Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ahoj
Barátnőmnek nézünk bringát, találtam egy keveset használt 2010-es cannondale F5-öt, 110k-t kérnek, vajon megérhet ennyit? (én egy 100-asra gondoltam, mégiscsak 6 éves) Új ára elvileg 200k körül volt.
Nyilván ha megnéztem élőben akkor okosabb leszek. De ha telót vagy bármi egyebet javítani/szervizelni kell akkor megint más.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #60042 üzenetére
Ha alig használt akkor talán nincs széthajtva. Női tulajtól lenne. Nincs ilyen felszereltsége, de majd megnézem élőben aztán aszerint alkudok az árból.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #60052 üzenetére
Felismerem szerencsére ha nem jó műszaki állapotban van, jómagam is ~20 éve bringázom. Majd eszerint alkudozom. Sajnos olyan rohadt drágák lettek a kerékpárok, hogy egyszerúen nem éri meg újat venni. (tisztára mint az autóknál). Barátnőm nem HC bringás, a lényeg, hogy ne nagyon kelljen már az elején a fél bringát lecserélni, hogy használható legyen.
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #60056 üzenetére
Köszi ránézek
-
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #60269 üzenetére
Nincs egy kicsit túlárazva?
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #60323 üzenetére
193 cm vagyok szóval majd egy 29er bringát szeretnék ha eljön az ideje. De a 29es fullyk nem annyira olcsók (mármint az újak) Bár a jelenlegi meridám is csak 26"-os.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Srácok, ez jó vétel ennyiért? ha nem annyira akkor meddig merjek lemenni árban? Sajnos nincs túl sok lehetőség barátnőmnek kerékpárban :/ (mármint ebben az árkategóriában, max 130k)
-
MODERÁTOR
13,5-14" elvileg, pont ezért lenne jó. Talán a stucnit kell majd rövidebbre cserélni. A többi alkatrész állapot majd személyesen derül ki. Hátsó sor nem tűnik agyonhasználtnak, de a lánc csere lehet, hogy tényleg kell.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #60593 üzenetére
Na ez jó hír sztem a héten kimegyünk megnézzük. A hátsó váltón és a tárcsákon látszik ugyan némi kopás, de nem vészes. A telót azért lehet meg kell nézetni. Mikori évjáratú lehet a bringa?
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #60597 üzenetére
Az teljesen jó.
Döbbenet amúgy, hog ymilyen rohadt drágák az új bringák, néztünk a hervisben egy KTM-et, tök alap shimano alkatrészek, gagyi v-fék és teló, 220-ról leárazva 130-ra mondom ezért max 60-70-et adnék.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Hol tudok normális minőségű 27,2-es nyeregcsövet venni? Lehetőleg ne 20 ezerért. A 2007-ben vásárolt (talán BBB) cső kicsit megroggyant (105kg) Pesti bringaboltokban nézelődnék.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz maximilian4 #60639 üzenetére
Anno ebayen láttam jóárasítva karbon csöveket, de nem a nagy márkák közül. Ritchey wcs alucsövet egy 10-esért rendeltem kollégámnak.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #60640 üzenetére
2007-es LX hajtóműhöz melyik lánckerék passzol? középső és nagytányér kéne csak. [link]
szerk: meglett, fc m580-hoz tartozó
Lánckeréksorból melyik lehet jobb választás, Lx-Slx vagy egy sram pg970? Xt váltókarhoz és váltóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ---Lasali--- #60662 üzenetére
Egy angol bringaboltból jött, nem hinném, hogy hamis volt. Csak mert itthon irreálisan magas ára van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Universal Animal Flex, legjobb. 44 csomag van benne, napi 1 tasak, mire a végére érsz jobb lesz.
Nyeregcső kérdés: 27,2-es merida carbon pro használt csövet meg merjek venni a 105kilóm alá vagy maradjak az alunál? (amiből persze nincs normális)
-
MODERÁTOR
Giro E2 fejvédőbe hol tudnék venni szivacs betéteket? [link] Igaz, hogy nem mai darab a sisak, de emiatt nem szívesen vennék másikat. (ja és nem annyiért mint ebayen, mert ez max 2000ft-os tétel)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Van egy RS recon 351-es telóm, melyik boltba érdemes elvinnem szervizeltetni? A mester bike-ra vagy a hugo bike-ra gondoltam első körben.
-
MODERÁTOR
válasz -=RelakS=- #61504 üzenetére
Ez mit tud 460€-ért
-
MODERÁTOR
válasz -=RelakS=- #61508 üzenetére
Nem túl meggyőző legalább full titán sor lenne.
-
MODERÁTOR
15k-val bezárólag van vmi értelmes montinyereg? Nem kell karbon/titán, csak vmi normálisabb, ergonómikus kialakítás. Smp, selle, ritchey.
-
MODERÁTOR
Aki rendelt már a rose bike-ról, tudott fizetni mastercarddal? Azt írja a véglegesítésnél, hogy a bank nem támogatja a 3D secure fizetést
-
MODERÁTOR
válasz #63761920 #61754 üzenetére
$870 az több mint 200k, sztem ilyen felszereltséggel és ráadásul merev villával nem egy bestbuy. Hervisben láttam 250k körülire összegre leárazva deore és xt-s cuccokkal, fox v rs telóval épített KTM 29er-t. Érdemes lenne ránézned.
Vagy a rosebikes-on nézz körül, ott is találni jókat.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sztem csak áprilisi tréfa kizárt, hogy bármi értelmesre használható lenne. Bazinehéz kerekek, a lábad forduláskor beleérne az elsőkerékbe, kb 3-as küllők kellenének, hogy ekkora átmérőn elbírjanak mondjuk 90 kilót. De poénnak jó.
-
MODERÁTOR
válasz ShiTmano #61997 üzenetére
Rettenet nyomorékul néz ki ezzel a 2 böszme kerékkel. Még mindig nem látom mi értelme van. Könnyű bringát szinte biztos, hogy nem lehet építeni. Spec első/hátsó rugózás. 29er is épp határeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest