Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Hello.
Jól látom, hogy az OA4 nem tud timer shootingot?
Tehát xy órakor bekapcsol, mondjuk timelapse-re, majd két óra múlva kikapcsol.
Oa5 mintha tudná videók szerint.
Csak olyan menüm nincs.
Éjjelre kéne egy indítás majd manuális felkelés nélkül
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez így a tuti, nem köthetnek bele.
Aliról most vettem én is nagyobb méretű akkutáskákat. Annyi FPV akksim van itthon, hogy jobbnak láttam őket biztonságosan tárolni.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a tippet, vettem egy safety baget. Pont elfér benne az újonnan vett 75 Wh-s powerbankom plusz 4 db DJI akciókamera akkumulátor
-
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Fél évvel ezelőtt csoda rumorok voltak itt 2-3 optikás Pocket 4-ről, aztán most így pofára ez "csak" egy quad bayer szenzoros Pocket 3nak tűnik... Pont hogy a képminőség/dinamika már elég jó volt már a pocket3ban, inkább a több optika adna extra felhasználási lehetőséget.
-
Ezzel a sebességgel remélem nem lövi tökön magát a DJI hosszabb távon...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
bandigyerek
üzenetére

-
bandigyerek
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Jöjjön csak! Majd annak is jól megmondjuk!
-
zsoltzsolt
addikt
Jön a Dji Osmo Pocket 4

-
válasz
bandigyerek
üzenetére
pontosan, egy BT headsettel megoldod 3000.- forintból
-
zimolaci
friss újonc
Sziasztok!
Abban kérnék segítség, hogy létezik-e olyan kamera, amit magamra aggathatok, összekötök a mobil telefonommal (vezetékkel vagy vezeték nélkül, de nem wifi-vel, mert akkor nem megy a mobilnet) és a képét élőben meg tudom osztani mobilinterneten keresztül mondjuk egy Viber, WhatsUp, stb. beszélgetés közben?A cél az lenne, hogy akivel beszélek az adott aplikáción keresztül az élőben lássa, amerre megyek.
-
gixxergabi
senior tag
Mi a franc baja a gyroflow-nak? (régi nem problémázott)
Action 4, wide-on mert elvileg csak ott rögzít gyro adatokat, és rockstady is kikapcsolva...
/60 záridővel kínlódok 32ND-vel, d-log.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A safety bag egy tűzálló tasak, zsák, tartó... Ha beírod a gugliba: "battery safety bag", lesz pár találat.
-
válasz
Gaborkik
üzenetére
Köszi választ, #8445SeniorTilla válaszáért is kösz
Laptopot általában nem viszek magammal, a tabletet is a kézipoggyászba rakom, amióta egyszer kiszedették vele a feladott poggyászból
Van egy bevált powerbankom, de az sajnos 114 Wh-s a ráírt adatok szerint, inkább vettem egy 74 Wh-sat, hogy ne legyen gond.
Akkor az akciókamera akkuit is a kézipoggyászba fogom rakni és a tabletet, telefont, powerbankot, kamera akkukat szépen kiteszem a csomagtálcára, hogy lássák, hogy mennyire együttműködő vagyok
A safety bag az a zip-lock műanyag zacskó, vagy valami más
-
Gaborkik
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A kéziben is célszerű úgy elhelyezni, hogy könnyen kivehető legyen. Nekem többször mondták, hogy maradjon csak a hátizsákban jó lesz, na mindig félre vitték kipakolni. Majd ráálltam, hogy a laptop, teló mellé ezeket is kirakom külön tálcára azóta egyszer sem vették ki a cuccaimat.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen, mindenképp vedd ki. Akkut véletlenül se tedd a poggyászba, csak a kézibe amit viszel a gépre. Fiamtól legutóbb 2 DJI Action 5 akkut koboztak el, bőrönd fólia szét volt bontva, a 3-as akkutöltő boxból a két akku kivéve, minden visszazárva. Pekingben jött rá, hogy mi történt, amikor kijöttek a bőröndök a szalagon...
Én még vinnék egy safety bag-et is a helyedben.
-
Mik a tapasztalatok mostanában az akkumulátorok repülőgépen történő szállításával kapcsolatban?
A szabály az, hogy a feladott csomagban nem lehet semmilyen akkumulátor (mobil és tablet sem tehető a feladott poggyászba), a kézipoggyászba kell tenni minden akkut és akkut tartalmazó eszközt.
Olyan szabály is van, hogy a kézipoggyászban nem lehet 100 Wh-nál nagyobb kapacitású akkumulátor.
A kérdésem az, hogy az akciókamerák viszonylag kicsi akkuit is csak kézipoggyászba lehet rakni? Ha a feladott poggyászba teszem az akciókamerát, akkor abból is ki kell venni az akkut?
-
Egy átlag olasz pizza 8-14 euro körül szokott lenni a pályán. A sör 5, az még olcsó is az írekhez képest, ahol a kocsmában 8-10 a pint. Oktoberfestről ne is beszéljünk...
A DJI nagy előnye, hogy az Action 3-tól kezdve minden kompatibilis az újabb kamerákkal is. Akkuk, lencsék, szűrők, töltők...
-
wrox
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
"..15-20e Ft néhány pizza ára....."
Ha olyan helyről veszed, lehet 1 sem fér bele
Nem is az ár miatt hezitálok, hanem hogy érdemes e megvenni az újat, mivel új. MIttudomén pl. vannak gyerekbetegségei, és csak szívás van vele, sokkal érzékenyebb az ütődéskre Esetleg a tartozékok ellátottsága még nem olyan, illetve sokkal drágább hozzá minden, meg ilyesmire gondolok.
-
-
wrox
őstag
Sziasztok,
nem igazán vagyok képben akciókamera ügyben. Most jött el az idő, hogy vennék valamit. Eddig az OA5-öt nézegettem, Adventure Comboban, de 15-20 ezerrel drágábban van az OA6 AC. Érdemes megvenni a OA6-ot, vagy tökéletesen elég az OA5? Motor, bicaj, snorkell, amire használnám.
Köszönöm, ha válaszolsz.
-
kircsi28
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tisztába vagyok vele, de ha valaki olcsón szeretne ilyet annak jó, mert itthon használtan sincs ennyiért. Én is még a megjelenéskor 210e-ért vettem.
-
válasz
kircsi28
üzenetére
Már ne haragudj, de nem szabad mindent elhinni, mert egy ostoba jutúber azt írta

Az eladó őszintén leírja: a kamerákat kicsomagolják és aktiválják szállítás előtt, hogy neked már ne kelljen vele bajlódnod. Ez lehet az év üzlete ennyiért.
Használt kamerákat árulnak, amiket refubished-ként vesznek bagóért a DJI-tól. Miért kéne aktiválni? Onnan indul a garancia...
Az év üzlete nem ez. Kérdezd a fentieket, majd ők elmondják
-
kircsi28
aktív tag
[DJI Osmo Action 5pro] nagyon olcsón ha valakit érdekel
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy az Insta360 X5 víz alatti 360 fokos felvételeknél azt sem tudja hol van, forog, nem tud tájolni, random képek, látószögek lesznek a videofelvételen. Illetve periférián a kép homályos, éppen csak a videó közepén egy kis részen van éles kép. Színek is elég gyengék. Dive videó üzemmódban is ezt produkálja. Mindenhol máshol kitűnően, szép képpel teljesít, de víz alatt botrányos. Jelenleg a Fülöp-szigeteken vagyok, holnap kezdődne a snorkel túra része a nyaralásnak és félő, hogy semmilyen értékelhető felvételt nem fogok tudni vele készíteni víz alatt.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm!
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
igen, 4070 még laptop verzióban is tudja az AV1-et.
milyen böngésző? hw. acc bekapcsolva?
feladatkezelő mit mutat lejátszás közben? van gpu videódekód? vagy nincs és a cpu 100%-on teker? -
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha megvan a 360, akkor miért írtad ezt?
"Az más kérdés, hogy hol itt a 360-as panoráma? Van ilyen rész a videóban?"
Laptopban milyen gpu van? 8k youtube-on AV1, oda már kell vas az akadásmentes lejátszáshoz.
-
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
min nézed?
"hol a 360-as pano?" hát forgatható a videó az egérrel
Jaja, én is szeretem a motion controller 3-at az fpv rc3 nagyobb és a full manual még nem a barátom vele

-
Amit írtál teljesen igaz, pont ezért nem értem a nagy hájpot a 360-as drónok körül. Persze üzletileg értem, de haszna? Hát nem tudom mennyi lesz.
Manuálban nem mertem még akkoriban ennyire alacsonyan menni az egyik legvadabb folyónk felett 20 centivel
Fel-felcsaptak a hullámok. Ez a Motion RC 2-vel volt repülve. Sokan nem szeretik ezt a joystickot, pedig van létjogosultsága. -
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A 1080p bőven megvan, nem tudom mi van nálad. Azt aláírom, hogy nem Avata1 minőség, de a "rettenetesen xar"-tól is távol áll. Itt a 360 a lényeg, nem az egy irányban csúszszuper minőség. És ugye 360 módban épp a gömb teteje, az unalmas égbolt és az alattunk lévő táj lesz a legélesebb, nem az amerre forgolódunk. Ezért én sem tervezek még rányomni a buy now gombra 26-án
A víz felett bátor voltál, full manual repülés?? -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagyon jó a videó képminőségre.
-
persze felraktam, ennyire azért nem vagyok láma

tök homály, mintha 1080p sem lenne meg, és hullámzik a kép, gondolom a stitching miatt
AVATA 1 videóm - pár évvel ezelőttről, ezzel a minőséggel össze sem lehet hasonlítani a linkelt Avata 360-as anyagot. Vagy a jutón nálam nagyon elbaxott valamit
-
Buddhha
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem a 12-eshez van egy Telesin töltőm, három akksit lehet benne tárolni/tölteni, meg két mikroSD kártyát. Én elégedett vagyok vele!
Ilyesmi, csak 12-höz! -
t72killer
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Rakd fel 8k-ra. Persze, nem lesz olyan jó felbontás, mintha egy 100fok körüli FOV-ra jutna 4k, de azért nem rossz már ez se.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
felraktad 8k-ra?
ha igen, a megfizethető 360 tech ma itt tart.. -
kerepesig
tag
Sziasztok!
Horgászathoz szeretnék akciókamerát venni, mellkasára vagy fejre rögzíteném. Nappal használnám, akksiméret nem prioritás, powerbankkal tudok tölteni.
Költségvetésben nem szeretnék 50 000 forint fölé menni. Van ilyen áron már elfogadható kamera? -
-
Márton
nagyúr
Avata 360 8k a youtube-on.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én is Telesin utángyártott töltőt használok az OA4-emhez, és rendben teszi a dolgát lassan egy éve.
Sőt a pótakkuim is tőlük vannak - olyanok mint a gyári. (Én Aliexpresszről rendeltem őket.) -
Tuninger
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
igen, nekem ebből a régebbi verzió van még a 9-12 szériához, teszi a dolgát
-
5381
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Hero 13- hoz a gyári töltőn kívül van valami elfogadható töltő, amivel 2-3 akkut tudnék tölteni?
Köszi előre is!
-
-
Brash89
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, sajnos meghajlik valamennyire. Gyárit sajnos most nem tudtam beszerezni, első alkalom, hogy bíztam egy után gyártottban. A GoPro 7-emhez minden gyári volt. Sajnos a nyaralás előtt már nem tudom lecserélni. Remélem függőlegesben a magasban tartva jobban takar.
Többi hozzászólónak: Van gyári 3 méteres bot is.Köszönöm!
-
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Van az instának saját 3m-es szelfibotja, ami invisible. Itt van mellettem a tartócsövében. Sztem ezt kitakarja
-
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok! Abszolúte új vagyok a témában, tudnátok abban segíteni, hogy Telesin 3 méteres “no drone” botot miért nem takarja ki az Insta360 X5? A vastagabb része látszik a videón, kb. a bot felétől. Köszönöm!
-
CoroStar86
senior tag
Kösz a tanácsokat mindenkinek!
Közvetlen vásárlás előtt még azért visszanézek...
-
t72killer
titán
válasz
CoroStar86
üzenetére
64 felett ha van jobbféle karid, azok már jók. Anno hero4 black-hez vettem 64gigás sadisk extreme-eket, máig jók. Ha nem all-in nyomod felvétel indít ahogy kiléptél az apartman ajtaján és akkor nyomsz csak stopot amikor visszaértél- aztán képződik 10 tera anyag a nyaralásról, amit az életben nem néz vissza az ember - akkor ennyi is elég.
-
Tuninger
addikt
válasz
CoroStar86
üzenetére
még a standard is elég. hajdanán nagy sírás volt h milyen alacsony bitratet használ a kamera. az erős zajszűrés miatt nincs többre szükség.
szénné teszteltem, nem lehet kimutatni a különbséget a high javára
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest