Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
"Adaptív módban ugyanis csak a UI és néhány app fut 120 Hz-en, sok Honor alkalmazás 90-en, minden más pedig, a Google és az általunk telepített alkalmazásokat beleértve 60 Hz-en ragad"
Ez még a frissítés után is így működik?
-
wallace
tag
Úgy alakult, hogy végül átálltam a sötét oldalra és vettem egy iPhone-t, a Honor pedig eladósorba került, ha valakit érdekel… Épp most, amikor megjött az android 15 rá és szerintem jobb is lett vele. Úgyhogy elköszönök tőletek, meg a platformtól is, biztos fog hiányozni ez az…
-
evko
aktív tag
válasz
gabbee75 #318 üzenetére
Köszi szépen. Bocsánat, de nagyon nem voltam a hét második felében. Bár 15-én néhány fotót én is lőttem, nincs értelme ide tenni, nagyjából ugyan ez.
Egyébként igen, nyilván jobbnak kell lennie a Honornak. Csak azt feltételeztem, hogy sokkal jobb fotót csinál ezért az árért (Honorhoz képest).
Viszont a Honorban ott a 2,5x -os optikai zoom, ami eléggé jó, a többiről ne is beszéljünk...Most már csak át kell rá költöznöm. A héten próbálok átköltözni rá.
-
kda1
tag
Sziasztok!
Azt lehet tudni hogy abszolút nem por és vízálló? Olvastam H van valami tanúsítványa. De minden oldal mást ír.koszi -
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok. Használja valaki hotspotként a kocsiban a telefont? Anno a Samsungon rutinnal meg lehetett oldani hogy amikor a mobil észlelte hogy csatlakozik bluetoothon a kocsi akkor felkapcsolta a hotspotot, ezáltal netet biztosítva a kocsi fejegységének. Ezen a telefon sajnos nem tudom hogy lehetne ezt megoldani. Előre is köszönöm szépen a segítséget! További szép napot kívánok!
-
evko
aktív tag
válasz
killertibi #315 üzenetére
Ma-holnap teszek be, ugyan azt fotózva.
Nem jobbat készít, de majdnem ugyan olyat...
Nem állítottam el semmit, de a realme fotó 7,X Mb méretű volt, míg a Honor 6,X Mb, tehát már a file méret is kisebb.
Igazából azért zavar, mert a realma egy régi és akkor sem "volt drága" telefon, azóta eltelt 2,5 év és a Honornak nyilván sokkal fejlettebbnek kell lennie.De kiderül, ha ma nem is, holnap délután tudok ezzel foglalatoskodni és teszek be fotót.
-
killertibi
tag
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig kamera macera.
Van a régi Realme GT master és a Honor 200.Azt gondolnám, a régi master sokkal rosszabb fotókat készít. De nem, sőt!
Maga a kép mérete is nagyobb, amit a GT master készít.Hol lehet elrontva esetleg a kamera beállítás a Honor 200-on? Egyáltalán kell rajta bármit állítani?
Sima képekről van szó. Találtam egy olyan opciót, hogy magas felbontású kép vagy mi a szösz. Azt még nem próbáltam, délután kipróbálom, de nem gondolom, hogy ez a megoldás.
Azt meg nem hiszem el, hogy nem tud szebb fotókat csinálni, mint a GT master.Valakinek valami tipp?
Köszönöm.
-
Foose
addikt
Nektek működik a magic kapszula hívás közben? OS 8 alatt az előlapi kamera körül zöld számláló jelezte az aktuális hívás idejét, és egy kis animált jel hogy hívás van. Na az most nekem OS 9 alatt nincs..
-
csibe1
addikt
Pár kérdés vásárlás előtt:
Megvan még a PC-s kapcsolat probléma?
Az alkalmazásokat, és a mappákat le lehet-e zárni ujjlenyomattal? -
tomej
aktív tag
Üdv!
Lehet, butus kérdés, de hogy lehet beállítani a gyorstárcsázást? A 'mánuel' szerint telefon menü > beállítások > gyorstárcsázás... Csak nekem ott olyan menüpont nincs... Ha hosszan nyomom a tárcsázóban valamelyik gombot - nem történik semmi... Nem ad fel menüt a - gyorstárcsázás beállítására...
Köcce! -
killertibi
tag
Szintén
-
Foose
addikt
Nekem is megérkezett a magic os 9 Android 15 alapon..
-
atosan
veterán
válasz
Attila84pecs #297 üzenetére
Köszönöm szépen
Azt hittem ez is valami root szerűség. Rég nem foglalkoztam ilyennel. -
atosan
veterán
válasz
Attila84pecs #293 üzenetére
Köszönöm szépen!
Még az előzővel sem volt időm foglalkozni, de ha root kell hozzá akkor inkább hanyagolom. -
Quqesz
nagyúr
-
Attila84pecs
csendes tag
Ha nem működne a Repainter, itt egy másik: ColorBlendr
Ehhez is root vagy Shizoku kell. -
atosan
veterán
válasz
Attila84pecs #290 üzenetére
Majd letöltöm apk formában.
Köszönöm szépen
-
atosan
veterán
Sziasztok!
Igaz, hogy nekem a lite verzió van, de az a topik nem megy.
Azt szeretném kérdezni, hogy van dupla koppos lezárás? Nem találtam.
Turbó ramot hol lehet kikapcsolni?
Hátérképhez igazodó színsémát hol lehet módosítani?
Előre is köszönöm a segítséget! -
tomej
aktív tag
Hi!
Nekem is ez van – P30 Pro-ról váltottam – kénytelen, mert az USB C csatija is kimúlt, meg az akku is 5 év után már cserés lett volna… IP: A P30 Pro – IP68 – 5 év alatt nem volt szükség IP védettségre, pedig több tengerparton is velem volt, ill. bicikli appal is használtam folyamatosan zsebben… Töltőfej: Nekem Honor netebook-om van – emiatt is döntöttem a 200 mellett, meg amiat is, hogy 100 k HUF megvehető - ahhoz 100W-os töltő van. Van egy 66W-os Honor töltőm is. A MediaMarkt-ban a 66W-os 10 299 HUF. A teló nem ’lineáris’ 100W-tal tölt, hanem a töltés vége felé csökkenti a töltés teljesítményét. Időben a 100W és a 66W között nagyjából 5-10 perc időkülönbség van, ha 50%-nál teszed fel tölteni - A 100W-os 18 100 HUF. Sztem a 66W bőven elég neki – arról töltöm rendre… Azt a +8 000 HUF - totál felesleges kifizetni…
Üdv. -
kda1
tag
Sziasztok. Az hogy lehet hogy az automatikus forgatás ki van kapcsolva mégis ha elforgatom akkor elfordul a képernyő. Köszönöm a válaszokat előre is.
-
scumand
újonc
Köszönöm! De ekkora különbség? több mint 20%... A nagyobb tudású termék javára...Vagyis akkor a termék ugyanaz, és az, hogy forgalmazás kezdete 2025 január, jelen esetben csak fiktív dolog. (Sokan mondják, hogy semmilyen új forgalmazási elektronikai terméket nem szabad megvenni, ki kell várni legalább pár hónap tapasztalatot, vásárlói visszajelzéseket.)
-
scumand
újonc
Sziasztok!
Itt mi lehet a különbség?
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/honor/200-5g-512gb-12gb-ram-dual-p1088476126/
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/honor/200-5g-256gb-8gb-ram-dual-p1088472928/
Láthatóan ugyanaz a típus, (az összehasonlító funkció nem is dob ki két oszlopot)sőt az olcsóbbnak nagyobb a memóriája és a RAM-ja. A drágábbat egy éve, az olcsóbbat idéntől forgalmazzák.
Valami itt nagyon nem stimmel...És a 134ezer a kezdő ár, ami mindig esik ugye, a 168e meg már egy évnyi forgalmazás és árcsökkenés után.
Köszönöm.
-
kda1
tag
válasz
Pistike1985 #278 üzenetére
Köszönöm szépen én is ezt olvastam.
-
Pistike1985
aktív tag
Én több helyen is úgy olvastam hogy a sima 200-nak nincs hivatalosan ip tanúsítványa. Viszont ip 55 szintű a védelme. Az IP55 azt jelenti, hogy mind a porral, mind az alacsony nyomású vízsugárral szemben minden irányból védett. Részemről az ip68-as mobiljaim is óvtam a víztől és a portól, így nekem teljesen mindegy. 🙂
-
törölt tag
-
kda1
tag
Sziasztok! Gyors kérdés.Eddig szuper a telo brutal jó képeket csinál.Viszont azt nem tudom hogy semennyire se víz és porálló? A Pro verzió úgy tudom hogy valamennyire az. Köszönöm szépen a válaszokat.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ki mennyire elégedett a telefonnal?
Éjszaka milyen képeket csinál? -
Amarth
aktív tag
válasz
Pistike1985 #267 üzenetére
Szia!
Fel. Talán kicsit gyorsabb, bugot még nem tapasztaltam, összességében jobbnak érzem most a telót. -
DithenS
senior tag
válasz
Pistike1985 #267 üzenetére
Leírtam pár sorral feljebb, minek kérdezed meg ugyan arról őt is? :S Nem, nincs bug sem.
-
kda1
tag
Köszönöm szépen most ismerkedünk. Hát a fotók azok sokkal szebbek mint a Redmin voltak. Kicsit tartottam tőle mert kerekített a kijelző de eddig csak pozitív. A töltőt már néztem mert kb 1.5 óra de talán több is mire feltöltötte. Köszönöm szépen a segítséget és a tippet.❤️
-
DithenS
senior tag
Nekem tetszik. Tud olyant, hogy az újj bütyköddel (vagy minek nevezik xd) rajzolsz, akkor kiemeli az adott dolgot a képről, és azt be tudod rakni keresőbe, megmondja h mi van a képen, vagy milyen videóból van. Néha háknis, de felismeri a TikTok videókból kivágott dolgokat is.
Illetve tud olyant, hogy ha egy képre rákkopintasz majd hosszan nyomod, akkor kiemeli csak a képről az adott tárgyat. Azt be tudod tűzni bárhova, vagy azt is keresőbe rakni, vagy bármi, vagy kivágni.
Van AI tolmács fordító, ami valósidejűleg fordít, magyarul még nem tud.
Telefon hívásnál tudja hogy liftben vagy e, vagy egy zsúfolt vároban, így képes ehhez igazítani a hangot.
Van RAW mód pro módban, eddig csak tömörítve tudta menteni a képet. Illetve van tárcsa a zoomoláshoz, így precízebb...
Az A.I radír javult, így képes vagy kivágni dolgokat a képről úgy hogy a hiányzó részt kitölti. De a fekete cuccokra háknis még mindig, és elmarad a samsungtól. Bár ingyen van.
-
Katicza
tag
Igen, valóban megérkezett, ott volt a próbaverziók menüpontban 🙂 -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Folyamatos bekapcsolt kijelző...
Pöccintésre működik, de be tudom úgy állítani, hogy mozdításra is bekapcsoljon? -
Foose
addikt
Ez most jött pár perce nekem....
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Honor 200-hoz van valami nem drága megoldás gyorstöltésre?
Van egy huawei töltőm, talán 45W-os, abból max 25W-ot eszik.
Végül is, ez ingyen van, elmegy.
DE 5000Ft környékén valaki tud olyat, amit gyorsabban tölt, illetve nem "csapja" ki a telefont? -
kda1
tag
Sziasztok.erdemes a redmi note 13 prot erre cserélni? Köszönöm szépen
-
wallace
tag
válasz
killertibi #235 üzenetére
[link]
Ez a reddit topik szerint, március a mi hónapunk -
DithenS
senior tag
Mert elvárom hogy a legfrissebb biztonsági frissítés és Android legyen a telefonomon 2025-ben, ha már megjelent csomó országban.
Amúgy van pár AI funkció amit várok, illetve az Android 15-ben depütál az intelligens lopás elleni védelem.
Szóval várom, megszoktam hogy IOS-en megkaptam mindent azonnal, itt meg már most baszakodnak, és még új szinte a telefon. -
DithenS
senior tag
válasz
Hivatalosan február 5.-én jelenik meg arra a hónapra vonatkozóan, tehát nem visszamenőleg. Akkor december közepén nem lett volna rajta a decemberi frissítési csomag.
-
DithenS
senior tag
válasz
Már tavaly kijött Kínában, novemberben. Közzé is tette a Honor. A Honor 200-at Decemberben kellett volna megkapniuk. Most hogy Európában csúszik egy hónapot még oké, de már február van... Nem ez a legolcsóbb modeljük, és a Honor nem ár alapján intézi ezeket, hanem hogy milyen friss a telefon. Ha 1 éven belül van, havonta kellene kapniuk biztonsági frissítéseket, ha elmúlt 2 éves a megjelenéstől számítva, akkor 2 havonta. 4-5 évesen már negyedévente van frissítés.
-
killertibi
tag
Se a magic os 9-re se az android 15-re nincs még megjelenési dátum sem. Kínában elvileg mostanában kapják meg, onnan szerintem 1-2 hónap nekünk jó esetben.
Biztonsági frissítés nekem is decemberi, de ha jól emlékszem az visszamenőleges, tehát a napokban kellene kijönnie a januárinak. -
DithenS
senior tag
Sziasztok!
A Honor 200-as telefonomat decemberben vásároltam, vagy is hoztam ki a Yetteltől csekély pénzért. Az a gondom, hogy akkor frissült minden rajta, decemberi frissítés is felment rá. Most hiába nyomok rá a rendszerfrissítésre, soha se talál. Már rég kint van az android 15-ös verzió, de nekem még a januári sima androidos biztonsági frissítés sem jött meg, sem a februári. Mi ennek az oka? Miért nem kapok sem biztonsági sem rendszer frissítéseket? MagicOS 9 be lett ígérve de külföldi teszteken látom csak.
Ez így elég kaka, eddig IOS volt és ott nem volt ilyen probléma, minden jött ahogy jönnie kellet. -
Localmatador
tag
Szia! Valami tuti nálad lesz elállítva. Én pl. S23-ról jöttem át, és a gyári Device clone appot használtam migrálásra. A Samsungot 2 naponta töltöttem, ezt 3 de néha csak 4 nap után kell. Ez persze csak tapasztalati érték, de változatlan használati szokásokkal. SOT-ban kifejezve nem tudom mennyi lenne, de nekem a legjobb akku idejű telóm ever. Tovább bírja, mint a céges iPhone 14 plus, eddig az volt a bajnok nálam.
-
Atta66
csendes tag
!!
-
Atta66
csendes tag
Nagyon kevés igy a képernyőidő szerintem.
-
Atta66
csendes tag
Ezek a fényerő és akumlátor beállításaim.
-
Atta66
csendes tag
Telekomnál vásároltam egy hónapja
tehát újként laktam be. -
Atta66
csendes tag
Egyharmad fényerőn használtam, és otthon voltam egész nap, a tornyokat sem kellett keresnie , ja és 60 hz en van, és nincs az akkumulátor teljesítmény módon,
böngészés volt rajta, youtu ,stb. -
Carline
őstag
Teljesen nulláról te laktad be? Nekem a migráló alkalmazással (device clone) hozott át valamit a Honor 200 Pro-ra és eléggé gatya volt az üzemidő.
Csináltam rajta gyári visszaállítást, telepítettem/beállítottam mindent egyessével és utána hozta azt az üzemidőt amit elvártam tőle. -
Z.É.T.
őstag
Valami nagyon zabálhatja az akkut, vagy nagyon magas fényerőn használod, vagy gyenge a lefedettség, vagy sokat váltogat adótornyok között. Vagy valami nem oké.
Nekem a 7 óra a minimum (nagyon ritka), de 9-11 óra közötti SoT szinte mindig megvan, 10-20%-ra merült akksival.
(korábban töltöttem fel ide screenshotokat + leírást a használati szokásaimról) -
Atta66
csendes tag
Egy hónapja használom a telefont, a képernyő időt karcsúnak érzem ,nektek a képernyő időtök mennyi szokott lenni ? 92% ról indultam reggel most este 34% vagyok,
4ó54 perc -
Katicza
tag
Gratulálok hozzá
Én sem bántam meg. Tetszik nekem, hogy vékony és szép zöld a hátulja mint a nyári balaton
Nálam alapos használat mellett két napot simán, de sokszor három napot is kibír. Jó ez a szenes aksi
Gyorsan tölt, a bt 5,3 azért jobb, de maga a telefon is szépen szól. Amikor lesz majd MagicOs 9,0 meg android 15 ami be van ígérve, akkor jobb lesz a fotós része is. Persze sosem olyan mint egy fényképezőn, ahhoz ott van a tükörreflexes nikon és kamerának egy panasonic fz2000. De nem mindig viszek fotós táskát, néha csak a telefon van nálam és azért ha odafigyelek ezzel is lehet szép képeket. Egy weboldalra vagy sajtónak beküldeni sokszor elegendő. Az elején nagyon én sem foglalkoztam beállításokkal, és hát ilyenek sikeredtek
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
-
evko
aktív tag
Nah, szia. Most már nálam a teló. Eddig tetszik. Fura a gt master után még...
Egyelőre teszt alatt van, 1,5 órája. A fotó minősége így nappal nem tűnik jobbnak, ez fura... Azért a realme egy régi modell.
A hangja bt-n keresztül jobb és nyilván már most látszik, hogy sokkal többet tud.
Az ujjlenyomat érzékelő is fejlettebb.Egyelőre ennyi.
Kezdem azt gondolni, ha fotózni akar az ember, ahhoz még jó sokáig digi gép kell. 🙂
-
Foose
addikt
Én a p30 pro-t cseréltem le erre. Beszámították 50 ezerbe.
Nálunk ennyiért lehet eladni kb..... Van amiben jobbnak találtam a p30 pro-t,de efelett is eljárt az idő,droid 11-et sem kapta már meg,sok éves proci,akksi..... Én összességében szeretem ezt a telót egyenlőre.
Nem ismerem a realme telókat.... -
evko
aktív tag
Szia!
Tetszenek a képek, bár nem vagyok szakértő.
Én is egy ilyen telót próbálok most beszerezni.
Egy Realme GT master telóm van, nagyon jó kis teló, az akkuja is egész jó, ha nem nyomkodod egész nap...
De eljárt felette az idő, talán most még el tudom adni pár 10 ezresért, így a Honor 200-ra váltás nem kerül annyira sokba...Nem tudom... Gondolom azért egy Realme GT master után megfelelő szint lesz, váltani...
Én nem sűrűn cserélgetem a telókat, leghamarabb 1,5 év múlva cserélem majd, legalább is ez az elképzelés.Mit gondoltok a váltásról? Méltó utód lesz?
Jó éjt mindenkinek!
-
Foose
addikt
jajj,vettem a telóhoz 66W-os töltőt. 30 perc alatt feltöltötte 35%-ról fullra. Ez kicsit meglepő nekem a 4 éves p30 pro akksija és töltése után
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #208 üzenetére
Találtam, rendeltem, erre most jött, hogy ennek is visszaadják az árát, mert nem tudják szállítani...
Mi a franc folyik itt?? Nem tudja valaki, mi az oka ennek? Bár most másik 2 cucc is, amit együtt rendeltem a fóliával, azt is törölték, eddig korábban csak a fóliákat, más cucc megjött előtte is, utána is.
-
dave0825
őstag
Üdv. Aki használ fóliát (üveg, vagy a gyárihoz hasonló hydrogel), és Aliról rendelte, tudna linket küldeni? Már a 2.-at utalják vissza, mondván, hogy nem tudják szállítani, ennyi...
UV-s üvegfólia lett volna mindkettő, egyet sikerült rendelni még a telefon érkezésekor, csak nem jól raktam föl, és kellene másik, persze attól az eladótól már nem elérhető.
-
Foose
addikt
Létezik olyan tok a telefonra,aminek a széle nem lóg túl a kijelzőn? Értem úgy,hogy a kijelzőn jobbról balra gesztus használnék például,de magasabban van a tok pereme,így kb alig érem el a kijelzőt. Oké hogy kijelzővel lefelé leeséskor véd,de.... (gyári szilikon tokom van)
-
Carline
őstag
Nekem most 200 Pro van és a 200-ról a device clone-nal hoztam át az adatokat.
Feltűnt, hogy az üzemidő valamiért sokkal kevesebb mint az várható volt.
Két hét "szenvedés" után csináltam egy factory resetet és nulláról belaktam újra. Ezután már hozta azt a szintet ami elvártahó volt.
Szóval jó a migráló eszköz, de lehet anomália belőle. -
Foose
addikt
Sziasztok! 4 és fél év után lecseréltem a p30 pro-t. 200 pro-ra akartam, de így jött össze, sima 200 lett. Hogy lehet kikapcsolni azt az idegesítő értesítőt ami képernyő feloldás után jelzi nekem, mennyi adat lett elhasználva a lezárt képernyő ideje alatt. Kikapcsoltam, de azzal csak letiltottam a netet bizonyos alkalmazásoktól
c430e8r2p2 build....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor 200 Pro olcsóbb változata sok szempontból jó butítás, pár szempontból nem.
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mire jó a mild hibrid?
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest