- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Felnifékes. Felnifékkel karbont pedig nem vennék. 1-2 évig használnám ezt a bicót, aztán ha tényleg komolyabban gondolom a kerékpározást akkor eladnám és váltanék tárcsafékesre ha úgy van. Felnifékes bicóra már alig lehet normális kereket találni ahogy elnézem.
Köszi szépen, hogy leírtad a tapasztalatodat, gondolkodok rajta, lehet végül csak egy Mavic Ksyrium SL lesz, azt 200K-ért el tudnám hozni, és kevesebb lenne a "hassle". Jó lenne hozzá a mostani fék is. Kár, hogy normális verzióban nem kapható már, ahogy elnézem, pedig azt venném.
Ah, irigyellek nagyon.
Igen, ezt észrevettem én is, hogy efelé tendál a biciklis közeg sajnos. Használd egészséggel 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, ezt észrevettem én is, hogy efelé tendál a biciklis közeg sajnos. Használd egészséggel
Hasaggymeg