- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igaz mind a kettő. De alig magasabb. Meg egyszerűbb ez a gyors csati, mint tekergetni. Én örülök neki.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Egyik sem mágnesesen tart, hanem mechanikusan a két oldalán lévő karmokkal. A mágnes csak a pozícionálás miatt van, mert így kényelmesebb. Nyugodtan felteheted autóra és bicajra is, nem fog leesni. A valódi baj az vele, hogy nehezebb és magasabb lesz tőle a kamera. Ha pl. síelsz, könnyebben beleakad a felvonóba, stb-stb
-
Speeedfire
félisten
Ha már valaki vágja a videókat, szerintem semeddig se tart egy rec709 lutot rá dobni. Aztán lehet még színes.
De pl a dji stúdióban van több color profile is.
SeniorTilla: nem tudok egyet érteni veled. Van osmo 360, van mobile gimbal. Mind mágneses és hiába rangatom nem esik le. Lehet valamit rosszul csinálok
Autóra, kerekparra már nem így rögzítenem. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
A mágnes nem tart semmit, csak parasztvakítás. De bejött nekik, most már mindegyiknek van, gopro és insta
-
nfsu17
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Még az elején nekem tetszett az OA4 képminősége.
Vagyis inkább csak a színezete. Most mindegy, hogy milyen, mi a valóság, nekem bejött.
Aztán elkezdtem nézni a részleteket és gondoltam ez ennyit tud, mégsem egy mobil, más a lencse, más a proci, más minden. "Dewarp" módban kifejezetten nem szép.
Wide módban egész korrekt már, UW-ban én nem nagyon használom, nekem ott már túl "húzza" a képet.
Aztán egyszer megnéztem D-LOG-M-ben mit fogok látni.
Ráhúztam a gyári LUT-ot és a színek visszajöttek, és maradt a részletesség. Örülünk vincent. De nekem sosem elég a jó.
Dobtam a gyári LUT-ot és kicsit babráltam a színekkel, ezzel azzal, aztán csináltam magamnak egy presetet, ami jobb lett az ízlésemnek. Pár tesztet csináltam és nekem sokkal jobban tetszik így, persze mindenkinek más-más.
Már várom a tavaszt, mert most ezzel fogok működni.Saját "LUT" vs d-log-M>>gyári LUT
(a részletesség egál, mert a gyári LUT az nem rontja le ezt...nem úgy az alap default profil)
Kicsit több részletet adtam az árnyéknak, a gyári bizonyos esetekben teljesen bebuktatja, nem látni ott semmit...kicsit a csúcsfényt is visszább vettem, itt az pont annyira nem látszik amúgy....igen, cserében kisebb a kontraszt, de sokszor a gyárin sok is volt...nekem így fogyaszthatóbb)
Gyári profil
D-LOG-M >> saját profil
Bal gyári vs saját
Úgy tűnhet, hogy a gyári élesebb, a saját meg lágy, de együtt tudok vele élni, ha meg nagyon kell, tudok rátenni sharpent, ezen most nincs...vagy talán 1 -
Speeedfire
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem szimpatikus a mágnes.
Szerintem is a default picit sok, de erre van igény. Akinek meg sok, arra ott a log, és dob rá egy filtert.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
A 13-asnál már igen, de ennek nincs semmi értelme, csak magasabb a felfogatás tőle. A DJInál is vadásznom kellett az alacsony mountokat a drónhoz, mert minden fél centi számít.
A DJI-nál arra kell számítani, hogy xar a normál színmód. Akarom mondani F.O.S. Megnézed és sírsz. A Gopro ezt magasan veri. Insta acepro2 is. Persze lehet fényelni, de a júzerek 99%-a sztem nem fényel. Nem tudom miért nem jönnek már rá a kínaiak, hogy nem a túltolt szaturáció és a hamis, plasztikus kép a fontos.
-
Speeedfire
félisten
Szerintem a gopro elterjedtebb amiatt lehet. Viszont nagyobb dinamikát tud a dji, és jól kezelhető. Illetve ahogy fentebb írták ugyan az az akku kell mindbe. Még a dji osmo 360-ba is, ami miatt hatalmas pacsi nekik.
A mountok kompatibilisek. Általában sima csavaros, vagy csúsztatós. Sőt. A dji eszközeinél sok mágneses is, nem tudom hogy gopro-nál is az e.
-
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
& nfsu17 Köszönöm.

Nem sok autós videót dob Youtube OA4-re (gondolom nagy részükben nincs megemlítve), de ha ezt tudja utómunka nélkül, akkor ez lehet a befutó.
Azt jól látom hogy az Osmo egy az egyben kompatibilis a GoPro mount-okkal? Mount vonalon azért a GoPro erősebb, úgy nézem.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
t72killer hozta be a 120fps témát, nem a kérdező
Én maradnék az OA4-nél akkor.
Úgyis azt lőtted be maxnak #214
Úgy tom az OA6 is a korábbi akksit használja.
És mivel az még új, kell hozzá gyártani akksit.
Szóval a korábbiakhoz is lesz évekig. -
Speeedfire
félisten
Nem gondoltam, hogy ez túlbonyolítás egy szakmai topikban...
Nagy dinamikatartományt, és 120 fps-t írtál. Ez azért annak számít autós körökben. Főleg pályanapra, és nem közvetítésre.Ha jövőálló kell, akkor minél fiatalabb modell. Én a dji-t vennék a szenzor méret miatt.
De itt egy régi videóm, egy olcsó xiaomi akció kamerával, amire kell bőven elég. Az új setupban már lesz dji mic 2, hátul és egy 3th person kamerának osmo 360. -
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
FDR szériát ismerem, viszont úgy látom évek óta nincsenek gyártásban, és a használtpiaci áruk még mindig a pár éves GoProk, Osmok környékén mozog.
A legtöbbször sima gopro, vagy osmo van pályanapokon.
Igen, a kérdésem arra irányul, hogy melyik az a sima GoPro vagy Osmo, amelyik nem egy elavult levélnehezék 2026-ban, már megkapott minden értelmes feature-t (pl. HyperSmooth x. verzió), és 1,5 év múlva sem lesz kuka, mert mondjuk csak kétes kínai utángyártott akksi lesz hozzá. Nem gondoltam, hogy ez túlbonyolítás egy szakmai topikban...
-
nfsu17
veterán
megnézem majd, hogy az OA4 egy ilyen helyen mire menne (gyári profillal nincs akkora dinamikatartománya, de log-ban már esélyes lehet), ha most kellene valami outofbox, akkor lehet az OA5-öt nézném. Abban a gyári profil pont ezt tudja, hogy nem ég ki az ég sem, meg az árnyék sem fekete.
GoPro-khoz nem tudok hozzászólni. -
aktív tag
Kösz mindenki, a dashcam vs action cam körön már túl vagyok, nekem nem arra kell, amire egy dashcam való. Plusz annak az előnyeiből én abszolút nem használnék ki semmit, sőt, csak hátrányok lennének. HFR nem fontos, 60 FPS bőven megteszi.
De amúgy ilyesmi a cél: [link]
-
t72killer
titán
Ha elütsz egy őzet, akkor oké, az látványos 120fps-ben. Ha előtted vki kipördül...
Ezeket tényleg vagány lenne HFR felvenni, csak ugye kikészíti-megfőzi a legtöbb kamerát hosszabb távon, közvetlen szenzor+procihűtés kéne nekik. Mert ugye nem tudod előre mikor ugrik be az eksön...
-
Márton
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
húú, de zavaró ez a név bakker
-
bandigyerek
senior tag
Az akarják mondani, hogy jó az Osmo Action.
-
nfsu17
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Erősnek erős, de meddig ? 8 percig?
Úgy hallom akksiról menne (esetleg powerbank)
Plusz láttam már egymillió autós videót, belső felvételeset is, nem rémlik hogy belső rögzítés annyira kívánná a nagy fpst.
Ha megcsúszik a kocsi hátulja...az kívülről látványos.
Ha elütsz egy őzet, akkor oké, az látványos 120fps-ben. Ha előtted vki kipördül...esetleg...de ha nem történik semmi, ''csak'' mész a pályán, én biztos nem tolná HFR-ben. -
Speeedfire
félisten
-
nfsu17
veterán
Mert a dashcam csak főutat tud rögzíteni?
OA4-et tavaly használtam párszor dashcamnek, tudja végülis.
Minimálisan volt benne a műszerfal a kép alján, nagy dinamikatartomány ehhez nem kellett (amiben amúgy annyira nem jó...esetleg dlog-ban).
Tele a yt akciókamerás (OA4, 5, go pro) pályanapos autós videókkal.
Amon Olivér, checkengine, totalcar.
Egyszer az OA4-et babráltam telefonról úgy rémlik (''webcam''), sztem az is működik.
Akksi is cserélhető. -
aktív tag
Sziasztok!
Akciókamerát szeretnék vásárolni főképp autós, belső felhasználásra, tehát sötétebb helyről világos felé történő videózásra. Hosszabb akksi idő fontos lenne, de megoldható két felvétel között a csere is, ha nem arany áron mérnek hozzá pótakksikat. Olcsó(bb) távirányító plusz pont, de telefonos vezérlés is megoldható, ez viszont "must" funkció lenne.
Jó lenne, ha mind a belső, mind a külső környezetet jó minőségben tudná rögzíteni, vállalható képstabival. A videókat saját célra szánom, nem fontos, hogy minőségben a legkihegyezettebb legyen.Mivel csak egy hobbi kiegészítő lenne, így inkább HA-n, a közepes árkategóriában keresek. Jelenleg, 2026-ban melyikek azok a modellek, amiket még érdemes használtan megvenni?
GoPro Hero 12 Blacket és Osmo Action 4-et lőttem be, mint felső határ, de GoPro Hero 10 is szóba jöhet, ha nem hiányzik belőle olyan fő funkció, ami nélkül manapság már nincs akciókamerázás. -
t72killer
titán
válasz
Khaosz55
üzenetére
Teszel bele egy pici száraz szilikagélt
.Sós vízzel annyi, h BÁRMIT viszel bele, utána iszkiri eső v ioncserélt vízbe lemosni/beáztatni. Műanyagokat is megviseli a felületükön száradó+növekedő sókristály. Előző életemben volt komoly búvárfotós cuccom, alap volt hogy a bázison a többiekkel egyetemben belehajigáltuk a fotós cumókat egy esővizes hordóba.
-
Khaosz55
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
20 méter a spec. Ezért is lett dji. Utáltam acepronál hogy tokban bepárásodik.
A másik meg szerintem akkora nyomás 10 méter körül hogy a felső gomb benyomódik ezért veszi át az oldalsó gomb a funkcióját. Nyomtam felül nem éreztem hogy be tudom nyomni. Szóval okos megoldás....A sós vizet kiválóan tűri. Semmi probléma. Nem látszik rajta semmi ellenben az acepro szétmállott 10 nap alatt.
-
nfsu17
veterán
válasz
kircsi28
üzenetére
TELESIN Cycling Motorcycle Clip 360° Super Clamp 1/4" Hole Bracket For GoPro DJI OSMO Action Insta360 Action Camera Accessories
https://www.aliexpress.com/item/1005005972701903.html
9-16mm
22-38mm -
Khaosz55
addikt
Ma próbáltam OA5-öt búvárkodáshoz tok nélkül. Tökéletes volt, 12 méterig merültünk. Egy idő után a nyomás miatt kiírta hogy a felső gomb nem használható a nyomás miatt az oldalsó gomb veszi át a szerepét.
-
dellfanboy
őstag
létezik 2026-ban vmi blog/videó/újságcikk ami kifejezetten akciókamerákat tesztel, kifejezetten motorkerékpáros felhasználásra? mi mostanság a best deal?
nézegettem, hogy plexi mögé van aki berakja a Insta360 GO 3S-t ami jónak néz ki, de a kamera csak 40percet bír.. azért az gyengus.
ill. gopro esetén régen mintha azt olvastam volna, hogy csak gopro szoftverrel lehet editolni a felvett videjóót, nah most gemini azt írja, hogy kb bármivel lehet editelni a videót. ez igaz? -
-
Khaosz55
addikt
OA5 pro. Ma beraktam egy Samsung evo plus 256-os kártyát kb 1 óra felvételt csináltam vele minden gond nélkül. 4K120 standard bitrate. Viszont most nem enged semmi felvételt. Mindenre azt írja hogy alacsony a kártya sebessége. Még FHD 30-ra is.
Megmakkant? Szerencsére ami rajta van letölthető olvasható stb. Van még másik kártyám a kék Samsung azon még van 5 óra hely. Talán elég lesz ha nem akkor akkor drive-ba töltök fel cuccot a biztonság kedvéért. -
Speeedfire
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nálam a tempó inkább a kérdés, meg pályanapon a rázókő. De oda elég szerintem a gopro tappancsom is.

Nem kell a stick hozzá olyankor. Az a gyári gopro elvileg 150 mhp felett is tesztelve hivatalosan.
Ahogy nézem jobban a teszteket budget megoldás a neewer jó. Drágábban 3db Ulanzi SC-02 vagy falcon F22. De ezekhez kell még minden más is.
Lehet a neewert meglesem. Az árban is barátságos. Max nem megyek 150-nél gyorsabban.A profik meg movemax és társait használják.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kínai xar tört már le mountainbikeról a Mátrából lefelé a fiamnak, azóta csak gyári márkásakat használok, vagy ami komoly gyártó. A gopro elég jó, kettő is van itthon belőle. Soha nem vált még le, 35 fokos melegben a tűző napon sem, Thassoson. Kint volt a szélvédő tetejénél, és kibírta. Nem volt nagy tempó, csak 50-60, de a tűző nap sokszor nagyobb ellenség mint a szél.
Egyébként nem tudom miért teszitek offba, ez PONT nem off téma

-
vond
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem is van gyengébb Ulanzi botom/állványom, ez viszont elég masszív cucc. 8-9000 forintért sokkal rosszabbat várna az ember.
-
Speeedfire
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A kínai 15e ft-os is bírja 200-ig, csak kanyarokban már nem jó.

A gopro-t nem is próbáltam még nagy temponál.
A neewer és a smallrig szimpi nekem is. De nem találok róluk rendes teszteket, ahol kb közútpon kanyarban, vagy versenypályán használják.
Pedig láttam tök jó videókat, de nem írnak ezekről semmit. Csak a kamerát látom.

vond: Nekem mondjuk nincs jó tapasztalatom ulanzival. Egy mt44-em van akciókamerához, telefonhoz. Teszteken tök jókat mondtak róla. Viszont azt senki sem említette meg, hogy baromira himbálódzik a tetetje.
Van egy apró szél, és már használhatatlan a felvétel.Nem örülök, hogy azt írtátok a dji selfi stick f*s. mert az osmo-hoz én is egy ilyet rendeltem.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Tuninger
üzenetére
Ha nem kell a 3 méteres Insta360 bot, akkor én egy Ulanzi MT-58-at használok. Olcsó, vékony, kicsi, de ennek ellenére masszív cucc. Jó a tartása kihúzva is. Az alsó állványmenet is tartós. Van rajta jó minőségű gumi/szilikon borítás, hogy kevésbé csússzon és télen is meg tudd fogni. 29 és 121 cm között lehet állítgatni. Kisebb MILC szettet, vagy fényeket is rá mernék tenni, nem csak akciókamerákat.
-
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Minél kompaktabb kellene, a 1.5 méterből és a vízállóságból is hajlandó vagyok engedni 1 méterig.
-
válasz
Tuninger
üzenetére
Igen ez a DJI bot nem túl masszív, egy esést nem bír. A GoPronak van egy bitang erős botja, az ElGrande, ez tényleg jó, csak drága.
A Sandmarc is csinált masszív botot, olyan majdnem mint egy vipera, de ez csavaros. Sandmarc Pole
Ebből nekem 2db van, ha érdekel az egyik írj rám.
A hátrányuk, hogy összecsukva is nagyok.
-
Tuninger
addikt
Egy lehelletnyi DJI kritika.
Van DJI nyakpántom: nem vagyok vékony gyerek bevallom, de kellemetlenül szoros. pólóban még oké, de pl most téli időszakban kabátban esélytelen volt használni. Illetve oldalt túlságosan szorítja a nyakat.
Van valakinek esetleg Telesin? azzal mi a tapasztalat?Volt DJI szelfi botom. Imádtam hogy nem a "csavarós" megoldással rögzül kihúzott állapotban, hanem simán kihúzod / összetolod és tartja a pozíciót. Sajnos az alján a tripod csatlakozó 1-2 hét után kiesett, visszaragasztottam. Most szánkózásnál egy esésnél eldobtam, darabokra hullott. Hát nem ezt várnám 10 rongyért.
Van esetleg valakinek olyan akciókamera szelfibotja ami 1.5 méter és nem csavarós megoldással kell rögzíteni? a Telesinek úgy nézem csavarósok, talán az Insta360nak van még nem csavarós szelfibotja. Az se baj ha tud lebegni a vízen kamerástól. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az a Neewer egész korrekten néz ki. Én a GoPro saját suction capjét használtam szévédőn és tetőablakon kint, de 140-nél nem mertem gyorsabban menni. Addig simán tartott. Neked is ez van. Teleszkóposnak a 2.-at venném, alin olcsóbb kicsit
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
nemrég írtam autós akció kamera miatt. Végül vettem egy dji osmo 360-at.
Viszont most ajánlásokat várnék olyanoktól, akik használták már élesben is autón. Akár nagyobb tempónál is.
15-200 között látok mindent. Nyilván a 15-res nem mernén rátenni, de nem is fizetnék érte 50e-nél nagyon többet.
Movemax, neewer, smallrig, neewer2
Jelenleg egy sima gopro-s van, de az nem lenne jó 1m-es teleszkóppal. -
-
static00
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
inkább gyári érdekel
-
static00
tag
sziasztok!
gopro12 höz hol érdemes akksit venni,ami bírja a -10 fokot is?
ezek az ali és társai gondolom felejtősek.
2 db ra van szükség, töltő van márköszi az ötleteket
-
kircsi28
aktív tag
Amatőrök vagyunk, gyerekkel nagyrészt vagy Csömör esetleg Isaszeg-Gödölló közlében, de 1-2 alkalommal Jánoshegy. Tavasszal az Eplényi pályákat tervezzük megnézni
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Eddig kerékpáron ezt használtam a kormányra rögzítettem a DJI OA5-öt, de most bicajt cseréltem és ennek a kormány 35mm középen (előző 31,8mm volt)
Nem találok sehol ekkora átmérőben ilyen rögzítőt, itthon is kerestem, aliexpress, Temu.Valami ötlet honnan szerezhetek ilyet ami jó lenne a vastagabb kormányra?
Remélem max. 1 hónap és lehet DH-zni, oda meg jó lenne a kamera, én nem szeretem ha a sisakon van vagy mellpánton.
Köszi -
t72killer
titán
válasz
beis-compo
üzenetére
Random gimballal (mint motorizált állvány)össze lehet ezt hozni? Van egy Hohem isteady pro 4-em a feladatra, egyelőre app nélkül használtam csak.
-
Márton
nagyúr
válasz
beis-compo
üzenetére
Tudom, használom évek óta azt is. Krpano-val együtt

-
beis-compo
tag
Ilyen 360-as fotókat AutoPano Giga nevû mára ingyenessé vált szoftverrel pillanatok alatt össze lehet hozni, gyakorlatilag bármilyen nagy látószögű fényképezőgép jó. Én GoPro-val próbáltam, az eredmény jó, vagy jobb lesz mint a DJI Osmo 360 120MPx képe (felbontásban igen hasonló, ami a GoPro látószögéből adódó véletlen egybeesés).
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
#8290-edre válaszolt, nem erre a videóra
"Timelapse a DJI-n használhatatlan minőségű"
innen indult az egész, nem normál videó mód volt a téma.Az hogy igen közeli témáknál a két optika képét nem lehet tökéletesen illeszteni, szinte minden kameránál megvan. A fizika az fizika, optikailag lehetetlen tökéleteset alkotni. És ha még az illesztés jó is lesz, sosem lesz olyan a részletesség a széleken, mint az optika közepén. Ez a nagy hátrányuk a 2 optikás 360 kamoknak. Sokkal jobban szeretem a forgó kamerás 360-akat, főleg amik profibb géppel készülnek, mert ott bármerre nézhetsz penge az élesség és ha az optika az ún. NPP körül forgott, akkor illesztési hibák sem lesznek! A hátránya persze, hogy mozgó témát nehéz ezzel felvenni, inkább statikushoz való.
-
Khaosz55
addikt
válasz
beis-compo
üzenetére
OA 5 pro nekem jó felvételt csinált timelapse esetén talán annyi hogy kicsit túlélesíti a képet.
-
válasz
beis-compo
üzenetére
Most mi van? Ez egy sima videó, nem timelapse. A kép nem blokkosodik, hanem a két félkép illesztésének a hibáját látjuk. Te mit néztél? Mi köze van ennek a Hero 11-hez? Szerintem nagyon nem egyről beszélünk.
-
válasz
beis-compo
üzenetére
Tudom, h nem a legkorrektebb dolog, de ha veszel egyet és 14 napon belül meg visszaviszed?
-
beis-compo
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ahogy Márton is írja, csúnyán blokkosodik a kép, tejesen használhatatlan képkockákat kreál. Ugyanebben a helyzetben egy GoPro 11 tökéleteset, minden képkockát kivághatok, és egy használható 21MPx képet kapok (mármint Timelapse 0.5s/f ). Ezt rendszeresen használom minôségbiztosításra a munkámban, számtalanszor mentette meg a napomat. DJI erre teljesen alkalmatlan.
Itt egy hónapja fel is tettem a kérdést, hogy tudna-e valaki GoPro Max2-vel ugyanilyen simán sétálós pár másodperces felvételt (tehát ami sebességgel tud, talán 0.5s/kép) készíteni és megosztani a nyers felvételt, esetleg a panorámává összefûzöttet is, de sajnos nincs köztünk senkinek erre ideje. Mi több ezt hirdetésben is megtettem, de ott se jelentkezett senki, így nem derült ki számomra hogy az jobb választás volna-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Microsoft Edge
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?