Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
macikos
üzenetére
[translate] segít

-
macikos
addikt
Sziasztok!
Ma szerváltunk egy Honor Choice Cubuds-ot az MM-ben. Meglepődtem, hogy érintőkijelzős a tok, van benne 4GB tárhely, stb, ilyet még nem láttam, vagy öreg lennék? Na már most ez ennyire új lenne, hogy gyakorlatilag semmi nincs róla a neten, vagy mi van? Se hír, kép, semmi. Még a hivatalos oldalon se, de a MM-ben kapható?!

-
FőDudu
veterán
válasz
bostone
üzenetére
Tisztabb, legiesebb, jobb az egesz.
Nehez megfogalmazni, tobb ter, jobban elkulonithetok a hangszerek.Ha ez kell, hogy szamitogeprol kabel nelkul tokeletesen szoljon a zene, akkor nagyon megeri. H3 nagyon ott van ezzel.
Par napot hasznalom, aztan eldontom bele ugrok-e egy egy Snapdragon procis telefonba. Azok alapbol tudjak az Aptx-losslesst. Onnan meg jelenleg nincs feljebb (a Huawei sajat kodekjet a Google ecosystem hianya miatt kihagynam).
-
FőDudu
veterán
Megjott az Eppfun AK3040 Pro Max APTX-Lossless dongle. Tesztelgetem is a Soundpeats H3 fulessel.
Meg az en botfulemmel is hallom a kulonbseget az LDAC es az APTX-Lossless kozott.
Pedig csak Spotify a forras. A piros az APTX-Lossless

Razer Blade:
Erdekes modon a telefonba atdugva a YT es a Spotify tud ugyanigy APTX-Lossless atvitelt - a a Fiio Music app viszont nem megy vele.Ott valamilyen lassabb kodekre valt - hiaba tolom fel akar 192KHz-ig a zene forrasat. Szerintem ott zold lesz es az APTX-HD.
Ha nincs atvitel, atvalt kekre - SBC - aztan amint elkezdodik valami, rogton valt.
A telefonalast nem teszteltem vele ez az a model amivel adnak egy kis 3,5mm jackbe dughato mikrofont.
Meg M4 Macbook Pro geppel is letesztelem - de szerintem azzal is megy majd.
Szoval elsore elegedett vagyok - hosszabb tavu tapasztalat alapjan eselyes egy telefon csere Aptx-lossless kepes verziora. Akkor mar megy a multipoint is,
-
lumpy92
aktív tag
válasz
FőDudu
üzenetére
Köszi a linkeket!
A Sony az amazonról sajnos vállalhatatlanul drága, meg a kiszállítás is külön macera lenne.
Csontrezgetésest próbáltam már, de az nem vált be úszáshoz, mert a víz felett/víz alatt egészen más hangerőn és máshogy érzékeled a hangzást, igy ki-be rakosgatva a fejed a vízbe nagyon idegesítő az egész. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Első gyorstesztek alapján OK a telefonálás minősége, családon belül akasztottam valakinek a fülére és én telefonról hallgattam. A daily fülesem egy QCY T13ANC ahhoz képest nem nagyon van változás érthetőségben, talán hangminőségben sem érezhető nagy különbség, viszont mivel az earbud kialakítású, nagyon zavaró volt nekem is, és a tesztalanynak is, hogy nem hallotta saját magát, emiatt valószínűleg emelt hangon is beszélt (ezért lehetett jobb az össz hangerő). Ennél az earbud kialakítás ebből a szempontból jobb, ezért is kerestem ilyet.
Suttogást is hallani, kb. ugyanazt adja vissza, mint az élő beszéd (talán valamivel hangosabb is telefonon hallgatva, tehát erősíthet rajta).
seo: huawei freebuds 3 se
-
tomp
félisten
Még az ünnepek előtt megnéztem adb-n, hogy milyen útvonala van az audio-nak bluetooth esetén.
-OnePlus 13, OnePlus Pad 3, Samsung Tab A7, Hiby R5 II
-Tidal, Apple Music, UAPP
-LDAC-n és ahol van LHDC-n is.
Logok alapján és a neten található adatokból a ChatGPT készített leírást:
Gyártók és az SRC
Érdekes.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
hátha tud valaki segíteni vagy találkozott ilyen jeelnséggel.
feleségem edifier x3as fülesének a bal oldala valami miatt megadta magaát. furán kékek pislog..próbáltam a neten rákeresni, de amiket ajánlanak azok nem jöttek be...hard reset es ilyenek...
valaki tapasztalt hasonlót? tipp?
-
FőDudu
veterán
Durva BT sebezhetoseg latott napvilagot.
-
FőDudu
veterán
-
lumpy92
aktív tag
Üdv!
Úszáshoz keresek beépített memóriás, vízhatlan fülhallgatót, ha lehet bluetoothal (úszáson kívüli felhasználáshoz is jó lenne így).
Ezt ugye a Sony NW-WS623 tudta, de mire rászántam magam, hogy megvegyem a magas ára ellenére, most kivezették és már nem kapható.
Valami alternatívát ismer valaki? -
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
fekete-puma
üzenetére
Nem egeszen ugyanaz a felvetel....
Szerintem ez van a Spotify linken. -
FőDudu
veterán
Jatszottam kicsit a Soundpeats H3 beallitasaival.
Eloszor csinaltam egy tesztet Tin Hifi P1 planar IEM fulessel - Oratory 1990 targetre belove.
Fiio BTR15 kabelen - Autoeq parameterek beirva Custom2 EQ-ba.
Nagyon elvezheto lett. Ugy tunik ez a frekvencia menet amit en szeretek.Na akkor ezt hozzuk ki a H3-bol is.
Kiexportaltam a gorbet, aztan a H3 beallitasainal EQ allatt beimportaltam mint targetet. Ezutan fogtam es Autoeq 20-20000Hz, majd kiexportaltam Wavelet beallitaskent.
Majd azt a faljt szepen a telefonon betoltottem a Waveletben AutoEQ presetkent.Mar csak az kellett, hogy a H3 full linear legyen, igy a Soundpeats appjaban csinaltam olyan EQ-t ami full neutral.
Az elso teszt soran nem estem hasra - amig nem talaltam a H3-ra is egy passzolo memoria habos fekete szivacsot. Valahogy a basszus meg jobb lett es az egesz total ugyanazt hozza amit a planar IEM tud BT DAC-on logva.
Reszletes, legies, basszus nagyon rendben van - es meg sincs se kabel se BT DAC se egyeb. Csak egy telefon, Wavelet, meg a H3.
Ha valakit erdekel, akkor ezt toltsetek be a Wavelet alatt AutoEq-ba.
Es erdemes a H3 szilikon harangjat is egy memoria habos verziora cserelni.Teszt zene. Harom perc kornyeken a hegedu olyan, hogy besirok rajta....
(gyari szilikon haranggal nincs meg a M.C. hangjanak a karcossaga, mert kevesebb a mely)
-
mcs
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én jobban szeretem a 100ast. Kicsit töményebb a basszusa és mégkíméletesebb a magasközép, illetve kisebb, így mélyebbre csúszik és stabilabban is illeszkedik. A fekete sem csúnya, de az ezüst változatlanul szebb.
-
-
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha választhatsz, természetesen az AZ100 (Silver)-t kérjed!
-
Janaboy
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Konkrét tapasztaltom nincs, de a visszajelzesek alapján egy kicsit jobb a hangja.
De ha keveset használnod, szerintem nem éri meg a felárat. -
-
-
Janaboy
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mindig fel volt töltve?
Sajnos a nagyon keveset használat hatása, hogy lemerülnek és ha tartósan merült az hamar kinyirja az akkut.
Remélem sikerül gariztatni. -
B.U.É.K mindenkinek!
Van egy 2023.08 hóban vásárolt Technics AZ80 füles úgy néz ki megadta magát.
A doboz teljesen fel van töltve és a fülesek meg teljesen le.
Ha ki/be teszem akkor csak pirosan villog és nem indul el a töltés. [link]
Alzánál reklamáció lett nyitva és holnap lehet be is teszem egy Alzaboxba.
Nagyon keveset volt használva, ennyit bírt volna?
Csak a dobozt és füleseket küldöm el. Gondolom ez jó is így (?) -
blueye
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
"Nekem ez a Huawei Freebuds 5 lett." - van most egy Huawei Freebuds 6om, nagyon sokáig kényelmes, nagyon jó telefonálni vele, scarbir szerint is: "Of all 479 wireless earbuds tested on this site, the Huawei FreeBuds 6 provide the clearest phone calls to date."
Amit az ANCről ír, azzal nem értek egyet. -
Janaboy
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Én is sokáig kerestem a megfelelő fülest, amit laptoppal Teams hivasokkal megfelelően tudok használni.
Nekem ez a Huawei Freebuds 5 lett.
Bár nem mindennap használom, csak ha irodában vagyok de ott nem szokott panasz lenni.
Biztos nem teljesen olyan mint egy dedikált Jabra fejhallgató, de a tapasztalatom szerint jobban működik mint az Airpods + Mac (vagy pc) kombó. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Volt már több féle TWS-em, de nem igazán volt ebben jó egyik sem, lehet ez már túl van a fizikai limitációkon (egyszerűen túl messze van a mikrofon a beszélő szervtől).
Nyilván mindent nem próbáltam, de beszéltem ismerőssel is, akinek már régóta munkaeszköz a headset, neki szintén az volt a tapasztalata, hogy az airpods-on kívül ezt TWS nem igazán tudja.
Persze ettől lehet és valószínűleg van is alkalmas TWS, de nincs kedvem már kísérletezni, ezért próbálok most más megoldást.
Persze nyitott vagyok erre is, ha van gyakorlati jó tapasztalat, csak akkor érdekelne, hogy volt-e hallgatói visszamérés-visszajelzés is, mert sokan büszkék a headsetükre, de én sem szólok hogy úgy kell minden harmadik mássalhangzót kitotózni, ha nem beszél elég határozottan.
-
-NoVa-
veterán
válasz
envagyok
üzenetére
Nem tud, de nem is hiányzik belőle. Amit tud, azt jól valósították meg, szebben zenél, mint sok LDAC képes cucc.
Ugyanúgy a QC35 sem tud semmi speciálisat, mégsem akarom lecserélni amíg működik. Kényelmes, SBC-n is kellemes hang, pihentető csendbe burkoló anc-vel. Igaz, azt általában lenyúlja a lányom utazáshoz, én meg maradok az XM5-nél. Az open is olyan, nem feszeget határokat, helyette rendesen megcsinálták, azt a DSP finomhangolást, amit a legtöbb gyártó elhanyagol.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
Munkához, telefonáláshoz keresek BT fülhallgatót, az alábbi paramétereket lőttem be:
- mivel eddig TWS oldalon nem jött be semmi telefonálásra igazán (voltak panaszok a hívó féltől) ezért elsősorban neckbandes kialakításban gondolkodom, ahol a mikrofon a kábelen van, a számhoz közelebb (és közelebb is hozható)
- kialakítás earbud jellegű, nem in-ear, telefonálásnál zavar, ha nem hallom vissza a saját hangomat
- egyéb paraméter, hangminőség, extrák másodlagosak
- árban az alsó réteget céloznám, de fontos, hogy az eszköz használható legyenMinden megoldás, alternatív javaslat érdekel, de elsősorban az a cél, hogy ne a telefonkészülék legyen egész nap a fejemhez szorítva. Jack nincs a céges telefonon, alapvetően játszhatnék egy usb-c-s fülessel is (eddig jackes headset volt) de ha van ésszerű (alacsony) áron valamilyen BT alternatíva, akkor azt szívesebben használnám.
Zajos környezet nem jellemző, de ha lehet, néha használnám utcán is, de nem elsődleges szempont. Fontos, hogy a hívó féllel jól halljuk egymást, vezérlések nem fontosak, egy hangerőszabályzás nem gond, ha van, de nem válóok ha nincs.
Tudnátok segíteni, hol érdemes keresgélnem?
-
FőDudu
veterán
válasz
-NoVa-
üzenetére
Lehet ugyanaz a baja mint nekem a P1-el.
Szereintem nekem rovid a vetocso es igy a hosszabb es memoria habos szivacs az egyetlen ami rendesen be tud tomiteni - kulonben nincs basszus egyaltalan.
(a 'triple flang' harangokat erre nem probaltam - az mar nagyon agyba dugos erzes nekem).
Erdekes modon az Airpods Pro2 es a Soundpeats H3 tuszkolas nelkul is tokeletesen ileszkedik. Van basszus, nem faraszto orakon at viselve sem. Utobbinak nagyon orulok.
Ver mindent amit eddig TWS formaban hallottam.A P1 memoria habos szivacsat meg ossze kell gyotornom (kb fel meretre), hogy majd a hallo jaratban kitagulva jol tomitsen. Az ilyen alap meretben nem tuszkolhato be ugy, hogy jo legyen.
Az XM 5 az kb Harman gorbe a Squiglinkre ranezve talan kis midbass emelessel. De ketlem, hogy pont ez fajna a forum tarsnak.
-
mcs
veterán
válasz
-NoVa-
üzenetére
Ha saját tapasztalatból indulok ki, akkor úgy kell tekergetni a járatban, hogy a fül dőlési szögével nagyjából teljesen merőlegesen álljon. Mivel az én füleim kicsit hátrébb tekeredve állnak alapból is, ezért a hallójáratom is fentebb van, így a Technicset is hátrébb kell tekernem a gyári útmutató javaslatához képest.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Vikooo
üzenetére
Merre áll a vetőcső a hallójáratodhoz képest? Egyenesen kéne, de ha más szögben áll a hallójáratod, és a falra lövi a hangot, az okozhat még ilyet (és esélyesen a Samsungot azért hallod jobbnak, már a Buds 2 Pro is teljesen más szögben állt, mint az XM5. Szóval vagy hamisítványt fogtál ki (Alzánál nem kéne, az az eMag szokása), vagy hibásat, vagy nagyon nem kompatibilis a füleddel.
2 darab Stage 2 2.5XT Forester, az egyik kultúrált családi sleeper, a másik őszintén bunkón hangos és direkt filozófiában építve kb azonos teljesítményre. Alkalmas mindkettő A-ból B-be közlekedni hamar :)
-
Vikooo
addikt
válasz
-NoVa-
üzenetére
Itt az izoláció jó, tehát az illeszkedés is. Az ANC viszont nem tesz rá sokat, harmatgyenge.
Nálad nem tudom, hogy tompít, gondolom nem a sima Subaruról beszélsz hanem a WRX STi (Type 320 esetleg?
). Na ha azt tompítja akkor az csoda, nálam a Logitech Z906 -ot sem tudja, egész halk állapotban sem.JBL látványosan csillapítja, igaz az nem cuppan bele úgy a fülembe tehát az izoláció kevésbé hatékony, ellenben az ANC erősebb.
30 ezerért ez egy kiváló füles de ugye közel sem annyi, így 2 év után sem...
-
-NoVa-
veterán
Úgy. A hangosabbik Subarum boxerét kioltja teljesen, csak a kevésbé fárasztó magas hangokat hagyja a passzív izolációra. Az meg nekem előny, mert hallom, ha szólnak hozzám. Aztán néha, ha több kéne, még el szoktam gondolkozni a zárt Bose-on a nyitott mellé, de előtte most már kivárom az XM6-ot.
Kis élettartam post-review. A Sony LinkBuds, meg a LinkBuds S a problémás időszakból kb háromnegyed évet húzott rendszeres használatban, és pár hónap után látványosan gyorsabban merültek az egyik oldalon. Az XM5 egy éven túl is mentes ezektől a hibáktól. A Samsung Buds Live jobb oldala mostanában adta fel, már nem vesz fel töltést, a Buds 3 új korától nehézkesen érintkezett a tokkal, és a mikrofonja is meghalt kb 2 hónap után, a kezdeti egész jó hangminőséget pedig az első pár SW upgrade rontotta le alaposan, azóta nem vettem elő, és nem bajlódtam a garanciával sem.
A Bose Ultra Open meg alaposabb terhelést kap, mint bármi más, néha abban is alszom. Eddig remek. Az a pofátlanság, hogy már egy ideje 200$ Amazonon, a hazai kereskedők meg dupla áron adják. -
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm a választ! Tudom, hogy használatfüggő, de mennyi kb. egy ilyen árkategóriájú füles élettartalma? A tok vagy a füles bírja tovább? Mit kezdek az egyik vagy másik nélkül?
-
tomee007007
addikt
Nézegetem folyamatosan a Tour Pro 3-at, mostanában le is ment több helyen 90 ezer alá, de még kivárok, és inkább AZ100-at várom, hogy legyen itthon más színben

Egyébként tesztekben jókat olvastam róla. Ez a smart case tetszik, a Flex 3-amon is van kijelző, praktikus cucc tud lenni, de a Pro 3 vonalas/usb bemenete nekem nem olyan vonzó, bár nyilván van akinek hasznos lehet. -
Janaboy
veterán
válasz
Vikooo
üzenetére
Nyilván nem mindenkinek jöhet be, bár szerintem nálad még mindig gyanús, hogy valami hibás.
Attól függetlenül azért fontos kiemelni, hogy azért az XM5 szerintem nem csak egy agyonhypeolt marketing füles.
Azért ennyi reviewert nem lehet megkenni.
Azt elfogadom, hogy vannak hiányosságai és van amelyiknek jobb a hangja vagy jobb az ancje, de szinte biztos vagyok hogy ár-tudás-érték szempontjából egy szuper füles. -
Vikooo
addikt
Mindent is próbáltam már, de rájöttem, fizikai korlátai vannak, hogy jól "puffogjon" és a magas frekvenciával is boldoguljon egyszerre. Hiába, a marketing nem segít a kicsi, egyutas meghajton, ezért is bánom, hogy nem a Buds 3 Pro lett...de szerintem az Earfun is jobban tudja ezt- és mivel ezeket nem lehet kipróbálni se nem visszaküldeni ezért ezzel együtt kell éljek, mindegy megvolt a tanulópénz!
De ha szeretnék olajat önteni a tűzre, szerintem az ANC sem top notch...a habszivacs tip miatt izolalja a zajok legnagyobb részét utána az ANC már alig tesz rá, pl a Z906 mely morgasat sem tudja kioltani, tehát javarészt a foam tip ami kizárja de ez nem ANC...na mindegy velem van a baj 🤣
Zárjuk a témát részemről és köszi mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Na ha azt tompítja akkor az csoda, nálam a Logitech Z906 -ot sem tudja, egész halk állapotban sem.