Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
itroh
tag
Szia!
Neked is ANC mellett van csak mély szinte? Akárhogy nyomom rá az EQ meg mindenféle Boost-ot, egyszerűen nagyon vékony úgy a hangja, vagy nem is tudom hogy jellemezzem.
Nekem igazából csak annyi, hogy nincs tapasztalatom ezekkel a fülesekkel, nem is tudom mit várok egy 7mm kis drivertől. Csak ugye az zavart össze, hogy mindenhol kiemelték a basszus mennyiségét
. Nem küldöm vissza, nem kinlódok vele, de ahogy írtad teljes áron nagyon pipa lennék, viszont így marad. Franc tudja lehet feldobom apróra nyomottabb áron.
Köszönöm a jelzést, véleményed.
szerk.: ránézek az EQ-ra amit linkeltél -
.LnB
titán
EarFun Free Pro 3 első benyomások.
Oké-oké. Elsőre is értettem, hogy miért nem tetszett a hangminősége.
Ez out of box tényleg nem jó. Én is meglepődtem, hogy mennyire nem szól jól. Állítgattam is bőszen, hogy legyen valami. Érdekes, hogy a cikkben lévő EQ se tetszett, amit be is linkeltem neked. Pedig valószínűleg azt egy sokkal hozzáértőbb ember írta mint én.
Most erre jutottam: [kép] (még lehet majd finomhangolni) Próbáld ki esetleg így. Azért nekem is kell a basszus. De egyszerűen ez is csak ANC mellett működik, erre figyelj. Szép letisztult hangja van, erős mélyekkel (valószínűleg abból majd még faragok én is). Így én azt mondom, hogy marha jó a hangja. Nem tudom, hogy melyiket tartsam meg, és melyik legyen a gyereké. Egyébként teljes áron lehet, hogy kicsit morcos lennék emiatt a Free Pro 3 miatt, de így akciósan marha jó vétel.
Szerintem egyébként ANC-ben gyenge. Mármint a Space Travel és a Space Travel 2 is jobb benne. Sokkal jobban hallom a billentyűzetet amikor írok, az egeret amikor kattintgatok, és a körülöttem lévőket az irodában. Ha valami miatt még sem ezt tartom meg, akkor ez lesz az.
Most konkrétan cserélgetem a Free Pro 3-at, és a Space Travel 2-t. Az én ízlésemnek mindkettő tök jó. Talán az FP3 cseppet jobban szól, de a ST2-ben jobb az ANC. És lehet, hogy ha kicsit még állítanék az ST2 EQ-ján, akkor felzárkózna hangban is a FP3-hoz.
Nekem ez elég egál. De az tény, hogy ebbe a Free Pro 3-ban életet kell lehelni, mert a dobozból kivéve iszonyat gyenge. Utána viszont marha jó! -
Janaboy
veterán
válasz
spiralhead
üzenetére
Akkor lehet nem tudja ezt.
-
FőDudu
veterán
válasz
patomi
üzenetére
Aki TWS hangminoseget akar, az ne vegyen almas szarokat.
Nekem is van par (iphone, ipad, tobb macbook pro), de vezetek nelkul max a fentebb emlitett Sennheiser BT dongle hasznalataval tudnak minoseg romlas nelkuli BT kapcsolatot a fulesekkel.
Nem rossz az Airpods Pro2 sem, de nem lehet az LDAC kapcsolat atviteli sebesseget az AAC sebessegehez hasonlitani. E miatt a minosege sem lehet olyan.
Es itt ala tettek a hardvert is. Jol hangoltak, ki is jon a kulonbseg.
De kell az LDAC, mert ez a fules meg tudja szolaltatni a kulonbseget.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
A telefonon allitott EQ hatassal van a Macbookrol lejatszott zenere is.
Ugy tunik az EQ a fulesben van - nem az app csinalja ahogy en gondoltam.Azaz aki megtalalja a megfelelo EQ beallitast egy telefonon, az hasznalhatja a beallitott EQ-t akar szamitogeppel is.
Ez jo hir.
-
crocy
tag
válasz
FőDudu
üzenetére
na leszedtem az app-et es bellitottam az adaptiv EQ. nekem igy jobban szol gepen es iphonon keresztül is. de en mindig nem vagyok töle ugy elajulva mint ti. bar en lehet mar süket vagyok.
az monjduk vicc hogy kiirja hogy valtsak az ujabb app-re es atiranyit a regebbire (soundpeats).
a presetes bass boost-ban pedig kevesebb a basszus mint amit beallitott nekem az adaptivon keresztül.
nem nehez, viszont a meretei miatt nem tudnam egesz nap viselni.
igazabol en visszasirom a sony linkbuds s-emet. sztem az jo is szolt es kenyelmes is volt. kar hogy kb 1,5 evet birt az akksija........ -
spiralhead
újonc
-
Janaboy
veterán
válasz
spiralhead
üzenetére
Wearing fit detectiont keress.
-
spiralhead
újonc
Tegnap megnéztem és -hallgattam egy Deneon Pearlt (habár prót akartam, de csak ezt lehetett). Amit ott hallottam, az lenyűgözött, azonban a kialakítása abban a 20 percben okozott némi eltántorodást. Úgyhogy hazajöttem, s már majdnem rábólintottam a Sennheiser Momentum 4-re, amikor szembejött a SoundPeats H3. Több tesztelő is kiemelkedőnek találja, akár a prémium kategóriás fülhallgatókkal is versenyre kelhet, sőt, győzedelmeskedhet is ami a hang minőségét illeti. Ezen felbuzdulva ma már érte is mentem.
Tényleg jól szól. A56 telefonnal LDAC nélkül is, vele egy hajszálnyival tán jobb. Az adaptív EQ egész jó munkát végzett, de még kellett korrigálni rajta.
Kiindulásként használtam saját appban a következő kettőt:
-2,+2,0,-2,-5,-1,+6,-2,0,0 - állítólag egy segítőkész SoundPeats ügyfélszolgálatos javasolta
[Ez] pedig egy másik. Neki van egy tulajdonságokra bontott [ajánlása] is.
Azonban hiába az EQ, vagy bármilyen beállítás, számomra a tegnap tapasztaltak után valami hiányzik. Tán nem elég tágas, nem különülnek el a hangok, hangszerek annyira, nem tudom, de nekem az nagyon kellemes volt. Úgyhogy attól tartok, inkább Denon lesz a választás, s majd megszokom a kialakítás furcsaságait. Ha nem kell a Pro, ami elvileg hangzásban alig tér a simától, akkor lesz egy kiváló zenei élményt nyújtó fülhallgatód, s csupán 8000 Ft-ot kell rádobnod. -
-
patomi
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Nos, megérkezett az enyém is. .. Ez piszok jó. Azért az LDAC igencsak hozzátesz, de anélkül is jól használható. Talán az első tws ami dobozból kivéve tud mindent, ahogy kell(hangját tekintve). És van tér.. besza-behu
Ennyiért nagyon jó vétel, de megkockáztatom, hogy 2x ennyiért sem kapsz jobbat.
ANC is szépen teszi a dolgát. Az átengedő mód, meg olyan mintha kis csapóajtót nyitnának a fülesen. -
FőDudu
veterán
válasz
user112
üzenetére
Almas cuccok vagy SBC vagy AAC kodekkel mennek majd. Ha ezek nem elegek, akkor nem lesz megoldas a fules csere.
(epp egy Macbook Pro M4-et nezek - Apple a hirek szerint kigyomlalta az AptX tamogatast az ujabb verziokbol, igy a fentebb emlitett 2 kodek maradt. )
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Nem egyszeru kinyerni a hasznalt kodek infot a MACOS alol.
Egyedul a konzolban lehetett megtalalni a hasznalt kodeket:
https://snippets.khromov.se/find-out-which-codec-your-bluetooth-headphones-are-using-on-macos-sonoma-14-or-later/A2DP configured at 44.1 KHz. Codec: AAC-LC, VBR max: 256 kbps. 1 frames * (12+744) bytes = 756 per RTP (max=879) every 23.22 ms
Szoval jelenleg AAC-LC, 256Kbit VBR.
Amugy ezzel kb jo is a Harman gorbere (AutoEq vagy EqMac PEQ preset), de nagyon behalkitja a -9,9dB preamp.
Preamp: -9.9 dB
Filter 1: ON PK Fc 20 Hz Gain 2.7 dB Q 1
Filter 2: ON PK Fc 80 Hz Gain -1.9 dB Q 1
Filter 3: ON PK Fc 160 Hz Gain 3.5 dB Q 2
Filter 4: ON PK Fc 460 Hz Gain 1 dB Q 1.9
Filter 5: ON PK Fc 2000 Hz Gain -4.7 dB Q 0.8
Filter 6: ON PK Fc 3300 Hz Gain 1 dB Q 2
Filter 7: ON PK Fc 4300 Hz Gain -2.4 dB Q 2
Filter 8: ON PK Fc 5000 Hz Gain 11.5 dB Q 1.3
Filter 9: ON PK Fc 14000 Hz Gain -12 dB Q 2
Filter 10: ON PK Fc 17000 Hz Gain 12 dB Q 0.6Hangban igy is verified az eddig hasznalt Airpods Pro 2 fulest. Szoval ennyiert nekem maximalisan megerte.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
iPad9-hez keresek olyan fülest (az olcsóbb kategóriában) amelyben nincs a videóknál bluetooth késleltetés (sajnos a mostani qcy qs2-nél van, úgy tudom sbc kodekes).
Esetleg a .LnB által említett Moondrop Space Travel 2 - nél van késleltetés? -
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Sikerult parositani az M4 Macbook Pro gepemmel - EqMac Pro alatt kilottem az Airpods Pro 2 beallitasait.
Szepen szol. Ez vagy SBC vagy AAC - majd meg megnezem. (Option -Click nem mutatja meg ahogyan regen, lehet valamit mokolt az Apple mostanaban).
Coldplay We Pray alatt ugyanugy ott a brutalis basszus es a magasak is rendben vannak.
Raadasul ez full linearban megy most - itt nincs ami hozza nyuljon a hangkephez (es ketlem, hogy az EQ beallitasok a fulesben lennenek). -
FőDudu
veterán
En eleve LDAC-al probaltam, mindjart megnezem hallom-e ha kikapcsolom.
Szerk: kiprobaltam. Nem romlott szamottevoen a hangja. A telefon szerint most AptX amivel megy.Leszedted a PeatsAudio appot?
Az kb szukseges a hasznalatahoz. Abban van az emlitett adaptiv EQ funkcio ami kimeri a hallasodat es annak megfeleloen allitja be. (nalam 1dB-t emel 1KHz folott a teljes spektrumban)
Meg abban az appban van 10 savos EQ - ha nem tetszene a hangja.
Amugy en a MAC-re meg a windowsos gepemre mar nezem a szukseges EQ beallitasokat a Harman gorbere huzashoz.
Harman IE 2019 Target, Soundpeats H3 - Frequency Responses - Squiglink by fernandagunsan
Harmanra ilyet kalkulal:
-
crocy
tag
válasz
FőDudu
üzenetére
de LDAC nelkül nem szol kb sehogy
. a lidl-s fülesem veri.
mondjuk jo nagy hülye voltam hogy nem neztem utana es rögtön berendeltem. en egy iphone mini 13mal meg egy win11-en futo hp laptoppal (tp-link ub500 5.4 adapterrel) hasznaltam volna. egyik se tamogatja az LDAC-t. talan windows-on lehet tükrözni Alternative A2DP driverrel.
alszok meg ra egyet, de nekem sztem megy vissza a Soundpeats H3. -
.LnB
titán
Moondrop Space Travel 2 (Első benyomások, az első Space Travel-hez viszonyítva.)
Minden tekintetben előrelépés. Technikailag is, újabb BT, nagyobb akksi. Jobb telefonos app, tesztre szabható EQ. És ezek által kicsit jobb hangzás. Az első Space Travel-t nem nagyon lehet variálni. Első hallásra is észrevehető, hogy más. Egy normális EQ beállítással meg tök jó. Lehet letölteni hivatalos EQ-kat, én azok közül a "Harmon Target"-et ajánlom/használom. Kicsit még kell rajta alakítani, én a basszust kicsit visszább venném. De alapból is frankó. (Csak én nagyon eltérő stílusokat is hallgatok, ezért kell egy középút beállítás.)
EarFun Free Pro 3 is megérkezik a napokban, lehet, hogy még ma. De ezzel a Space Travel 2-vel én simán ellennék hosszú távon. Meghallgatom az EarFun-t is, aztán majd kiderül.
-
mzsol
tag
Sziasztok!
Melyik lehet a jobb választás?Soundcore Liberty 4 NC vagy
EarFun Air Pro 4 ez az oldal mennyire hivatalos?Vagy inkább kicsit újabb eszközök közül a Liberty 5 vagy earfun air pro 4+.
Zene hallgatásra lenne, nem túl sok órában.
-
FőDudu
veterán
válasz
patomi
üzenetére
Ldac bekapcsolasahoz valami 7x kellett klikkelni a verziora (build number) azutan jelent meg a Developer options a telefon besllitasai kozott.
Ezutan mar mindrn LDAC kepes BT esxkoz Bt beallitasanal megjelenik az Ldac opcio.
Tud multipontot, csak ldac eseten nem tudja.
Azaz Aptx vagy sbc vagy almason aac kodekkel tud multipontot.
-
crocy
tag
[EarFun Air Pro 4+] meg közben 30%-os kuponnal 70$ (~23.000 ft). szerintetek melyik a jobb, az vagy 32.000 forintert Soundpeats H3?
-
patomi
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Tud multipointot? Ohh. nem is találtam utalást erre eddig.. Lossless nem mozgat, nem játszom. De az én telóm sem tudja (Galaxy S24). Elvileg LDAC csak appon keresztül kapcsolható be, ha jól olvastam. Más füleseknél is ilyen.
Én Tidalt használok, akár UAPP-on keresztül is.
Örülök, hogy tetszik. Remélem nekem is beválik majd. Kicsit félek a soundpeats mélyeitől, de, ahogy nézem a sok hangkép, meg EQ tud majd segíteni. Utóbbit én sem használom.
blueye. Nálam ezek látszanak: [kép] -
FőDudu
veterán
válasz
patomi
üzenetére
Aptx-lossless kodeket is tudna. LDAC eseten nincs multipoint, igaz nem is lenne tobb eszkozom ami LDAC kepes.
Aptx lossless kepes keszulekkel se talalkoztam meg.
Pedig azzal teljesen lossless lenne az atvitel. Es menne a multipoint is. Talan ha uj telot nezek, akkor erdemes ezt is figyelembe venni.Sennheiser BTD700 BT dongle tud ilyet. 60Euro es barmivel mehet a lossless.
Spotify is tud mar FLAC alapu atvitelt - 1GB per ora savszelt igenyel, figyelmeztet is ra. Bekapcsoltam. Telon benyomtam az LDAC atvitelt. Developer options alatt latszik, hogy azt hasznalja.
Most egy jo fel oraja jollakott ovodaskent (Marton napi ebed es borkostolas utan) hallgatom es nincs igenyem az EQ-hoz nyulni. Csak k.va jol szol es elvezem az eddig nem eszlelt reszleteket a zenekben.
Megerte az arat, nem kerdes.
Ha valakinek van EZ100, hasonlitsa ossze a hangukat. Ez kb ugyanolyan jol szol sok tesztelo szerint.
-
celf
őstag
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Sziasztok!
Enneél olcsóbbat nem tud valaki? amazonon találtam, de magyar webshopot jobban preferálnék. illetve nekem buds 2 prohoz kellene -
Sonja
nagyúr
-
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Megerkezett a Soundpeats H3. Letettem az arcomat.

Az a basszus ami ebben van, na az mar-mar felelmetes.
Minden alapon, semmi EQ (csak amit maganak megmert - adaptiv EQ, 1KHz folott emel 1dB-t tartosan) . Sima Spotify. LDAC kapcsolattal.Melle olyan instrument separation van, hogy egy nagyzenekari muben elkulonitve lehet hallanai minden hegedu/nagybogo/trombita hangjat...
Majd meg eljatszok vele - de van ebed meghivasom Marton napi ebedre, igy nincs sok idom.
Es ne gondoljatok, hogy nincs osszehasonlitasi alapom - Periodic Audio Carbon itt van mellette. Az eleg basshead. Es ez basszusban jobb.
Driver flex nincs - nem pukkan szet a dobhartyam a berakasnal. A gyari gumi haranggal tokeletes nekem - a tobbit meg ki sem bontottam.
Probalom bejaratni - bar ugye ha kiveszem a fulembol, akkor leallitja a zenet.
Szoval elsore hallom, hogy ez valami nagyon komoly hangu fules lett.
Nem nehez, fejrazasra nem esik ki a fulembol.Ha valaki csak a hangra megy, akkor nyugodtan vegyen ilyet.
Tuti, hogy nem hazudnak a tesztelok a hangjat illetoen.Az Airpods Pro2 a kozeleben sincs hangminoseg tekinteteben, pedig eddig foleg azt hasznaltam. Es ugy tunik illeszkedik is a fulembe - de hosszabb tavu tapasztalatot majd kesobb tudok irni.
-
Baltincs
tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Azt olvastam róluk, hogy eléggé le van korlátozva pár funkció, ha nem Huawei appal, Huawei zenelejátszóval stb... használja az ember. De ja, gondolkodom, hogy "nyilván iPhone, szóval nyilván AirPods", csak azért rákérdeztem, hátha van valami ténylegesen olcsóbb, de működő verzió. Alapból nem szükséges a multipont, ha a termék jól működik nekem iOS-sal, macOS-sel és windowsal (ja meg a teams) is és mondjuk még jól is szól, és legfontosabb, nem agybedugós

-
FőDudu
veterán
válasz
zazenke
üzenetére
Max elajandekozom. Gyereknek tuti jol jon majd. Uj teloja is van, lehet uj fules is kell neki

Most valami jobb hangu Edifier van neki.
Van par masik fulhallgatom - pl. Airpods Pro2 vagy fejhallgato is vagy epp kabeles IEM DAC meghajtassal (BTR3 vagy Mojo 2).
A fo bajom az, hogy IOS alatt nincs parametrikus EQ - igy egy nem alapbol tokeletes cucc kijavitasara nincs tul sok eselyem.
Sokat torpoltem mi legyen - az arral nem is igazan totodnek, csak lenne jo.
Pl. neztem a B&W PI8-at is, de azoknal meg meg mindig van az a megoldas amikor csak az egyik fules mukodik BT vevokent es a masikkal valami vezetek nelkuli kommunikacioval kommunikal (ami nem BT). Na az a multban iszonyat gazokat produkalt, e miatt nincs bizalmam egy ilyen megoldasban.Tesztek szerint ez kb olyan hangminoseget tud - az pedig eleg nagy szo, mert a PI8 az egyik legjobb TWS.
A masik megoldas valami PEQ kepes DAC (BTR17) es a vezetekes IEM lett volna. De engem pl zavar a kabel - foleg a jobbak amik meg vastagok is. Teljesen jol elvagyok egy Nicehck Traceless (vagy Iris Ancestor) fulessel is ha az ki van huzva a Harman gorbere.
(szoval egy BTR17 ami az adott fules harman gorbejet kihozza, aztan egy Traceless vagy Iris Ancestor es hello)Ha ez hangban le tudja hagyni az Airpods Pro 2-t a kabelt eldobva, akkor mar boven megerte.
Ezt ugyanis lehet majd az Androidos telommal hasznalni akar LDAC kodekkel is - igaz nem fog lathatatlanul atvaltani a masodikkent hasznalt Macbook Pro es a szinten masodikkent hasznalt iPhone kozott ahogy az pl. az Airpods Pro eseten volt.
(fo gepkent egy Razer Blade amit hasznalok, telefonkent meg egy Note 20 van jelenleg az iphone 15 pro mellett)
LDAC amugy lehet necces lesz a MBP-val, szoval meglatjuk hogyan tudom hasznalni (vagy kihasznalni) - ott talan aptX a legjobb amit elo lehet csalni.
Legrosszabb esetben rendelek egy Airpods Pro 3-t is, bar azt meg ki kellene probalnom mivel a tesztelok szerint nem minden ujitas hoz pozitiv eredmenyt a hangjaban.
Egyik kolleganom fuleben mar lattam - az picit bumszibb a kettesnel es maskepp vannak a fekete racsok rajta, igy egybol kiszurtam, hogy az mar az uj verzio.Ha megjott majd referalok.
-
zazenke
őstag
ha valaki sport fülesre vágyik ez most jó ajánlat .Még az anker-től sem bírtam ennyiért kosárba tenni hiába volt black friday nála. és az emag forgalmazza nem pedig valami himi humi cég. [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Annyira nem vagyok a márka ellen, mert pl kutakodas után ár érték arányban egy JBL Encore party hangfalat vettem

-
Janaboy
veterán
válasz
jesszjessz
üzenetére
Scarbir szerint is jó a Sony
Best sound quality - Sony WF-C510Earfun Free Pro 3 is jó lehet.
Illetve Samsung Galaxy Buds FE -
jesszjessz
tag
Sziasztok, fülest keresek, ehhez kérnék ajánlásokat.
Ár: 10-15 ezer
Kialakítás: pálcika nélküli jobb lenne, jobban ül a fülembe, de a pálcikástól sem zárkózom el.
Használat: kizárólag zenehallgatáshoz kell, mindennapi utcai használatra. Leginkább hip-hop szól, de hallgatok elektronikusat is, illetve rock/metal is előfordul, szóval vegyesen minden terítéken van.
Ja, és sokszor csak fél füllel hallgatom, így nem árt, ha hangosan meg tud szólalni.Mivel használnám: androidos telefonok, nevezetesen egy Poco F5, illetve egy Motorola Edge 30.
Extra funkciók: semmi különleges, nem kell multipoint, sem ANC, általában a passzív zajszűrés elég, ha mindkét füles be van dugva.
Szeretem az erőteljes mélyeket, a hangerőt. Ami eddig megfordult nálam 5-7ezres kategória, ott volt, hogy egy komolyabb rock/metal nótát volt, hogy el kellett váltanom, mert összefolyt az egész, a gitár, a cin stb nagyon kellemetlenül szólt, fülsértőnek is nevezhetnénk.
Tudom, hogy ennyiért csodát egyáltalán nem kell várni, bőven kell kompromisszum készség, így azért nyilván nem is várom, hogy úgy szóljanak ezek, mint az 5x ennyibe kerülő társaik.Néztem Baseust, Xiaomit, Earfunt, láttam vannak Sonynál is ennyiért fülesek. Anno egy WF-C500-at használtam pár napot, de úgy rémlik, hogy nagyon halk volt. Nem tudom, hogy a C510 az javult-e, de nem néz ki rosszul max 15-ért.
-
MC Pite
veterán
Megérkezett a Soundcore AeroFit 2.
Eredendően sportoláshoz kerestem stabil fülest. (A zártat akartam váltani, a csonvezetéses modellek pedig elég kompromisszumosak voltak amiket próbáltam, vettem.)Vezetékes in ear terén is van jó füles itthon, meg normális fejhallgatóból, dac-ból is, szeretem a korrekt hangzást; de fel sem merült, hogy lehet jó is egy ilyen, főleg egy nyitott.
Hát, már nem tűnik túlzásnak amiket a tesztekben találtam róla.
Még 4 napig 94€, azaz kb 36000Ft a soundcore oldaláról bf akcióban szállítással együtt.
Akinek ilyen is szóba jöhet, olvasson utána.Igény esetén írok róla. Mind a hangja meglepett, mind az állíthatósága nagy piros pont - az openjump ezért ment vissza, mert nem volt jó a fülembe. Az meg hogy nyitott, kiegyenlített, talán gondolatnyi magas hiányt eltekintve minden van, de úgy, hogy nem nyom el , nem emel ki semmit, van tere, kellő dinamika kisebb hangerőn is - és még a környezetet is hallom: Ez igencsak pozitív csalódás
-
Janaboy
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem ismerem azt a JBLt de lehetséges

Mondjuk lehet akkor sem azt venném
-
mcs
veterán
válasz
spiralhead
üzenetére
A Sennheiser és Technics frekvenciagörbéit elnézve utóbbi kevésbé hepehupás, konzisztensebb megszólalású. Milyet használsz most, amiről váltani szeretnél?
-
spiralhead
újonc
sziasztok!
mikrofon és zajszűrés nem érdekel, csak a hangminőség legyen kiváló.
elolvastam/megnéztem egy rakás tesztet/összehasonlítást, első helyezett mindenhol az az100 - habár volt aki mégis visszatért a momentum 4-hez -, a többi helyezés változó.
végül arra jutottam, ezek közül kellene választanom:sennheiser momentum 4
cambridge audio melomania m100
huawei freebuds 4 pro
samsung buds 3 pro (ez csak amiatt mert samsung telefont használok, ha ennek tényleg van valami előnye hangzás szempontból tekintve a belsős kodeket)illetve ha van bárkinek más javaslata ami belefér az 50-80ezres keretbe, örömmel veszem.
köszönöm. -
Janaboy
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Annyiért a Huawei ajándék volt.
-
tomee007007
addikt
válasz
TheMartin03
üzenetére
A protekciós mindenit
Engem lenyűgözött a Freebuds Pro 4 teljesítménye, de ha azonos árban lenne, lehet a JBL mellett döntenék.
Ami hangzásban közel áll a Freebuds-hoz, és nekem is megvan, az mondjuk a Bose QC Ultra, annál részletesebben szól 4 Pro. -
Janaboy
veterán
válasz
Baltincs
üzenetére
Huawei Freebuds 5 vagy 6 de az 30k felett lesz.
Ez nekem tud olyat hogy egyszerre 2 eszközön van de a parositott listán van 4 eszköz és ezekről már csak elég csatlakoznom, nem kell párosítani.Lehet a Huawei Freebuds SE 3 is jó lehet, de az nem tud multipointot.
Vagy veszel el egy Airpods 3at

-
TheMartin03
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Harman-os kedvezménnyel kb. annyira jön ki, Harman-os kollégáknak a belsős webshop-on.

Ami visszatart a Samsungtól, hogy nem tudom, maradok-e Samsung vonalon még egy telefonnyit... -
tomee007007
addikt
válasz
TheMartin03
üzenetére
Tour 4-el én is csak szemezek, így nincs összehasonlítási alapom a Freebuds Pro 4-el
Megkérdezhetem hol 60 a JBL?
Annyiért megveszem és leteszetelem Neked
De látatlanban azt mondanám, hogy a Buds 3-nál mindkettő jobb lesz...de javítsatok ki ha tévedek
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
JBL Tour 3 egyébként ajánlott 60ezres ár környékén?
Vagy inkább Galaxy Buds 3, vagy Huawei Freebuds Pro 4?
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nem küldöm vissza, nem kinlódok vele, de ahogy írtad teljes áron nagyon pipa lennék, viszont így marad. Franc tudja lehet feldobom apróra nyomottabb áron.
Ez out of box tényleg nem jó. Én is meglepődtem, hogy mennyire nem szól jól. Állítgattam is bőszen, hogy legyen valami. Érdekes, hogy a cikkben lévő EQ se tetszett, amit be is linkeltem neked. Pedig valószínűleg azt egy sokkal hozzáértőbb ember írta mint én.
Most erre jutottam:

. a lidl-s fülesem veri.