se bontottam mikor hazaértem, körbekérdezek, hátha esetleg valakit érdekel a környéken, de kötve hiszem.
Ráírtam az e-orakra is, egyelőre nincs válasz. Nem küldtem még soha vissza semmit, azt se tudom hogy működik a dolog.
-
aradebil2
senior tag
Na tessék, nem kell ide a gachapon

Új G-shock gyűrűk -
PéZsé72
csendes újonc
válasz
perge666
üzenetére
A mai nappal nekem is elfogyott a helyem, most gondolkodok, hogy a vitrinekben összébb tolom az ott lakókat, hogy páran még beköltözhessenek
De úgy már elég nagy lesz a zsúfoltság.
Vagy csinálok újabb dobozt, de már azt sem tudom hova tenni, úgy, hogy látható is legyen.
Lehet csinálok a szoba két hosszanti falán végigfutó kétsoros polcot, de ahhoz meg a falon lévő dolgokat kell kicsit odébb pakolgatni
-
perge666
veterán
Na hálistennek sikerült eladnom az összes órámat amit szerettem volna,meg azt is amiken vacilláltam,igy most ezek vannak amiket felváltva használok :

Ők öten szerintem egy jó darabig maradnak,és a 6db-os dobozban is van még 1 hely. 😋
Ezzel csak az a gond hogy nem 1 bakancslistás óra van még a listámon.
2darab nincs még visszaállítva mert ezek a héten még nem voltak rajtam,de holnap az egyik sorra kerül,így mindkettőt frissítem. 😋
-
aradebil2
senior tag
-
PéZsé72
csendes újonc
válasz
perge666
üzenetére
Ma szabadságon vagyok, így volt időm állítgatni

Már csak az a pár van vissza, amelyiken nem lehet az analóg részt állítani. Ezekből kiveszem az elemet és 1 nappal később visszarakom az aktuális időpontban, ahol a mutatók állnak.
Jó lenne már, ha eltörölnék az óraállítást...Az új órád hogyan mutatja az időzónát?
-
PéZsé72
csendes újonc
válasz
perge666
üzenetére
Még nem adtam el belőlük (kettőt elajándékoztam)

Ha már nem férek el tőlük, elkezdem majd eladogatni a női órákat és ami nem annyira tetszik.
Mindet nem hordom, de kb. 60-70 db-ot igen. Minden nap másik van rajtam.
Reggelente van egy kis gond, hogy éppen melyiket tegyem fel
-
csurgoi
aktív tag
Két hete vettem egy ECB-S10D-2AEF bluetoothos karórát.
A mai napon vettem észre, hogy az analog része teljesen más időt mutat mint a digitális.
Valakinek ötlete?
Vagy küldjem szervízbe? -
perge666
veterán
válasz
PéZsé72
üzenetére
Akkor te semmit nem adsz el?
Nekem most is van 10-11db vegyes ( működő,felújítandó,hibás ) óra amit egybe tervezek meghirdetni,csak időt és energiát kell rá szentelni.
Nem zavar hogy ennyi van?
Gondolom a töredékét nem használod.
Egy időbe mikor volt sokkal több órám,engem az bosszantott hogy nagy része csak pihen a szekrényben,dobozban,polcon.
Eldöntöttem hogy azokat tartom meg mindig amiket használok is.
Folyamatosan vásárolom a nekem tetsző órákat,de van hogy hiába tetszett képeken,élőbe már nem érzem hogy nekem való lenne,vagy csak szimplán megunom,na ilyenkor mennie kell.
Próbálom magam tartani a 6db-hoz ( ami befér az órás dobozba ) de sosem jön össze.
Jelenleg 3db van aminek biztos a helye……Volt másik,nagyobb órás dobozom is,de elajándékoztam hogy ezzel hátha tudom kontrollálni a mániámat……….
-
PéZsé72
csendes újonc
Én két éve kezdtem gyűjteni, most 135-nél tartok (plusz kb.30 van, ami nem működik).
Eből 45 db Casio, 7 db Seiko, 8 db vintage mechanikus (ezek fele néhai szovjet) a többi meg mindenféle egyéb kvarc (köztük sok "zenélős kárcóra")
Nagy részük olcsón, használtan vett, leharcolt darab volt, felújítgattam őket.
Útban van két újabb alany is
-
SOAD19
addikt
válasz
@mriya@
üzenetére
Jó Neked, kevesen vagyunk, akik ekkora önuralommal bírnak.
Anno nekem is valami hasonló volt a terv. Jelenleg 7-nél járok, és mindegyik eléggé különböző, így nehéz megválni bármelyiktől is. Illetve, amit talán eladnék az meg 100k vagy kevesebb újonnan, úgyhogy pár tizezret nyernék csak. És most van megint két nagy vad, amit jó lenne megvenni, de a kettő együtt 1M...
De utána már lehet le tudnék állni, majdnem minden meglenne, amit akartam, nem lenne hiányérzetem. -
SOAD19
addikt
Külföldi gshock csoportból. Ez már nem játék
.
-
@mriya@
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A szerkezet nem érintkezik a bőröddel, csak a tok.
-
Winnie The P
őstag
Köszi!
De én azzal tisztában vagyok, hogy nem kapható! Nem is írtam olyat sehol hogy ugyanilyet szeretnék venni!
"Elkezdtem nézegetni az Edifice szériát, ebből is az ECB900DB1A tipusokat. Mindenképp nemesacél szerkezetben gondolkodom, mert érzékeny a bőröm.
Vélemény róluk?" -
SzGee
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ez még kapható egyáltalán? Árukereső szerint 3 éve nem kapható
Szerintem, ha szeretnéd az analóg-digitális kijelzőt megtartani, akkor ezt javaslom (Lineage)
Ha nem, akkor ezen az oldalon megtalálod a most kapható kínálatot, tudsz belőlük csipegetni -
Winnie The P
őstag
Üdv!
2011-ben kaptam ajándékba egy Wave Ceptor órát, ami 2022 körül szervízbe került, mivel az analóg és a digitális kijelzőt nem lehetett összeszinkronizálni. A gyári zsírzás volt a probléma, összekeményedett a zsír az analóg résznél. Ez akkor javítva lett. Mostanában megint előjön a másodperc mutatónál a szúszás, lehet eddig bírta a szervizelést.
Elkezdtem nézegetni az Edifice szériát, ebből is az ECB900DB1A tipusokat. Mindenképp nemesacél szerkezetben gondolkodom, mert érzékeny a bőröm.
Vélemény róluk?
Köszönöm! -
perge666
veterán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nem lenne rossz féláron.........
-
zsoltzsolt
addikt
Szívdöglesztő retrokarórával tiszteleg a Casio a negyven éves Vissza a jövőbe előtt
[link] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy nem grammarhitlerkedésnek szánom, de nem kéne egy tárgyrag a totyik címébe? Mármint órákat vagy órát. Vagy mínusz kedvelők.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
0xmilan
üzenetére
Ne is mondd, néha már sírhatnékom támad (mondjuk a retro kvarc CASIO-k már régi szerelem, csak nem nagyon foglalkoztam vele).

A '80-as, '90-es évek német és japán autócsodáit (Porschéval az élen), plusz az amcsi veteránokat is imádom, de ugye...
Szerencsére nekem nem marcangolja a bundámat az AW168, bár az tény, hogy eléggé lazán hordom a szíjat, könnyen körbe tudom forgatni a "számlapot" a csuklóm körül. Szóval könnyen megeshet, hogy emiatt.
Aha, érdekel a kis F-91 (ilyen itthoni, állandóan rajtam vannak), meg lehet, hogy az AE-1200 is. Hajints egy privit, oszt megbeszéljük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- További aktív témák...
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Új Lubluelu P4 vezeték nélküli állóporszívó
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő