- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enrico77
csendes tag
Sziasztok,
a minap tönkrement a fejegység az autómban (Mitsubishi Lancer).
8 éves az autó, először egy kínai fejegység volt benne, működött bő 5 évig. Ezután ajánlások alapján vettem bele egy Pioneert, de megbántam.
Mondjuk a hangja jobb volt, de cserébe kisebb (7 inch vs 9 inch) és majd fele addig bírta. Szóval ismét valami aliexpresses, vagy más kínai felé nézelődnék.
Akinek nagyobb tapasztalata van, tudna javasolni valamit, merre kellene nézelődnöm?
Alapvetően nagy igények nincsenek:
- telefon kihangosítás legyen
- tudja tükrözni a telefont, hogy a Waze vagy Google map tudjon üzemelni a nagy kijelzőn
- tolató kamera képe jelenjen meg (sztem alap)
- normál rádió legyen elérhető, ami szintén alap. Másra nem használom. Nem nézünk rajta filmet, nem játszunk rajta
Egy alap, de megbízható típusra lenne szükségem, köszönöm ha tudtok javasolni. -
mtiti
csendes tag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Adott egy VW B7 Passatba szerelt Junsun V1 plus androidos specifikus fejegység, amit kb. egy éve vásároltam. Akkor úgy lett beépítve, hogy az ACC vezeték nem lett összekötve. A fejegység indításra mindig bekapcsolt, majd leállítás után kikapcsolt. A leállítás után kellett neki pár másodperc mire kikapcsolt, de működött üzemszerűen. Az utóbbi időben pedig már egyáltalán nem kapcsol be. MIután az ACC vezetéket összekötöttem, azóta pedig nem kapcsol ki, nem lehet kikapcsolni. Ha ugyebár széthúzom akkor meg nem kapcsol be. Szoftveres probléma állhat a háttérben?
-
sfknasty
aktív tag
-
lilla8625
csendes tag
válasz
-Tsaba- #7838 üzenetére
A junsun t is néztem, nekem talán annyiba szimpatikusabb a dudu ,hogy talán a support jobb ill a rengeteg eladásból nem volt negatív visszajelzés! Van saját honlapja, ahol ahogy néztem azonnal reagálnak ha valamivel nem boldogulsz ill ha hiba van és jelzed , igyekeznek a frissítésbe javítani!
-
Bandóxcx
újonc
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék, Pumpkin AA0582 autós fejegységem frissítettem volna, de 30 perces logo villogásál tovább nem jutottam... 😔 Tudok vele még valamit kezdeni? Ez ment volna fel: Hal9k Mod v5 based on Android 10 for MTCx HCTx Rockchip PX5 (rk3368), PX6 (rk3399) and PX30 (rk3326) head units
Köszönöm
-
gduck
addikt
válasz
lilla8625 #7836 üzenetére
Autó specifikus CANBUS adapter mindig kell hozzá, anélkül nem fog az autó rendszerével kommunikálni. A "specification"-ban nyissad le, nagyon részletesen el van magyarázva mi az eltérés a modellek között. A DUDU7 már "prémium" kategória, gyors CPU és UFS tár EMMC helyett. Ez az egy Android 13-as, a többi Android 10-es. Mondjuk az ára is prémium
De az olcsóbb modellekkel sem fogsz mellé, csak előtte nézzed meg, mert kevesebb csatlakozó és egyéb eltérések vannak.
-
lilla8625
csendes tag
válasz
-Tsaba- #7834 üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/1005008633218489.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.3ff77d87PTq785&algo_pvid=6a19ae9b-0681-46b8-a386-3a98ca45a494&algo_exp_id=6a19ae9b-0681-46b8-a386-3a98ca45a494-0&pdp_ext_f=%7B%22order%22%3A%22-1%22%2C%22eval%22%3A%221%22%7D&pdp_npi=4%40dis%21HUF%2183271.15%2137472.07%21%21%211709.42%21769.24%21%40211b613917521649110502983e05a6%2112000046047116774%21sea%21HU%21187384667%21X&curPageLogUid=SGHsSHe9Auk2&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A
Én ezt néztem ki! Gondolom ezek már egyből tudják a kormányt és nem kell még adapter hozzá!?
-
-Tsaba-
tag
-
-Tsaba-
tag
válasz
peet137 #7829 üzenetére
Ha sorba rendezed eladás szerint akkor látszik. Most hirtelen csak a Junsun jut eszembe, nekem asszem Mekede&Navifly van (de csak próbának vettem egyelőre a legolcsóbbat ami 2/32es volt). De szerintem allin videókat meg képeket is találsz, valószínűleg még azt is leírják mit és hogyan tud kezelni. Azért jó a specifikus mert az tuti kezeli a kormányt (hozzá való csatlakozóval adják).
szabzoltan: Mekede&Navifly, egyből az ave t25-höz való csatlakozók jönnek ki belőle...
-
peet137
tag
válasz
-Tsaba- #7828 üzenetére
köszi az infokat! Mit jelent a nevesebb, tudnál 1-2 tippet adni? Azt már néztem, hogy ami nem autóspecifikus, az olcsóbb, a keretet hozzá pedig nem nagy kaland beszerezni... Nincsenek nagy igényeim, olyan 50-60k környékén megy egy gyári Opel Touch & Connect, ha ennél olcsóbban meg lehet úszni normális minőségben, akkor ok, ha nem, akkor az lesz
-
-Tsaba-
tag
válasz
peet137 #7825 üzenetére
2/32 a minimum (csak zenére szerintem elég), de inkább 4/64 szokták javasolni. Szerintem 30-40 körül már vannak használhatóak (szerintem érdemes valami "nevesebbet" venni azért). Bár nem tudom hogyan működik a H astra-nál a gyári kijelző, nem vagyok benne biztos hogy minden szempontból tudja kezelni (de nem kizárt). Kormányt és kihangosítást 99% hogy tudja (utóbbihoz azért nem árt valószínűleg mikrofon sem).
-
-Tsaba-
tag
válasz
lilla8625 #7823 üzenetére
Nekem is T25 van, én a gyári helyre tettem az androidos fejegységet. Használható marad a pohártartó, csak kicsit igazgatni kell a palack vagy pohár alját amikor behelyezed. Amúgy sajnos eléggé tükröződik a kijelzője, és nem is igazán áll kézre sajnos...
-
m.lala
aktív tag
Felfrissült a telóm android 15-re ...éljen a fejlődés....azóta a bluetooth kapcsolat finoman szólva is rapszódikus...lényegében elvétve csatlakozik vagy nagy kinnal, újrainditgatva....automatikusan kvázi szinte soha. A fejegységen felfrissitettem amit lehet, Audio/Video Remote Control Profile a telóban levittem 1.3-ra hátha, de nem sok a javulás, mit lehet tenni ilyenkor?
-
peet137
tag
sziasztok! Nagyjából mi az az árfekvés android fejegységből, amit egy Astra H-ba már érdemes megvenni? Ha lehet, a gyári kijelző funkcióit is meg szeretném tartani, a lényeg inkább a zene lenne, mert a fejegység eléggé lent van, ritkán kellene a navi belőle. A kormány vezérlés fontos lenne és a kihangosítás is!
-
Lajcsifater
újonc
válasz
Lajcsifater #7817 üzenetére
Ezek vannak jelenleg. Nem tudom hogy segít e valamit, de a képek mappa látszólag 8 gb adatot tartalmaz, de fizikailag semmi nincs benne.
-
Donalds75
újonc
Sziasztok! 3 napja szereltünk fejegységet az Octaviámba. Nagyjából sikerült mindent beállítani. Egy dologgal nem bírtunk, ez pedig a youtube kitükrözésével kapcsolatos. Meg lehet-e oldani azt, hogy a mobilon keresek videót, indítom, de azt kitükrözöm a fejegység youtube alkalmazásba? Sajnos hiába kattintok a youtube jobb felső sarkában a tükrözés ikonra, a fejegységet, mint megjelenítő eszközt nem làtja a telefon, így a kivetítés sem sikerül. Van erre megoldás, vagy ebben az esetben nem tudjuk kitúkrözni a klipet, mint egy tv-re? Nem a mobil kijelzöjét szeretnèm kitükrözni, csak a youtube videókat. Köszönöm a segítőkész vàlaszokat.
-
roti86
őstag
válasz
Lajcsifater #7813 üzenetére
Szia!
Jó lenne, ha tudnál mondani legalább megközelítőleg valami típust hozzá, úgy jobban lehetne segíteni. A beállításokban látsz esetleg valami azonosítót vagy CPU típust?
Esetleg azt próbáltad, hogy nyomod a reset gombot 10 másodpercig, majd elengeded rövid időre és kétszer rövid ideig benyomod majd újra nyomva tartod 5 másodpercig?
-
Lajcsifater
újonc
Sziasztok! A korábbi hozzászólásomban említett androidos fejegységgel továbra sem boldogulunk. Emiatt kiszedtem az autóból, és vettem bele egy gyári fejegységet. Most itt van az asztalomon agy jó készülék, amit csak resettelni kellene. Van itt a társaságban olyan ember aki esetleg meg tudna vele bírkózni? Szivesen elküldeném neki egy kis próbálkozásra. Így is használható, de bosszantó a figyelmeztetó szövegbox a kijelző közepén.
-
Krisszer
aktív tag
válasz
szabzoltan1 #7809 üzenetére
waze, gmaps, spotify, youtube
revanced, torque, home assistant és traccar. -
szabzoltan1
tag
milyen programokat ajánlotok az androidos fejegységhez?
-
-Tsaba-
tag
válasz
Mclarenöcsi #7806 üzenetére
Gps van a fejegységen? Ha igen a Gps vevőt hol helyezted el, mert az enyém addig csinálja ezt míg nem talál rendesen jelet, bár nehéz is neki mert a fejegység háta mögött van. Szerintem ki kellene vezetni, bár még nem próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben