Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Sziasztok!
BMW 320D 163PS 2007 nem start stopos kocsiba milyen akkut érdemes venni?
80AH van benne most, de ajánlottak 100-ast is valami Electric Powert.
Nem a kínálat alját, de a csúcsát sem szeretném venni.
Illetve az akku felett írják a csavarokra, hogy 15nm kell meghúzni, az kb mekkora erő.És az utolsó kérdés:
Az akku cserét rögzíteni a vezérlőben hogyan lehet otthon rögzíteni? Can bus bluetoothos van itthon, laptop, és android telefon is. -
Kinder
senior tag
Örülök,hogy tudtam segíteni, és így nem kell várni

-
Kinder
senior tag
Erre van megoldás.
Az autóban újra engedélyezni kell az adatmegosztást. ( hiába van engedélyezve a teljes, át kell rakni másra, aztán vissza a teljesre )
Kb 20 másodperc megcsinálni, csak arra kell figyelni, hogy legyél bejelentkezve az autóban is és az appban is. -
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Sejtettem, ezért is kérdeztem, hogy biztos legyen.
-
2 napja nem megy az Útjaim kijelzése a My BMW appban. Másnak is van ilyen problémája vagy csak engem tisztel meg?
Lehet a hülye ios béta szoft miatt van? -
Tiédetis
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ilyesmi van. Megnézem
iX3 7-es -
válasz
Tiédetis
üzenetére
Kódolni kell.
Én nem emlékszem egyiknél sem olyan menüpontra, ahol a tükörbehajtást kezelné.
Gondolom kulcsnélküli az autó.
Nekem az F10 volt az és mikor felkódoltam az automatikus behajtást, elég zavaróan viselkedett, ezért úgy döntöttem a tükörbehajtás marad és a keyless-t kódoltam ki. -
Tiédetis
senior tag
segítsetek mert kiakaszt a tükör
minden zárás-nyitás után behajt-kihajt. (mosónál rohadt zavaró az állandó csipogás mondjuk) ezt csinálja naponta rendesen, azonban reggel... Bal oldali kihajt, jobb nem. Manuálisan be-ki. Ezt hol tudom átállítani? -
sarkany01
tag
Sziasztok. Valakinek feltehetnék 1-2 kérdést Inpa programmal kapcsolatban? N53at diagnosztizálnék, és ahhoz kéne egy kis segítség.
-
-
Chris0321
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Este? Tegnap nappal tejköd volt, lakott területen kívül egyszer csak azt látom, hogy valaminek megy az irányjelzője. Még menetfény sem ment rajta elől és párszáz méterrel később mért a yard. Nagyon remélem, hogy kapott valami büntit, bár azon sem lepődnék meg ha nem lenne belőle semmi baja.
-
BossBoss
őstag
válasz
zsolti75
üzenetére
Így van, réggebiekben is bekapcsolható, akár egy Bimmercode-al vagy ISTA-val. Minden autómon aktiváltam eddig amin lehetett.
Szomszéduknak is iX van, eskű az elején nem tetszett. Most már odavagyok érte. Elfogadnám.

Na majd, ha cseréljük egyszer az öreg F31-et biztos ráézek. Amúgy még MY,ID4, ENYAQ van a pakliban egyelőre. De az iX mas liga.
-
Újabb pozitív meglepi volt ma gyári navi okán.
Belvárosba mentem, elvittem egy körre Édesapámat is, hogy üljön kicsit az új autóban. Tőlem hozzá mentem még navi nélkül aztán beütött címre belvárosba majd a saját címem ütöttem be, de Apuhoz mentünk elsőnek értelemszerűen. És az autó egy idő után tudta, és jelölte mint megállót. Beszarás.

Ui: Nekem az i5 világító veséje már tetszik.
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Ezek a világító emblémák valami borzasztó olcsó, gagyi giccshatásúak szerintem. Mindegy, milyen márka. Egyszerűen gáz, nekem ilyen homasita tyuning hatása van az egész karácsonyfázós marhaságnak. De biztos sok kínai ember szereti, különben nem csinálnák.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is. Szokott itt szembe jönni egy hetes, világítós vesékkel. Rettentő gagyinak tűnik így sötétben az egész autó.
-
MCs88
aktív tag
Fehér Vernasca bőrre mit ajánlanátok kék farmer-nyom eltávolítására? A síma nedves mikroszálas leszedte a nagyját, de azért nem mindent
-
-MarhaRépa-
junior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát, kövezzetek meg, de nekem csakis világító vesékkel kéne. Rohadt jól néz ki éjszaka.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Ennyire nem mélyedtem el benne, így nyilván rendelném. De az első dolgom lenne kikapcsolni a világító veséket. 
brumi1024: Nem mondod?! Pont ma mondtam egy haveromnak, h jövő tavaszig ne is gondoljon alkura.
MarhaRépa: Hasonló felszereltséggel 35.5-re jött ki nekem. Mínusz 1M a vonóhorog és a tetőablak. Szóval kb másfél millióval több a 40d.
Ja! Természetesen ülésszellőztetéssel.
-
brumi1024
veterán
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Egész konkrét ajánlatot nézve (mindkettő maximum kedvezménnyel) jól felszerelt 20d volt vele árpariban itthon, az meg hát közelében sincs ennek.
-
-MarhaRépa-
junior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Konfigurálj már be a kedvemért egy G45 40d xDrive-ot olyanra, ami összevethető ezzel az autóval.
Na, az mennyi lett?
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Alkudni amúgy már most is lehet.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
"És a 34-ben nincs benne a Iconic Glow 400k-ért" - a csalóka, hogy az adaptív lámpa abban van ezért meg fogod rendelni ha nem akarsz a gyengébbik lámpával közlekedni. Egy ledsortért azért ők se kérnének 400K-t

Viszont így összedrótozták az adaptív lámpával és sokan kérni fogják. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Most végeztem vele, szerintem teljesen oké.
Mondjuk egy dolgot nem értek: ő azt mondja, h 29-ért minden benne van (amire szüksége van), nekem most kicsivel több mint 34-re sikerült konfigurálnom. Mondjuk vonóhorgot is tettem rá, az mínusz 440k. Plusz a panorámatető 540-ért... De ezeken kívül semmit sem tudnék elhagyni.
Szerk.: Ja! És a 34-ben nincs benne a Iconic Glow 400k-ért - az nálam tiltólistán van.
-
-MarhaRépa-
junior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kicsit kevés lett benne a technológiai részlet.
-
bulikavagyok
nagyúr
ERRE VÁRTUNK! – BMW iX3 – Vezettem - Handrás
Hátha érdekel valakit. Én sem csípem a csávót, de általában jók a tesztjei.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Menü -> Külső világítás ->További beállítások -> Hátsó nappali menetfény
-
Jól írod
A másik érdekesség, hogy ez az első autó amiben se asszony se én nem nyúltunk még a szellőző befúvókhoz. Egyszerűen jól huzatmentesen jön a levegő, max nála veszem fél fokkal feljebb a hőmérsékletet, amit miután kiszáll az autó magától visszavesz az én értékemre. Parádé.
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Elhiszem. Pláne, hogy hiába hideg a levegő körülötted, ha minden felület, amihez hozzáérsz kellemesen meleg, ezerszer jobb a közérzet. Plusz itt ugye nincs várás, hogy meleg legyen a motor, nem mész 5 perceket fűtés nélkül, valami baromi okos az egész. Biztos vagyok benne, hogy még a hatékonyságot is javítja, hogy nem kell annyira döngetni a fűtést. Őszinte leszek, nem is tudom, az android auto óta volt-e olyan extra ötlet, ami ennyire tetszett. Fel is írtam fejben a nem muszáj, de rohadt jó, ha van kategóriába. Nekem az ülésszellőztetés fontosabb, de én pont, hogy a meleget nem bírom, a hideggel nincs bajom. De még így is baromira tetszik, egy jó kis mínuszos téli napon valami isteni lehet.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hú, na ez mondjuk egy rohadt jó extra. Ezt tudnám szeretni.
-
crocy
tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
annyira jo, hogy a fizikai gombok kiherelesevel eljutott oda az összes gyarto, hogy minden funkciot kihanynak egy bazi nagy tabletre közepre. több gombbal eleg lenne a kisebb kijelzö es az meg mehetne a müszerfalba integralva. sokkal izlesesebb lenne. nem tudom van-e visszaut ebböl az undormany designbol. talan head-up displayek felokositasa segit majd.
-
chess001
aktív tag
válasz
chess001
üzenetére
Aki bemutat valamit szerintem jó, ha jobban ért hozzá, mint a közönség.
Szerintem Olivéré messze a legjobb tartalom:
https://www.youtube.com/watch?v=5r5P_G_rjO8
A laptiming is ott van szorosan, de ők nem túl alaposak, de elég széles a merítés, sok jó gép van. -
chess001
aktív tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
A videósa jó, amúgy inkább füstje van, az elsők között kezdte itthon az EV-k bemutatását, ismerik...
-
Tiédetis
senior tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
szvsz-t

Nekem más róla
De kivételesen nem veszünk össze ezen, egyszerűen nem nézem és kész. -
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
A régi totalcar nagy részét személyesen ismertem akkoriban, mondjuk a Gábor kivételével.
Szórakoztató volt és megvolt az összes videójuk pc-n.
A F12 nem tablet, az még belefér a tűréshatáromba, ugyanúgy mint a e60, F10, G20 korabeli autók. Ezeknél csak szimplán felesleges volt. Egy árva forintot sem adtam volna érte ha nem lett volna alapfelszereltség. De ezeknél még ott voltak a gombok ahol lenniük kellett, vakon is tudtam kezelni a rádiót, ülésfűtést, klímát stb. Akkoriban, mikor megvettem akármelyiket, eltöltöttem jó pár órát a garázsban, beállítottam és átkódoltam amit akartam, többé hozzá se értem. Felprogramoztam az 1-es gombra a képernyő kikapcsolást, és az övbecsatolás után ez a következő mozdulatom már cirka 2007-óta. -
-MarhaRépa-
junior tag
válasz
zsolti75
üzenetére
Nem tudom, engem ez a méricskélős autóteszt sohasem hozott lázba. Azért is szerettem annak idején az ős-Totalcart Winklerrel meg Karottával, mertek szubjektívek lenni, de ez nem párosult elfogultsággal, pont megtalálták az egyensúlyt + benne volt az a gyermeki lelkesedés, ami minden autórajongóban benne van.
Tablet van már a BMWben is kábé 15 éve. Vagy mikor jött ki az F12? -
tasiadam
veterán
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
A legjobb autos szoftver az a telefon a tartoban, benne egy jackdugo es egy C-s tolto
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Képben vagyok. BMW-re G20-at követően rá se nézek. Nem az én világom. Néztem Mercit, VW-csoportot, szintén felejtős.
Tavasszal tervezem eladni a villanyszart, 23-as 540d-ket nézegettem, de nem vagyok szerelmes a típusba. Lehet megint e39 530i lesz belőle. €20-25K körül már láttam szépet. -
válasz
Kinder
üzenetére
Én mást hallok most, kezdve hogy a kínaiak lehet leállnak a rejtett kilincsekkel balesetvédelmi okokból, utána lehet jönnek vissza a gombok hasonló okok miatt.
Várjuk ki a végét, én örülnék neki, mert egy gombot mindig könnyebb volt eltalálni vakon, mint egy kijelzőt
#78216zsolti75: Megértelek, de készülj fel rá, hogy ~2021 utáni gyártásnál igencsak keresned kell majd azt az autót, amiben nem nagy kijelző van gombok nélkül.
A kikapcsolást nem is értem, de a te autód, te életed.
-
válasz
zsolti75
üzenetére
Nem ismerem az Andrást, nem véleményezem, ha láttam is videóját, nem néztem végig, mert nem érdekelnek azok a témák amivel Ő foglalkozik.
Ha már láttatok egy 80-90-es évekbeli német autótesztet, abban még igazi tesztek voltak, decibelek, féktávok, fogyasztási adatok különböző körülmények között, kanyarsebesség, jávorszarvasteszt és még sorolhatnám. Magyarul igazi műszaki adatok.
Ma meg a tesztek fele a tabletről szól. Komolyan ez a legfontosabb egy autóban? Nekem az első dolgom, hogy kikapcsolom. Rohadtul zavar vezetés közben és sose vennék olyan autót amin nincsenek dedikált gombok. -
brumi1024
veterán
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Ahogy látom a UX-esek nem igazán tudtak mit kezdeni a kijelzőformával.
-
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Fos
-
brumi1024
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
+műszerfal, ajtópanel. Könyöklőfűtés elérhető máshol is, itt inkább az előbbiek a különlegesek.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kormány,kar,könyöklő,mindenhol van fűtőszál. Nagyon kéne.
-
-MarhaRépa-
junior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Üléshűtés oké, nyilván aki ilyet akar annak hiányozni fog.
Ár? Szerintem egyáltalán nem drága, azért ez egy két motoros nagy akkus verzió. Lesz majd olcsóbb kivitel is (meg drágább is
). Egy G45 X3 40d xDrive is már 70e euró. Az iX azért jóval drágább ( 69e VS. 83e. )
Lesz majd iX kategóriában is Neue Klasse technika, talán már nem is kell olyan sokat várni rá.
-
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
1 bajom van az autóval még mindig, nem, hülyeség, kicsit több:
- Alig lehet majd kapni, mindenki ilyet akar
- Üléshűűűtééééés, nekem nagyon hiányzik
- Szerintem kicsit olcsóbbnak kéne lennie, majdnem annyi, mint egy iX, de látszik, hogy minőségileg azért alá van pozícionálva, annak ellenére milyen újítások vannak benne.
- Annyira bejön az iX-ben a felületfűtés (fene se gondolta volna), hogy innentől minden autómba akarok majd

- És a csend is...
+ Az infotainment, az valami zseni, meg gondolom azért sokminden más is, tényleg el lett találva az autó. -
-MarhaRépa-
junior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Holnap jön ki a teszt, valószínűleg az is végig hasonló hangvételű lesz.
Az ilyenek mindig rengeteg indulatot generálnak az ellentáborban. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Mi kezdődik? Fikázásra számítottam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Több tesztet láttam már, szuper lett az autó. Nagyon tetszik kívülről-belülről, rég tetszett már ennyire frissen bemutatott BMW. Pedig nem vagyok egy SUV fan, elektromos meg pláne nem.
-
-MarhaRépa-
junior tag
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Éjszaka nem megy semmi igazán talán a fűtésed de az szerintem valami három fázisú kazán lesz, 4-5 kW már egy nagy házat is elvisz ha rendesen le van szigetelve. Szóval nyugodtan marad 10A is fázisonként ami 7 kW feletti és azt jelenti egy éjszaka alatt televágja az i4 aksiját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- 3D nyomtatás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest