Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez várható volt, bár igazán az akciók miatt lett mínusz. Meg kell tartani 5-6 évig és akkor nincs olyan nagy bukó per év.
-
FIREBLADE78
addikt
Azt sajnálom,hogy az i4 ára mínusz 3-5 millió kapásból
-
Kinder
senior tag
Az új kormánykerék is csak megszokás kérdése.
Legalább kerek, nem pedig alul lecsapott, vagy nincs is felül semmi, mint a Tesla Model S Plaid-ben.
Szóval fogni ugyanúgy lehet, a gombokat megszokod, és nem az alap kell a felső küllővel, hanem a sport verzió, ás máris tűrhető. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nálam ült a 180 cm-es haverom. Nem panaszkodott
-
chess001
aktív tag
Már van vezetős video:
https://www.youtube.com/watch?v=thGp39PKL8k
Spoiler: 2100 kg, 473 le, 108KWh aksi, az idióta ix3 kormánykerék. -
Tiédetis
senior tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
aztán jönnek az unokák és megint kell
-
-MarhaRépa-
junior tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
A gyerek nálunk lassan kirepül, úgyhogy sanszosan a következő autóm hátsó ülése már nem lesz lényeges. Lehet SUV-ról is visszatérek valami laposabbra, hacsak az asszony meg nem vétózza. Kombi mondjuk néha jól jön.
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Ez egyéni preferencia, nekünk ez nem volt elfogadható, akár ül ott naponta valaki, akár nem.
-
kardkovacsi
senior tag
-
Kinder
senior tag
Igen, a "csapott" formákkal ez a baj, hogy ha 180 cm feletti vagy, akkor gondban lehetsz hátul.
Nekem is már 180 feletti a fiam ( talán 183 cm lehet most ), és még bepréseli magát hátra, de szerintem már nem kényelmes neki hosszú távon. ( A másik fiam meg még magasabb lesz, ahogy elnézem ).
Azért is szeretnék váltani, 1-2 éven belül mondjuk egy jó árasított használt i5 kombi, vagy 3-4 évvel később nyilván valami NeueKlasse ix3, ix5...
Nekem mindegy, én nem ülök hátra
meg már nem is növök nagyobbra. 
-
Kinder
senior tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére

-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nekünk pont ez volt a bajunk az i4-el, még ha hátul ritkán is ül valaki, a kihasználása a térnek korlátozott, alig bírtunk beülni külön-külön is. Pedig maga az autó kinézetre tetszett mindkettőnknek.
-
Kinder
senior tag
BMW i3 NK
Mostmár tuti a március 18.-i bemutató. -
kardkovacsi
senior tag
válasz
Kinder
üzenetére
Szerintem ez a fő oka amiért nem mennek annyira ezek a GC modellek, 4-es széria GC vonala is megszűnik. Beültem egyszer hátra az i4-ben és 175 magasságommal összesen 3-4 centi fejtér volt ami már kényelmetlen.
Cserébe szép és jól pakolható
de magas (sőt már egy átlagos se) felnőtt ne üljön hátul. -
tasiadam
veterán
iX4 debrecenben
-
H.Ezredes
őstag
válasz
envagyok
üzenetére
Nem tudok sajnos a gyárin kívül jó alternatívát. UT silány azokból más szivacsot meg sose próbáltam felrakni.
#78929BossBoss
Régebben a gyári köszörült jött vagy olyan amiben nem volt benne a BMW cikkszám. a minőség tökéletes volt aztán váltottak teljesen megváltozott a termék köze nincs a gyárihoz és egyszerűen szarok... Continental-t raktam fel legutóbb szervizes barátom ajánlására az pl jó volt akkor. Vízpumpából a Hepu jó volt eddig. -
H.Ezredes
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
Kifejezetten videóról nem hallom,hogy annyira rossz hangja lenne. Egyébként Hangok gyakran a vákuumpumpából jönnek ahogy dolgozik illetve szíjak görgők feszítők. A főtengely szíjtárcsa tönkre tud menni de akkor nagyon durva fémes csattogó hangja szokott lenni. Szíj szokott még beremegni de ilyen a videón nem hallok.
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
e39 330d-t tervezek vásárolni, az eladó készített egy hidegindítós videót.
Egy picit mintha fémes hangja lenne, mit gondoltok, nagy baj lehet vagy ez valami egyszerűbben orvosolható gond lehet?Amennyiben nem nagy gond lehet vagy amiatt lehet, hogy sokat állt akkor megvenném mert ez nagyon ritka ilyet találni ami ilyen.
-
Chris0321
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Az én kocsimon Continental téli és nyári szett van, én nem tapasztaltam problémát. Kb. 7.000 km-ert megyek, a gumi előbb öregszik el nálam, mint elkopna. Én a nagy márkák közül vennék az autómra gumit, bár van a prohardvernek gumis oldala is, ahol érdemes lehet érdeklődni, hogy mit éri meg megvenni.
-
brumi1024
veterán
Ha mar iX3, Ausztria, magyar rendszammal.

-
Neoteric
addikt
Ma vezettem iX3-at, Q6-ot & Model Y performancet felváltva kb 2,5 órán keresztül, városban, pályán, szlalompályán, víz akadályos pályán. Sokszor a marketing szöveg csak bullshit, de most azt éreztem, hogy van benne valami, ez az autó (iX3) egy szóval: zseni. Egyben van, jó hardver, jó szoftver, jó anyagok, intuitív, kb instant otthon érzi magát az ember. Technológiában, hatótávban, töltési sebességben ver mindenkit. Mozgást tekintve a konkurenciákhoz képest más liga. Tesla ugyan szintén fejletépősen gyorsul, de kanyar, fék, úttartás szempontból sehol sincs. Az Audi volt nekem a legnagyobb csalódás, árnyéka önmagának, ráadásul még drágább is, mint az iX3, nem tudom mire fel. Kíváncsian várom az i3-at, illetve, hogy mivel tudnak erre még rádobni néhány lapáttal, valószínűleg az lesz kedvencem.
-
Chris0321
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Igen, ezért kérdeztem meg már az első bejegyzésemben, hogy a félrekopást, hogy értette. A guminyomást sem írta le akkor, hogy a gyárira van-e fújva. De ha azt mondták neki a futóművesnél, hogy nem volt komoly probléma a beállításokkal, akkor nem tudom, hogy biztos csak a nem megfelelően álló futómű okozta-e a problémát, mert akkor nem biztos, hogy ennyire el kellene kopnia. Plusz azt is írta, hogy félre húzott a kocsi.
-
Tiédetis
senior tag
-
Chris0321
veterán
válasz
Tiédetis
üzenetére
Hogy érted azt, hogy a gumi külső része kuka, a belső jó? Mert ha a gumi két külső része kopott, a közepe nem, akkor kicsi benne a nyomás. Ha a külsőt úgy érted, hogy a kocsihoz képest és a guminak csak az egyik oldala kopott, akkor ott valami beállítási, vagy más hiba van. Egyébként mennyi a gyári guminyomás, ahhoz a mérethez? Nekem e46-nál a 205/55R16-os gumikhoz 2,3 és 2,7.
-
Tiédetis
senior tag
Gyakorlati kérdés: iX3 eléggé lekoptatta a yokohama külső részét, gyarkolatilag kuka, pedig a belső jó.
Iájjj, azt javasolja hogy 2,2 helyett 2,7-es nyomást érdemes alkalmazni.
Mi erről a vélemény, tapasztalat? -
chess001
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A merciknél még majdnem az arányok is stimmelnek, nagyon nehéz elsőre megmondani, hogy melyik is melyik, lehet a BMW is indul arra fele, eddig azért eléggé könnyen azonosíthatóak voltak...
-
-MarhaRépa-
junior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hmm, ha így is úgy is új autót csinálnak, akkor hogy lehet azzal spórolni szerinted, ha az autók hasonlóan néznek ki?
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
De ez ilyen 30 éve
Mellesleg sokszor ha nagyon teszt az autó akkor ráakasztanak egy másik kasztnit mint a villany M3 esetén amire egy i4-et húztak rá. Szóval még az se biztos, hogy X5-öt láttál. Abból elvileg nem lesz NK verzió hanem marad a közös platform.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szíj szettet? Vízpumpából HEPU? Vagy már az sem az igazi?