Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokicsibesz
tag
válasz Toobee #115990 üzenetére
A határnyerges részt én is szeretem, az egy elég jó lefele. A végéről van egy jó visszamászás is
Csak én már kezdem unni HHH-t..[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz StLui #115993 üzenetére
Én 10 alatt szoktam nézelődni,így talán ez.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
StLui
veterán
Sram 11-es sorra milyen láncot javasoltok mondjuk ezek közül? (tartaléknak venném, meg egy-két patentszemet is)
a 2x10 shimano xt-hez is vennék, azon kmc van gyárilag, azt úgy tudom mehet is oda.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
zoli03
őstag
Vannak 3 új órája Bryton-nak, már olyanok is, amin van rendes térkép (Rider 450 és Aero 60). Már a Bikefunnál is fent van (elérhetőség hamarosan), kíváncsi leszek a tesztekre.
-
Toobee
veterán
Rakoncátlankodik a váltóm, a legnagyobb tányérra nem akarja feltenni a láncot, úgyhogy igazi jó kis edzés volt a mai. Elöl 32T, hátul 10-42 ...lenne, így volt 10-36. Kellett küzdeni azért, nem is mentem felfelé terepen a HHH-re. Viszont végre egész jó idővel sikerült lezúgni a határ nyerges kedvenc szakaszomon, ismeri valaki?
-
StLui
veterán
válasz StLui #115987 üzenetére
bike24.de mennyi a ténylegesen várható szállítási idő? max 100 eur-ig nézegetek itt, rideshop is ezeket árulja, kb ezen az áron is.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Zola007
veterán
válasz StLui #115983 üzenetére
sokkal több részeg ön- és közveszélyes gyalogost látok mint bringást
ennyi
a szabadtéri ittas állapotot tiltanám be és kész
aki be akar rúgni, az igyon otthon vagy menjen haza taxivalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz jjeahh #115981 üzenetére
női kulacs, szopogatni kell
van rajta egy levegőbeömlő szelep, így nem keletkezik vákum
legalábbis a tetején szemügyre véve erre jutottamMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
StLui
veterán
válasz bringasisti #115980 üzenetére
Az lehet a gond ha valakinél nincs önkontroll, bár azt gondolom ő módosítás előtt is ivott, mondjuk a kocsmában, és hazatekert. Én személy szerint nem nagyon találkozom láthatóan ittas bringással.
Én személy szerint nem nagyon iszom, kivéve esetleg trekking túra, de ott is csak bringásfröccs, hosszúlépés.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Because #115977 üzenetére
de nem gépjármű! Biztos, hogy engedélyezve lett az alkohol fogyasztás kerékpár vezetésekor, közben, addig a értékig, hogy biztonságosan tudjál közlekedni.
[link]1. A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM–BM együttes rendelet módosítása
1. § A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM–BM együttes rendelet 4. § (4) bekezdése helyébe
a következő rendelkezés lép:
„(4) Az (1) bekezdés b) pontjában foglalt feltétel fennállása esetén a kerékpárosra nem kell alkalmazni
az (1) bekezdés c) pontjában a járművezető szervezetében szeszesital fogyasztásából származó alkohol jelenlétére
vonatkozó korlátozást.”[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Because
őstag
válasz bringasisti #115976 üzenetére
a kreszt tekintve a kerékpár jármű. a járművezetés személyi feltétele, hogy a szervezetedben nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol.
-
StLui
veterán
válasz bringasisti #115965 üzenetére
Akkor nekifutok még ilyet sem csináltam
-
Zola007
veterán
Decathlonban 2890 az Elite Custom Race Plus tartó
belepróbáltam helyben vagy 5 féle kulacsot, passzosabban tartja mint a sima Custom RaceA kulacsok jó gagyik volt kivétel nélkül, akár Elite, akár Tacx, a decathlon piros csatis 790 forintosa pedig tényleg nem ér többet mint egy ásványvizes flakon
De ez megtetszett, csak az ára qrva borsos: Elite Syssa rozsdamentes acél 750 mlMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
seadrone
őstag
Helló!
Hogy van most bringával közlekedésnél az alkoholfogyasztás?
Fix érték van, vagy csak azt határozza meg a jogszabály, hogy közlekedésre alkalmas állapotban?
-
parkr
őstag
válasz lsebestyen #115962 üzenetére
amúgy nekem simán berakta a kosárba.
de hasonló árban van a Ribblenél és a Tredznél is
-
-
Runner_fxr
Ármester
válasz 6030D #115961 üzenetére
Ezeket a gépeket meg kell tanulni kezelni, hasonlóan működik egyébként ez a rásegítés dolog, mint amikor egy analóg bicón egyszerre használod az első és hátsó váltót. A rásegítési fokozatokat úgy kell elképzelni, hogy amikor magasabb szintre kapcsolsz az olyan mintha elöl kisebb lánckerékre váltanál, könnyebb lesz tekerni. De ugye nem lehet megfeledkezni a hátsó váltóról se. Az a lényeg, hogy egy megfelelő fordulaton tudd tartani, egy két túra után ráérez egy tapasztaltabb bringás, hogy melyik fordulaton a legerősebb a rendszer. Olyan nagyon nem más mint egy normál bringa, dolgozni kell rajta, és okosan használni a váltót meg a rásegítést, különben úgy jársz, mint amit mondtál, hogy nem ment fel amikor ráfordult a meredekre. Kónuszon elindulni sem tudsz vele egy komolyabb emelkedőn, ilyen esetben el sem indul a motor, hiába teszed fel max rásegítésre. Gondolom azért csinálták így meg, mert ahhoz akkora nyomatékot kéne engednie a motornak, ami tényleg hamar tépné el a láncokat, nyírná el a koszorúkat és a kazetták úgy törnének, kopnának hogy még talán a sor is átfordulna rajta. Meg ugye a motor is leéghetne. Azért is fontos, hogy ráérezz az ideális nyomaték/fordulattartományra, mert így a legnagyobb a hatótáv, ha erőlteted a rendszert, hamar merül.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Valószínű felütéses defektem volt tegnap, két 3mm körüli repedés a belsőn, egymás mellett. Javítanátok folttal? 3500 Ft egy 3.0-s belső.
-
flash-
veterán
ma már kulacs
mindekttő zefal kulacsom már eléggé csöpög egyiknek hamar szétment a szelepe..
ehhez uj kupakot hol tudok szerezni?mondjuk nem túl nagy eresztés, sok versenyzőnél látok ilyet hát nem mondanám hogy igazán jól tartja a hideget...
Zefal Arctica 75 -
6030D
őstag
válasz Runner_fxr #115957 üzenetére
Nem engedi az elektronika.... volt egy csávó, fordul rá a meredekre, csak nem váltott vissza, aztán nem indult meg a szekér úgy ahogy gondolta. Visszapakolta, emelkedőnek, közben meg látszott, hogy izomból nyomja: olyan hangokat adott ki a hajtás, hogy azt hittem elszakad neki a lánc, vagy valami törni fog.
Hogy megy ez egyébként? Ha nem vált vissza, akkor miért nem segít úgy a motor? Tehát mondjuk kónuszon miért nem tud mászni? Vagy ezt kb úgy kell elképzelni, hogy ahol én egy adott fokozaton mondjuk csak 500 W-tal tudnék felmászni, akkor ha nem nyomom be a 250 W-os motor mellé a 250 W-ot, akkor megáll a tudomány? Nem mintha tudnám, mikor mennyi wattot nyomok...
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
tacto
aktív tag
Ezt nem az anyagszerkezettani intézet professzor emeritusainak tesztje, hanem kb. vizigót harcosoké, de
karbon vs. alu
Nekem jelenleg épp csak alu vázam van...[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Runner_fxr #115956 üzenetére
Ez maga a jövő a jelenben.
FIREBLADE78:
Ez a hobbija, és régóta ezzel foglalkozik. Valószínűleg úgy már annyira nem horror, csak nekünk kívülállóknak tűnik annak.smkb:
Almát körtével, de persze. A 350-es árkülönbözet sem semmi.Én valahogy úgy vagyok vele, hogy szeretek kerékpározni, és motorozni is. Erdőben is jó lenne egy kis endurozás, de tilos... Így a jövőben, ha majd olcsóbb lesz, egy e-MTB-vel el tudom képzelni a csapatást. Persze a kettő más műfaj.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Runner_fxr
Ármester
Azért nem tudok veled egyetérteni, mert amit belinkeltem az az abszolút top kategória. Ezen a szinten már ne keressünk jó ár/érték arányt.
Van ennél jóval barátibb áron is tök jól használható pedelec és sima monti is. Ráadásul a hagyományos bringák is hasonló áron mennek top szinten, tehát a magas ár az nem pedelec kiváltság. Inkább sok embernek az igényeivel van a baj, amivel abban az esetben nincs baj, ha pénz is van mellette, de amikor csak az igény magas, de fizetni már foghúzva akarunk, na akkor érdemes elgondolkodni.Ha már motorhoz hasonlítod, akkor a top kategóriához kéne, mondjuk valami Ducati vagy MV agusta, úgy talán más lenne az arány. Abban sem vagyok biztos, hogy többet foglalkoztak azzal a motorral a mérnökök, mint ezzel a Merida bringával, ez egy többszörös tesztgyőztes bringa, e mögött rengeteg fejlesztés van. És egy ilyen bringának 20kilós súly mellett kell elviselni az akár 20 méteres ugratásokat, az egy dolog, hogy a legtöbben nem erre használják, de attól még ki kell bírnia. Ráadásul az E8000-es rendszer is elég friss, még azért drága, mert a fejlesztési költségeket is beleszámolják. Idővel olcsóbb lesz ez is.
FIREBLADE78: Szerintem mindenkinek arra van pénze amire szeretné, hogy legyen. Ha motorozni szeretnék, akkor motort vennék. De mivel kerékpározni szeretnék az erdőbe, ezért bringát veszek! Ez szerintem logikus nem? Az enyémet 1,1-re írtam ki, aztán meglátjuk. De a meridát nagykerből veszem, így valamivel olcsóbb lesz mint a kisker ára.
6030D: Sajnos a bringa mellé nem adnak kerékpár kezelési tudást is, azt meg kell tanulni.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Runner_fxr #115950 üzenetére
Ilyen sok pénzed van bicajra? Inkább mocit vennék
Mennyiért adod a tiéd?Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
6030D
őstag
válasz Hasaggymeg #115946 üzenetére
Ha már pedelec: a Bükkön volt ilyen kategória a középtávon, utánunk indították őket talán 2 perccel. Persze, hogy ott értek utol, ahol kezdett meredek köves lenni: küzdök felfelé, megyünk libasorban a járható, tapadós részen, erre jön a troli és elhúz mellettünk a törmeléken. Nem ad lökést az embernek, na! Aztán jöttek szép sorban, de volt olyan, hogy egy meredek éles visszafordítóban alig bírt befordulni a muki, azt hittem eldől előttem. Síkon meg volt egy olyan, hogy megelőzött, majd utolértem, mentünk egymás mellett, rám nézett, mondott valamit (szerintem azt, hogy csak 25-ig segít, mert kb annyival mentünk), rávigyorogtam és elléptem (3x10 rulez!). Aztán jött egy agyontúrt, köves erdei út, ahol ő nyert (27,5+ fully, asszem KTM).
Ja és jött egy Cannondale Moterra is, hát böszme nagy dög, az biztos!
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Zola007 #115948 üzenetére
Scott Watu, Lazer Cyclone, én ezeket néztem ki, mert azt írták tesztekben, hogy jól szellőznek. Előbbi jobban tetszett, de végül utóbbi lett, mert azt találtam olcsóbban. Két hátrányt tudnék felhozni ellene: lehetne vastagabb a párnázása és nincs rovarháló benne. Másképp kényelmes és tényleg jól szellőzik, meg szerintem nem is néz ki rosszul. Amúgy meg tessék két lista: [link] [link] bikeradaron az odaírt árakat nem kell komolyan venni, sokkal olcsóbban is kifoghatóak.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
smkb
őstag
válasz Runner_fxr #115950 üzenetére
Nem neked szól, hanem az iparágnak, hogy MegaLOL továbbra is az emontik ára, de maguk a mai bringák is eszement módon túlárazottak. Féláron ütik meg nálam max az ingerküszöböt, és még akkor is van rajtuk profit. Olcsóbb 350.000-el ennél a Meridánál egy KTM Duke 390 ABS. Azért ez vicc... egy ilyen bringában ezred annyi mérnöki munka nincs, mint egy Duke 390-ben. Ugyanazok a tyúkbél alkatrészek vannak benne mint a mezei bringákban. Szanaszét hullik az az XT sor meg KMC lánc. Nevetséges, hogy 2 milliós bringákba ilyen alulméretezett kopóalkatrészek vannak.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz varsam #115944 üzenetére
Egyelőre csak hirdetem, aztán majd meglátjuk, hogy eladom e.
Ha akad valaki aki ki is fizeti azt a pénzt amit ér, akkor esetleg elengedem.
Ez: [link]6030D: bicciggli!
Hasaggymeg: Ne reméld, a zsíros kenyeres még a városban okés, de a hegyen nincs kedvem tönymörögni fölfelé.
-
Zola007
veterán
-
varsam
őstag
Runner, eladod a Cannondale-t?? Hogyhogy, mi lesz helyette?
-
seadrone
őstag
kéne nekem valami sisak városba, 15-öt szánok rá, szellőzzöm azért, meg ne legyen piros, enniy a kritérium, meg asse hátrány, ha állítható lenne fejméretre.
semmi extra, csak ha fejreállok, ne kőre csattanjak, anniy a lényeg
ha tudtok ajnlani valamit, figyelek, köszi
-
Tomi_Sci
őstag
válasz lsebestyen #115926 üzenetére
Giro Foray Wiggle-nél:
Sorry - this product is no longer availableHirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Toobee
veterán
válasz Hasaggymeg #115932 üzenetére
Pont lentebb írta a kolléga, hogy a jó áras Dekás 500-as sisak lerepült a fejéről, mert az esésnél elszakadt, ami a helyén tartaná. Nekem is az van, hamarosan nyugdíjazom. Abban viszont egyet kell értenem, hogy biztosan van jó sisak 20-30e Ft körül, csak meg kell találni.
(#115931) StLui: az egy online bolt, nem tudod átvenni személyesen, ezért nem is linkeltem onnan semmit.
(#115939) Tomi_Sci: Gondolom a 2015-ös modellt nézted. Itt találod a kapható verziót.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
a napszemüvegről jut eszembe ... bár napról tegnap este 8-kor már szó sem volt :-P , de hirtelen felkaptam a műhelyből egy áttetsző munkavédelmi szemüveget, aminek bringás formája volt, és megtetszett nagyon, márkajelzést majd lenézem, ha nem felejtem el, nem biztos ohgy volt ráírva bármi is. A lényeg, hogy nem volt torz, mint a decás 1500 forintosak, én nem vagyok nagyon érzékeny erre, elviselem, de azért sokkal jobb volt azoknál Szóval +1 a munkavédelmi szemcsikre, ha valaki nem drágán keres (tudom, hogy abból is van drága, de abból kiindulva, hogy otthon találtam, nem hiszem, hogy csak 2-3e fölött létezik használható)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
6030D
őstag
válasz StLui #115933 üzenetére
Próbálj ki egy Answer-t. Hosszú ujjú kesztyű szinten jól szellőzik (legalább is a Won, ami nekem van), és nem csúszik. Láttad milyen volt a tenyerem, amikor szétnyílt, az se bökte el kesztyűt. Áztam már el benne többször, azt hittem, hogy majd az tönkre teszi, de nem. Egy dolog nem tetszik benne, hogy az ujja vége és a kézfej rész más anyagból van, ezért máshogy fakul, a fekete/zöld kesztyű már 3 színű. De ez a legkevesebb, legközelebb feketét veszek.
A Crazyben szokott lenni, fel tudod próbálni.[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Sajnos a komolyabb nevű bukók ugyanúgy mint a napszemüvegek durván túlárazott dolgok.
Més que un club!
-
StLui
veterán
Egyébként két srác akikkel mostanság bringázom vette eredeti fox meg nem tudom milyen, másik márkás kesztyűt, egy esést bírtak ki, és kilyukadt mindkettő, na ez mondjuk vicc, akkor már jó az akármilyen is. Én mondjuk dekás téli kesztyűt használok, pár tenyerelést kibírt már, csak fölfelé nem bírom ilyen melegben, pedig az új bringa markolatán csúszik a kezem, szóval kéne.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Toobee #115928 üzenetére
Végül is mindegy,csak hangsúlyozni szerettem volna,hogy az olyan un.szalmabábérvelések ellenére is,mint életet ment meg blabla,pofátlanul drága.
(#115931) StLui ...ezt mondom én is,hogy drágább a sisak!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #115927 üzenetére
Tudod most ő megy a Focus-szal.
Amúgy 30-ig szeretnék találni, rideshopban van is Oneil annyiért, nagy tempó kizárt, így elég lesz az olcsóbb is szerintem, lényeg ha eldőlne és le"arcolna" egy követ, akkor ne a foga, arca bánja.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz Toobee #115922 üzenetére
Nekem Bell levehető van, de nem javaslom, ahova kell a fullface oda lifttel fölmész, ahova nem érzed fontosnak oda 1-2 alkalom után nem fogod vinni az állvédőt. Jobb a két külön sisak szerintem.
Majd lemérem a fejét gyereknek este.
-
Toobee
veterán
válasz Hasaggymeg #115927 üzenetére
Bikeparkba gondolom normális bicajjal lehet csak menni, emlékeim szerint 2 fullyról van szó.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Egyszer megvédett,amennyibe kerül elég is...vagy nem? Nekem is bétvines van,aero 900 és én is hanyatt estem,behorpadt a "taraja" és lett benne egy kisebb repedés.Nekem ez így még jó.Amúgy a pántnak valamilyen szinten biztonsági okokból is kiszakadónak kell lenni,hisz azon talán fel is akaszthatnának egy embert,olyan erős.
(#115922) Toobee ...annyiba került a gyerek bringája is.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz Csokicsibesz #115925 üzenetére
Pedig 30-40k-ig nagyon nincs különbség a vedelemben, dizájnt meg a márkát fizeted meg inkabb. Az meg h az esestol valami szetmegy rajta szerintem normalis. Ha mar akkorat esel vele, akkor úgyis is illik cserelni.
Szerk.: amugy sztem a bestbuy sisak m3g mindig wiggle-rol a giro foray.
[ Szerkesztve ]
-
Csokicsibesz
tag
Nem szeretnék ironizálni, de egy Decathlonos bukótól nem érdemes csodát várni.
Nekem egy Bell bukóm van egyszer-kétszer már áltam fejre vele, struktúrális problémája nincsen, pántok tartanak. Egyedül a belső szivacs ment tönkre, már nem tudja szívni rendesen az izzadságot. Hiába mostam ki...
-
smkb
őstag
válasz Csokicsibesz #115919 üzenetére
Azt értem, és rendben is van, ha a sisak reped, arra találták ki, nyelje el az ütést. De itt messze nem a sisak repedt, hanem kiszakadt lazán egy olyan biztosító elem, aminek a fejen kellene tartani a sisakot. Nem is tartotta, az első ütés után kiszakadt, és leesett.
-
Toobee
veterán
válasz jjeahh #115920 üzenetére
Nagy keresésben vagyok én is, sisakból már próbáltam egy jót Runner-nél, az Uvex Jakkyl HDE-t, ez marhára tetszik. K2-ben megnézem még a POC-t, de jó lenne levehető állvédőset venni. Főleg térdvédőt megyek még nézni, de lehet, hogy könyökvédőt is érdemes lenne venni. Dainese Trail Skins 2-ről jókat írnak, árban se egy POC.
(#115921) StLui: mekkora feje van a gyereknek? Vadon Sportban tuti van készleten Jakkyl, vagy K2-nél POC, de az L-es.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #115913 üzenetére
Tegnap este nekiindultunk Királyrétről piroson, oszlopok alatt NHH-ra, fölfelé defekt a társamnak, tubeless, elengedett a kukacnál ami már volt benne, belsőt bele. Ezért kifutottunk az időből, és fent a rétnél (talán ez a magas tax? ) visszafordultunk, lefelé én kaptam defektet, mehetett bele az új 3500 Ft-os belső, jó hogy lehet kapni 3-as külsőbe
Össze tudtunk szedni kemény 11km-t de mégis nagyon élveztem, kár, hogy fák között nagyon szürkült, nem sokat láttam a kövekből, ágakból.Megyünk bikeparkozni, keresek a gyereknek fullface sisakot, újat, gyorsba, héten átvehető kéne. Nincs ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Vannak még jó "filléres" sisakok a btwin-en kívül, szal az ár sem szól már annyira mellette, én a szintén olcsó Lazer mellé majd egy Scott Watu-t tuti beszerzek.
Én is pereceltem nemrég, de nem látom értelmét a sisakcserének, mert semmi nem látszik rajta, egy picit sáros lett, letöröltem és kész, szerintem semmi keményhez nem vertem oda.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
smkb
őstag
Sisaktémához. Tegnap este orbitális taknyolás, hátamra esés, sisak földhoz csapódás oldalt és tarkónál. Sisak nélkül tuti reped a fejem. Viszont ami nem kóser, hogy a sisaknak a tarkót fogó pántja mindkét ponton faszán elszakadt, ahol a sisakba becsatlakozik, így a sisak kuka, miközben csak egy horzsolás lett kívülről. Azért ez nagyon gáz, hogy így kiszakad. Btwin 500. Amúgy fasza kényelmes sisak, de így hogy ez kiszakad, és lerepül a fejről, elég aggályos..
-
Tomi_Sci
őstag
Nos igen, a terep gépben CST belsők vannak, abba az volt a legolcsóbb. Minden bringámon amúgy Schwalbe külsők vannak, tök véletlenül, de talán inkább a felsőbb kategóriából.
Én mondjuk nem látom, hogy a belsőnek ekkora jelentősége lenne, max. jobban ereszt, esetleg hamarabb elöregszik. Mármint, egy tüske vagy felütés a drágább belsőket is hazavága.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Mezga Aladár
veterán
+ testsúly, alkalmazott guminyomás.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Tomi_Sci #115912 üzenetére
Nagyon nem mindegy hol és hogyan használod.Jó aszfalton,jó külsőkkel,bejáratott útvonalon évi 1-2000 km-enként évekig elmehet egy belső,ugyanakkor terepen,erdő-mezőn,bokros sűrűben több ezer kilométeren át évente,gyakran kiszúrja egy tövis,tüske,vagy felütöd,így majdnem irreleváns hány évet használ valaki egy belsőt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz 6030D #115906 üzenetére
télen nem használom a bringát, szobában van
kíváncsi vagyok meddig bírja, ha már ilyen kő nehéz (300g)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szkink
aktív tag
-
Zola007
veterán
válasz 6030D #115901 üzenetére
most vettem 2db Slime belsőt
mennyi élettartam várható?
azt írják 2 év, de szedett már szét ilyet valaki?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Lexus, Toyota topik
- Parfüm topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest