- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
118889 - 118801
118889 - 118801 118800 - 118701 118700 - 118601 118600 - 118501 118500 - 118401 118400 - 118301 118300 - 118201 118200 - 118101 118100 - 118001 118000 - 117901 117900 - 117801 117800 - 117701 117700 - 117601 117600 - 117501 117500 - 117401 117400 - 117301 117300 - 117201 117200 - 117101 117100 - 117001 117000 - 116901 116900 - 116801 116800 - 116701 116700 - 116601 116600 - 116501 116500 - 116401 116400 - 116301 116300 - 116201 116200 - 116101 116100 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:48 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
antitest
tag
-
btraven
őstag
Tegnap megint megbukott a Hi-Fi fogalma. Voltam a Tabánban. Megint minden máshogy szólt ha odébb álltam 10 centivel. De az hagyján, ha egy helyben álltam és ittam egy dobozos sört, amihez ugye meg kell emelni az államat ahogy döntöm befelé, akkor is másképp szólt. Hiszen akkor a fülkagylóim már másfele irányultak. Ezek után hogy lehet kijelenteni hogy otthon a szobában pont úgy szól mint élőben? Tényleg csak a mérésekre lehet hagyatkozni, hogy mennyire torzul a jel az eredetihez képest.
-
bkercso
nagyúr
-
lapalapa
őstag
-
duronx
senior tag
-
bkercso
nagyúr
-
Tomdriver
őstag
-
PuMbA
titán
Az se rossz egyébként, mármint a K11 R2R, bár a K13 R2R-rel csiszolódott ki teljesen. Ma már emiatt nem szokták ajánlani a K11 R2R-et, mert a K13 R2R azért simán jobb. A BR15 meg ugyanaz, mint a K13 R2R csak fejhallgató erősítő nélkül.
C200 Pro vs K11 R2R.... szerintem senki sem hasonlította még össze őket, de a C200 Pro kicsivel jobb lehet, mert a K11 R2R nem egy "tiszta" hangzású cucc. A K13 már tiszta, de egyben nyugodt is.
-
Tomdriver
őstag
-
PuMbA
titán
-
Tomdriver
őstag
-
lapalapa
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok!
Sajnos szeretett SMSL M6 készülékem megadta magát, így tanácsot szeretnék kérni, hogy helyette mit javasolnátok?
Amit használtam róla az egy vezetékes T&V Kürbis 2.0 hangfal és egy 80 Ohm-os Beyerdynamic DT770 Pro fejhallgató.
Extra igényem nincs, esetleg annyi, hogy azok a kimenetek, ami az M6-on is voltak, legyenek meg ezen is.
A keret 100 ezer, használt is szóba jöhet.M6 kimenetek:
-
lapalapa
őstag
-
PuMbA
titán
-
duronx
senior tag
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
Alighanem érzékeny a műszer is és az adatelemzés is hatékonyan szűri a zavaró körülményeket.
Itt lesz a lényeg kérem! Nemrég a földradar hatékonyságát sokszázszorozták és mélyebbre is lát, pusztán egy SW-frissítéssel - vagyis egy új módszert dolgoztak ki a jelenlegi műholdakra.
Az agy is korrelációkat keres és nem tudjuk, hogyan kéne kiértékelni, amit zajnak hívunk a rendszerben. ezek egy része működésindukált, így korrelál a zenével, ezért torzításnak érződik.
Nem valószínű, hogy az egyfrekvenciás mérésekből kiolvasható, miért hallunk egy rendszert trnaszparensnek. De biztosan nem a THD miatt (biz. szint alatt, mondjuk <0,1%-nál). Technikai szempontból exciplite rendszere szégyentelenül minimalista, de minden fülre ki lett kísérletezve benne. Anno a Champ is így sületett, csak olcsóbb alkatrészekből és nemcsak nagyon jó erősítő lett, de nagyon sok arcát mutatta ugyn az a kapcsolás, mire "elkészült"/Pityu leállt vele. -
lapalapa
őstag
-
-NoVa-
veterán
Nálam a minimalista desktop setup a helyéről kihúzva ennyi (a monitorállvány alatt biztonságosan elvan, és pont kézre esik a hangerőszabályzó), meg még egy JitterBUG FMJ a desktopgép hátuljában. Aztán ha nem PC-ről megy épp a zene (munka közben az esik kézre), akkor valamelyik DAP a forrás, mindenesetre így nincs azoktól lemaradva a PC-s hang sem, és bármi más megoldás fizikai méretben meg konnektorigényben nagyobb lenne. A DAC az időnként valamelyik Cayin, aztán néha hangfalra megy, máskor natúr, megint máskor az A&K PA10-re kötve.
A leggyakrabban használt munkaterületemen van a desktop mellett még 2 notebook, meg egy kupac mac mini, és az audiocucc, utóbbin tudok helyet megtakarítani egyszerűen. Meg az iLoud Micro hangfalakkal. Az asztal alatt kábelkosár, rendező, kellő távban fut a többsége a hangtól, és ekkora káoszban az, hogy a hifi részleg nem igényel konnektort, instant egy halom problémától megszabadultam. -
PuMbA
titán
Pont ugyanezért a 60k-ért van nekem ugye az Accusilicon órás Amanero és egy lineáris táp hozzá
Így már nem próbálnám ki az iPurifier-t, mert nem hiszem, hogy többet tudna, hiszen ebben az összeállításban jobb óra és jobb táp van.lapalapa: Már nem hoz annyit, mint önmagában az Amanero, de szerencsére fele annyiba került
A közepek szinte ugyanolyanok maradtak, a magasakban hozott több részletet és brillanciát vagy hogy mondják. Egyébként besz*rás, hogy mennyire jól meg van építve ez a lináris táp 20k-ért....van 4 gumitalpa, szép ház 
-
Ear001
addikt
-
-NoVa-
veterán
Á, halad a világ, erről lemaradtam. Azért még kapni itt-ott, tudom javasolni, hogy kérj kölcsön egyet, próbáld ki, hallgasd meg, amíg még készleten van bárhol, mert ha meg tudja jeleníteni a rendszered a hatását, akkor esélyesen hamar akarsz venni. Ha nem, akkor meg megnyugodhatsz, hogy snake oil, és világbéke. Részemről meghallgattam saját gépről, saját cuccokkal, és még aznap vettem. Olcsóbb upgrade, mint egy annyival jobb DAC/AMPra lecserélni a már meglévőt, ami nagyobb különbséget mutat a gyenge forrásból is.
-
nLali
őstag
Talán több gyártónak több terméke van, de nézzük például az EarthWorks Audio M30 és M50 mikrofonjait. 30 illetve 50kHz-ig mérnek 3Hertz-től. Van olyan forrás, ami szerint bizonyos esetekben 0.05% körüli a THD érték. Ez nem egy, de majdnem kettő nagyságrend egy átlag hifi hangfalhoz képest. High-endhez képetst is bőven egy nagyságrend.
Túlzásnak érzem, pontos adatot gyors googlizással nem találtam. A két nagyságrendes különbség lehet, hogy esetleges ebben az árkategóriában.De azt akkor elfogadod, hogy tök más zajspektrum társulhat eltérő analóg megoldásokhoz, amik digitális szemüveggel nézve mégis egyformák?
Úgy érted, hogy azonos zenével megetetnek és lemérnek két különd dac-ot és más lesz az eredmény analóg oldalon? Mert az gondolom alap.
-
lapalapa
őstag
-
Ear001
addikt
De azt akkor elfogadod, hogy tök más zajspektrum társulhat eltérő analóg megoldásokhoz, amik digitális szemüveggel nézve mégis egyformák?
És egy kérdés. Azokkal a zajokkal mi lesz?
Mikrofon. Én nem látom, hogy egy mérőmikrofon a teljes frekvencia sávban pontosabb lenne egy nagyságrenddel, mint egy egy nagyon lineáris sztatikus hangfal. Más paraméterekben sem. Őszintén, a mikrofonoknál azt látom, hogy szűkebb átviteli sávokra specifikálják a legtöbbet, mint a jobb hangforrásokat. Az elektronikájuk sem jobb egy nagyságrenddel. De hát nem is ez a mondás, hanem hogy a mikrofon jobb műszer, mint a fülünk.
-
PuMbA
titán
-
-NoVa-
veterán
-
PuMbA
titán
-
lapalapa
őstag
-
PuMbA
titán
Igencsak késve, ma jött meg a lineáris tápom az Accusilicon-os Amanero-hoz. Este tesztelem

-
PuMbA
titán
Aha, de az már nem létező termék a honlapjuk szerint. Jelenleg iPurifier Pro van csak 100k-ért, ami zajt szűr. Vagy rájöttek, hogy semmit nem ér a reklokk vagy csak marketing szöveg volt....nem tudom

Amúgy ez a 100k-s ár is egy vicc kategória
Van benne vagy 3 darab alkatrész.... 150k-ért kapsz Singxer SU-2-t, amibe tízszer több alkatrész, illetve még Talema lineáris táp is van. -
-NoVa-
veterán
-
PuMbA
titán
-
lapalapa
őstag
-
PuMbA
titán
-
nLali
őstag
Nemtom...Szerintem nem kell midnen tudásanyagot megkérdőjelezni.
Megalapozott tudásból épít az emberiség hidakat, repülőket, műholdakat, atomerőműveket, elektromikroszkópot és egyebeket. Gondolod, hogy egy elektromikroszkópnál, vagy dns vizsgálatnál nem bukna ki, ha az usb kábelen félremenne az adat?Egyébként AdUM3165-öt használok, az reclockol. Van 4160 is, az csak izolál.
Engem megnyugtat, hogy bent van a rendszerben, de nem venném észre, ha egy családtag eldugná. -
lapalapa
őstag
-
nLali
őstag
A NAT 2020 tantervben az usb protokoll 9. osztályos tananyag. A CRC hibajavítás ismertetése még mindig a gimnáziumi oktatás szintje, nem a felsőfoké csak.
Láthatod, hogy ebben a konkrét esetben nem kritika nélkül elfogadott félinfókról van szó.
A hangsugárzók és mérőmikrofonok torzítási értékei szintén nem hasraütésszerűen kitalált számok.Amit a végén írtam, az nem feltétlenül bulvár. Bevallottan 200m hatótávolságig tudnak szívverést keresni, falakon át is. Nyílván vagy-vagy és nem 200m vastag falon át.
Katasztrófáknál is használják életjelek kutatására. A szív hangjából a nem csak az tudják megmondani, hogy van-e ember adott helyen, hanem azt is, hogy ki az. (feltéve, hogy előtte vettek mintát)
A mérési képességek sokat fejlődtek. -
lapalapa
őstag
-
exciplite
tag
-
nLali
őstag
-
vadkörte
addikt
-
nLali
őstag
Szia, Visszafelé kezdem. Igen, lehet, hogy nagy küzdelmek árán, de látjuk, hogy sikereket érnek el. Egyre nagyobb tempókat érnek el bizonyos portokon. Az USB elmélei maximuma már valami 40gbps. És ezt úgy, hogy minden csomag CRC elleőrzéssel visszaellenőrizhetően hibátlan. Egy tapsot is megérdemelnének, tényleg nagyon komoly teljesítmény. A bit, az adathalmaz nem emlékszik, hogy milyen hatások érték utazás közben. Nem marad rajta nyoma a zajoknak. Minden állomáson visszaellenőrzi a rendszer és eldobja, ha hibás. Lassulhat az átvitel, de az adat aligha lesz hibás. Ha mégis, akkor annak meg elég egyértelmű jelei lesznek.
Amit a Berci szokott emlegetni, hogy D-A konverzió körül milyen megoldandó feladatok vannak, az érdekes.
A mikrofonos mérések irányában megfogalmazott kritikákat nem értem, mert a méréshez használt hangerő környékén a mérőmikrofonok bő egy nagyságrenddel precízebben rögzítenek, mint a mérendő hangsugárzó sugároz. Így nehéz elképzelnem, hogy van olyan hang, amit ugyan kimozgott, lesugárzott a hangszóró, de mikrofon mégsem tudta elcsípni. Rögzítés oldalon is el lehet menni olyan gyakori mintavétel felé, ami kb kizárja, hogy legyen olyan gyors membránmozgás.
A hetekben volt a hírekben, a lezuhant amerika pilóta kapcsán, hogy a megtalálásához egy műszerrel szívdobogást kerestek a sivatagban. Alighanem érzékeny a műszer is és az adatelemzés is hatékonyan szűri a zavaró körülményeket.
-
Zoliee
őstag
-
Ear001
addikt
Igen, a vadhajtásokat metszeni kell. Ha van oldal, ami nagyon tudományosnak akar látszani, ezért vészesen leegyszerűsít és a nagyotmondó kijelentésekkel szemben álló kutatásokat látványosan kikerüli, akkor ez az.
Például vicces, hogy a mikrofont pontosabbnak tartja, mint a fülünket. Ha a fül a hallás szinonímája, akkor tudjuk, hogy nem csak a fülünkkel hallunk, nem csak a nyomásváltozás befolyásolja a hallást, stb. A hallás mechanizmusa tudottan nem 100%-ig feltérképezett dolog, egészen meglepő új kutatási eredmények vannak arról, mennyire egy ügyes kis szerkezet, milyen felbontásra képes. Arról nem is beszélve, hogy egy mikrofonnak, legyen bármennyire is jó, pont azokkal a gondokkal kell megküzdenie, mint egy hangszórónak vagy fejhallgatónak mechanikai és elektronikai szempontból. Ez már a mérések megismételhetőségénél is problémát jelent.
De térjünk vissza az eredeti felvetésedhez. Ezt írod: "Az adatátvitel és az adat tárolás eléggé golyóálló." Szerencsére az, legalábbis ha azt a rengeteg analóg folyamatot, ami ezt biztosítja, digitális szemüveggel nézzük. Viszont az kevéssé van szem előtt, hogy ennek a digitálsi biztonságnak a megteremtése érdekében a háttérben gyakran vért pisilnek a mérnökök és küzdenek időzítések pontosságával, a zajokkal, zajspektrumokkal, az áramköri topolológiákkal stb. Mi azt látjuk, hogy a bit az bit, ők meg azt látják, hogy a jelfomát még sikerült kellő biztonsággal bitnek definiálni az adott rendszerben.
-
exciplite
tag
Szia!
A Meze 109-es volt csak, bkercso nem hozott sajnos. Még keresem a következőt, mert ahogy felveted, ez lehet a gyenge láncszem. De gyönyörűen megmutatja ez is a dolgokat, de igen, van amit már nem tud szerintem (ami lehet nem is baj). Valószínűleg Susvara vagy HE1000 lesz a következő. Napokban érkezik tesztingre egy Arya Organic, meglátjuk mit mutat. Tetszett a HE1000 stealth fejesed, kényelmes volt és a hangjába se tudtam belekötni (csak a saját rendszeremen hallgattam és a saját drótommal jött be jobban). -
Zoliee
őstag
-
exciplite
tag
Köszi, hogy jöttél és jót beszélgettünk a hallgatózás mellett. Ez csak a belépő szintje abba a világba ami nem a technicista vonal és zenét helyezi a középpontba és csak a zenéről próbál szólni. A fejestalin a leválasztó trafó nélkül nem azt az arcát mutatta a rendszer amit valóban tud, talán majd egyszer lerángatom oda is, de nálam egyszerűbb a meghallgatás.
Szívesen látlak bármikor! Aki szeretné összehallgatni a saját rendszerével, arra is tudunk alkalmat keríteni. -
nLali
őstag
-
antitest
tag
-
fehér_ember
addikt
-
antitest
tag
-
nLali
őstag
Ha egy ember bejön a topicba, leírja, hogy elvégzett egy beállítást és úgy hallja, hogy máshogy szól, akkor ő igazat mond.
Ha egy ember bejön a topicba, leírja, hogy elvégzett egy beállítást és máshogy szól, akkor nem biztos, hogy igazat mond.
Jellemző lett, hogy bizonyíthatatlan, sőt cáfolható állítások vannak kijelentve tényként.
Legyen az az alap, hogy a máshogy szóló usb kábelekre, a máshogy szóló háttértárak hírére szaladjon fel a szemöldökünk.
Nincs azzal semmi gond, ha valaki így hallja. Azzal van a gond, ha azt mondja, hogy így van.Ne legyen az a normális, hogy a nagy biztonsággal és megismételhető módon megcáfolható állításokat "legfejlebb megfontolandó" kategóriába teszünk.
Ugyanakkor nagy biztonsággal kijelenthető, mára már nagyon alap iskolai tananyagokat fogadunk olyan kételkedéssel, mint ha Mona Lisa jönne szembe az utcán.Biztosan vannak a fizikának, az informatikának kutatni való területei, ezt senki nem kétli. De vannak technológiák aminek a működése pontosan ismert, dokumentál, garantált.
Ma már senki nem hivatkozhat arra, hogy nem fér hozzá valamilyen tudásanyaghoz. Ha valakinek nincs is ilyen területen végzettsége, összefüggéseiben sem érti, akkor is nyitva áll előtte az internet és részletekbe menően megtalálható sok szakma tudásanyaga elég mélyen tárgyalva.
Idegen nyelv ismerete sem lehet már kifogás, mert automatikusan fordíthatunk oldalakat. -
nLali
őstag
Állóvíz felkavarása. Fórum felpezsdítése. Saját véleményünk revidiálása. Ellenpólus képviselete egy olyat területen, ahol nagyon hiányosak a ismeretek és pici a hajnandóság a tájékozódásra.
Felpaprikázott a memóriakártyás dolog.
Semmi bajom a topiccal, sem a tagokkal. A vadhajtásokat metszeni kell
-
Zoliee
őstag
-
nLali
őstag
Tartok tőle, hogy kevesen olvassák majd el, de hátha.
Találtam egy olyan leírást, ami az enyémtől sokkal jobban magyarázza a digitális jelátvitelt. [link]
Amúgy gondolatébresztővel kezdődik, de minden oldal izgalmas.
Ilyen dolgok vannak benne :Hogyan tehetsz különbséget a tudomány és az áltudomány között?
Azt mondják, hogy a fülem pontosabb egy mikrofonnál.
Kábelcsere szimuláció, tömörítés teszt? Tedd próbára magad.Ezek a dolgok már korábban is lettek tárgyalva, vagy linkelve, de elég rég. Már időszerű frissíteni a gondolatainkat
-
bitrograde
senior tag
-
bkercso
nagyúr
Ma volt alkalmam meghallgatni exciplite "na én befejeztem" rendszerét és hát valóban más liga... Végtelenül nyugodt és letisztult, minden a helyén, stb.; mindezt nevetséges alkatrészszámból, annál több kísérletezéssel és valószerűtlen eredményekkel. Nem minden az elméleti tudás...
Nagyfokú zavar van jelen ehhez képest abban, amit megszoktam, tényleg nagyon érdekes, eddig fel se tűnt. -
bkercso
nagyúr
-
Zoliee
őstag
Gondoltam...
A többi persze 4.4mm-es, szimmetrikus kijáratra volt/van dugva/hajtva. Az a "baj", hogy a a HD800s gyári 4.4mm-es kábele anno fel lett használva máshová, ezért meg nem beruházok, nem fontos.szaki58: jaja, látod én sem tudok mindig okos lenni előre (hd800s kábel) ez van.
Sokszor nem tudható mire lesz szükséged később. -
szaki58
senior tag
Volt egy jó minőségű 4.4-XLR kábelem, amit kihasználatlanság miatt elajándékoztam. Rá is fáztam! Most kellett volna, így kénytelen voltam megvenni a Fiio 30 ezres 4.4-4.4mm-es kábelét. Csupa hülyeséget csinálok mostanság.
Szóval most együtt megy a bejáratás a Kunlun-nal, mivel szinte egyidősek. Így viszont nem lesz bejáratva a DAP erősítő része. Erre is gondolnom kell majd. -
lapalapa
őstag
-
Zoliee
őstag
-
lapalapa
őstag
-
antitest
tag
-
Zoliee
őstag
Talán egyszóval: élettelen. (szerintem, és számomra)
Verbálisan egy hangaláírást nehezen, sőt szerintem rosszul is írok le, ezért kerülöm is.
Pl vettem 2 hete egy ilyet hozzá: [link]
Hááát az meg egyszóval: katasztrófa. Ment is vissza.
Szóval ez a HD800s egy kényes ribanc. Mindent is azonnal büntet, vagy jutalmaz. Utóbbit nehezebb elérni vele..
-
lui001
csendes tag
Helló! Egy külső DAC-ot szeretnék, ami bluetooth-on is fogad (tel. laptop stb), van rca kimenete (hagyományos erősítőbe), és szépen szól. 50 ezer körül van valami bestbuy? Nem baj ha csak 20 ezer, de ha nagyon tuti hangot tud valamelyik 100-ig, akkor az is érdekel, de maradjunk elsősorban 50-nél. Összefoglalva egy alap bluetooth DAC ami szépen tud szólni. Tudtok ilyet ajánlani? (új érdekel. külföldi, Kínai webshop is jó) Amiket eddig néztem, Fiio BR13 22e, Fosi zd3 72ezer, smsl dl100 80 körül, vagy a nagyon olcsó 8 ezer ft-os Ugreen.(De lehet ezek olyat is tudnak ami nekem nem fontos)
-
lapalapa
őstag
-
Zoliee
őstag
Jelenleg nincs hozzá kábelem.
A DX270-nek kizárólag szimmetrikus 4.4mm LO vonali kijárata van. A 3.5mm már átmegy az amp-on, ezért más lenne/lesz a végeredmény.
A Pb6-hoz kapott rövid pentaconn/pentaconn kábelt viszont lecseréltem egy 1 m-es Cardas kábelre. Így nem kell mindkét eszközt egyszerre kézbe vennem, ha a dap-on variálok valamit.Szerk: (Hifiman + iBasso) béta tesztelésnél tuti használták az eszköz hangolásának beállításakor. Nagyon adják így együtt.
Ugyanez volt az érzésem a Violectric + hd800s esetén.
Hiába na: kínai/kínai vs német/német...
-
szaki58
senior tag
-
Zoliee
őstag
Ma délelőtt összehasonlítottam az asztali rendszerem hangját a frissen beszerzett (2 hét alatt kb 30 óra használt) mobil rendszeremmel.
Fejhallgatók: Sennheiser HD800S, Hifiman HE1000 Stealth és Dan Clark Audio Noire X.
Asztali rendszer: Apple Mac Mini M4-en roon szerver, dedikált audio bridge-el, HoloAudio Red, HoloAudio Cyan2, Violectric HPA V202
Mobil rendszer: iBasso dx270 r2r ultra, iBasso pb6, UAPP.Visszatérek ehhez az értékeléshez, ha elértem a 200 órát a dap és a mobil amp bejáratásával, de addig is a friss élmények:
Hd800s: felejtős lesz, nem hallom vele a potenciált, hogy bármilyen javulás/bejáratás után tetszene a kapott hang.
DCA NX: alapvetően ezzel a fejessel gondoltam használni az iBasso kombót. Tetszik amit hallok, de még van hova fejlődnie az asztali setup-hoz képest.
HE1000: ezzel a fejhallgatóval érzem legjobban a szinergia meglétét. Vele már most élvezem a zenehallgatást.Perpill a HD800s felejtős vele (és nagyon sanszos, hogy az is marad). A másik kettővel már most hallom barátok leszünk, viszont még nem nem tudom mennyire közel tud felzárkózni az asztali rendszerem hangjához. Mert "trónfosztás" az bizton nem lesz. De ez még így is dicséretes/elismerés a részemről.
-
szaki58
senior tag
Végre megérkezett a DX270. Indul a bejáratás. 0.0 km-esen is igazat beszélnek arról a mélyről...
-
Ribi
nagyúr
Nem.
1 tranzisztor van, de a szintje számít, 16 jelszintet tárol perpill a QLC. Sok helyen a nand-ot csak 0-1 szintre írják, mert az volt először, de a linkelt videó is mutatja, hogy sok szint van és az most 4 bitnek felel meg.
És amíg kessel az SSD, hogy gyos legyen nem 4 szintet tárol 1 bit, hanem visszavált 1 bitre és így gyorsabb. Majd amíg nem dolgozik, ezeket szép lassan kiírja 4 bitesre. És ezzel együtt kevesebb helyre. -
bkercso
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
Én sem tudom hogy működik, valami speciális tranzisztor ami töltést tárol.
-
bkercso
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
-
antitest
tag
-
mcll
senior tag
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
-
Zoliee
őstag
A mai napot öcsémnél töltöttem, aholis a szokásos whisky/pizza mellett [kép] megbeszéljük az élet "nagy" dolgait.
Ilyenkor általában szóba szokott kerülni a zenehallgatás is, mint közös pont. Büszkén demózott valami legújabb iPhone tízenX pro készülékről, bluetooth adatkapcsolattal, ANC-s Apple AirPods Max 2 fejhallgatót használva egy dolby atmos felvétellel.
És mi meg itt a különféle adathordozók hangra gyakorolt, hallható hatásáról vitázunk...
-
nLali
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
118889 - 118801
118889 - 118801 118800 - 118701 118700 - 118601 118600 - 118501 118500 - 118401 118400 - 118301 118300 - 118201 118200 - 118101 118100 - 118001 118000 - 117901 117900 - 117801 117800 - 117701 117700 - 117601 117600 - 117501 117500 - 117401 117400 - 117301 117300 - 117201 117200 - 117101 117100 - 117001 117000 - 116901 116900 - 116801 116800 - 116701 116700 - 116601 116600 - 116501 116500 - 116401 116400 - 116301 116300 - 116201 116200 - 116101 116100 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- sziku69: Szólánc.
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogyjunk le!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- EAFC 26
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgy érzem mégsem akarok olyan rendszert
Akkor SMSL C200 Pro.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyfokú zavar van jelen ehhez képest abban, amit megszoktam, tényleg nagyon érdekes, eddig fel se tűnt.