Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HdRew #116910 üzenetére
Az emberrablások számát tekintve,ott lehet nagyobb biztonságban vagy nagy sebességgel mozogva,mint állva valahol.
6030D...végül ez lett,de kivett minden belőlem 30+C-nél...mire az erdőhöz értem már kész voltam.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HdRew #119104 üzenetére
Fél milláért teljes iksztés-rókás-karbon nem rossz!
jjeahh...elég sokat írsz,a rendszeres hozzászólókhoz tartozol,ha nincs okosteló akkor a gép előtt ülsz ennyit?!...vagy csak nekem tűnik soknak.
Zola007...ezt mond6ták a rádióra,tévére,autóra,meg még isten tudja mire is.Hozzászokunk,mesterséges evoluciónk része ez is mint még annyi minden ami jönni fog.Legalábbis szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Jester01
veterán
válasz HdRew #119138 üzenetére
Nekem is CAAD8 van igaz egyenes kormányos. Használtan vettem 140ért. Teljesen rendben volt gyári konfigurációban is de mert akciós volt egyszer ezért kapott egy 105ös hátsó váltót illetve az enyém FSA négyszöges hajtással jött azt cseréltem Sora-ra. Érezhető javulást nem tapasztaltam. Kapott még egy Fulcrum Racing Quattro LG kerékszettet azzal nagyon elégedett vagyok.
Jester
-
őstag
válasz HdRew #119146 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy olyanok mondták akinek sose volt Triban 540 brigája, de még csak nem is próbálta ki. Szóval úgy mondanak ítéletet róla, hogy legfeljebb képen láttak olyat. Egyébként a Triban 520 Sorával van szerelve, és az 180 ezer, viszont azon már nincs Mavic kerék
-
-
StLui
veterán
válasz HdRew #119486 üzenetére
Türelem kell, én két hónapot bújtam a használtakat, végül sikerült vennem jobb áron a használtaknál egy teljes garival árult tesztbringát, amin vadonatúj gumik voltak, és két kis karctól eltekintve semmi használati nyomot nem találtam rajta, azóta gyűjtöttem rá eleget.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
pc360
addikt
válasz HdRew #119497 üzenetére
Ha értesz hozzá, akkor látod és érzed, hogy mi milyen állapotban van.
2-3x annyiért nem sokan vesznek csak ezért új bringát...
...avagy az adott pénzből 2-3 kategóriával szerényebben felszereltet.cdl: Nézz körbe!
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
xy.zsolt
őstag
válasz HdRew #166539 üzenetére
9.5kg a súlya.....ami ha nem mászol hegyeket akkor nem jelent hátrányt. A Tiagra jó belépő groupset szerintem...jól fog működni. A biondobike-kal csak szóban kommunikáltam, úgy rendben voltak és rugalmasak. És az is igaz, hogy alu használt outi nem nagy zsákbamacska és ezért az összegért már 105 groupset-tel is kapsz bringát......vagy ilyet olcsóbban. The choice is yours!
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
zsocy
őstag
válasz HdRew #166539 üzenetére
Teljesen jó bringa ez a Wilier ha csak újban gondolkozol,és jó a mérete a készletes darabnak. Ez kb 300 ezerre jön ki, újban ennyiért nem nagyon kapsz ilyen nagynevű gyártótól gépet. Viszont ezért a 300 körüli pénzért tényleg sokkal komolyabb használt gépek vannak, akár a fent linkelt boktokból is, esetleg a tematikus facebook csoportokban.
Vagy nagyjából ugyanez a bringa csak féláron.
Igen, a használtban van kockázat, de azért ez nem autó, nincs bonyolult elektronika meg kettőstömegű, át lehet nézni, ki lehet próbálni átlag hozzáértéssel is. A karbonnal én is vigyáznék, de az sem olyan hogy titkos repedésekkel lesz tele, aztán egyszer csak felrobban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest