- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G30-ban meghülyült a navi és fals helyszínt mutat hogy szerinte hol vagyok. A telefonos app jó, mármint az abban lévő helymeghatározás. Valamint a hidden menüben a GPS koordináták is jónak tűntek (telefonnal csekkolva).
Vajon beszart a GPS antenna? -
dropi
senior tag
Sziasztok, újabb tanács kérés. Az alany: 530d/2008.
A szélvédőre csak forró levegőt volt hajlandó fújni, mindegy, hogy ment a légkondi, vagy nem, viszont a középső rostélyon jött a jéghideg levegő, bár azt nem vettem észre, hogy a hőmérséklet szabályozásra reagálna. Végül a fűtéscsap hibát mondták, ki is cserélte a szerelő, azóta az ablak-meleg levegő összefüggés megszűnt, cserébe a klíma se fúj hideget sehova. Viszont mikor bekapcsolom, azért erezni, hogy történik valami a rendszerben, sőt a klímás levegő szagát is érezni, de sajna olyan a hőmérséklete a levegőnek, mintha simán csak legkondi nélkül fújatnám be a külső levegőt.
Amit tudni kell, a kocsi szeptember óta van nálam, előtte áprilistól kb nem is járta vele, csak le volt állítva, tehát két éve tuti nem volt töltetve.
Lehet, hogy csak egy klíma töltés hiányzik neki?
Köszi. -
scream
veterán
Hali!
Családi egyterűnek, műszaki szempontból mennyire lehet bajos egy 2-es 218d/220d Gran Tourer automata (elsősorban 5 személyes/üléses)? Motorra egyelőre nem kifejezetten találtam problémákat, váltóra meglepően sok pozitív tapasztalást olvastam, viszont összességében nincsen sok infó - legalábbis én nem találtam róla. Valahol olvastam, hogy a klíma "problémás", de ez nem tudom pontosan hogyan értendő, meg mennyire széleskörűen van jelen.
Tudom, egyterű is, meg elsőkerekes, így nem is BMW, de egyrészt ennek van elég nagy csomagtere, másrészt ez fér el a garázsba...
Olyan 5M körül nézelődök, egyelőre még semmi konkrét példány nincsen - de ahogy látom 180-210e km körüli futásokkal vannak, ami szóba tudna jönni.
Vezérműlánc, vezérléscsere mennyi lehet rá? Illetve xDrive karbantartása anyagilag hogyan manifesztálódik? Mire kell/érdemes figyelni - az amúgy átlagos dolgokon felül?
-
madkiller
őstag
válasz
FIREBLADE78 #77370 üzenetére
Nem. Facelift.
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz
FIREBLADE78 #77364 üzenetére
Köszi ,hogy sikerült értelmezni a kérdést!
Gondolom a kabrio meg még nagyobb katasztrófa
-
Gsx-rr
veterán
Mi az utolsó évjárat X6-ból ahol még nyitható tető van?
-
kardkovacsi
senior tag
Beállítottam a personal eSim-et. Lehet fizikai sim kártyával is használni, adtak egy ezt kezelő kis kütyüt anno. Kértem egy multisimet a telekomtól és azzal működik. Érdekes, van wifi az autóban, így legalább működik a iPad is az autóban, a telefon is arról megy így nem kell használnia a 4G/5G-t. Remélhetőleg így kevésbé fog melegedni a töltőn. Egy kockával jobb a vétel mert ez az autó külső antennáját használja. Nagyjából ennyi illetve lehet telefonálni is azon a sim-en keresztül, de elég butácska a telefon kezelő része a BMW-nek, mert még egy gyorshívó lista sincs benne.
-
PROHARDVER!
Az egymással való foglalkozást fejezzétek be legyetek szívesek még azelőtt, hogy minden érintett kitiltásra kerülne a topikból!
-
H.Ezredes
őstag
Egy szép projektem fut éppen M550D 150E Km ha kész mesélek
Egy kirepedt turbó olajzó cső mit okoz ha addig mennek vele amíg 1L olaj marad a motorban....
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN