Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivana
Ármester
Tuti nem a hegyre mennek, legalábbis dh-zni szerintem felejtős álvédős sisak, meg protektor nélkül, utcai ruhában nem annyira vicces esni... Meg tőlünk kb. vagy 30km-re van. Szóval az oda-vissza 60 azért elég emberes lenne Semmi bajom a dh-zással csak se a fully, se a dh gép nem városi közlekedésre való az tuti.
-
veterán
En is rendszeresen talalkozok ilyennel Miskolcon, csak annyi a kulonbseg, hogy a Bükkben, meg Tapolcan is lattam mar oket a rendeltetesszeru hasznalat kozben, nem banom, hogy autos odaut helyett "sajat labon" teszik meg az utat, egyebkent hogy csodalnek meg ilyen gepeket
Everybody lies.
-
nagyúr
-
ShiTmano
aktív tag
válasz Tothgera30 #62621 üzenetére
Nem akarom leszólni, szép-szép, de kb. 526. ugyanilyen egykaptafára készült videó. Mindegyiknél fullyval zúznak lefelé, a kanyarokban lassítva szórja a földdarabokat a kerék. Se merevváz, se felfelé menet. Vagy Ámerikában felfelé csak kocsival mennek, derogál tekerni. Esküszöm, sokszor a dombot, hegyet meghódítani jobban szeretem, mint a völgyet. Amikor leküzdöm, felérek a tetejére olyan jó érzés. Én is szeretnék fullyt, de ez Mo. itt kb 10 merevre jut egy össztelós. Nem tudom, sokadjára valahogy nem jön át a feeling. Lehet hogy már öreg vagyok.
Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas szubjektív vélemény!"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Tothgera30 #62621 üzenetére
Csak geometrián múlik és lám a 29"-es is lehet csapatós gép.
(#62661) Jorus: Magyarországon sajnos az emberek nagy része hasonló cipőben van, nem véletlen költözött külföldre csak 2015-ben 30 ezer fiatal.
-
ivana
Ármester
válasz #63761920 #62680 üzenetére
Csepel royal 4* kb. ilyen szint, de nem tudom gyártják-e még mert nem találok most újat. Amúgy egy jobb régi outi váz használhatóbb ezeknél, csak ne barmold szét pls (bowden vezetők, meg váltótartó fül levágása )
Ha sok pénzem lenne én hozzájuk mennék [link] Mekkora lenne egy klasszikus geo-s outi mondjuk 11s recorddal
[ Szerkesztve ]
-
jeri
tag
A kinálat csúcsmodelllje
Pusztatlonra termett. -
-
ivana
Ármester
válasz FIREBLADE78 #62678 üzenetére
Nem hinném, hogy lopott, simán csak kiszedték belőle az alkatrészt ami kellett másba, nekem is van 2-3 ilyen a sufniba.
-
veterán
A hotagulas csak azert merult fel, mert nem tudom, ugyanolyan anyagbol van-e a lanc oldallapja, mint a patentszemek, ha igen, kkor akar igaz is lehet, amit irsz, viszont ha nem, akkor mas lehet a tagulas merteke es lehet belole problema.
Suton meg nem gondolkodtm, de nem rossz otlet, kosziEverybody lies.
-
parkr
őstag
ez elsején lett volna aktuális Foglalkozást Igénylő 26" Mtb Eladó
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Normi™ #62666 üzenetére
A PTFE-t használom 2 éve az egész hajtásra+becsúszóra...de már mondtam.
RelakS...most érkeznek,eddig csak a Bauhausban volt.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jeri
tag
Ez a legjobb megoldás, és készülhet a japán rizsgombóc
A láncban lévő vas és nikel tartalon helyettesíti a Br-s cseppet.
-
Byk01
őstag
válasz Pttypang #62671 üzenetére
Sütő?
100 fokon még nem fogod áthőkezelni a láncot, a víz meg ott elforr. A tágulással meg ne foglalkozz, mert ha lehűl, visszazsugorodik. Annyi holtjátéka meg van az egyes alkatrészeknek, hogy ha különböző mértékben is tágulnak, ez ne okozzon problémát."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
veterán
válasz gergo5991 #62669 üzenetére
Igen, erre gondoltam en is, de valamilyen modon megis jo lenne hamarabb megszaritani, vagy annyi ido mar nem szamit, amennyi normalisan megszaradnia?
A mosogatoszeres vizzel valo takaritas atkaSuritett levego es hajszarito se all rendelkezesre epp
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
veterán
Jol gondolom, hogy ha megmostam a lancot, akkor nem kene mondjuk gaztuzhelyen kiszaritani?
Everybody lies.
-
válasz -=RelakS=- #62665 üzenetére
Én a hagyományosat használom kizárólag tisztítás céljából.Németeknél látom egy éve,hogy van egy rakás új fajta.Majd kérlek oszd meg,hogy mik a tapasztalataid.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
-
válasz FIREBLADE78 #62657 üzenetére
Én azzal tisztítom,majd alaposan letörlöm és azután jön az olaj.Szóval nyugodtan,nagyon hatékony.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Integrale
veterán
válasz Runner_fxr #62658 üzenetére
Lehet, es az is, hogy valos fizetes, viszont a kesobbiekben nem fog novekedni. BKV-nal is ilyesmit akarnak.
"Bad reklám is reklám too"
-
veterán
válasz venember83 #62655 üzenetére
Az eppen akadna, ismerek egy nagyon jo szervizest, akinel volt tel kornyeken nagyszervizen a szutyok btwinem.
[Oh tenyleg, szet kene szednem a teleszkopot, hatha eszreveszek valamit, hogy mi kattog.. A negativ oldal a teleszkopban, ahol nincs se rugo se semmi, csak egy fem rud, rendelkezik valamilyen szereppel? Mert mikor legutobb osszeraktam atzsirzas utan, krovaval jol rahuztam a csavart, amennyire tudtam, de nem akartam eltepni, szoval csak ugy felig izombol. Ennek van egyaltalan valamilyen szerepe? ]
De az ára meg horribilis, pedig gondoltam, hogy esetleg kiegyensulyozatlan, vagy valami egyeb hatranya van, amiert nem latok tul gyakran, de csak a horribilis ara az ezek szerint. Szomoru.
(#62656) Hasaggymeg
Ezeket gondoltam, de nyilvan ha valaki megvesz egy ilyen villat vagy ilyen gepet, amin ez a villa van, akkor eppen lehet harom fillerje elvinni szervizbe vagy felkuldeni szervizbe vagy akarmi, ketlem, hogy nagy problema lenne, ha mar megvetted(#62658) Runner_fxr
Teljesitmeny alapu ber elorejelzett maximuma peldaul? Szep is, amikor valaki ugy adja meg a bert, hogy felszorozza a 30*24-et az oraberrel aztan jonapot [Abbol is a bruttot persze ](#62652) 6030D
A biztositason gondolkodom, ha a kerekparosklub tagsagijaval jar, akkor nem rossz, de utana kene neznem, mi jar a lakasbiztositashoz, ha van nekunk egyaltalan, nem szeretek zavarosban halaszni, mert annyira remekul kezelik ezt..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
nagyúr
Ja ja, sógornőm
két főiskolátegy egyetemet és egy főiskolát végzett pedagógus, általános iskolában tanít, most emelkedik majd a fizetése nettó 110-ről 132-re, mert átlépi a 4. évet. Persze ő a hibás, miért ment tanítónőnek...[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Szinte havonta alkalmazok embereket ismerem a munkaerőpiacot.Van 35 ember a beosztásomban,annyi a felelősségem,hogy sokan innen kardjukba dőlnénék ha tudnák és fizetésem minden juttatással együtt éppen ha eléri azt.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
venember83
nagyúr
válasz Hasaggymeg #62656 üzenetére
A különlegessége azért nem ér ennyit, de a merevsége és könnyűsége már azért elgondolkodtató. Főleg pl. az RS-1 tulajdonságaival összehasonlítva, ha valaki utóbbiban gondolkodik.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Hasaggymeg #62651 üzenetére
Én is abszolút irreálisnak látom ezt a fizetést egy érettségivel. Jó lenne ha ez lenne az elterjedt Magyarországon, de sajnos ennél sokkal rosszabb a helyzet. Maximum azt tudom elképzelni, hogy ez ilyen akár kereshetsz ennyit is fizetés. Aztán a valóságban meg a fele se igaz.
-
FIREBLADE78
addikt
Wd40-nel tisztíthatom a láncot?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Cathfaern #62653 üzenetére
Crytec210...az elég nagy baj.Na meg a szervizelése,Lasali szerint külön szerszámkászlet kell hozzá.
venember83...ha a pénz nem számítana lehet én is vennék egy olyant,csak mert különleges.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Pttypang #62654 üzenetére
Ha van elérhető közelségben olyan szervizes, aki ért hozzá, szerintem az árán kívül nemigen van baj vele, azon kívül persze, hogy spéci első kerékagyat igényel. A kérdést pedig megelőzendő: valószínűleg azért nem tértek át többen erre a kialakításra, mert természetesen alaposan levédette a Cannondale.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Hasaggymeg #62651 üzenetére
Sajnos nem látok a jövőbe, így amikor megírtam a hozzászólást, még nem tudtam hogy később le fogja írni, hogy csak érettségije van
-
6030D
őstag
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz gergo5991 #62645 üzenetére
Légy résen,nagyon csodálkoznék ha igaz lenne.Sőt,szinte kizártnak tartom.
Carhfaern...900 euró nettó éréttségivel alulfizetett ?! Te Svácból írsz?!
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Pttypang #62648 üzenetére
Kell egy kis alázat pályakezdőként, de ettől még nem lesz normális, hogy egyik-másik cégnél 120e nettót adnak nekik (barátnőm pl ilyen ajánlatot kapott a napokban, nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek).
Szóval igen, alázat az egyik féltől, és emberszámba vétel a másiktól."Bad reklám is reklám too"
-
venember83
nagyúr
Egy kis Lefty-bemutató: [link]
-
veterán
De ezzel epp az a lenyeg, hogy most x ideig dolgozol kevesebb penzert, hogy legyen tapasztalatod, majd tovabblepsz magasabb fizuert egy ev mulva es abbol mar jobban tudsz aldozni ezekre a celokra. Az a nagy problema, hogy a mostani vegzosok is peldaul rogton milliokat akarnak keresni, de minel kevesebb munkaval, messze nem a foldon jaro elvarasokkal, nulla tudassal. Valamilyen kompromisszumot kell kotni a kesobbi siker erdekeben
Everybody lies.
-
6030D
őstag
Ha kimondottan külföldi munkaerőt keresnek, akkor azért figyelj oda. A korábbi munkahelyemen is alkalmaztak külföldi dolgozókat, munkaerő közvetítő cégen keresztül. Az anyacég 1-2 napon belül lemondhatja a közvetítőnél a "kölcsönzött" dolgozót, ha nincs rá szüksége (pl. visszaesik a termelés, olyan géphiba, amit több idő elhárítani), a közvetítő pedig 1 hónapos szerződés hosszabbításokat köt a dolgozóval, így ha nem találnak neki munkát, akkor csak egy hónapot buknak, de utána "elküldhetik" (nem hosszabbít).
Nem azt mondom, hogy ez is ilyen munka lesz, csak azt, hogy figyelj oda nagyon az interjún.
Ettől függetlenül volt olyan srác, aki meg volt elégedve vele, mert tényleg többet tudott keresni, mintha az otthona körül dolgozna. Megfelelő volt a munkája, nem is küldték el soha, ha le kellett építeni, akkor mást küldtek. De benne volt a pakliban.Szerk.: arra figyelj, hogy kinek az alkalmazottja leszel, a P&G-nek, vagy egy másik cégnek.
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz Pttypang #62644 üzenetére
nagy részben nekem csak számít, mennyi a pénz. Érted, kéne országuti bicaj, kamera, utazgatás meg minden, és ezek a dolgok mind olyanok, hogy amig fiatal vagy, addig jobban vonz, jobban érdekel, és pénz kell hogy ezeket meg tudd valósítani. Idősebb korban meg már több a kompromisszum. Az tény hogy az mind1 az ember hány éves, minnél többet szeretne keresni, de nekem mint fiatal embernek, inkább a pénz számít.
Én könnyen tudok alkalmazkodni, tőlem még afrikában is lehet a meló ha fizetnek annyit amennyiből már úgy érzem, megéri a dolgot. -
gergo5991
őstag
válasz Integrale #62641 üzenetére
ezt még nem tudom pontosan. Csak pár email váltás történt egy közvetítő cégen keresztül. Mondták hogy az életrajzom stb továbbítják a cégnek és skypon majd felvesznek és informálnak gondolom bővebben. Már csak az érdekelne hogy a közvetítőcég előre megeggyezett a céggel hogy kap jutalékot mert ők szerveztek be, vagy azt majd velem fogják intézni külön idk. De ha a hirdetésbe azt irták hogy tisztán 900 euró, szóval érdekes, majd meglátjuk mi lessz a vége.
Kérdeztem amúgy hogy ez milyen gyár vagy ilyesmi, mondták hogy sampon meg ilyeneket készítenek ott. A tesztet amit ki kellet töltenem az is inkább ilyen matematikai jellegü volt, hogy meghatározni hogy a képen melyik tartályban van több, mert hogy miből mennyit lehet előállítani ha %-ban megadták a cuccokat, szóval szerintem valami adagolós meló lessz vagy nem tudom
A másik nagy kérdés ami felvetődik bennem, miért keresnek erre a pozicióra külföldi munkást? Van elég munkanélküli magyar aki szivesen dolgozna ilyen fizetésért szerintem. Vagy ez valami reklámfogás akarna lenni, hogy külföldröl jött hátha elhireszteli hogy milyen jó a meló és hoz másokat is magával? -
gergo5991
őstag
válasz Cathfaern #62639 üzenetére
érettségivel rendelkezem, semmi más képesítésem vagy egyéb dologgal nem rendelkezem, ahhoz képest csak nem rossz , na persze olyanról is halottam hogy haver elment angliába dolgozni és 12en voltak egy lakásban , kiváncsi vagyok itt milyen lesz a szállás .
MO-n amúgy van próbaidő? mégiscsak ha nem jönne be a meló ott tudja hagyni az ember.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Hasaggymeg #62636 üzenetére
Neked. Akinek allami auto viszi a csepp testet, annak nem
Everybody lies.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz gergo5991 #62635 üzenetére
Az bizony nem kevés,remélem nem kell megölj senkit érte!
(#62634) Crytec210...az elég baj lenne!
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz Hasaggymeg #62632 üzenetére
am Procter & Gamble céghez keresnek munkatársakat, nettó 900 euró fizuval + a szállást is biztosítják.
Neten próbáltam rákeresni, mindenki szidja a céget meg a kevés fizut, de nemtom, nekem netto 900euro azaz 270 000 ft nem tunik kevésnek.
Gondoltam megemlítem a cég nevét, hátha tud valaki bármit mondani róla[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Hasaggymeg #62632 üzenetére
Még.. Politikus kapitanyok valamit makogtak, hogy az autosok oldalara akarjak donteni ujra a merleget, elveve a prioritast a kerekparosoktol peldaul.
Everybody lies.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Gondolom versenyezni akar véle.
(#62629) gergo5991...Budapest,a bringások és a hipochonderek paradicsoma!
-
gergo5991
őstag
nemrég még áradoztam itt Budapest szépségéről, és hogy mennyire kibicajoznám magam ott, hát lehet ez most mind valóra válhat. Lehet Budapesten fogok dolgozni ha összejön az állás
-
deicide
veterán
Igen, ez a kettő az opció, de hajlok a TT gép felé, mert a montit kb csak azon az egy versenyen használnám és télen max, ha vizes az aszfalt és sajnálom kivinni az outit a dzsuvába. De arra akkor egyszerűbb télre egy görgő otthonra.
atok666: Nem akarom az URC-t sem eladni, mert ha csapatban megyek tekerni, vagy mezőnyversenyre, oda kell a normál gép is. Azt hiszem, fejben már eldőlt, hogy TT lesz az outi mellé, csak még győzködöm magam egy kicsit.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz benedekco #62616 üzenetére
Sosem lehet azt tudni!
(#62579) Fred23...keréken párzol?
ivana...bár én is már megettem kenyerem javát, kolbásztölteléken és kenyértésztán kívűl egyebet még nem gyúrtam. Jól vannak a vasak ott a földön,én bizots nem emelgetem őket csak azért,hogy úgy nézzek ki mint egy Michelin baba.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
ShiTmano leirta amit akartam, annyival egeszitenem ki, hogy ha nagyon akarnal, akkor talalnal nem egy kutatast es cikket ami ezzel foglalkozik, es alatamaszt minket.
Nem azt mondom, hogy hulyeseg amit mondasz, csak nem alapveto, mivel mint mar irtam is, egyenenkent eltero.
Aki epp elkezdene edzeni, annak azt fogjak mondani, amit Te is, aztan majd mindenki erzi maganak.Ugyan ugy tesztoszteronrol:
A provokatív cím mögött egy tanulmány áll, amelyet Dr. Stuart Phillips a McMaster Egyetemen készített és amelyben azt vizsgálták, hogy könnyebb súlyok magasabb ismétléssel milyen akut (azonnali, rövid távú) hatással vannak az izomnövekedésre, szemben a nagy súlyokkal végzett kevesebb ismétléssel. A kísérletben 15-en vettek részt, átlagosan 21 éves férfiak. Két protokoll szerint vagy 30%-os terheléssel (kb. 24 ismétlés), vagy 90%-os terheléssel dolgoztak (5-10 ismétlés).
A kutatók következtetése az volt, hogy "az eredmények arra utalnak, hogy az alacsony terhelésű, nagy mennyiségű ellenállásos edzés hatásosabb akut izom-anabolikus ingerek keltésére, mint a nagy terhelésű, munkamennyiségében alacsonyabb vagy egyenértékű edzés."
"Bad reklám is reklám too"
-
ShiTmano
aktív tag
Én sem szeretném tovább folytatni, mert nem ide való. Csak egy gondolat még. Az elmélet az elmélet, a gyakorlat meg gyakorlat. Nekem Ő a legnagyobb testépítő. Ajánlom a cikk végigolvasását. 5x10-12 ismétlés közepes súllyal. Vállvonogatásnál meg 12-15 ismétlés. Szerintem az eredményei önmagáért beszélnek. De azt gondolom hogy alkatfüggő, Neked, meg még sokan másoknak lehet hogy jobban bevált a 6-8 ismétlés, de a Bi*teches monstrumnak, Haneynek, Integralenak meg Nekem, úgy tűnik a 10+ ismétlés a jobb. (10-15, nem 30 meg 100).
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
addikt
válasz Pttypang #62574 üzenetére
Húúú de pörög itt az élet!
Ja arra is gondoltam, de csak ezért nem fogok droid telót venni, bár lehet olcsóbb lenen venni egy pár öreg szart. Nekem nagyon okos Nokia 1200-am van, barátnőmnek meg Lumia 630. Nézelődöm majd a sztórban hátha van valami, akkor meg csak nekem kellene egy másik valami ócska amin van kékfog és elfut uaz a progi. Kössz az ötletet.
Amúgy valami ócsó kínai szarra gondoltam ebay-ről de nem találok rá kereső szót, mivel a headset a kormány csapágy illetve a headset lehet sima telefonos headset is. Szal nehéz kiszűrni a dolgokat. Vagy gondoltam lesz valami olyan walkie talkie aminek van jack aljzata de az olcsókon nincsre: Hasaggymeg
Neeeem. Biztos nem! Amúgy olvassa ő is a totyikot?Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
ShiTmano
aktív tag
Szerintem erre gondolsz. Gino Sciardis Van vádli.....
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
r.levente75
addikt
válasz Runner_fxr #62612 üzenetére
Ha jól emlékszem a futószámokban nem is remekelt.😊
-
Runner_fxr
Ármester
válasz r.levente75 #62611 üzenetére
Ja, volt is 152 kiló, akkora bélel mint egy betonkeverő.
-
r.levente75
addikt
válasz Runner_fxr #62578 üzenetére
Fekete Laci 14 grillcsirkét evett, egy tepszi sütivel lefojtva.😊
-
Solad
addikt
En nem is ertem ezeket. Ki vannak jelentve "megfelelo" ismetles es sorozatszamok a rovid- illetve hosszutavu edzescelok ismerete nelkul, es akkor tervezettsegrol mar nem is beszelek. Elojon mindig ez az 5-8 ismetles, a fitnesztermek "edzoi"nek nagy resze siman ravagja ugyanezt eroallokepesseg-fejlesztesre vagy gyorserofejlesztesre is
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
6030D
őstag
Most meg fog mindenki kövezni (nem csak a gyúrósok ), de ha nem fog tekerni sokat, akkor próbáljátok ki ezt a zselés borítást, amit rá kell húzni a nyeregre. Feleségemnek már a második van rajta, kb 4 év alatt, és semmi áron nem hajlandó venni egy normális nyerget, pedig mondtam már, hogy nézzünk valamit. 1500 Ft volt, ha jól emlékszem a Lidlben, de lehet venni máshol is, bringás gatya nélkül eltekereg vele egész napokat (~50-70 km). Én egyszer kipróbáltam, borzasztó, de neki meg tetszik. A rögzítéssel kell szöszölni, amíg teljesen fix lesz, de utána nem mozdul el, amíg le nem szeded. Egy próbát megér, szerintem, nem egy nagy összeg.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Pttypang #62600 üzenetére
Itt van,még kréta nélkül is le tudod mérni a kartonon keletkezett mélyedések közepe közötti távolságot.Ehhez hozzá kell adni 20-30mm-t és az körüli lehet az alkalmas.
(#62606) szjoci...többet nem is barátkozok veled!
(#62559) Runner_fxr ...jó sápadt voltál!
(#62585) haarmaan...ha ugrik akkor félő már egész sort kell cserélni.Nem kell eddig nyúzni,mérni kell időnként a láncnyúlást és cserélni a láncot még mielőtt a sort is megenné.
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz Pttypang #62600 üzenetére
Itt elmagyarázzák hogy lehet otthon lemérni az ideális nyeregszélességet.
-
6030D
őstag
válasz Integrale #62575 üzenetére
Ezt még iderakom, de nem akarom ezzel fokozni a vitát, mindenki úgy edz, ahogy akar.
Azt meg nem mondtam, hogy a sok ismétlés szálkásít.Most nézzük azt, hogy mondjuk 15 ismétlést akarsz végezni. Ez kb. 70%-a a maximum súlynak. Ha az ilyen szettet bukásig viszed, akkor végül bevonsz minden rostot a munkába, de sokuk (és főleg a növekedésre leginkább képes magas küszöbű rostok) nem lépnek működésbe a sorozat legvégéig, így ezek a rostok nem sokat kapnak a nagy feszülésből és kifáradásból.
Mindezekkel szemben nézzük az 5-8 ismétlést a 80-85%-os terheléssel. Mindenek felett, már a legelső ismétléstől kezdve maximális mértékű izomrost bevonódással számolhatsz. Másodszor, maximalizálod a fáradást, metabolikus munkát és volument. Lényegében ez az ismétlésszám és intenzitás tartomány garantálja az optimális egyensúlyt az izomrost munkába vonás/tenzió és fáradás/metabolikus munka között.
Így tehát ez az a válasz, ami állandóan előjön, ha olyanokat kérdezel az iparban, akik nem teljesen sötétek: 5-8 ismétlés.
-
ivana
Ármester
Egyszer kell ráérezni kb. mi jó, utána ránézésre megy. Arra vigyázzatok, hogy a durva párnázottság sose jó. Ha nagyon rugózni kell akkor rugós legyen, de amúgy kemény, ha nem kell akkora rugózás akkor meg viszonylag kemény legyen (nem műanyag, de valami bőr mondjuk). Főleg erősebb bringásnál érződik, de töri a segged ha párnás, mert kileng ahogy hajtasz.
(#62601) Vanir Volt klipszes nekem is de már eladtam, nekem nem jött be, vagy nehéz kicsatolni, vagy nem elég merev. Pedig a csapáagyazása nagyon ott volt. Az SPD viszont nagyon király, ha megyek valahova szoktam vinni váltás cipőt, pl. az egyetem egy 20-as most mértem ki, oda már bőven megéri.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning